Tomorrow.

Förlåt för tråkig update. Blir roligare imrgon! :)

Godnatt!

♥♥♥


Mot Malin och äventyr!

Nu ska jag springa iväg och möta Malin. Vi har en hel del uppdrag som ska ske idag! :D


Later!

♥♥♥


Fit for fight!

Sådär, då var de flesta morgonrutinerna färdiga. Duschen är klar, dammsugningen är klar, sängen är bäddad och klar. Det enda som är kvar nu är lite smink och sedan locka håret lite. Satte upp det i en toffs idag, orkar inte ha det nedsläppt. Så därför får vi göra lite lockar på topparna idag i toffsen istället.

Fram till kl 15.00 nu ska jag försöka göra så mycket skolarbete som möjligt. Så jag kan checka av det sista med Rebecka under veckan.

Nu dyker jag ner i praktikuppgifterna.


Later!

♥♥♥


Frukost!

Sådärja, då var man vaken. Hundpromenaden är gjord. Nu ligger Kira och äter frukost medans Tayzon försöker få med henne att busa. Ibland har de där två lite ombytta roller. Den gamla vill leka men inte den unga. Riktig cirkus kan det bli ibland. Haha.
Nu poppade mackorna upp ifrån brödrosten!

foto:google



UPDATE: Frukosten smakde lika gott som vanligt. Dock så fryser jag otroligt mycket nu. Ska nog gå och lägga mig i ett bad och värma upp kroppen innan jag drar igång med lite plugg! :)
Later!

♥♥♥


P3 Dokumentär.

Detta program är verkligen som min godnatt saga. Fast det är också anledningen till att jag ibland vaknar sjösvett för att jag drömt mardrömmar. Igår kväll t.ex. lyssnade jag på Massmorden i Falun. Riktigt bra var den! Man verkligen lever sig in i den. Fast det gör ju jag i alla sådana kriminell program. haha.
Nu ska jag in och se vad jag ska lyssna på ikväll.

Länk: http://sverigesradio.se/sida/laddaner.aspx?programid=2519 
Det är denna sidan som ni ska in på om ni vill ladda ner, eller lyssna på olika dokumentärer.

Tips: Hagamannen, Lasermannen, Svartenbrandt, Mordet på Anna Lindh, Flodvågskatastrofen, Alexandramannen, knutbydramat, Diskobranden m.m.
Gå in själva och hitta era favoriter! Detta var bara några utav mina favoriter! :)

P.s. Har varit hemma hos Malin hela kvällen och druckit te och pratat. Därför jag uppdaterat så dåligt! Vi är så jäkla taggade på att dra igång med träningen nu! Ska till Friskis och Svettis imorgon för att köpa träningskort om allt går som planerat! ;) YES!! Tagga,tagga!!!


Godnatt!

♥♥♥


Långpromenad.

Istället för en fika blev det en långpromenad bort till Lidl för att köpa lite saker inför maten idag. Kyckling Tikka masala med nudlar blir det. Mums!
Tänkte att jag skulle börjat med praktik uppgift, men nej. Dem papprena är kvar hemma hos mamma. Så får ta tag i det senare idag. Ikväll ska jag hem till Malin också:) dricka te kan jag tänka mig.
Så blir det inte mycket plugg idag får jag ta tag i det imorgon. Är ju trots allt ledig då.
Och detta blir även min sista vecka på praktiken. Känns lite overkligt, att det redan gått 8 veckor!? Nästan då. 

Nu ska jag hjälpa till lite med maten. 

Later! 

♥♥♥ 




Arbetsro.. skulle inte tro det.

Är det bara jag som tycler att söndagar ska vara lite av en lugn dag, antingen så städar man, kollar på film, plugggar eller bara fikar sig genom hela dagen.
Inte hemma hos oss. Inte när hela familjen är samlad hemma hos pappa i alla fall.
Zäta spelar sin musik i sitt rum.. med dörren öppen. Mi spelar sin musik, och på datorn rullar en film samtidigt för henne. Men kom igen? är det bara jag som blir galen på sådant ljud eller? Man hör inget, av något!

Arbetsro existerar inte hemma hos oss. Som tur är ska jag förbi mormor sedan och hämta mitt databord så att jag kan sitta på rummet och göra mina läxor. Bakom en stängd dörr! YES!

Nu ska jag försöka trotsa all musik genom att kolla om det är någon som vill fika. Psykologi B uppg. 1 är avklarad!

+ =


Later!

♥♥♥


Härliga söndag.

Godmorgon på er!
Vaknade för runt 30 minuter sen, fast jag älskar att dra mig i sängen lite extra på söndagar. Vet inte varför, är lite som en tradition. Haha.
Idag står det inte mycket på schemat. Skolarbeten tänkte jag att jag skulle ägna dagen åt. Men för att inte bli helt kocko ska jag sätta mig i vardagsrummet och göra dem. Får jag lite socialt sällskap av dem som kollar tvn + att jag kan smygkika på tvn ibland. Man får ju inte vara dum!

Nu ska jag skriva några rader innan jag ska göra iordning den ordinarie söndagsfrukosten här hemma.
Som består av allt som finns i frukost väg i vårt kylskåp. Ganska mysigt och gott faktiskt!


foto:google.


Later!

♥♥♥


Godnatt.

Nu tar jag kvällen. Har suttit nu med en psykologi B uppgift. Känner att ögonen går i kors, lägger ner arbetet och lägger mig i sängen. Tyvärr får jag dela den 180cm breda sängen inatt med lillasyster. Helt okej det med.

Godnatt!

♥♥♥


Ja, början på helgen har varit väldigt jobbig. I fredags skedde en sak som verkligen fick mig att inse vad mycket familjen betyder. Att hur ofta jag och mina syskon än tjaffsar så älskar vi verkligen varandra innerst inne.
Jag spenderade hela fredagskvällen med att gråta och finna den saknade. Natten spenderades i Eriks bil med han och Oscar fortfarande letandes efter den saknade men denna gången kändes det inte lika tugnt. Dels kan det bero på att jag har väldigt svårt att visa känslor för utomstående och sedan för att jag hade nog slut på tårar för tillfället. Den saknade blev upphittad och hemkörd av farbror polisen. Tack gode gud för det!

Idag skulle jag iväg på Kvinna 2011. Det började vid 10.00 men efter att inte kommit i säng förens vid 04.00 imorse kände jag att jag tar mig en liten sovmorgon. Åkte iväg så att jag var där till 13.00. Fick lyssna på Per Holknekt (stavning?), grundaren till märket Odd Molly är han i alla fall. Riktigt rolig var han. Kollade även in mässan som var där. Pratade med en hudterapeut om min hy. Hon tyckte att min hy var väldigt fin, ljugapa tänkte jag.. ser du inte bölderna jag har!? haha. Nej men om man säger så här jag har två bölder för tillfället och den ena sitter lite ganska under läppen och den andra på hakan typ. Ser lite kuligt ut. Men inte så farligt. Har lärt mig att leva med dem, när de väl dyker upp. Fast för att komma till saken då, hon tipsade om en maskin som jag skulle kunna använda. Dock har jag ju precis köpt tabletter och ska iväg på måndag för att köpa Basiron. Om det inte blir bättre efter det DÅ ska jag köpa en sådan maskin. Den är säkerligen dyr, 1000kr minst!
Vi får se.

Kvinna 2011 var lite av en besvikelse, trodde det skullle vara mer saker där, större scen och bättre placering av scenen. Så jag,mamma och mormor lämnade placet efter bara 1h ca. Var inte alls som jag förväntat mig. Tråkigt faktiskt.

Fredagens bilder.

foto:jag
Detta var då gårdagens outfit och lunch. (Köttfärssoppa med ostmacka och saft.)


Lördagens bilder (Idag)

foto:jag
Dagens klädsel var naturligtvis tillägnad Sonja och Jag butiken. Den fina klänningen som jag ahr på mig kommer därifrån. Underbart vacker och bekväm! kommer användas flitigt under dessa student-tider.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen. "500 days of summer" riktig kärleksfilm såhär på lördagskvisten.

Later!

♥♥♥




30 min!

snart snart, slutar jag. Sen bär det av hem till pappa på en gång. Äta tacos! :) mums.

Later!

♥♥♥


Healthy pill!

Så, då var jag färdig fixad. Sminket på och håret lockat. Kläderna tar jag inte på mig förens strax innan jag går. Eftersom att de är svarta kommer säkert allt hundhår som flyger runt lite diskret i denna lägenheten fastna på mig.

Tänkte även berätta att jag beställde nya tabletter mot mina envist kvarsittande finnar. Eller finnar kan man väl inte kalla det, inte en enda blir ju gul typ.. bara en röd böld som gör svinont om man nuddar vid den.

Läkarna säger att det är infektioner i huden som jag får, men varför vet dem ej. Tonårspuberteten säger dem. Men come on! Jag är snart 19 år, fick min första finne i 8:an sedan har jag bara haft någon enstaka under "Lingonveckan" Började med p-piller. Hade ingen "lingonvecka" längre. Finnarna försvann.
Sen i slutet på andra året i gymnasiet kom det som en smäll! hela jag var full i röda små små bölder. Trodde det var något med exemet men, nejnej. Såklart inte.
Provade allt som apoteket hade att erbjuda mig. Inget fungerade tillräckligt bra. Det receptbelagda fungerade helt ok. Men ändå inte. 

Sen försvann det under sommaren, precis som det bruakr vara och sedan när jag började 3:året nu i höstas så sa det bara pang igen. Hemskt! Har kämpat mig igenom vissa dagar, sådana där dagar då man känner att alla stirrar på en, viskar om en och gud vet allt som man fantiserar ihop!

Tills en dag då jag bestämde mig för att inte dölja mitt problem längre. Av med sminket (som bara gjorde det värre egentligen). Inte en enda gång har jag ångrat att jag gjorde det! Dels blev jag lite bättre men sedan så lärde jag mig även att man måste inte bära smink för att vara snygg! Istället satte jag på mig snygga kläder, fixade håret och sånt. Och att jag dessutom utstrålade glädje och självsäkerhet gjorde ju det hela mycket bättre.
Men visst hade jag dagar då jag verkligen ville gömma mig, men inte gjorde det!

