Mot skoghall!!

Nu ska jag promenera hem till m&m där jag sedan får skjuts ut till ett möte som jag och Linn har på communicare! :) Efter det blir det hem igen och plugga järnet. Allt ska bli klart idag!

Nej, jag skulle inte gå tydligen, jag blir uphämtad fick jag veta nyss! :) nice!

Kan jag ju börja med lite skolarbete nu då. höh.


foto:google.

Later!

♥♥♥


*Gäsp*

Jag är inte öppe för att stanna. Skulle bara meddela att jag nu köpt 3 biljetter till THE ARK på lördag, kommer bli fett najs. Som man säger, om man är cool som mig ;) haha.
klockan är waaaaay för tidig för att jag ska fungera som människa! Beger mig tillbaka till min trygga och varma säng. Godnatt!

                              



Foton:Goolge.

Later!


♥♥♥


Mot m&m!

Har varit iväg på ett härligt pass! detta var precis vad jag behövde denna söndag! :)
Nu ska mamma och jag promenera hem till mormor och morfar på lite fika och en klippning! :D

Later!

♥♥♥


Godmorgon!

Idag ska det inte bli en såndär vanlig slappar söndag... för idag kör jag igång med träningen igen! Efter en knappt veckas vila kör jag igång idag. Börjar lite lugnt och fint med ett medelpass i jympa kl 11.00. Känns skönt att inte vara bakis på denna söndag! Hahah.
Vad jag gör med resten av dagen, får vi se! Kanske att jag får besök idag, vi får se om denne är körbar efter gårdagens festligheter. :)

Nu ska jag käka lite frukost och sedan börja klä på mig.

foto:google.

Later!

♥♥♥


Ojojoj!!

FÄRJESTAD VANN MED 5-2 IDAG MOT HV71 !!!!!!!!!!! Helt otroligt, vilken match! Ångrar inte en sekund att Mikkiz frågade mig om jag skulle med och jag svarade ja!:D Överklycklig ja. Orsaken.. Mamma hejar på HV71 hehehehehehehehehe!

Har annars idag inte gjort något vettgit förutom mer än att suttit på ett tåg från Torsby ner till karlstad, var hem till Malin och vi gick ut på krogen i Torsby. Nästa gång ska vi inte ta den krogrundan medans det är 2 feta händelser i Karlstad samtidigt! haha. Jaja, vi fick iaf dansogolvet för oss själva! ;) Dock borde DJ:n lära sig att inte spela massa dåliga covers på varenda jäkla låt! Men vi hade kul ändå!
Jo, vi gick ju hem till Vero en stund också eftersom att det var så tråkigt på "Hörnet". På vägen dit åker det förbi en bil. ut ur rutan sticker en kille ut huvudet och börja skrika luder åt mig??
Har aldrig i hela mitt liv blivit kallad luder? låter ju nästan värre än när någon säger hora? Ahja, efter att ha skällt ut denna kille (som dock missade den eftersom att bilen inte stannade...) så hade jag en supertrevlig avslutning hemma hos Vero och hennes mamma. Cool typ det där! :D

Nu ska jag försöka sova. Dock måste jag bädda sängen först.. hatar när jag inte gör det innan jag åker ifrån herrhagen.

Kanske komme rmer rolig update imorgon, om ni har tur! :)

foto: jag
Såhär ligger "Körven" aka Tayzon när vi ska sova. Han lägger sig emellan min nacke och kudden. Så snosig så!
dock är han kvar hos pappa inatt.. :/ får sova ensam denna natt.


Later!

♥♥♥


Onsdag.

Dålig fantasi? Yes! haha. Det är såhär att jag har verkligen no insperation till att blogga, vilket gör att det bara blir tråkiga updates. Bilder är det också dåligt med eftersom att jag har ännu en gång lagt ifrån mig min usb-sak... skräll? Ja!

Nu ska jag ha lite fritt arbete här i skolan och sedan bli det psykologi B i eftermiddag. Kolla på film har jag för mig, gött!

Ikväll blir det kanske 9:ornas show i Forshaga. :)

Later!

♥♥♥


Tisdag.

Åh vilken härlig dag! NOT! har klantat mig något fruktansvärt hela morgonen. Börja med att jag halkar ner i badkaret... jo jag har nu officielt ett fett blåmärke på rumpan!
Sedan bara fortsatte det. Halva ägget hamande t.ex. utan för stekpannan.. jag fick alltså skura hela jäkla spisen.

Mer om det senare.. nu ska jag ha samhällskunskap! :)

......


Later!

♥♥♥


Skolan.

Godmorgon på er, hoppas alla är pigga och glada! :) Själv är man helt okej pigg. Snoozar ju trots allt i 1h på morgonen ^^ heh.
Nu ska jag alldeles strax röra mig mot bussen. Är ju hemma hos pappa denna vecka, han är ju bortrest i några dagar:)

Hörs sen när jag kommit hem!


Later!

♥♥♥


Sunday morning.

