Du drömmer dina känslor?

Som vanligt kan jag inte slita mig ifrån datorn och internets alla roliga sidor. Men för att orka med dagen imorgon får jag nog läsa några rader i boken innan jag släcker lampan. Dock så vet jag inte vad som är med mig just nu.. kommer liksom aldrig in i den "djupa" sömnen om ni förstår vad jag menar? Vaknar flera gånger, svårt att somna om och drömmer massa konstiga drömmar. En återkommande dröm som jag haft nu väldigt, väldigt länge är denna då jag går och köper mig ett cigarettpaket, röker upp nästan hela och där tar det slut. Sedan fortsätter det in på en annan? Jag kan inte förstå vad det tyder på? att röka i sig kan ju vara ett sätt för någon att bli lugn. Man får liksom abstinens  annars, kanske är det så att jag är stressad inombords som dem säger och därför drömmar om detta om och om igen.
Ja inte vet jag, en sak som jag vet är att jag inte ska köpa cigarettpaketet ute i "verkliga" livet.

Nu ska jag stänga av denna maskin för att sedan drömma om de stinkiga och avskyvärda ciggisarna.

Kanske att jag är snabb imorn så att jag hinner uppdatera innan jag går iväg, bara kanske!


foto:google

Godnatt!

♥♥♥




No regrets!

Blir ett snabbt inlägg om hur min dag varit. Började vid 12, haft en hel del kunder idag. Mycket trevligt! Pratat en hel del har vi gjort, fått fin besök till butiken och sedan fick jag sluta 1h tidigare eftersom att det blir så lungt den sista timmen:) Snart kommer pappa och dem och hämtar mig för att vi ska åka till hans lägenhet och packa upp saker! Kulkul. Har även tagit lite bilder på vad jag dels köpt mig och sedan så fick jag en kofta utav underbara Rebecka!♥

Dagens bilder!


Dagens inköp. (Allt kommer ifrån "Sonja & Jag")
foto:jag

Skjortan älskar jag! Likaså koftan. Dessa kommer att användas flitigt under det kalla vinterhalvåret som nu väntar oss!

Later!


♥♥♥




First day.

Första dagen på praktiken gjord. Gick superbra! och det var jättetrevligt. Trivs verkligen hos Rebecca på
"Sonja & Jag" Börjar som sagt kl 12.00 och slutar kl 18.00, riktigt skönt. Idag var det Linn som gjorde att min dag blev en sådan toppen dag. Fick nämligen ett jätteintressant och trevligt sms imorse som gällde vårt UF-företag. Eftersom att inget är bestämt ännu vill jag inte gå in närmare på det heller. Bra är det iaf, så mycket kan jag säga! :) Så efter "jobbet", praktiken eller vad man nu ska säga så mötte jag upp Linn på stan, vi snackade igenom det hela och tog oss även en liten sväng ut till Bergvik där vi köpte oss lite MAX. Riktigt gott var det. Efter det blev det buss hem och nu sitter jag här hemma hos m&m och ska snart göra mig redo för kvällen. Boken blev så spännande igår kväll så jag ville inte släppa den. Fast strax efter 23.00 kände jag att nej, nu måste jag lägga ihop den!
Gjorde även lite shopping fynd idag inne på Gina Tricot, dock inga stora summor så att jag kunde använda mitt presentkort. Köpte mig 3 ringar och 1 par örhängen. Allt i guldfärg. Tänkte ha det imorgon. Först måste jag bara leta upp kläder i mina "garderober" ni ska få sen hur mina stackars arma kläder bor just nu.. ;(

Ha en trevlig måndagskväll.

Tänkte även bjuda på lite bilder idag. Vet att det är dem som är mest intressant!

Dagens bilder.




foto:jag

Nu blir det på med pyjamasen!

Later.

♥♥♥


Internet-beroende.