Det som inte dödar dig ,gör dig bara starkare!


Så, tilbaka till pillren nu då. Ecnaclyn heter dem, aldrig hört talas om tidigare. Men jag börjar med dem idag och ska äta dem 8 veckor framöver så får vi se hur det går. Kommer att hålla er uppdaterade om hur de funkar eller inte funkar.

P.s. Beställde dem från denna sidan (www.vitaminbutiken.se) Snabb leverans hade dem också! :) tummen upp.

foto:jag


Slänger in en bild på dagens klänning. Hela outfiten får ni se ikväll när jag kommit hem!

foto:jag

Dagens face- och Hair look.
foto:jag

Nu hörs vi inte förens efter 18.00 ikväll!

Ha en härlig fredag!


Later!

♥♥♥



Godmorgon,Godmorgon!

Idag är det fredag! Vilket innebär att min långhelg börjar om.. ca 8h. Härligt! Hemma hos mig idag startade dagen som bvanligt med en promenad med vovvsingarna, vilket var allt annat än kul. Idag vet jag inte vad som glugit i dem, helt galna. Eller ja, alltså inte galna så! Men de slet och drog, skällde så fort jag klev utanför ytterdörren. (Usch, vad det ekar jobbigt i gång! haha) Ingen av dem var riktigt på humör idag heller, båda lite halvgriniga. De höll verkligen avstånd. Skulle absolut inte gå på samma sida av vägen som mig. Jag är ju bara sjukt glad att jag tog mig hem levande, och med håret kvar på huvudet. Kunde ju slitit av mig det i all aggrition därute imorse! Haha. Hmm.. undra hur jag skulle se ut som skallig egentligen? Ska nog testa det. Fast i photoshop då såklart!

Ska alldeles strax börja min dagliga förvandling från ett troll till prinsessa. Haha. Skämt åsido.
Tänkte vara lite hippiechic idag. Får se hur det hela slutar!
Men nu tyckte jag att duschen ropade på mig, bäst jag rusar! hah.

foto:jag
Tayzon                     (Tax/Jack Russel)                                     Kira   (Border Collie/Schäfer)

Tro mig, idag var de inte så söta och oskyldiga. Haha. Speciellt inte Tayzon, den lilla grin gubben.

Later!

♥♥♥


Redo att inta sängen!

Nagellacket är på, supernöjd! Som vanligt när det är militärgrönt..;) Kollade naturligtvis in CSI:MIAMI samtidigt, finna ingen bättre criminalserie än den och även CSI: NY då, såklart!
Men nu ska jag ladda batterierna för ännu en härlig dag i butiken med Rebecka!

 foto:google

Godnatt people!


Later!

♥♥♥


Militärgrönt nagellack!

Jag bara älskar militärgrönt! Detta nagellack fyndade jag för 10 kr på tjejkvällen som var i september-10. Så jäkla snyggt!! Detta ska nu få pryda min naglar under helgen! 

                 foto: google.




Pigg och glad!

Åh, idag har varit en såndär dag då jag bara skuttar av energi. Tack gode gud att vi haft en hel del kunder i butiken idag! Annars hade jag nog tjatat av huvudet på stackars Rebecka. Mer än vanligt det vill säga;)
Imorgon är det fredag, känns skönt det med.
Anledningen till att jag tog mig en bloggfri kväll var för att jag skulle kunna lägga mig i ett varmt bad och baar kunna vara, inte behöva känna någon stress över vad jag ska skriva för kul i bloggen.

Jaa, vad ska jag säga...
Vi fick in 5 paket till butiken idag, fyllda med massa nya vårkläder! Gillart skarpt! Äntligen ett plagg som även jag kan ha! tjohooo! :)

Bilder och info hittar ni på Sonja & Jag´s blogg (www.blogg.sonjaochjag.se)

Annars har jag nog inte gjort så mycket än idag. Ska snart göra middag här hemma. De andra är på danslektion så jag ska förbereda allt tänkte jag. Sen efter det är det väll kvällspromenaden med hundarna och sedan marsh i säng. Haha.

Tänkte lägga in en hel del bilder som jag tagit de senaste 2 dygnen. Kulkul.

Onsdag:
Kan ju börja med att säga att jag igår hade världens beslutsångest över vad jag skulle ha på mig. Började ju med den blåa skjortklänningen som jag la ut... sedan gick detr över till..

1.Detta bytte jag till efter skjortan.. Ångrade mig och bytte till...

2.  Denna skjortan istället. Ångrade mig igen och bytte till....


3. Denna härliga T-shirt. Där slutade jag, dels för att klockan blev myvket och jag var tvungen att rusa och sedan så kände jag att nej, nu orkar jag inte leta fram något annat.

Såhär såg jag ut i håret och i ansiktet.


Snyggt blev det tillslut iaf. Tur är väl det.


Torsdagens outfit. (Idag)


foto:jag

Sådär, blev ett riktigt långt inlägg. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen börja med maten.

Later!

♥♥♥




Bloggfri kväll.

Tänker ta denna kväll till en riktig myskväll. Badvattnet är snart klart, ljusen är tända och jag är redo för en riktig myskväll i badet.  Vi får höras imorgon!

Later!

♥♥♥


Dagens klädsel

Idag kände jag för att ha något klänningaktigt på mig. Därför passa denna mjuka bomulls-skjortan i jeansblå färg perfekt! Till det kör jag på vanliga svarta strumpbycor och mina boots. Kanske något enkelt halsband/armband. Får se vad jag känner för när den kommer på.

                                foto:jag.

Later!

♥♥♥


Brrrrr!

Gick upp strax efter 9, tänkte att jag lika gärna kunde gå ut med hundarna på en gång. Klär på mig kläder, tar på mig dunjackan och sätter på hundarna koppel och går ut. - 11,4 visade det sig till att vara. Ingen mössa, inga vantar eller långisar på mig! Jag trodde mina händer skulle spricka! Jisses vad kallt, hade jag inte förväntat mig.
Men nu är jag inne i värmen igen, ätit frukost har jag gjort också.
Nu ska jag bädda sängen och sedan börja min förvandling till en mer respektabel tjej, än den som jag är just nu.. inge smink, slitna jeans och ett långt gammalt linne. heh. Hur jag ser ut hemma spelar ingen större roll. Haha.
Men i butik ska jag iaf se hel och ren ut! Speciellt när man är i en butik som redan är fylld med massa vackra vårnyheter! Så kom in och kika! :)

foto:google

Tänk om man ändå fick göra sådana här saker under vintertiden i skolan. Det vore något de!

Nu ska jag som sagt bädda och göra mig klar.

Later!

♥♥♥




Profilbild?

Alltså dett aproblemet med profilbilden, måste man ha en sådan?  Kan inte min blogg vara intresant utan att man först kollar på hur jag ser ut och sedan dömer om bloggen är bra eller inte.
Detta gick vi faktiskt igenom när jag var på Emax i somras. Det var en supercool tjej som gick igenom det, aldrig träffat en skönare person. Hon verkligen sa precis de sakerna som man satt och tänkte.

Och det var precis detta om att man dömer folk för utseénde, kläder,hudfärg, umgänge, familj, släkt. Ja, listan kan göras oändligt lång. Men varför är vi så? Här i Sverige är vi verkligen så jäkla skygga!. Inte alla men väldigt många. Vi dömer t.ex. de utlänska efter det som vi sett på tvn,datorn m.m. Men vi lär aldrig känna den personen. Varför?
Här i Sverige vågar man inte ens sätta sig på stolen bredvid en människa på bussen. Om alla säten redan är upptagna av en person (vilket innebär att det finns runt 20 platser kvar!) så väljer vi att stå upp? varför?
Jag står aldrig upp på en buss, om då inte alla platser redan är tagna.
Om det kommer fram en människa till dig på stan och säger Hej!, fast ni inte känner varandra eller tidigare mötts, dömer du den direkt som än knäppis,korkad,retard, idiot. Ja även här kan listan göras lång. Återigen Varför?
Prova själva och säg Hej till någon på stan, till tjejen bredvid dig på bussen eller vid busshållsplatsen. Vad är det värsta som kan hända? Jo att bli dömd av någon främmande människa som du inte ens vet vad den heter.

Det värsta av allt, denna grupp av människor som är glada,framåt och utåtriktade.. dem har man döpt till "Esteter". Varför?

Nej usch på Svenska folket och deras skygghet!
Tänk på detta! 

Finns så många frågor i mitt huvud som det inte finns svar på, eller åtminstonde inga som är värda att nämas.


Och jag bestämde mig precis för att min plats för "profilbild" kommer att förbli tom. Läs mina inlägg, lär känna mig, sedan kan ni få se en bild! 

(Jo, jag vet att man komemr att kunna se bilder på mig ändå som jag lägger upp på bloggen. Men det var liksom inte själva poängen till denna texten! ok. ) 

Nu ska jag lägga mig och läsa min bok igen. Den var riktigt bra, läste den t.o.m. i badet förut. Riktigt mysigt! :)

För att nu vara lite oseriös så lägger jag in en bild på Måns när han ger mig evil eye i badkaret. Undra vart han lärt sig det? haha.

foto:jag

Godnatt!



♥♥♥


Slut för dagen.

Sådär, då var man hemma igen. Eller ja, har väl varit hemma i 30 min kanske. Men datorn var upptagen.
Idag har vi haft kundström hela dagen, väldigt kul och skönt faktiskt! :) Svullnaden på läppen gick ner under dagen. Skönt. Istället blev det så att jag fick härliga utslag i armvecken.. typiskt. Men jag och Kate tror att dem beror på kavajen som jag hade på mig idag. Som för övrigt är skitnsygg! verkligen älskar den!!
Ska alldeles strax tvätta bort sminket och lägga mig och läsa. Tända lite ljus kanske också i rummet.