Vaknade för runt en timme sen, klädde på mig och gick ut med Tayzon. Känns lite knepigt än.. och ibland kommer jag på mig själv med att ropa på Kira. Dock känns det bättre idag. Helt otroligt hur fort man kan få kroppen och "själen" till att inte lida mer? eller lida var väl inte rätt ord. Men ni förstår vad jag menar.
Precis som mamma sa tidigare har jag behandlat Tayzon som en bebis hela helgen, gett honom lite mer godis än vanligt och varit ute med honom på varje promenad nästan. Och självklart gosat med han lite extra.
Dock är jag lite nervös över hur han ska klara sig i lägenheten hos mamma ensam imrogon. Som tur är slutar jag till halv 12, hoppas på att han inte blir alltför ensam. Radion får ju åka på som vanligt naturligtvis. Fungerar det inte hos mamma får jag väl prova hemma hos pappa istället. För en sak är säker.. om Tayzon måste försvinna han med, då går jag seriöst under jorden. Utan en hund kan jag inte leva. Köpa ny tänker jag heller inte göra. Finns inte tiden till att uppfostra om en ny liten rackare. Dessutom kommer jag aldrig mer få en sån härlig hund som Kira. Så det så.

Nu ska jag börja med frukosten.

foto:jag
Den nyaste bilden jag har på pappas dator. :)

Later!

♥♥♥


Känns sjukt tomt utan min klumpiga Kira hemma i lägenheten...
Allt har som sagt sitt slutdatum, vårat blev
2011-02-18.


Som tur är, är de nya ägarna jättegoa. De har hört av sig och talat om att allt går jättebra. Samtidigt som det känns bra blir jag samtidigt så ledsen. För det bevisar ju bara hur mycket hon inte ville vara här hos mig i den nya lägenheten. Usch... nu blir det allt för mycket känslor här.

Ska jag fortsätta göra något så jag slipper sitta och grubbla alltför mycket.
Och ja, jag vet att man ska låta känslorna flöda men nej. Har inte gjort det sedan jag var liten. Tjänar inget till. Håller det inom mig. Långt, långt inne. Mycket lättare så.


Later!
♥♥♥




The last sight of you.

Igår hade jag min sista kväll med Kira.. 3h timmars sömn inatt resulterade det i. Tror jag grät från det att jag klev in efter träningen till det att jag äntligen somnade. Fyfan. Trodde verkligen inte att det skulle bli såhär, jag som hade förberett mig så mentalt! Två veckors förberedande åt helvete.. nu kommer tårarna ändå. Eftersom jag samtidigt ska försöka leva som vanligt känner jag hela tiden den där klumpen i magen om att snart är det över. Nu är det bara några timmar kvar innan vi åker. Sitter i skolan just och egentligen gör jag ingen större nytta, kollar mest bilder. Har iaf gjort dagens uppg. och sedan så får jag göra resten när jag mår bättre.
Fått förslag om att dra ut på fest i helgen, men jag vet inte? Att festa med alkohol och vara instabil är inte en bra matchning. Kan gå illa. Speciellt när man inte inser hur dåligt man mår förens det är too late. Men vem vet.. kanske får jag mig ett ryck och hänger med folket ändå.

Vet att uppdateringen sugit denna vecka.. men det har denna veckan gjort också. Ville inte att veckan skulle gå fort, ville inte heller att den skulle gå sakta. Men dena dagen lär nog till att bli den längsta i mitt liv.
Jag kan åtmonstonde trösta mig med att de var från norrland med bor i enköping. Vet inte varför det får mig att känna mig tryggare? men det är något med norrlänningar. haha.

Nu ska jag återgå till skolarbete igen innan jag börjar grina igen.. kan ju inte sitta och böla i skolan heller. haha det är ju förjävla töntigt. Iaf på denna skolan.


Later!

♥♥♥




Tisdag.

Åh, det går fort framåt. Tisdagen är redan här. Imorgon onsdag, torsdag och sedan är vi redan på fredagen. Fast det jobbiga är att jag inte vill att veckan ska gå fort.. jag vill inte åka till enköping på fredag, jag vill inte lämna min hund till någon annan. Men det kommer att gå bra. Har ju förberett mig nu mentalt i två veckor. Så hoppas att inte chocken inte blir allt för stor eller hård.

Har inte så mycket att skriva.. eftersom det inte hänt något speciellt! :) Hoppas att det sker något roligt imorgon kanske.

Tills dess, ha det bra!

Later!

♥♥♥


Söndag= RALLY!!!!!

Alltså lyckan som spred sig i kroppen när jag vaknade imorse var helt sjukt! Vet inte varför, men iår har jag fasiken varit galnare än någonsin i detta rallyt! Anledningen? inte en blekaste?
Men som sagt, är man bilkåt så är man haha.

Fick ju lite förslag om vad jag skulle heta på facebbok där ett tag, i slutändan stod det mellan
Elin "Akuten" Persson - just för att jag är där så ofta! Haha
Elin "Bilkåt" Persson - bara för att jag älskar att åka bil, kolla på bil, lukta på en bil, köra bil, ljuden (bilen) och ljudet (musiken) och ja allt som har med bil och göra.


HAHA! Måste bara säga att jag nyss såg en bil åka iväg med bilmotor sladden i!! HAHA Tjoff.. det var den de ;) Och inte märkte hon det heller! Tur att jag och morfar har koll på alla här uppe i vårt köksfönster!! ;)

Så, vidare till vad jag skrev tidigare. Idag blri det som ni förstår rallyn nere på torget som är "Dagens händelse". Övertalade ju Malin till att ta ett tidigare tåg så hon kan gå med mig!! :D YES, solen skiner, -16 och ingen smärre blåst! Detta kan bara bli kul! Kanske tar vi oss en tur till isbaren också.. måste ju hålla kroppen varm.

Nu är det frukost som gäller!