Jag kan inte slita mig ifrån datorn och internet.. inte bra! Sedan jag sist skrev att jag skulle mysa ner mig i sängen har jag gjort allt annat, kan jag ju bara säga att det närmsta jag tagit mig mot sängen var när jag reste mig och flyttade mig från köksbordet bort till kylskåpet för att hitta något ätbart. Är det någon mer än jag som är sugen på pizza? Dock så är ju den enda pizzerian i min närhet som gör glutenfritt stängd :( Så fick nöja mig med en smörgås. Inte lika gott. 
Efter det i alla fallså var jag in på massa onlineshops och kollade på kläder och sånt. Vill ha något snyggt till jul och nyår.. men hittar inget! Tänkte att jag skulle hitta något på Gina Tricot, så jag kan få använda presentkortet som jag har. Får se vad som sker i veckan. Slutar ju 18.00 på kvällarna nu och eftersom att jag jobbar inne i centrum stänger ju de andra affärerna då med. Eller Mitticity kanske har öppet? får kolla upp det. Iaf, NU ska jag gå och lägga mig. Vill vakna pigg och glad imorn!

p.s. funderar på att klippa mig kort iaf, spelar väl ingen roll om man har lång eller kort till studenten? Dock är jag rädd att det blir fult när jag får på mig mössan...?! Får se vad som sker!

foto: Google.
Något i den stilen.. fast lite mer volym och rufs då, kanske även liiite längre hår på bakhuvudet. Vad tror ni? Hiss/Diss?

Godnatt!

♥♥♥



Empty room.

Nu är det nästan tomt i mitt rum.. kan bero på att jag tömde det på nästintill alla mina kläder. Har lite sovplagg och sommarkläder kvar. Resten ligger just nu i en stor resväska och en giant! ullareds kasse. Den var verkligen mega stor! vilket var tur för knappt hälften fick plats i resväskan? Pappa tyckte att jaghade överdrivet mycket saker, så jag skulle rensa sa han. Fast det gjorde ju jag förra veckan, gick sådär. 1 kasse fyllde jag då iaf.
Idag har dagen bestått dels av att göra en statisktik uppg. i matte B som jag fått nu under praktiken och inför Nationella proven. Tror att jag gjort rätt iaf. Lite smådetaljer som ska fixas en dag. Men annars har det varit en lugn dag. Var ju som sagt hemma i Forshaga en snabbis och packade ner allt nästan. Nu är det bara 3 dagar kvar tills mamma flyttar. Skööönt! Vill få ordning på allt.
Ikväll blir det en lugn kväll. Ska snart sätta mig och läsa i en utav mina böcker. Tänkte även att ni skulle få se alla böcker som jag köpte igår. 

foto: jag
foto:jag
foto:jag
foto:jag
foto:jag
Boken här nedan är den som jag läser just nu.
foto:jag
foto:jag 

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med Julmust, boken och lite godis.

Ha en mysig söndagskväll!

♥♥♥


Första advent.

Nu är det inte långt kvar till julafton. Dock har inte min julkänlsa kommit riktigt än. Hoppas på att den gör det snart iaf.
Igår flyttade pappa nästan alla saker till sin lägenhet, bara saker ifrån vinden och garaget som ska flyttas. Vilket dem gör idag, utan mig. Igår var jag även ner till stan en snabbis för att köpa en bok som jag lääänge väntat på! Efter det blev det bort till Muséet där det var bokmässa. Sådana ställen är inte bra för mig, som dels älskar att läsa. Men som främst gillar att shoppa. Så 5 nya böcker sammanlagt fick följa med mig hem igår. Riktigt kul. Mindre kul är det att jag inte äger någon bokhylla att ställa dem i... ska kolla på en till veckan tänkte jag.
Imorgon börjar min praktik, så jäkla gött! börjar inte förens vid 12 på dagarna så det finns plenty of time too sleep! Me like.
Snart är det middag och sedan blir det hem till Forshaga för att hämta alla kläder. Ska tömma garderoben tänkte jag, mamma flyttar ju på onsdag. Så lika bra att ta med allt på en gång:) Har lånat en mega stor väska av mormor och ifall den inte skulle räcka fick jag även med en ullareds kasse. Den ska tydligen vara giant!
Nu är det middag, återkommer efter den!