Tänkte lägga in lite bilder från dagen.
foto:jag
Och nej jag har inte tappat en knapp eller knäppt den fel, den ser ut så! :)

Utslagen som jag fick idag...
foto:jag
Syns inte så väl på bilden kanske, med det är fullt med röda utslag. Men dem känns knappt, tur det! :)

Nu ska jag tvätta bort sminket.

Later!

♥♥♥



Svullen läpp.

Alarmet ringer, jag snoozar ett x antal gånger, kliver upp, går och kissar, tvättar händerna och kollar sig i spegeln.. BOOOOM!! Helt plötsligt ser jag vad stor min under läpp är.. även överläppen är lite svullen. Vad i hela friden har jag gjort nu? *Tänker,tänker och tänker* AH.. jag har ju numera köpt mig en dunjacka, kanske är det den? är det inte den vet jag inte vad det är? haha. Menmen ont har jag iaf inte, men lite äckligt är det att känna på läppen. Är precis som om att jag har haft i silikon, den är liksom hård. Mycket knepigt. Hoppas den försvinner under dagen.

Ska alldeles strax stoppa ner mina mackor i brödrosten. Efter det blir det en uppfräschningsdusch, läppen kanske gå ner? :)
Sen blir det att fixa sig iordning och dra iväg till bibloteket innan praktiken börjar! :)

Min snygga mun just nu.. otroligt svullen och vacker?! Kissie får nästan passa sig, mina kanske blir större istället för mindre udner dagen. HAHA. Vilken hemsk tanke egentligen..


 


                                        foto:jag
Ser nui vilken snygg underläpp jag har? ser lite ut som krabban Sebastian i "Lilla sjöjungfrun" Eller vad säger ni?;)

Nu blir det frukost!


Later!

♥♥♥




Slappis dag!

Ja, halvvägs ner till stan kommer jag på att jag glömt något. Gissa vad? Jo boken! Naturligtvis, vände gjorde inte. Den får jag gå ner med imorgon innan praktiken, så är det bara! Sista datumet imorgon. Läsning i den andra boken har det inte blivit mycket av heller! Men ska läsa i den så fort CSI NY är slut. Tänkte läsa 1h ungefär. Har ju endast två veckor kvar på mig att läsa den. Haha. Ska även hinna med lite annat skolarbete med. Varför väntar jag alltid med allt till sista stund när jag är på praktik? Så gör jag ju aldirg annars?!

Ahja, nog om det. Väl nere på stan så mötte jag upp Mikkiz, gick iväg och solade i 20 min. Fick lite färg. Har numera en fin brun mage, medans resten av kroppen är i lättaste lagret av brunhet. Typiskt.
Åkte hem till Mikkiz på gruvlyckan, åt lite mat och sedan kollade vi på film.
Tog bussen till torget, fick gå hem som vanligt! Vem säger att bara för att det är nära till Herrhagen, ska bussarna gå mer sällan än de andra? Strunt snack! Kom hem, gjorde iordning matlåda, in i duschen och nu sitter jag här i soffan och kollar på TV:n.

Inte går det bra med profilbilden heller. Får se om jag gör ett försök imorgon eller senare i veckan. Men tills dess. Får ni stå ut med det. Även jag.

Bilder får ni imorgon.

Godnatt.

♥♥♥


I give up, before I get crazy! (Just one last, after this entery!)

Så, nu har jag försökt med allt, jag har kollat på internet. Laddade ner denna desigen från en tjej på bloggdesign.nu, kollade i kommentarerna om det var någon innan mig som frågat om det jag behöver hjälp med. Det var det så jag gkorde som hon skrivit i svaret. Men guess what? Det blir ju fel ändå??
Lite lärde jag mig iaf på webbdesignen! Den som gjort designen måste varit helt väck när hon svarade på den kommentaren. För man kan faktiskt inte ända något på ett helt annat ställe än där problemet ligger! Så det så.

I svaret hade hon skrivit att man skulle ändra profilbilden under texten:
Ditt namn
Vart du bor
Din ålder
Valfri text

Detta gjorde jag, fast jag visste att profilbilden skulle hamna under detta. Istället för över, där hon faktiskt gjort plats för bilden! Och när man ändrar ovanför detta så blir det ju pannkaka av allt. Nej fy fan! riktigt sur blir jag.

Och ge upp gör jag ju inte heller egentligen.. kommer inte kunna lämna denna datorn innan det är fixat! har 1,5h på mig. Sedan måste jag vara i stan, för då ska jag och Mikkiz sola. Haha.  Bibloteket får väl bli efter det istället!

Typiskt mig.

Later!

♥♥♥




:@

HATAR TEKNIKEN!!!
Jag gör ta mig fan allt rätt men blogg.se vill bara inte sammarbeta! Tyvärr ni får stå ut med detta idag.
Ska göra ett sista försök och sedan ger jag upp... ringer en livlina eller vad fan som helst snart! BLÄÄÄÄÄ på att inget funkar.


Bytt bloggdesign.

Bloggdesignen bytt. Desvärre sitter jag inte på min dator, därav ingen profilbild. Fixar det senare! :D

Nu ska jag snart gå!

Later!

♥♥♥


Evil little kid!

Sitter och kollar på Desperate Housewives på 5:an, säsong 4 avsnitt 15 är detta jag pratar om. Ni som brukar se det vet att det just nu ingår en liten evil dotter hemma hos Lynette. Åhhh vad jag verkligen avskyr henne. Hennes attityd kan ibland påminna om min lillasysters. Tro mig lilla Mi är inte så liten, eller gulllig dygnet runt längre. Hon kan vara en riktig liten devil. Ibland funderar jag på om hon är satans avkomst. Men så kan ju inte fallet vara. Eller?

Whatever, nu ska jag inte vara elak mot min syster. Hon är som alla andra ungar som är året innan tonåring. Hemska, med andra ord. Haha.
Fast i grund och botten vet jag varför hon håller på, hon försöker ju bara finna sin identitet. Kan ju bara hoppas på att hon håller fastallt för länge med den identitet hon har nu.. haha.

Nu ska jag iaf komma till det som jag ville säga, jag verkligen avsykr den ungen som var i detta avsnitt och jag kan inget annat än tänka mig vad jag skulle gjort om hon var mitt syskon eller min styvdotter, eller vad man ska kalla det. Det är ju trots allt inte Lynette som är hennes rikitga mamma. Thank god for that! Hennes mamma var nog i alla fall med satan den natten som hon blev gravid! För den unge ÄR satans. Tro mig.

Haha, nu ska jag fixa håret och klä på mig. Sedan blir det bibloteket. :)

foto:google.

Här ser ni den lilla djävulen.. är hon inte lite lik sin pappa? Är det inte ett pat horn som är påväg fram där i pannan? HAHA.

Nej som sagt nu ska jag sluta.

Later!

♥♥♥


Uppdatera mera!

Det är vad jag ska göra nu, med bilder dessutom! Har varit väldigt dålig på det. I alla fall under förra veckan. Fast det berodde ju på att jag var sjuk, inte så kul att ta kort på mjukis varje dag. Haha. Men nu mår jag bättre synen är tillbaka och huvudet mår bra. Känns skönt att vara på topp igen. Jag som hatar att vara sjuk. Dock brukar jag inte vara sjuk ofta.. Det är lite omiskt egentligen, sa till Rebecka under min första period på praktiken att jag sällan är sjuk och när jag väl är det brukar jag oftast bli däckad i en hel vecka. Och typiskt nog har jag varit däckad i två veckor under denna praktiken. Är inte det lite typiskt??
Jaja, nu ska vi inte hänga upp oss på vad som skett utan vad som komma skall.

Öppnade pappas mail imorse och såg att jag fått mail ifrån en kvinna som jag varit i kontakt med angående omplaceringen av Kira. Vi har nu skicakt mail till varandra under en veckas tid.
Och nu har hon och hennes man bestämt sig för att dem vill ha Kira. Så om 2-3 veckor kommer hon inte längre finnas kvar hemma hos mig. Känns väldigt knepigt och ledsamt. Känns som om att jag nu under denna perioden bara "lånar" min egna hund. Hemskt! Men jag får väl njuta av det så länge jag kan.
Hoppas bara på att allt blir bra. För henne och för mig.

Idag har jag lite uppdrag som ska ske. Bl.a. ska jag till bibloteket för att lämna in en bok, jag ska sola med Mikkiz + att jag även ska hinna med lite plugg idag.

Fast först av allt ska jag ta och göra mig lite frukost!

Later!

♥♥♥


Söndag.

Vet att det var dålig update igår, men hade liksom ingen lust att blogga. Dessutom så gjorde jag inget speciellt mer än att jag övningskörde till Forshaga och tillbaka. Det avr liksom allt typ.
Idag lär jag helelr inta ha något kul att skriva om. Ska inte göra något speciellt. Me rän att försöka läsa i en engelska bok. Ska vara lite fräck och ta den lättaste boken. Inte så tjock heller. Haha. Dessutom kan jag prata om den också, så den liksom verkar vara längre än vad den är. Haha.
Annars ska jag nog inte göra så mycket, kanske dra dammsugaren genom rummet, bädda sängen och lite sånt. Bara tråkiga saker, precis som man gör på söndagar.


Later!

♥♥♥


GOSH!

Är helt slut! Redan när vi fikade kände jag hur ögonen gick i kors på mig. Haha. Men höll ut ett tag till. Var inte alls på shoppinghumör idag. Hittade inget kul. Mer än den nödvändiga foundationen som jag var tvungen att köpa! Min har ju vart slut i några dagar. Och sedan eftersom att jag inte varit på praktik utan hållt mig inne nästan hela veckan har det inte blivit att jag köpt någon.
Antagligen därför jag är så trött också. Haha.

Nu ska vi upp till Jenny och kolla på hennes nya matta.

Later!

♥♥♥


Till stan.

Godmorgon på er! :)

Själv har man varit uppe sedan 09.00. Då kom mamma in och väckte mig! Först tänkte jag skjut mig, men sen när jag kom på att vi skulle till stan så tänkte jag, vänta med det tills jag shoppat lite iaf. :) heh.
Mamma och Mi har sprungit över till kiosken för att spela på travet, sedan ska vi upp till Jenny och sedan blir det ner till stan. Så nu måste jag klä på mig!