P.s. Vill bara medddela att alla som möter mig dag kommer att få uppleva en jäkligt övertrött brud! Har sovit 4,5 timme inatt/imorse eller vad man ska säga. Somnade vid 04.00 och vaknade vid 08.20 haha. This is going to be a very interesting day!

foto: google
I denna bil sitter en kille vid namnet Richard Göransson! Ser helt okej ut den killen! ;)

Later!

♥♥♥


Lördag.

Började med att jag igår efter att jag tränat gick hem, duschade packade bagen och drog till mormor och morfar. Så här sitter jag nu, tänkte spendera min helg här. Hitills har jag gjort en hel del skolarbeten. Alla praktik uppgifter är nu klara. Jisses, trodde inte det var så mycket att skriva men det var det. Eller så är det jag som bara har för mycket att berätta och säga i de olika frågorna. Haha.

Ska fortsätta min trevliga lördag med att plugga lite till.
Luft har jag fått idag så det behöver ni inte oroa er för, tog med mig mormor på en promenad förut och gick bort till "Sonja & Jag" för att hämta mammas tuppeware burk som jag fraktade mina mumsiga mufins i. Om ni minns dem? :)

Ja, det var väl egentligen allt jag hade att säga om min dag.

Eller jo! En sak till är det, imorse plingade det på dörren och när jag öppnade stod det två äldre damer där ute och de började diskutera gud och allt sådant. Som ni alla i min omgivningen vet tror jag inte på sånt, men jag tycker det är lite intressant och höra hur de olika kulturerna och religionerna tolkat allt detta med jordens skapalese m.m.  
Ja, den ena av dem snackade väldigt och jag tyckte det var kul. Ända tills i slutet då jag frågade från vilken kyrka dem kom ifrån.. Nejmen, vi är jehovas vittnen svarar hon då.
Jahaaa, svarar jag och kände direkt hur jag spände kroppen. Varför? Jo för man har ju hört en del om hur det fungerar inom den sekten,religionen eller vad man ska kalla det. Heh.
Inget som jag direkt intresserar mig av, jag vill kunna få massage av någon manlig som inte är min man och inte vill jag betala en viss procent av min lön till dem, blir jag sjuk får jag väl ta blod från någon annan om jag vill och till sist.. vill jag festa så gör jag väl det! Punkt slut.
jag tycker inget illa om människorna så, men just hur de blir styrda gillar jag inte.
Jag vill vara som luffaren i "Rasmus på luffen"
Fri som en fågel!

Det roliga i detta är nu att innan jag fick reda på detta fick dem ju min adress hem till mamma.. ifall jag ville diskutera mer om detta. haha. Smarthead! (Detta var ju såklart innan jag visste vilka dem var) Jaja, det är väl bara att säga som det är om hon kommer.
Att jag inte är intresserad att gå med men jag tycker att det är intressant att få veta vad som egentligen är rykten och vad som är sanning i allt som man får höra.
Undra hur chockad hon kommer att bli då? haha. Inte direkt vad hon brukar få höra kanske.



Nu ska jag återgå till mina ljuvligt väntade uppgifter.

Later!

♥♥♥




Härliga fredag!

Sådärja, då var helgen snart här! Ska bara avklara skolan först. Vi börjar dagen med lite företagsekonomi och sedan kör vi lite religionkunskapå i eftermiddag. Iväg på ett snabbt ärende och sedan blir det träning.
Efter träningen så ska jag nog bara ta det lugnt. Sova en liten stund kanske. Eller börja ta itu med arbeten. Ska ju jobba i helgen också.. kul, nej. Pengar, ja! :) haha.
Tack gode gud att den lägenheten som ska städas ligger 150m ifrån där jag bor. Slipper jag krångla så mycket i detta tråkiga väder!

Men nu ska jag försöka ta reda på vart resten av mitt crew är! För än så länge sitter jag ensam vid mitt bord.. typiskt "Forshagabordet" som lärarna säger. Dock ingår ju inte jag i Forshaga gänget längre.. Men bordet sitter jag trots allt kvar vid. Haha. Vi har fakitskt en person ifrån Hammarö också vid bordet. Så nu har vi en fin mixning.

Som sagt, vi hörs efter träningen i eftermiddag!

foto:google

Och ni som ska ut i trafiken.. Ta det lugnt! :)

Later!

♥♥♥


Träning.. Check!

Sådär, då var alla kvällsbestyr färdiga nästan. Bara lite tvätt som ska in i garberoben och väskan som ska packas inför imorgon. Imorgon kör jag på träning igen.

Fick mig även en tur med bilen bort till tågstationen för att droppa av Malin så hon kunde ta sig hem. Dock fick hon åka taxi hem för att tåget var inställt! Haha. Eller ja, så roligt kanske det inte är, för henne i alla fall. So vi sa tidigare idag Skadeglädje är den enda sanna glädjen.

Passet Core var förövrigt jättekul! Mycket mage och rygg. Vilket det hela går ut på. Att kunna hitta "Knappen" som du sedan från naveln och bak i ryggen. :) Mycket kul, och det verkligen kändes att du arbetade med mage och rygg! Det lär göras om nästa vecka.
Imorgon blir det jympa med Helen, som var med oss i måndags. Ska bli trevligt.

Men som sagt, tvätten som måste in i garberoben innan det blir dags för dubbelavsnitt av CSI:MIAMI på 5:an. Älskart!!!!


Later!

♥♥♥


Core!