Later.

♥♥♥


sad face..

Dagen började bra, företagsekonominm gick jättebra! Sedan kom det ett samtal.. mindre kul. Så halva dagen har bestått av tårar. Trevligt. Ska snart in i duschen för att värma mig lite och sedan blir det att åka in till m&m. Så får vi se vad kvällen bjuder på.

Nu ska jag göra mig en macka och sedan blir det att kolla buss in till stan. Ifall att det inte blir som vi planerat..


Det var meningen att du skulle försvinna, annars skulle det inte skett så plötsligt. Du kommer att få det mycket bättre nu. Nu är du på ett tryggt ställe.  R.I.P Roger Åstrand! ♥


Dagens önskning.

Idag har jag 2 önskningar.

1. Jag vill ha en betjänt som kan göra allt åt mig när jag är lat och trött! (vilket jag oftast är! ^^)
2. Jag vill ha sommar, sol, studenten nuuuuuuuuuuuu!! Can´t wait! :D


♥♥♥




So much to do.. so little time!

Det är de citatet som passar in på min vecka! Vem fan var det som sa att dygnet bara skulle vara på 24h?? jag behöver meeer!!

Just nu är det fullt upp allt inför flytten,(därav min dåliga update!) om jag sagt att jag bor i kartonger tidigare så går det inte ens att jämföra med vad jag gör nu! De står staplade överallt! Var nästan så att jag kände lite lycka när jag kom in i badrummet och insåg att därinne har de inte börjat packat ner något än, eller staplat upp någon kartong! :) haha.
Nej, men det är väl så här det ska vara? eller?

Efter imorgon så har jag denna vecka haft 3 prov och 3 inlämningar! tummen upp! (Y)
Imorgon är också lite av en speciell dag, kommer antingen vara överlycklig och sprudla av glädje eller så kommer jag vara riktigt bitter. Det märks imorgon hur det blir. De 2 senaste dagarna har jag verkligen varit på så jäääkla dåligt humör! snäst av allt och alla hela tiden. Vart en riktig bitch kan jag tänka mig.
Stackars Linn och Hanna på skolan.. men de vet att jag har haft dåliga dagar så jag hoppas att de inte tar åt sig av det jag säger. Förhoppningsvis har jag inte sagt något alltför dumt.
Nu ska jag ta atg i pluggandet inför mina 2 prov imorgon, först företagsekonomi och sedan matte b prov. Yeeey!
Får väl glädja mig med att jag får pizza till middag iaf. haha.

Ha de gött!!

♥♥♥


p.s. vet att det är tråkigt utan bilder, men det är inte så kul att ta bilder när det inte finns ett ledigt ställe med en hel spegel! förutom min garderobsspegel, där bilderna blir aaas fula! inte så rockigt kanske;)



ännu en trip med bilen.

Har varit ute och övningskört lite till, fast denna gång i pappas bil. Gick lika bra det.. fast skrämde päronen lite när jag sladdade in på gatan, haha. Det var riktigt kul! synd bara att jag antagligen inte kommer att få göra igen förens det är dags för halkbanan. haha.
Snart är det dags för Ung&Bortskämd och just nu ligger jag och lillasyster i sängen och kollar på  Solsidan boxen som jag köpt:) 

Ha en mysig måndagskväll!

♥♥♥ 


Övningskört.