Later!

♥♥♥


Video!

Första videon på mig här på bloggen! Kul va? :D Kanske kommer det fler av dem. Vi får se. :)



Nu ska jag sova, Godnatt!

♥♥♥


UPDATE: Jag vet att det är reklam innan men ni får ha överseende med det. Och sen var det mycket mörkare nu än i mobilen, Men äsch ni ser ju iaf våra otroligt vackra mooves!! Hahah. Okej, skämt å sido. Nu ska jag gå och skämmas i min säng! Godnatt.


Middag,Tv, dans m.m.

Hade det riktigt trevligt uppe hos Jenny! Hon gjorde maten och den var supergod!! Ska göras om även här hemma har jag bestämt! Jag gjorde iaf ordning både mitt hår och lillasysters. På mitt gjorde jag lite lockar bara på topparna. På syster gjorde jag en inbakad fläta som går runt. Blev inte sådär jättebra. Håret var blött, inget i det som stadgade det eller så. Men ändå en helt ok fläta för en kväll så.

Efter maten kollade vi på Tvn, pratade och även dansade en hel del. Eller det var väl jag, Mi och Davina som dansade. Jätteskoj! Har en video som jag tänkte lägga in, vet inte om jag måste skaffa ett konto på youtube eller om det går ändå. Ska prova.

Men lite bilder har jag ändå, på mitt och systers hår.
Ska alldeles strax gå och lägga mig. Mamma sover redan i soffan, Mi sover i sängen. Hundarna är hos pappa inatt. Så ensam lär jag få sova i sängen också.

foto:jag
Den ser inte så bra ut på bild, men var finare i verkligheten:)

Tyvärr gick det inte att ladda upp filmen, få rväl skaffa mig ett konto på youtube eller nått.

Later!

♥♥♥


Just move that body!

Sådärja! Träningen är klar, duschen är färdig. Nu är det bara att fixa sig inför middagen ikväll. Fast det blir inte nere hos oss, vi går upp till dem istället. Så trevligt så!

Dagens träning bestod av att dansa med vikter, lite likt det där nya träningssättet Zumba. Bara det att jag kör på tyngre vikter och inte till samma rytmer som dem. Riktigt härligt.
Efter det kör jag de traditionella situps,armhävningar,rygglyft och benlyft. Kändes gött att köra på hårt sådär nu när jag legat i soffan och sängen nästan hela veckan.
Efter det blev det stretchning och in i duschen. Körde på hårinpackning och allt, det är ju trots allt fredag. ;)

Nu är mamma i duschen så ska in och fixa lite med smink och hår. Blir inget väldigt så, bara lite lätt vardagsfint.
Egentligen behöver jag väl inte göra mig iordning alls, men som sagt så har jag ju bara legat inne hela dagarna. Så nu ska jag faktiskt göra mig lite fin ändå. Bara för skojs skull.



Hörs ikväll!


Later!

♥♥♥


Träning.

Fick nyss reda på utav mamma att det ska bli riktig tjejkväll här ikväll. Grannen kommer över med sina döttrar och så ska vi göra thaimat! Me love!!!
Så nu ska jag ta träningen lite tidigare, och sedan blir det in i duschen.
Dock så gillar ju inte mamma att jag tränar, dels för att hon tror att jag ska göra mig sämre med ögonen och sedan är hon nog rädd för att jag ska ta sönder något xd Dansar ju trots allt med vikter som uppvärmning hos henne. Hahaha. Hos pappa har jag cykeln. Men nu drar jag!

Later!

♥♥♥


Godmorgon

Fast det är ju dock inte en sådan godmorgon. Ögonen har inte förbättrats sedan igår. Så jag antar att jag får lyssna på mamma, trots att jag är 18 år får jag väl ta order.
Som mamma sa, så länge du bor under mitt tak är det jag som bestämmer. Heh.
Nu ska jag i alla fall 1. Meddela Rebecka 2. Äta frukost och 3. Lägga mig och vila i en timme kanske. Har bestämt mig att idag ska jag bli frisk. Om jag så ska behöva sova hela dagen! :)


Ha en trevlig fredag!


Later!

♥♥♥


Ny kategori.

Skapade en ny kategori. Lite lagomt sådär i början på 2011. Som sagt, detta år är inget undantag. Har som vanligt sagt att jag iår verkligen ska ta tag i min kropp. Få den att må bra, precis som den förtjänar. Men det är verkligen svårt. Motovationen stannar ju i kanske 1 vecka, sen är den borta. Men detta år ska inte bli som alla andra, jag har verkligen bestämt mig. Ska dels köra i multigymmet hemma + cykel och sedan så ska ju jag och Malin köpa träningskort på Friskis och Svettis. Från och med 1februari kör vi stenhårt! 3 dagar i veckan. Så nu ska jag verkligen sätta kosten på topp! Inget mer godis,chips och sådant på vardagar. Alkohol är mer eller mindre strängt förbjudet. Kanske någon gång ibland. Men man kan faktiskt ha kul utan den! Har jag haft, flera gånger.

Men som sagt, ny kategori. Kommerväl mest handla om min träning,kost och allt därtill.

 +  =

                                                          foton: google




Nu är filmen slut vilket innebär att sängen kallar! Tänderna ska borstas och sedan hoppar jag i säng med Kirabira! :)

Later!

♥♥♥


Jag vill UUUUUUT!

Alltså jag blir tokig här hemma! Hatar när detta slår i. Kan jag inte åtmonstonde bli helt däckad?! Det enda som sker är att det värker och värker, vilket får mig att bli ännu mer sur, cilket i sin tur gör att det bara blir värre. Typiskt. Som sagt så var det en rejäl ögon migrän jag åkte på. Synen är bättre men inte helt 100. Fast jag har äntligen kommit på hur man ska kunna beskriva min syn när det blir så.. Ni vet när man vaknar på morgonen kan det ibland vara sånt där morgon-gojs i ögat? Blir lite suddigt och så? Precis så är det jag har sett saker. Fast för mig försvinner det inte om jag blinkar.Mycket irriterande. Men vad ska man göra? Livet kan inte alltid vara som en dans på rosor. Den har ju trots allt taggar.

Så egentligen har jag inte så mycket att berätta för er. Mer än att jag har mejlat till en ny familj om Kira, den förra tjejen svarade aldrig. Vilket bara bevisar hur mycket hon bryr sig. Fast jag lyckas ju alltid hitta dem som ligger långt borta. Denna gången är det en man och en kvinna som bor i Uppsala. Inte jättelångt men ändå. heh.
Usch, jag förstår inte ens att jag mår sämre än jag gör för detta. Men som mormor sa, du kanske har gråtit ut alla tårar och dessutom kanske det inte känns så tungt eftersom att du inte gör detta för din skull, utan för hennes. Det är ju för hennes bästa som du gör detta inte för din. Kira kommer säkerligen vara dig evigt tacksam för det.
Men jag menar hallå? Det var ju ändå jag som ville ha henne, jag som tog hand om henne dygnet runt. Jag som tog med henne precis överallt.
Fast det var ju inte jag som valde att flytta in i en liten lägenhet på herrhagen, eller på rud (där den ändå är på 107 kvadratmeter..) Fast jag tror det är just detta med att hon inte har en trädgård som jag kan släppa ut henne till. Hon älskar ju att vara ute på gården själv, leka apport med sig själv. Eller bara ligga och njuta av att få vara ute.
Jag är inte en egoist! Jag gör det ju för hennes skull som sagt!
Tårarna kommer antagligen inte förens överlämnandet sker. Usch, vilken jobbig tanke. 

foto:jag
Verkligen älska att hon ser livrädd ut på bilderna. Som sagt, jag är ingen mästarfotograf och hon ingen modellhund. No great match alltså. Haha. 


Bara för att berätta lite om rubrik så kanjag ju säga att jag hatar att vara inomhus förlänge. Visst så har jag varit ute med hundarna när Mi kommit hem. Men det blir ju inte samma sak. När solen äntligen är framme så bara skäller jag på den. Den gör ju så att jag känner mig helt blind. Solglasögonen var ju inte stor hjälp, haha.

Imorgon tänkte jag att jag skulle iväg till praktiken. Men mamma tycker att jag ska vara hemma en dag till. Så att jag är helt säker på att synen är 100%. Som sagt den är ju inte helt 100, men den är iaf 70%.  Ser ju men måste verkligen fokusera, läser ju otroligt fel ibland. Haha.
Men vi får se hur det känns imorgon när klockan ringer.

Nu ska jag kolla klart filmen som jag inte har en aning om vad den heter eller vilkrn kanal den går på. Sedan blir det sängen.

Godnatt!

(Var inlägget tillräckligt långt Mikkiz? ;D)


Later!

♥♥♥


Godnatt.

Efter 2 bad, en långdusch, piller + en hel del vatten känns det som att det börjar avta. Värken börjar försvinna men det suddiga för ögonen är som det var från början. Jag måste ändå säga att jag har tur, för jag spyr aldirg när jag får detta, illamående kan jag bli lite grann sådär men aldirg spyr. Tack gode gud för det!
Fast det känns lite som att vara aspackad, förutom allt det där sluddrandet på orden och vinglandet och ja all oförskämdhet kanske? haha.
Tänkte iallafall att jag skulle försöak ta mig iväg imorgon. Ska ta en sista tablett nu innan jag somnar så får vi se. Men som vanligt väntar jag alltid liiite för länge med att ringa doktorn. Så imorgon SKA jag ringa doktorn om det inte gått över. Eller ah, mamma ringer. Haha. Men vi får hålla tummarna på att det blir bra under natten! :)


foto:google.



Godnatt på er!

♥♥♥


Migrän.