Förhoppningsvis så kämpar jag för fullt med Core borta på friskis och svettis! :)
Tänkte jag skulle försöka göra lite skolarbete som ska vara klart till nästa vecka. Får se hur trött jag är efter passet!


Ha det bra!

foto: google

Later!

♥♥♥


Studiepass..

Ja, då har vi snart påbörjat sista lektionen för dagen. Studiepass ska det vara tydligen. Ska bli intressant och se hur effektiv denna lektionen är! haah
Efter det ska jag skynda mig hem för att käka något lätt och sedan ska jag iväg och träna med Malin.
Så nästa update kommer nig inte förens efter kl 18.30 ikväll.

Nu ska jag kanske köra lite projektarbete.

foto:google

Later!

♥♥♥




Torsdag.

Godmorgon alla morgonpigga, och ni som kanske inte är så morgonpigga men ändå måste upp. Precis som mig, morgonen är inte riktigt min grej. snoozar ända in i det längsta. haha.
Men idag verkar det gått bra faktiskt, är ju uppe redan nu! brukar gå upp vid 07.30 annars... uuuh.
Ska alldeles strax masa mig ur mit varma gosiga täcke som jag sitter invirad i!
Engelska C blir det nu.
Tänkte jag skulle ta bussen som går 07.54.. så slipper jag gå. Men efter att ha pratat med Malin nydligen får vi se hur jag gör. Knökfull var ordet hon använde..
Dock är jag ju van trängsel på bussarna sedan tidigare, så det ska nog gå bra. Orkar verkligen inte gå idag. Även fast det inte känns som om att det skulle vara så långt så är det faktiskt det. I alla fall om du får gå med en jäkla dator och massa sånt.


Men nu står det frukost på schemat! 

   & &

Later!

♥♥♥



Sleepy...

Jag är helt död! Är trött som få.. funderar på att lägga mig i sängen redan nu. Och hoppas på att jag kan ta mig upp ur sängen lite tidigare imorgon. Imorgon är det Engelska och ja på eftermiddagen har jag faktikst inte koll på vad jag har? De har ju lagt om schemat lite denna veckan. Men nästa vecka ska allt vara som vanligt.
Imorgon står det även Core på schemat. Gött!

Så blir hem snabbt efter skolan, äta något lätt och dra mig ner mot friskis och svettis med Malin. :)

Nu blir det nog sängen. Lyssna på P3 dokumentär eller något liknande.



Later!

♥♥♥


ILSKA!

Finns inte ord för hur arg jag är just nu!
Som ni vet ska jag ju sälja min hund. Nästa vecka åker hon till Enköpning.
Nyss när mamma och jag var nere i tvättstugan talade vaktmästaren om för oss att hundarna minsann skällde idag med.
När mamma talade om att Kira är såld så skrattade han! Han skrattade mig rakt i ansiktet!!!!! Har jag aldrig varit kapabel till att mörda och slåss var jag det då! Därför gick jag upp.. och tårarna bara forsade ner, luften försvann från mina lungor! En panikattack.
Mamma vart så förbannad så hon klagade tillbaka, det finns minsann fler än våra hundar som gnäller... de nya som flyttade in härom veckan har en boxer. DEN YLAR! varenda jävla dag!
Men ni förstår det gjorde inget att den ylade, för när han gick upp i trappen slutade den yla, men våra hundar slutar inte skälla.

ARRRRRGH!!!!!!
Så jävla förbannad!!

Hoppas han har barn den jävlen! För isåfall ska jag ifrågasätta hur han skulle känna om han var tvungen att lägga ut dem på blocket för att sälja dem. För att de bråkar, skriker och är allmänt jobbiga?!

Han ska få igen där det svider som mest! Hånar han mig en gång till var det fan i mig det sista han gjorde!
I alla fall i detta området. För jag tänker minsann kontakta Ewebring fastigheter och tala om vad deras lata jävla vaktmästare här på vasagatan håller på med.

Nu måste jag ner i tvättstugan igen.. kan ju alltid hoppas att jag stöter ihop med han så ska han få höra på en fin liten ramsa som antagligen lär låta allt annat än trevlig!



Later!

♥♥♥


Back to school with health in the backpack.

Nu var det tillbaka till dem vanliga rutinerna. Igår var jag och Malin som sagt och betalde vårt träningskort och sådant. Idag körde vi första passet, känns otroligt skönt att komma igång igen! Efter nästan 1 års uppehåll! Helt otroligt. Vi började med ett gympapass, medel. Bara för att vi skulle komma igång med flåset och känna efter hur kroppen mådde och hur hårt vi skulle kunna pressa den.

Morgondagens pass är redan bokat, Arobics kör vi på imorgon. Och Core på torsdag. Om allt går som planerat :)

Skolan idag var riktigt nice.. fikade hela lektionen och gjorde som vanligt inget vettigt. Men imorgon är det andra bullar som gäller! Företagsekonomi. Tagga!
Haha.
Och för att ladda upp riktigt ordentligt ska jag fixa mig för kvällen och sedan blir det att mysa ner sig i soffan framför CSI: NY med mamma och Mi.

Anledningen till at ni inte kan få bilder idag är för att min dator ghostas om.. och alla mina bidler ligger på ett usb-minne som jag har. Känns lite onödigt att föra över flera GB för att lägga in en dagens bild. Haha. Hoppas ni förstår.