Gårdagen blev inte alls som planerad. Ingen träning. Men bibloteket tvingade jag mig iväg till. Har haft huvudvärk sedan igår. Inatt övergick det till migrän. Vilket innebär at jag idag ser sämre än vanligt. Det är ganska normalt att man ser suddigt, blir lite som om att man har en vit hinna i ögat. Allt blir liksom blurrigt. Svårt att förklara, samma problem hadde jag när jag skulle skriva och tala om för Rebecka att jag inte kommer idag. Har det inte lagt sig tills i eftermiddag måste jag ringa läkaren. Hatar dem. Fick tabletter som skulle hjälpa, in my ass att dem gjorde!! legat vaken hela natten.. ska lägga mig i ett bad, för andra gången idag. Hoppas på att jag slappna av och kanske till och med slumra till.
Kan ju bara säga att det är tur att jag är så van vid att skriva på datorn. För idag ser bosktäverna på tangentbordet väldigt roliga ut. Haha.

Later!

♥♥♥




Herrhagen

Nu är jag hemma på herrhagen igen. Det där med att sy nallar.. inte min grej alltså. HAHA! Ska tala med Linn och kolla om vi kan komma på någon deal, typ jag klipper ut dem och syr mallen och sånt. Men när det är dags för stoppning och sying. Då går det verkligen inte bra! HAHA. Jag har bara sytt under några månader under sista terminen i 9:an. Gick bra då, fast jag fick ju väldigt mycket hjälp. haha. Nog om det.

Mi slutar snart och eftersom att jag tog hundarna direkt förut när jag kom hem så slipper hon gå ut med dem nu. Så jag tänkte ta med henne ner till bibloteket. Måste ju ändå dit.
Efter det ska jag äta middag och sedan blir det att åka till pappa, dels för att mamma ska hämta saker men jag ska även träna. Tänkte köra 3 dagar vila 1. Sedan kör man 2 vilar 1. Och så håller man på så. Får se hur länge det håller. :)
Nu ska jag iaf göra mig något lätt att äta. Så hörs vi senare!


Later!

♥♥♥


Åker till m&m!

Åker hem till m&m! Har inget internet där. Så ni hör/ser inget utav mig förens imorgon eftermiddag kan jag tänka mig!

Ha det gött sålänge!! :D


Later!

♥♥♥


Slaskigt värre!

Men jisses vilket tråkigt väder, regndugg som faller ifrån himlen, vägar som är blötare än blötast och slasket! Alltså jag trodde man passade på och skottade när det är dagar som dessa? Är det bara jag som tycker att det vore mer logiskt? lite mer praktiskt? eller rent ut sagt, jävligt smart!

Ja som vanligt när min familj är ute blir det inte som vi tänkt oss. Bergvik skippade vi, stan var närmare och mer utbud. Ö&B stänger för tidigt. Men Forshaga däremot stänger inte, tyvärr. Så dit ska vi åka för att dumpa av Zäta och hämta upp Mi.
Självklart shoppade jag lite på stan. Köpte mig en ny vecka och sedan så köpte jag mig en vår jacka/kavaj. Militärgrönt naturligtvis. Älskart!

Dagens Inköp.
1.

2.
fotojag

1. Jacka/kavaj ifrån Gina Tricot. Endast 99kr!? Jag tvekade inte en sekund! Jätte läcker på.

2. Vit dunjacka ifrån Stadium. Märke: Everest. Pris: 700kr. (ordinare: 1299kr) Mamma hade ju bonus på sitt kort tydligen och så var det ju 20% på den redan. Vilket kap! 


Nu ska vi snart äta middag här hemma. De andra ska äta kött medans jag kör på kycklingpytt.
Funderar även på att åka hem till m&m sedan. Har mycket som sak hinnas med imorgon. Ska dels hinna bort till skolan och lämna in en uppgift, sy nallar, bibloteket, köpa smink, ut med hundarna, gymma. Det enda som är tidssatt är promenaden med hundarna. Mi slutar vid 14,20 och då ska jag vara hemma. Förhoppningsvis har jag hunnit med alla ärenden på stan och sedan blir det att sy nallar efter det.
Fast om jag nu åker dit idag så syr jag nog nallar idag. Så slipper jag det imorgon. Smart!

Nu är middagen klar!

Later!

♥♥♥


Ut och fara!

Nu ska vi alldeles strax ge oss ut i detta tråkiga väder. Som tur är, är det bil vi ska åka. Vi ska åka till lite olika ställen. Bergvik, Ö&B, herrhagen och sedan ska Zäta till forshaga för att döma en hockeymatch + att vi ska hämta Mi.
foton:Google.


Så vi får se när jag uppdaterar nästa gång!

Ha en trevlig söndag.

Later!

♥♥♥




Träning: Check!

Såå nu har jag tränat klart, duschen blir och sedan så ska vi göra scramble eggs här hemma till frukost! :) mums!


Later!

♥♥♥


Träna it is!

Godmorgon godmorgon.
Efter att kollat på tre filmer igår med min stora stroa lillebror bestämde jag mig för att sova. Emmellanåt var vi även ut på en långpromenad med hundarna. Mycket trevligt. Synd bara att vädret var hemskt! Snön verkligen piskade en i ansiktet. Haha.
Nu är jag uppe, det enda stället som jag har ont på efter träningen igår, är rumpan.. inte är det träningsvärk heller. Den där sadeln som vi har på vår uppvärmnings-cykel är verkligen stenhård! Eller åtminstonde för min beniga rumpa. Så idag har jag jätteont i rumpkoterna. Aj aj och aj!
Men nu ska jag pina mig i 5 minuter på den. Sen kör på gymmet igen. Denna gången får jag nog höja antalet ifrån 20 upp till kanske 30 eller kanske 40. För jag kände verkligen inte det minsta smärta. Inte efteråt i alla fall, bara under träningspasset!

foto: google
Dessa är våra träningsmaskiner. Fast cykeln har vi i vitt och inte svart. Det enda som jag saknar nu är lite hantlar, ett löpband och en yogamatta. Tyvärr tror jag inte att vi har plats för ett löpband.. men man kan ju alltid önska och drömma, eller hur? :) heh.


Mot cykeln!

Later!

♥♥♥


Lördagssmys.

Träning, check!
Dusch, check!
Middag, check!
Mjukiskläderna på, check!

Check,check och check!

Ja men dåså, är ju jag redo för en mysig lördagskväll iaf! Så fort mamma kommer hem igen så ska vi göra iordning lördagsmyset. Jag ska läsa igenom lite bloggar först och sedan placerar jag mig i soffan! Nice.
Hoppas att det går någon bra film ikväll då?

Här är en bild på dagens middag i alla fall och mig i Zätas mjukiskläder. Glömde ju mina hos mamma.. typiskt.




Ha en mysig lördagskväll!
Och till er som ska ut, ta det lugnt!! ;D

Later!

♥♥♥




Färdigt?

Inte för fem öre..

Såååådär, pust!  vilket hårt jobb det är med att sätta ihop ikea bord.. uuuh vad jobbigt. HAHA! (skämt åsido!!) nej men det gick fort som satan. Så nu ska jag klä om och träna lite, innan vi ska göra iväg pappa!

foto:jag
Blixten gör så att bordet ser ljustut. Men i verkligheten så är det mörkbrunt! :)

Later!

♥♥♥


Hos pappa

Sitter hemma hos pappa nu. Har varit och handlat med mamma på Pekås, vi skulle alltså bara ha lite mjölk, grönsaker och annat till sött till kvällsmyset. Vi kom hem med 4 kassar?? Hur är det möjligt. Haha. Det värsta var att vi gick dit också, så vi var ju tvugna att gå hem igen. Tur att pappas lägenhet inte ligger alldeles för långt borta.
Det blev inge bibloteket idag. Det var ingen annan som hade ärende nere på stan och att åka ner ensam är så tråkigt. Bibloteket ska jag till imorgon åtmonstonde. Hur det blir med sminket vet jag inte. Får se hur vad jag känner för imorgon. Vet att vi ska ta bilen bort till Ö&B och köpa lite hudlotion, deodorant och annat kul. Älskar att gå och kolla i sådana butiker. Kan hitta så mycket saker och dyrt är det inte heller! Perfekt!

Här ska vi börja med middagen senare. Pappa ska bort på 50-årskalas sen vid 17.00. Smörgåstårta bjuds det på. Gött för han. Här hemma ska vi göra iordning pommes frites, kött, kalla såser och sallad med grekisk dressing över! Mums. Tänkte lägga in bilder på dagens look också.

Dagens outfit.


foton: jag

Skjortan - Mormors gamla.
Jeans - JC
Smycken - Lindex
Halsduk - Mormors
Skinnjackan - Lindex (lillasysters)

Nu ska jag fixa lite på rummet. Visar bilder sen!

Later!

♥♥♥



City nästa!

Nu ska jag bara fixa det sista, sedan ska jag gå ner till stan! En tur bort till mormor och morfar blir det också!

Ha en trevlig lördag!

Bibloteket ska jag ju til också!
foto: Google


Later!

♥♥♥


Godmorgon.

Uppe med tuppen.. typ. Haha. Mamma och pappa är ute med hundarna för tillfället, handla frukost skulle dem göra också. Efter frukosten ska jag gå ner till stan. Köpa nytt smink, vilket jag inte gjorde igår heller. Orkade inte, sedan hade vi så ont om tid så nej. Jag tar det i lugn och ro idag istället. Perfekt. Sedan ska jag som sagt iväg till bibloteket. Lämna den dåliga boken och låna en ny bättre bok.

Nu ska jag kika igenom alla bloggar.


Later!

♥♥♥


övertrött?

Nej, nu ska faktiskt jag och min knäppa hund gå och lägga oss. På riktigt denna gången.

Godnatt!

foto: jag

Later!

♥♥♥


Smycken ♥

Köpte som sagt smycken förut idag. 2 armband och 2 halsband.  Här kommer lite bilder på dem.


 foton:jag

Alla som känner mig vet att jag verkligen ÄLSKAR kors! I alla oliak storlekar och modeller. Ska ju tatuera in ett kors på höger ringfinger. Riktigt snyggt! Tycker jag iaf.

- Alla smycken kommer ifrån Lindex.

Kvällen spenderas som sagt ensam, mamma och pappa ska strax gå. Själv ska man nog gå och lägga sig och lyssna på lite p3 dokumentär. Eller något sånt.
Sängen blir det i alla fall. Godnatt.

Later!

♥♥♥




En kväll med Linn.

Nu har jag lagt på luren.. efter att ha pratat med mormor i 37 minuter! Jisses vad vi kan snacka!!
Jag och Linn drog iväg till Burger King på wåxnäs.. mmmh! Big king meal ligger just nu i min mage. Efter det så tog vi bussen in mot stan, Linn hoppade av på busstationen och jag hoppade av på torget. Som vanligt gick det ingen buss bort till herrhagen så jag fick gå hem. Igen. Först pratade jag med Linn, från torget till Nöjesfabriken. Sedan bad jag mamma ringa upp.  Så hade "sällskap" hela vägen hem. Det första jag gjorde när jag klev in var att kissa! Åh jisses så kissnödig jag var! Sedan drog jag upp håret i en toffs, tvättade jag bort sminket och på med mjukisbrallan. Nu är jag redo för en mysig hemmakväll. Dessvärre lutar det åt att det bara blir jag hemma ikväll. Mamma och pappa skulle iväg till Pitchers. Mi är i Forshaga och Zäta ska väl antagligen vara hemma hos pappa. Så jag ska väl sätta mig vid tvn eller om jag ska ta och gå och lägga mig? har inte riktigt bestämt mig ännu.

Imorgon ska jag till bibloteket och låna en ny bok, den som jag lånade till engelska uppgiften var såååå fruktansvärt dålig!! Så måste iväg och låna en ny. Efter det ska jag ta tag i skolarbete. Vet att det låter tråkigt, men känner att jag måste! Iaf matten. Så att jag på min lediga måndag kan kila iväg till skolan med det. Tummen upp för det.

Innna jag och Linn åkte hem till mamma på herrhagen var vi in en snabbis på Lindex.. där jag självklart fyndade lite smycken. Tänkte visa dem lite senare. Ska fota dem och så först.

Nu ska jag göra mig ett glas saft och lägga in de nytvättade kläderna på sängen in i garderoben.

Detta är den enda bilden jag har på Linn och mig... eller ah jag syns ju inte då. Heh.
Pluggar vi för fullt, detta är nog veckan innan praktiken tror jag. Härligt!

foto: Jag

Later!

♥♥♥



LOVE!



Hej, sitter hemma hos mamma med Linn. Visar henne lite funktioner på bloggen. B.la. hur man lägger upp youtube klipp! Vi ska snart iväg käka något! MUMS!

Later!

♥♥♥


Tidsinställt!

Just nu sitter jag säkert och äter min lunch. Korv stroganoff med fullkorns ris. Halva dagen har gått och det är halva dagen kvar. Efter praktiken ska jag träffa Linn. I skrivande stund har jag ingen aning om vad vi ska göra.
Kika lite på stan kanske? ingen aning.

Ikväll ska jag åka till pappa också. Fast om syrran ska till forshaga får vi se om jag kanske stannar hemma, så slipper mamma vara ensam.

Tänkte lägga ut bilder på dagens look. Så ni vet hur jag ser ut i idag.

Dagens Outfit.




Tröja - Seconhand
Halsband - KappAhl (tror jag)
Jeans - H&M
Nitbälte - Lillasysters (KappAhl)


Later!

♥♥♥


Lite bilder..

Hade lite extra tid över idag. Måste gjort mig iordning riktigt fort idag. Fast jag duschade i en evighet. Heheh. Så därför tänkte jag lägga in lite bilder på gårdagens look.

Gårdagens outfit.




Leggings - Gina Tricot
Svart 3/4 tröja - Indiska
Grå Kofta med bälte - H&M
Boots - Skopunkten

Nej, nu ska jag fixa det sista innan jag går.

Later!

♥♥♥



Fredag.

Idag är det sista dagen sen har jag långhelg. Skönt! (om jag inte måste hoppa in på lördag då, Rebecka är lite halvkrasslig.) Själv mår jag bättre idag, hoppas på att det kommer att kännas bra hela dagen. Även hela helgen. 
Ska alldeles strax göra mig lite frukost, sedan blir det duschen och göra mig iordning för en ny dag borta på "Sonja & Jag".  Får se om Rebecka blir hemma idag, eller inte. Hoppas på att hon mår bättre, är ju så tråkigt att vara sjuk:( Fast å andra sidan så tar ju jag och Kate hand om butiken om hon är sjuk. Så det är ju ingen större skada skedd om hon är sjuk. 

Som sagt idag ska jag träffa Linn. Ingen aning om vad vi ska hitta på faktiskt. Något kommer vi väl alltid på. 
Nu blir det frukost!:)


Later! 

♥♥♥ 


;(

Återkommmer en dag då jag är glad. Just nu är allt bara piss. Gör inget annat än gråter typ. Måste sälja Kira hon trivs inte i den trånga lägenheten och hos pappa är det folk hemma för sällan.. så att sälja henne är det bästa. Fast nu är det ju inte pengarna jag vill ha utan ett hem till henne. Har skrivit till en familj som bodde ute på landet, någonstans kring Göteborg. Usch, för varje ord som jag skrev grät jag bara mer och mer. Men det kommer att bli bra. Mamma lovade det.

Nu ska jag iaf lägga mig i soffan. Har sån jäkla huvudvärk p.g.a. allt gråtande. Jäkla skit. Jag som aldrig grinar annars.

p.s. som nu förstår blev det ingen stan för mig idag, får se vad som sker imorgon. Ska även träffa Linn då! :)

 
Later!

♥♥♥


1 timme kvar!

Sitter hos Rebecka och praktiken slutar om ca 1h. Efter det ska jag ut på stan för att köpa lite nytt smink. Sedan när jag kommit hem så blir det nog att äta och sedan ska jag gosa ner mig i sängen och äta upp min paradis ask! :) Men nu ska jag underhålla mig lite. Vi hörs. Later!


Kvällsfika hemma hos pappa.

Sådär, då var vi hemma igen då. Inget hade ändrats i rummet, eller jo! Pappa hade lagt över ett överkast till sängen. Men that´s it. Därav ska jag spendera min helg hos pappa för att kunna göra iordning det rummet nu.

Här hemma ska jag faktiskt ta och göra mig redo för sängen. Ladda ner en dokumentär ifrån P3, tvätta bort sminket, borsta tänderna och hoppa ner i sängen.
Fast först tänkte jag visa lite bilder.


foto:jag

Pappa bjöd på kladdkaka med grädde. Sedan hade vi även Måns på besök uppe på bordet. En riktigt tjyvkatt är han!
Sedan så är det min nya klänning som jag köpte idag. Fin va? Det tycker iaf jag. Köpte den såklart hos "Sonja & Jag"

Inget smink blev det inhandlat idag heller. Hade jag varit smart hade jag följt med pappa och Zäta bort till  ICA Kvantum, men nej. Så smart var jag ju inte, så därför får jag köpa det imorgon istället. Hoppas att jag känner mig manad till att göra det efter praktiken. För före tror jag faktiskt inte att jag orkar, eller hinner.

Nu blir det som sagt att göra sig redo för sängen. Godnatt.

Later!

♥♥♥


Update

Tji fick jag! När jag äntligen tänkte träna, då har såklart inte pappa satt ihop gymmet än.. typsikt! Men han skulle sätta ihop det så att jag kunde komma imorn. Då stannar jag antagligen kvar också. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag iaf kolla in hur rummet ser ut. Inte varit här på lite mer än 1 vecka. Kanske att det skett något nytt. Fast det tror jag inte.
Har en liten överraskning till er sen också. Hoppas att jag inte är alldels för trött sen när vi kommer hem, så ska jag visa er.

Later!

♥♥♥


Fixa & Trixa

Idag har vi fixat och trixat i butiken. Haft en hel del kunder också faktiskt. Blev så chockad när en kund sa "Gud så trevlig och snäll du var. Tack så hemskt mycket för hjälpen!" Lite mer uppskattning i denna butiken faktiskt, iaf om jag ska jämföra hur det är att vara praktikant och jobba på KappAhl. Visst finns det glada och trevliga kunder där också, men det blir inte alls på samma sätt. Underbart faktiskt, att det är så!
Julpyntet är borta nu, skööönt! är såå trött på vintern och all dess högtider. JAG VILL HA VÅR! Kommer väl snart hoppas jag.

Här hemma har vi ätit middag ris och kassler. Vi ska snart hem till pappa och fika lite. Tänkte också även träna i multi - gymmet som han har där hemma. Kanske jag somnar lättare ikväll! Men nu måste jag byta om till träningskläder.

Dagens Outfit

foto:jag

Byxor - Gina Tricot
T- shirt - Gina Tricot
Hängslen - Morfars

Anledningen till att jag tar bilderna i den lilla spegeln är för att vi inte köpt någon hel spegel ännu. Helt sjukt att jag ens klarar av att bestämma en snygg outfit utan en hel figurs spegel! :)
Som sagt, nu åker träningskläderna på!

Later!

♥♥♥



Onsdag.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Godmorgon? Eller något liknande. Vaknade vid 10.00 som vanligt. Har gjort mig klar, nu är det bara kläder kvar som ska väljas. Lika jobbigt varje dag. Sedan vid 11.50 ska jag börja gå ner mot butiken. Idag ska julsakerna bort. Det ska även hängas om och så inför vårsakerna som kommer. Hoppas det rullar på bra idag.  Nu ska jag välja kläder, hörs senare.

Later!
♥♥♥




Back to normal

Idag var det tillbaka till praktiken igen. Skönt. Snart är det skolan igen. Känns faktiskt skönt på ett sätt. Är ju trots allt sisa terminen som jag går nu, känns, overkligt. Men ändå riktigt skönt.
Idag har det var väldigt lugnt på praktiken, haft lite kunder som varit in. Det positiva med det är att vi har hunnit med en hel del andra saker som ska göras. Imorgon ska julen plockas ned i butiken. Äntligen. Känner mig lite trött på detta nu. Annars har det inte hänt så mycket idag. Malin var här förut på en kopp té. Hon kom hit för att lämna sakerna som jag lämnade i söndags. Men hon glömde dem.. så hem till henne och hämta dem och sedan dricka vårat té. Haha.
Ska alldeles strax hjälpa mamma med att hänga upp köksgardinerna sedan blir det nog att ta ett bad. Har så ont i huvudet. Beror väl på att man ska ställa om kroppen nu. Har ju ändå varit ledig i över 20 dagar. Levt som en jaaa.. går inte och beskriva. Kan bara säga ett ord, ohälsosamt!
Men nu är det tillbaka till det vanliga, eller ah.. Chipsen och paradis asken är inte tömt än, men snart. Haha.