Hörs vi imorgon igen!

foto:google

Tack gode gud för att det inte är 80-tal och man var tvungen att träna i dessa minimala kläderna.
Baddräkt skulle jag vilja kalla det. Haha. ;D


Later!
♥♥♥


Träningskort.. Klirrat!

Nu var det betalt och klart för 4 månader framöver. Här ska det trimmas inför beach 2011! ;D

Ska alldeles strax lägga mig.. ska ju upp till 07.00 imorgon. Inte varit uppe så tidigt på 8 veckor! Kommer antagligen vara som en dö fesk imorn, eller vad tror du Malin? ;) haha

 foto: google.


Godnatt!

♥♥♥


Mysfaktorn är just nu hög!

Som rubriken säger så är mysfaktorn hemma i lägenheten på herrhagen väldigt hög! ljusen är tända, sängen är nybäddad och fikat är på ingång. Kan det bli bättre? Jo det kan det faktiskt. Malin och jag ska iväg till Friskis och Svettis sedan när hon kommit till Karlstad, vilket är om ca 40 min. Efter det ska jag ta mig en lång dusch och sedan blir det nog tidigt i sängen. Har varit sena kvällar denna helg.

Men nu ska jag fika!


 foto: google.

Later!

♥♥♥


Vad gör vi? Nu kör vi!

Pappas kommentar när jag frågade om min körning idag?
Svar: Från skitdålig till dålig.
Hah, skämt åsido!
Men jag tycker iaf att det gick helt okej, som vanligt tar det ett tag innan jag kommer in i det. Jag tar ju sådana jäkla pauser innan jag kör efter senaste gången. Fast nu har jag bestämt mig för att jag ska köra minst 2 gånger i veckan! Eftersom att jag ska träna 3.

Nu har jag i alla fall lagt in bilderna. Vet ni vart jag hittade usb:et?? I jackfickan! ja, jag är ju inte direkt förvånad.
Så nu ska ni få dem.


Bilder från veckan..

 
En liten dagensoutfit (Torsdag)


Pappa blev munk..


 
Jag och Malin bakade smarriga cupcakes (Minus cupkaka, kan man också säga. Om man är dålig på svenska.) som jag hade med mig på fredagen till praktiken.


Jag fick paket ifrån praktiken på min sista dag. Ett kors och en kedja! :) Ska ta en bättre bild senare!

 
Mamma fick sig en lila rattmuff utav Jenny! Tack gode gud för att jag övningskör och inte får ha på sådant.. haha.

Nu ska jag ta tag i lite skolarbete innan jag ska ut och övningsköra igen. Tillbaka till Forshaga för att hämta lillasyster. Droppade ju av brorsan där i förmiddags när vi startade vår biltrip.

Later!

♥♥♥




Det var väl själva F*n!

Nu när jag äntligen tog mig an och skulle lägga in alla bilder och så från veckan som gått.. gissa vem som glömt att ta med usb:et till minneskortet då? Jo JAG!

Så ni får vänta tills senare i eftermiddag med bilder ifrån mig.
Gårdagen spenderade jag hemma hos pappa med familjen och kollade på skräckfilm, usch vad jag hatar det! Haha.
Terror på Elm Street 2010 blev det. Dem filmerna älskade jag när jag var mindre, men nu när jag blivit gammal är jag ju asrädd för skräckfilmer. Haha. Eller gammal och gammal.. fyller 19 i juli.

Men nu ska jag ta mig en promenad hem till m&m bara för att inte klättra på väggarna hemma hos pappa. :)

Later!

♥♥♥



Uppdatering kommer!

ska bara äta och kolla klart hockeymatchen. Sedan så ska jag uppdatera med bilder och berätta om min dag. :)

Later!

♥♥♥


En oförglömlig dag.

Denna dag kommer jag minnas för evigt! Dels för att sista dagen på praktiken var så grymt rolig, dels för att idag börjar mitt nya liv. Ta plats! Och sen för att jag och Linn haft en riktig partykväll hemma hos mig idag. Med thaimat och massa hög musik.

Har precis följt Linn till bilen. Nu ska jag ta bort sminket och sedan försöka sova. Ensam. I mammas lägenhet på herrhagen. Finns inget värre.. haha. Men som sagt mitt nya liv, ta plats! haha så nu ska jag försöka njuta av all plats och hoppas på att jag får en fridfull nattsömn utan sällskap.


Bilder får ni imorgon. Är alldeles för trött för att lägga in dem nu!

Hörs imorgon.

Vill ni få en sneakpeak på hur mina mini-cupcakes såg ut kan ni alltid kika på www.blogg.sonjaochjag.se !! Där har ni bild på de mumsiga små monstrena!  + att ni kan se allt det nya som kommit in under dagen! ;D

Godnatt.

♥♥♥


Ariel "Den lilla sjöjungfrun"

Åh, ligger och kollar på denna filmen på youtube. Kan inte få nog henne. Har älskat henne sedan jag var 3 år! Kommer ihåg hur jag satt spikad framför tvn under "Disneytimmen" kommer ni ihåg det programmet som gick varje lördagsmorgon, eller om det var söndag? Rätta mig gärna om jag har fel!

Så nu kommer jag säkert sitta up med denna hela natten. Känner även hur min hals börjar irriteras lite.. hoppas bara inte att syrran smittar mig med hennes förkylning. Hon har varit hemma nu i några dagar, förkyld, feber, hosta och allt sånt där! Usch. *Peppar Peppar ta i trä*.

Nu ska jag fortsätta kolla!

Ariel "Lilla sjöjungfrun"


                             Foton: google
Favoriten är såklart Mozart (fiskmåsen) och Sebastian (Krabban)
 
Vad sägs som en "dinkelhoppare" att borsta håret med? ;)

foto:google

En äkta Dinkelhoppare, enligt Mozart har vi den för håret... Vad tror ni tjejer och killar? Kan det vara något kanske?

 foto:google

Detta intro var mitt favorit intro.. jag önskade mig alltid en sådan pensel, fram tills jag fyllde 8 och insåg att det inte fanns sådana. Vilken hemsk dag det var alltså! haha.


Godnatt, igen!

♥♥♥


Kvällen.

Skulle precis tala om att jag skulle lägga mig.. men detta var ju insåg att det var ännu ett avsnitt utav CSI, fast denna gången på 9:an :) HÄRLIGT!

Efter detta avsnitt ska jag lägga mig. Men säger godnatt redan nu!

Godnatt.

p.s. Lovar er att imorgon kommer ni bara få massa bilder, knappt någon text! :)  d.s.

foto: google


♥♥♥


UPDATE: Vi hade tydligen inte kanal 9???! say what? :O
jag är 100% säker på att jag kollat på den kanalen tidigare! Ahja.. får väl lägga mig i sängen ändåra´.




Tidsfördriv..

visste du att..?
att jag vill ha - en ny kamera och mobil
att jag pratar - för mycket
att jag inte gillar - dryga männsikor.. där tog det stopp. haha
att jag avskyr när folk snackar - skit
att kärlek är -  farligt, vackert
att jag gillar att - lata mig, dock blir jag lätt rastlös.
att jag alltid kommer att - ha kort stubin på dryga folk.
att jag är hemligt förälskad i - hmm..måste nog vara Brolle. För att han är norrlänning!haha
att jag sist grät var - en vecka sedan imorgon.
att min mobiltelefon är - Inte sprillans ny.
att när jag vaknar på morgonen - snoozar jag i minst 20 min.
att innan jag går och lägger mig - Har jag sagt att jag ska göra det ett x-antal gånger. hah.
att idag har jag - Hållt igång sedan 08.00 imorse!
att jag just nu tänker på - Vad som sker under helgen, mer än skolarbete.
att ikväll ska jag - Kolla in dubbelavsnittet på CSI: MIAMI.
att i morgon kommer jag - Göra min sista dag på praktiken.  
att jag hoppas - Att våren kommer nu!!

Har du:
Någon som förstår dig? Ja, tur är väl det! 
Någon som du saknar? Självklart.
Någon som du hatar? hatar är ett starkt ord, men ogillar ja
Vem kramade dig senast? Kommer inte ihåg? Mormor kanske.
Vem pussade dig senast? Kira.
Vem ringde dig senast? mamma
Vem ringde du senast? mamma
Vem var hemma hos dig senast? Malin, såklart! 
Vem var du hemma hos senast? Malin, naturligtvis :)
Har du några kärleksproblem? inte för tillfället.
Har du pratat med någon idag? ja
Har du gråtit idag? nej
Har du skrattat idag? jodå, det har jag!

Jag:

Är singel? Ja.
Sjunger i duschen? haha, oftast!
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? javisst, om det var en pyjamas dag!
Skrattar åt dina egna skämt? självklart, annars är dom inte roliga ju!
Skulle du kunna plastikoperera dig om det var ofarligt och gratis? Nja, tror inte det faktiskt.

Har du:
Piercingar? Gills öronen?
Syskon? ja
Jobb? nej, inte för tillfället.
För många vänner? kan man ha för många?
Rymt hemifrån? Ja, fast det var väl kanske 8 år sedan eller något?
Färgat håret? ja, många gånger.
Bra självförtroende? Ibland
Sagt "jag älskar dig" till någon? Tror inte det. Inte vad jag kan minnas.
Varit kär? Bara gillat någon mycket.
Gjort något olagligt? hehe.. shhh!
Somnat i skolan? ja
Brutit ett ben? nej
Tappat bort mig i min hemstad? ja, för många gånger..
Sett en fallande stjärna och önskat? Ja, fast det funkade inte..
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? ja, det har hänt lite för ofta.
Smugit ut utan lov? hehe.. shh!
En hemlighet som ingen annan vet? Det har jag.
Sovit en hel dag? nja, nästan.
Somnat gråtande? har hänt.
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? Nej, inte vad jag kan minnas, eller hört.  
Blivit generad inför folk? ja, det har hänt.
Varit kär i någon utan att säga det till personen? ja, det har väl alla?
Ätit musslor? nej, ser så slajmigt ut. haha
Varit på en festival? Haha, räknas Rix Fm?
Haft ett förhållande  under en månad? Ja, fast räknas verkligen dem som förhållande?
Blivit kallad player? Haha, nej aldrig något seriöst isf.
Färgat ditt hår svart? ja, aldrig mer!


Vad:

Längtar du till mest just nu? sommaren!!
Ska du göra i helgen? Plugga och ha middag med Linn!
Har du för kläder på dig? Jeans, linne, tröja, och underkläder då såklart.
Gjorde du igår? For omkring som en duracell.
Ska du göra i sommar? STUDENTEN!, jobba, jobba och jobba.
Åt du senast? Kött och Pommes med sås och majs.
Har du för mobil? Sony Ericsson
Vad köpte du senast? Kakao och Philadephia ost, till mamma.