Imorgon är det praktik igen, efter den tänkte jag gå ner till stan för att köpa lite nytt smink. Får se om jag gör det innan eller efter. Beror på hur morgonpigg jag är imorgon.

Dagens Outfit.

foton: jag
Kjol - Åhléns
Blus- KappAhl
Hänglsen - Morfars


Nu hoppar jag i skummbadet med ett glas saft och Sofis mode.

Later!

♥♥♥


Läggdags.

Är helt slutkörd! Haft fullt upp ända från kl 15.00. Nu äntligen har alla männsikor gått. Den sista maskinen är hängd och jag har fått i mig mat. Nu är det bara det sista, torkningen kvar. Mamma är så snäll så hon går själv med hundarna på kvällspromenad. Eller om hon kanske får med sig Mi, under kan ju ske.
Pluggandet gick inte riktigt som jag tänkt mig. Tänkte jag skulle få lite gjort imorgon. Får se hur slut jag är efter parktiken imorgon. Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen igen.

Nu ska jag ta en liten snabbdusch efter att ha varit bland smutstvätten och nere i tvättstugan. Sedan blir de att gå och lägga sig. Kankse läsa lite i boken.

Ha en mysig kväll.

foto: google

Later!

♥♥♥


Skoltid.

Sitter vid köksbordet nu, hundarna har varit ute, jag trillade inte. Så det kankse inte är en sådan dålig dag ändå:) Väntar på att mamma ska komma hem så att jag kan börja med maten. Är hungrig. Gör inget annat än äter. Kul, verkligen jättekul att matlusten är tillbaka. Mindre kul att jag inte förbrukar allt jag äter. Snart blir det ändring på det. Träningskort ska köpas i Februari. Skulle egentligen gjort denna månadedn, men eftersom att jag har praktik så krockar det lite. Så vi kör hårt efter den. Eller ah sista veckan på praktiken börjar jag. Men det ska väl gå att ordna.
Nu ska jag som sagt fortsätta mitt pluggande. Tänkte avklara Matte B uppgiften, 1 utav 3 praktik uppgifter och kanske lite engelska C. Får se hur långt jag hinner och orkar.

foton:jag


Later!

♥♥♥


Inte nu..

Det är något som inte stämmer.. Hudarna beter sig väldigt strange. Morrar,skäller,gnäller ja allt. Minsta lilla så är de igång. När jag sitter uppe så håller dem inte på lika mycket då är det mest tävling om vem som kommer närmast och får mest uppmärksamhet. Men när jag ligger i sängen så är det så väldigt. Det kan vara så att antingen är de väldigt beskyddande när det bara är jag hemma. Eller så är det så att Kira är på väg till att löpa... Det märks väl snart vilket det är som är orsaken.
Väntar på att lillasyster ska komma hem också, så vi kan gå ut med hundarna. Får inte gå ut med dem själv... haha töntigt det låter men ändå. Drar en av dem till och jag halkar och trillar så är det kört. Då är det akuten som gäller. Min rygg är inte alls som den ska. Krånglar som satan just nu. Får spunk på det. Fast nu ska vi se det positiva i detta, jag får sällskap på promenaden:) alltid trevligt.

Sedan så ska vi få lite fin främmat hit idag. Våra gammla grannar ifrån Forshaga kommer hit på lite fika i eftermiddag. Tvättstugan har vi också. Men jag lovade mamma att jag skulle ta hand om den. Så hör ni någon som svär och skriker sen.. så är det bara jag som lyckats göra något fel därnere. Hahah.
Men nu ska jag ta tag i lite skolarbeten. Är ju som sagt ledig varje måndag i januari. Har praktik i 4 veckor till, och då har Rebecka stängt på måndagar. Får jag lite tid till skolarbeten.


Dagens slappa klädesel:

Jeansleggings - Gina Tricot
Skjorta- Gina Tricot

Later!

♥♥♥


Before.... After!

Äntligen klar!!

Har fixat och donat hela dagen! Äntligen får jag sitta en stund! Tänkte visa er lite före/efter bilder på hur det såg ut och hur det ser ut. Kul va? 
Sen när jag är färdig med detta inlägget ska jag börja läsa lite i boken och sedan ska jag hem till Malin på lite Té-fika. Med smörgåsar och så:) Mysigt!
Men nu kommer bilderna.

Före:



Efter: 



Mysigt va? Jag är iaf jättenöjd. Lite småplock som ska till pappa och sånt.
Nu fick jag en order på att tvätta lillasysters hår. För jag har naglar, det har inte mamma. Kul.
Vi hörs.


Later!

♥♥♥


En helt vanlig söndag.

En helt vanlig söndag. En liak grå och trist dag som gårdagen typ. Vädret är verkligen inge vidare. Det regnar titt som tätt, det fryser till is och gör marken alldeles blank och fin härute. Mindre kul att folk trillar, får snö och istappar över sig.. Hoppas att de som tar ner sådant från taket kommer till våran sida av staden. Stackars männsikor, stressiga tider för dem och de andra som ska få bort sanden och isen på gatorna.

Idag är en sådan dag som jag fixar på rummet. Ska få det klart idag tänkte jag.. tänkte jag iaf. Vi får väl se hur det hela går. Har lite bilder som ska läggas in här också sen. Fast det tar vi sedan tänkte jag när jag fotat rummet, så får ni se lite hur jag har det:)


P.S. Med detta inlägget upplagt har jag skrivt 500 inlägg sedan jag startade bloggen. Lite kul sådär^^ hihi


Later!

♥♥♥


Ingen godmorgon detta..

Det har hållt på sedan kl 06.00 imorse! Bilar sitter fast. Och för att göra det ännu svårare att komma ut gasar vi lite extra, tutar och skriker på bilen att den är dålig. Why? Det verkligen låter som om att dem står inne i mitt rum och håller på! Dåliga väggar. Det är vid sådana här tillfällen man saknar ett hus! Ahja, nu ska jag resa på mig och göra lite nytta. Käka frukost, få bort det sista utav målarfärgen som mi målade på mig igår, hon tränade mig inför min tatuering sa hon. Hmm, undrar om tatueraren målar med vattenförg och pensel han/hon också? *Hoppas* haha.
Sedan blir det kanske iväg och sola lite grann med Mikkiz, hoppas på lite färg iaf:) Sedan ska resten och av dagen och antagligen helgen bestå av att störa grannarna lite. Ska nämligen borra upp lite saker på rummet. Thihi.

Nu ska jag föröska trycka i mig lite frukost, fast är ju fortfarande lite mätt efter burger king som jag fick igårkväll xd haha

Later!

♥♥♥



"Mia & Klara"

Dessa två brudar har förgyllt min dag idag! Eftersom att jag är helt ensam hemma, trött och lat. Så har jag spenderat dagen med att titta på dem! Med lite avbrott då jag fått besök av bl.a. Malin och Vero, som missade tåget hem. Sedan kom Sanne in på en snabbvisit. Så nu när jag är ensam igen fortsätter jag att kolla på dem! :) Riktigt ruligt! :D ahah


Later!

♥♥♥


I´m living for the life!

Gårdagen var sååååå grymt rolig!! Musik, dans, folk, drinkar, dans,dans och dans! Jag har nu så ont i kroppen att jag inte vill kliva upp ur sängen! Känner på mig att ryggen inte mår så bra idag, men ska man vara fin får man lida pin! Tro mig, pin det mådde jag. Att dansa i dessa skor en hel kväll, och att sedan dessutom ta sig hem i på dessa otroligt dåligt skottade vägar. Det var ett arbete som heter DUGA! Jag trampade snett, for överallt och ja... det slutade med att jag försökte trippa på tå. Det gick inte. Som vanligt när alkoholen tar i så flödar mitt fantasisinne, vad sägs om en lift med pulkor som kan dra dig hela vägen hem? Som går här runt, runt på herrhagen? Vore inte det ganska så nice?! Jag tyckte det igår iaf. Och för dem som inte går hem ensamna skulle det finnas dubbelpulkor.. inte de där avlånga utan de skulle vara breda, så att man kunde sitta bredvid varandra. Ibland är jag bara waaaay to smart!

Ja, men för att då beskriva lite snabbt vad som skedde igår,
Malin ringer mig vid 4 tiden och säger vi ska ut ikväll! Fine tänkte jag, skyndar mig iväg till Rebecka på "Sonja & Jag" för att hämta mina klackskor. DÅ ringer Malin igen, blir att skynda ner till scalateatern för att få tag på biljetter. Tekniken är bra, så länge som den fungerar! Men jag fick iaf tag på 3 biljetter! Och kvällen startade. Eller ja, först var det ju lite födelsedagsfirande hemma hos pappa. Fast jag gjorde mig nog mest iordning än firade honom. Skyndar mig in i duschen för att kunna styra upp håret snyggt. Gick alldeles utmräkt att fixa håret. Förutom att min tumme för en andra gång är sönderbränd! Dags att köpa en locktång inann jag lärt mig det där med att locka med mini-plattången som jag fick? Tror det.
Malin och Vero kommer hem hit, fixar iordning det sista och dricker. Jo förresten! Vem säger att alkohol inte fryser?? För det gör den! Min Martiniflaska var som en isflaska när jag tog ut den:( var bara is.. Antingen så var det en bluff att det var alkohol, eller så fryser alkohol? vilket låter mest logiskt? Det sistnämna tror jag.
Sedan starx efter 10 bar det av nedför backen. Mycket lättare nedför! Kommer dit, inte en levande varelse utanför.. mer än vakten. Har vi tagit fel på dag börjar vi fundera på.. men nej, inomhus var det lite mer folk. Fast folket kom nog runt 23.00 kan jag tänka mig. Dansgolvet var byggt som en pyramid.. why? jag blev avputtad och nervält flera gånger... Kanske därför jag har ont i ryggen? haha. Nej men ändå? lite ologiskt tänkt. Snyggt såg det säkert ut, när vi alla dansade och skrek. Men mindre snyggt när alla på ena sidan föll? För att EN person tycker om att knuffas? Ogilla skarpt.