Vem/Vilka:
Slog du senast? kan tänka mig att det är min lillasyster...
Fick du sms ifrån senast? Malin tror jag, eller Linn kanske?
Pratade du med senast? Mamma.
Skulle du kunna göra allt för? beror på vad allt innebär...
Kan du lita på mest? Mormor och Morfar.
Vet mest om dig? Jag själv, mormor.
Sov du tillsammans med senast? Kira, den hunden sover inte i sin bädd som andra stora hundar..

Allmänt:

Har du pussat en groda? nej
Kan du hjula? nja.. inga snygga direkt
Biter du på naglarna? nej, usch!
Är du EMO? händer väll, haha då syftar jag på humöret.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara, köpa en kamera, köpa löshår, gå på spa, och ge mormor och morfar något riktigt fint! :)
Skulle du kunna hoppa fallskärm? nja.. tror aldrig jag skulle våga det.
Har du sjungit inför publik? haha jo.. skolavslutning i fyran.
Följer du mode? mitt eget.
Är du hungrig? sådär, fast jag är nästan alltid hungrig?
Är du blyg? nej, oftast inte

Nu vet ni lite mer om mig. Kul va?

Nu ska jag ta min första klunk utav Cola- glaset och kolla på den roliga reklamen som är just nu.. :D




Förlåt, förlåt, förlåt!

Vet att det blev en dålig update igår!! Men jag hade verkligen fullt upp. Efter att städat igenom hela butiken var det dags för stägning. Efter det blev det hem, äta middag, packa väska och sedan blev det att sova hos mormor för att vara sällskap när hon skulle köra lillebror och Kira till skolan imorse. Så 07.15 så var jag uppe imorse! stolt. Haha. Hann med riktigt mycket, vilket också var bra.

Under eftermiddagen och kvällen har jag och Malin fixat och donat med överraskningen. Vi har varit iväg lite överallt för att hitta dem perfekta sakerna. Så nu är jag redo för min sista praktikdag! Hhehe. Längtar tills jag får se Rebecka´s min. För Kate har jag ju redan avslöjat för;) haha.

Bilder får ni tyvärr inte se förens imorgon. För eftersom att min handledare Rebecka läser bloggen kan jag ju inte avslöja det här! haha.

Nu ska jag fortsätta kolla på halv åtta hos mig. Och mysa med ett glas Coca cola och en godis bit. hehe.


 &   = En härlig Torsdagskväll.

Later!

♥♥♥


At the store.

Eftersom detta är ett tidsinställt inlägg kan jag tänka mig att jag antingen sitter och äter lunch, eller att jag nyss ätit lunch.

Idag bär jag också förövrigt mina älsklings skor!! :D Nu har våren börjat för Elin Persson. Jag kunde inte hålla mig längre, solen sken så fint imorse så jag kunde inte låta bli att ta fram de gamla trasorna! ;) haha


foto:jag

Älskar dem!! :)

Later!

♥♥♥




Godmorgon onsdag.

Idag är det onsdag... är supertrött men vet inte varför la mig i tid igår?! I alla fall, syster är hemma och är sjuk idag så vi får väl se om jag kanske kan få sällskap ut på en liten förmiddagspromenad. Kan ju alltid hoppas.
Efter det blir det som vanligt att käka, fixa mig iordning och sånt.

Idag ska jag även åka hem till pappa för att sova där inatt. Zäta ska ju ha med sig Kira imorgon, de har den årliga ute-aktivitetsdagen. Så då måste jag sova där för att sedan kunn gå ut med Tayzon. För han kanju inte vara själv hemma hos mamma. Då lär han garanterat skälla och gnälla.
Ni ska bara höra vad det låter i gången! Det låter fan som någon tappar ett piano.. varenda jävla möra! Ska ifrågasätta vaktmästaren vad han håller på med egentligen, det kan inte vara nödvändigt att dundra så mycket.
Inte undra på att även hundarna som bor upp på också skäller och har dem väl börjat så sätter ju våra igång också. Tur bara att jag är hemma och kan säga till mina. Haha.
Fast ändå var det oss vaktmästaren tala om för, att era hundar skäller och gnäller.
han sa att dem skäller mellan 10 och 14.
SUCK ON THAT du.. inte en chans att dem gör.. jag är hemma tills klockan är 11.50 då går jag till praktiken så innan det skäller dem inget. Kanske en gång under den tiden. Men efter det kan jag inte säga vad dem gör, men innan! haha.
Känner mig lite retsam idag. Eller kanske är det en såndör dag då jag bara inte orkar något? haha.
När jag ändå är igång kanske jag skulle fråga vaktmästaren vad som står på? Håller han på och renoverar gången eller?
Isådant fall gör han ett dåligt jobb, för den ser likadan ut som när vi flyttade in.. och den äckliga och sunkiga rök/pizza doften är kvar. Bläää! Tur jag bara behöver gå upp för en trapp. Annars hade jag nog inte klarat att hålla andan.. Haha. Skämt åsdio. Dock inte doften.

Kan ju alltid hoppas att jag blir piggare när jag kommer till praktiken sen. Ska bli kul och höra Rebeckas reaktion!

Men nu ska jag klä på mig kläder och ut med hundarna. Håller tummarna för att syrran blir med!


Borde sätta en sådan skylt på mig.. + att jag lägger till, tala inte med mig före 12.00. Hahah.

foto:google.

Later!

♥♥♥


Tisdag.

Shit vad tiden går fort! Imorgon är det redan onsdag, halva veckan ha gått. Halva kvar. Som sagt så är ju detta min sista vecka på praktiken. Har sagt det typ 20 ggr nu va? haha. Men iaf, har såå mycket att göra inför både skolan och inför sista praktik-dagen. Fråga mig inte vad jag ska göra, för jag är jättedålig på att ljuga! I alla fall om personer står mittemot mig och tittar mig i ögonen. Haha. ^Å andra sidan kan jag inteöjuga någon annanstans heller, för då får jag skuldkänslor. Herregud vilka i-landsproblem jag har. Att inte kunna ljuga. Haha.

Idag efter praktiken, som förövrigt var riktgit kul. Jag och Kate har gjort lite (läs stora) förändringar i butiken. Men bara till det bättre såklart! ;) Vet att du läser Rebecka, så därför avslöjar jag inget. Mohahaha.

Som sagt, efter praktiken så gick jag hem till Malin där det bjöds på Tonfisksås och Makaroner. Smaskigt värre!
Efter maten gick vi bort till tatueraren och kollade med priser. Berättade vad det var för tatuering jag skulle ha, han tittade ut från rummet, granskar mig uppifrån och ner.. Vet ni vad jag fick för svar???! 

han gjorde inga kors på finger på en person som inte har en tatuering sedan tidigare!

FUCK YOU!!!! Svarade jag... i huvudet då såklart.

(Han som äger stället var bortrest eller något så det var en vikarie eller vad man ska säga som gav mig detta svaret? Och vad han säger skiter ju jag i... Ska överväga att gå tillbaka en dag då ägaren är där.)

Varför fick jag dock inget svar på.. men han som äger stället förlorade (Kanske) precis en framtida storkund! För min kropp kommer nog fyllas med tatueringar. Inga ovärda såklart, alla ska ju ha en mening.
Jag vet redan vilken tatuering jag ska ha efter att jag fått mina barn och tränat upp min kropp. Den har varit bestämd sedan snart 6 månader tillbaka. Haha. Skum jag. Vad det är avslöjar jag inte.. då kan ju någon annan hinna göra den. Bara mamma och pappa som vet vad det är! :) haha.

I alla fall, så (kanske) jag och Malin bestämde oss för att vi går till Fishey ink nere i city istället. Mycket trevligare folk.
Dock så vet jag sedan tidigare att ägaren till denna studio ska vara jättebra och trevlig, då jag känner folk som varit där och därför tipsade mig om den. Törligt att han har sådan otrevlig vikarie, förlorar han ju på.

Dagens bilder.

foto:jag

Nu ska jag ta mina tabletter och sedan ska jag leta upp en ny p3 dokumentär.

Godnatt!

♥♥♥



Hicka efter maten?

Finns det någon mer därute i världen som får hicka efter att den ätit mat? Varför får jag det? hur kan det komma sig?.. Lite skumt det där faktiskt.

Får du hicka efter maten? :)

Gårdagen var riktigt härlig. Dock fick jag inte så mycket plugg gjort som jag önskat. Få se om jag kanske sätter mig med det idag. Vi får se.
Jag och Malin började med att gå bort till friskis och svettis för att kolla upp vart i hela friden man ska betala in dem där pengarna. Vilket man kunde göra både hos dem där eller på internet. Vi kommer göra det hos dem, för er som undrar. Nästa vecka kör vi igång. För då har båda slutat praktiken och vi kan planera upp det hela lite bättre. Nu är jag riktigt taggad på detta!!
För att vi då skulle känna oss lite extra taggade drog vi iväg och åt på Burger King, haha. Efter det blev det promenad till Lidl handla lite nödvändigheter och sedan så blev det bussresa hem.

Så kom vi ju på att vi skulle kolla vad mycket tatueraren vid oss här tar för de tatueringar som vi planerat att göra.. Jag visste att dem hade öppet till 20.00 därför tog vi den omvägen förbi där. Tror ni inte att dem då, just igår stängde 17.00?! ahmen kom igen, sa jag! Så då var det bara att traska hemåt. För att dränka våra sorger gick vi in till kiosken för att hyra en film. "I rymden finns inga känslor", den var naturligtvis utlånad typiskt. Så efter att gått igenom alla kioskar här på herrhagen hittade vi tillslut filmen! Yes, lyckan var hög.
Gick hem till Malin, kollade film, drack te och åt en chokladkaka. Sen efter filmen fick Malin panik eftersom hon inte köpt ett nytt månadskort, det är ju trots allt redan februari!
Så tillbaka med filmen, kolla om dem sålde månadskort. Nej, ner till stan gå igenom hela stans alla pressbyrå-butiker. Till sist när vi kom bort till den vid tågstationen, då fick hon äntligen sitt kort!
Kvällen var räddad, så även dagen idag.

Sen kom jag hem och då blev det kolla lite på Tvn sedan blev det sängen och P3 dokumentär såklart. Lyssnade på Tommy Deogan och fotbolssvåldet, helt sjukt vad människor håller på! Det är ju "bara" en sport. Fast inte så bara för dem. Lyssna på den ni med!

Men nu måste jag börja fixa mig inför dagens praktik! :)

foto:jag

Grymt bra film förövrigt! Den ska jag absolut köpa!!!! :)

Later!

♥♥♥




Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0