Ännu mer ogillar jag när folk kommer fram och säger Tjaaaa, kommer du ihåg mig? .. och jag måste svara nej. Det är så pinsamt. Denna gången var det en kille som jag gått på gruvlyckeskolan med tydligen.. fast jag minns inte att han gick i samma årskurs som mig?
Ska leta fram de gammla skolkatalogerna sen för att kolla upp det. Han lät så jävla övertygande.. jag kan inte placera grabben någonstans men på något sätt känns han bekant. Hmm, mystiskt.

Ah nej, nu orkar jag inte skriva mer. Gårdagen var iallafall GRYMT ROLIG!! :D

foto:google
Mannen som gjorde denna kväll till en guldkväll! (Sidney Samson) + Malin och Vero då såklart!


Later!

♥♥♥


Snöoväder.

Vaknade vid 11, väldigt stolt! :) Kommer upp och ser att det är snöstorm utanför förnstret.. mindre kul. Fast detta hindrade ju inte mig och lillasyster att gå ut med hundarna och sedan efter det följde jag henne bort till norrstrand och eftersom att jag inte orkade gå hem igen så gick jag hem till m&m. Fikade, pratade, stickade och åt middag. Sedan efter 5 kom mamma och hämtade mig då det lbev att gu ut med hundarna igen och sedan upp till grannen Jenny på lite mer fika. Hon hade även fått katalogen La Redoute! Så den satt ju jag och bläddrade i. Mycket trevligt. Efter det blev det hem, göra lite varma mackor och sedan blev det ut med hundarna på sista kvällspromenaden. Och nu ligge rjag här i sängen med Kira nere vid fötterna och P3 dokumnetär i högtalarna. Ska lägga mig för att sova nu. Imorgon ska jag som sagt vakna runt 11 igen. Hoppas jag på iaf! :) heh


Godnatt!

♥♥♥

p.s. Har glömt usb-saken till mitt minneskort hemma hos pappa, därav inga bilder. Ska hämta den imorgon då vi ska fira hans födelsedag, som var idag! :) hehe.



Så mycket roligare.

Efter maten och lite snack med Mikkiz tog jag bussen hem till henne på rud. Lät mycket mer lockande och roligare än att fixa på rummet. Så vi låg hemma i hennes säng, snackade, skrattde och berättade saker som vi varit med om. Både tillsammans och utan varandra. Mycket trevligt. Verkligen kändes att det var såå länge sedan vi var sist! Så detta ska göras om snart.
Ska bara se klart på filmen "Morgan Pålsson" eller hur det stavas, sedan blir det sängen! Pappa fyller ju år imorgon så jag har massor att fixa med! :)



Later!

♥♥♥


Kycklingpytt.

Har kommit hem ifrån den stora metropolen Forshaga nu, medans mamma är nere i tvättstugan ska jag fixa lite käk. Idag blir det kycklinpytt med chili sås. Sedan efetr det blir det väl att börja pyssla på rummet. Ska försöka slita mig från datorn. hehe.

foto: google

Later!

♥♥♥


Roadtrip all the way too..

Forshaga! haha. Nej det är ingen roadtrip, vi ska bara hämta lillasyster hos en kompis. Och för alla er som inte redan visste detta så är jag tydligen en utav SVeriges bilkåtaste brud! älskar att åka bil, spela musik och sjunga. Bilen är även bra om man vill prata ostört om något viktigt. Då är det perfekt att dra iväg på en liten tur.
Så därför ska jag försöka skaffa det där sablans körkortet någon gång innan sommaren är kommen och äver så att jag kan dra iväg på en riktig roadtrip. Bara för att fira studenten, känna friheten och ha massor av kul. Får se hur många som hakar på! Mycket roligare om man är ett gäng! :)

Nu ska jag skynda mig in och fixa det sista innan bilen avgår.

Drömbilen, en Hummer H2!! :D (I denna färgen också!)
foto:google
Later!

♥♥♥


Nya tider!

Från och med idag ska jag lägga mig tidigt och gå upp tidigt! Kan inte hålla på och sova bort dagarna. Jag har aldrig varit den personen som sovit länge på dagarna, vet inte vad som skett? Förr spelade det liksom ingen roll vilken tid jag la mig, jag vaknade 08.30 ändå! Men nu under detta lovet har jag inte vaknat före 11 en enda gång. Eller jo! igår då pappa väckte mig 09.30. Vi skulle till ikea. Tro mig, jag trodde jag skulle svimma av trötthet vid bordet.. haha. Ändå hade jag inte lagt mig sent. La mig strax innan 01.00. Vilket är det tidigaste jag lagt mig under detta lovet. Sjukt. Men nu är det ändrade tider på väg. Träningen sätter igång snart också. Pengarna ligger och väntar på att få bli betalda och att jag ska få hålla träningskortet i handen. Thihi. Beach 2011 here I come! ;D
Fast innan ni börjar snacka om att jag inte behöver träna för jag är smal och blabla.. jag ska inte träna för att bli smal jag ska träna för att komma i form igen! Bli piggare och få ordning på denna kärringrygg som jag åstadkommit. Nästa vinter har jag också bestämt mig för att jag ska försöka mig på att åka skidor igen. Vilket jag knappt gjort sedan olyckan. Gjorde det någon gång efter men det gick inte.. var livrädd så fort jag såg backen. Sedan gic det väl 3,4 år innan jag stod på ett par igen. Denna gång med Malin på en skidtrip med skolan. Jag klarade mig fint, var väldigt stolt över mig. Tack vare att Malin var där, kände mi gtrygg med henne liksom. Fast då åkte jag ju som sagt på benhinne inflammation i båda benen istället.. xd otur? ja. Så var det bara att sitta där med mina värktabletter och vänta på att bli bra, fast så fort gick det inte. Fick ju träna upp benen igen för att kunna fortsätta dansa. Gick bra! Vattengjympa med gamla damer tidigt på morgonen var superkul! ;) haha.

Nej nu ska jag sluta babbla om ointressanta saker. Det som jag skulle säga med detta inlägg var att jag inte ska sova bort dagarna och att jag ska komma igång med träningen igen. Haha.
Nu ska jag göra mig frukost.

foton:google 
                                          


Later!

♥♥♥


Spotify

Efter en hel del väntan har jag äntligen fixat spotify på min skoldator. Allt verkar fungera, hoppas bara att jag gjorde allt rätt.. och att det inte kommer en räkning sen. Haha. Nu ska jag iaf lyssna på några favoriter innan jag går och lägger mig! :)

UPDATE:
Visste väl att det var för bra för att vara sant när jag fått ner allt... Jag har det bara i 20h sedan måste jag uppgradera mig om jag vill fortsätta ha det. Är det verkligen värt 49kr/månaden?.. hmm, Nej. Då får lillebror hjälpa mig istället. Och om inte det går, då kanske jag kan börja betala för det. Thihi. Snålheten bedrar visheten. Eller hur är det man säger? ;D

UPDATE IGEN!:
Jag har ju redan ett annat konto så efter att detta inte funkar borde jag ju kunna använda det? för själva programmet slutar väl ändå inte att fungera? eller?... Hoppas inte på det. Nu blir det sängen for real!


Godnatt!

♥♥♥


Nytt år, nya möjligheter, nytt liv!

Ojojoj! Vilket år jag haft! Nyårsafton var kanon kul! Malin, Linn, Emil och Richard (som festen var hos) m.fl. Tack för en super rolig kväll/natt/morgon. Haha. Kvällens höjdpunkt kan nog varit när jag helt plötsligt faller pladask! ner på marken vid tolvslaget. Att gå i högklackade pumps.. sommarskor dessutom är inte bra! inte om det är snö ute. Eller is på vägarna. Men kul hade jag och det hoppas jag att alla andra hade också. Det verkade ju som det iaf:)

Anledningen till att jag inte bloggat är för att dels så krånglar internet hemma hos pappa och sedan så har det liksom inte funnits tid! Har varit på stan, träffat vänner, varit på ikea och varit ute och övningskört. Måste bara berätta!! jag har fickparkerat! :D om jag är stolt? JA! har inte kört  på över en månad, kör en hel del bil både i Forshaga och inne i Karlstad tills jag beslutar mig för att nu, nu jäklar ska jag fickparkera. Efter lite krångel och byte av handledare gick det perfekt. Klev ur bilen (läs flög ut av glädje!) och vinkade till publiken som jag samlat på mig under mitt mission! Riktigt kul. Det verkligen stod folk ute på balkonger för att se mig. Egentligen borde jag ju skämmas och gömma mig. Men eftersom att jag vet att de kollar bara för att döma mig.. är ju en övninsförare. Vem kollar inte på dem? För alla är ju proffs från början eller hur? bara jag som inte är det? så måste det vara..;) NOT! men jag tar inte åt mig av sån skit heller. Ler, vinkar och vänder ryggen åt.
Däremot när jag kommit in är jag halvt påväg att ha ihjäl mina kuddar.. tur att de tål mina slag och sparkar. Hade inte sängen varit ny hae den nog också fått sig en omgång. HAHA. Skämt åsido.

Idag var jag på Ikea och shoppade med mamma och pappa. Blev väckt halv 10, bara för detta. Var helt utslagen när vi kom hem strax efter 3... soffan var min vän!

Vet inte vad mer jag ska skriva.. Imorgon blir det nog ett litet roligare inlägg. Med bilder och så.
Ska ju sätta ihop min nya bokhylla, tryst me! It´s gonna be soo much fun here tomorrow! Kika in då vettja! :)


Later!
P.s. detta året ska bestå av massor av party, träning och annat kul! :)

♥♥♥




Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0