Övningskörde hem till Forshaga idag. Gick super bra! Hatar bara när bilar ska lägga sig precis i baken.. kör om då för fan om du tycker att 70 (vilket är den utsatta hastigheten) är för sakta! Jävla miffo!
Såå då var dom aggritionerna ute.. haha. Nu ska jag fortsätta med uppgiften som jag skulle börja på förut, det gick sådär. Internet och julmusten tog över allt. Tror jag skrev 5 rader eller nått? haha.
Är hungrig igen också... blir fisk i ugn här hemma idag. Gott! kan nog vara bra eftersom att jag har 2 matteprov denna veckan;)

Nej nu blir det plugg! :)

   foto:google

foto:google
Alltså jag dog lite när jag såg denna bilden! Skulle vara så typiskt kommentar ifrån min pappa när jag kör! HAHA xd

Later.

♥♥♥




M&M

Sitter ensam hemma hos m&m och försöker göra lite arbeten. 3 prov och 2 inlämningsuppgifter denna vecka?! sjukt mycket. Som tur är, är detta sista veckan innan praktiken! ska bli så himla skönt att gå ut på praktik!! :D
Blir mycket mer fritid i 8 hela veckor!! Can´t wait! + att jag då bor i Karlstad vilket underlättar allt!
Ska ta mig ett glas julmust och fortsätta med produkt- och branschkunskaps uppg.

Later!

♥♥♥


Skolan.

Sitter i skolan just nu! snart är rasten slut och du ska jag köra en slutspurt på uppgiften som vi har nu. Sedan blir det hem till m&m och fika lite. Innan det blir dags att bege sig hem till huset. Eller ah, hem och hem. Vi bor ju i kartonger just nu... lite mindre kul. Fast snart är det över. Precis som allt annat så har det ett slut.

Nu blir det att skriva på uppg.

Later!

foto: jag
DET HÄR VILL JAG HA JUST NUUUUU!! är jättesuper duper hungrig och dessutom sugen på pizza! ;D


Vilken underbar helg!!

Vi börjar med fredagen!
Var ju som sagt iväg på Johnossi, så himla kul! Hade mycket trevligt sällskap utav Malin, Louse, och Lisa. Började kvällen hemma hos Malin med lite thaimat och lite alkohol, eller ganska mycket alkohol vore mer rätt att säga. Promenerade bort till Nöjes, gick in, hängde in jackorna, kollade in stället, köpte drink och efter ett visst antal timmar så kom äntligen JOHNOSSI UT!! dock så lyckades jag och Malin stå i "kö" till baren. Är ju inget kösysten direkt, sträck fram dina pengar eller ditt kort och försök bli sedd! det är en "kö". Iaf, där stod vi när favorit låten kom, What´s the point! kanske var det meningen att vi skulle stå där? för en av oss fick i alla fall napp. Och var stennöjd med kvällen! ;) Sedan så kom ju Sandra till oss också, så jäkla kul!! :D
Efter vår hääärliga, snöiga och absolut halkiga!? promenad hem var det lite käk som skulle ordnas och smink skulle tas bort och sedan blev det att ligga att prata fram tills kl blev 4. Då kom vi på att om fyra timmar ringer Malins klocka och vi måste gå upp.
Klockan blir 8, telefonen ringer, ingen av oss är redo att gå upp, ingen av oss är ens tillräckligt nykter för att ta sig upp! Så då bestämmer sig Malin för att hon ska åka med ett senare tåg på eftermiddagen. Yes! tänkte jag och skulle lägga mig och sova.. går kanske 3 min så säger jag "Malin, jag är inte trött längre?.." Det var inte hon heller. Så upp och fixa oss iordning och iväg med bussen till busstationen.
Tack för en underbar kväll!

Lördagen:
Mamma fyllde 40! hela dagen var som en surprise!! Så jäkla kul. Först var det hockey med Mikkiz, Annci, Lisa och mamma då såklart. Efter det så gick vi hem till Lisa där det var massor av folk för att överraska mamma! Åt lite mat och ahde det trevligt. Dock var jag tröött i bött! hade ju bara sovit 4 timmar?! Men jag klarade av det. Sedan blev det hem med pappa och lägga sig och soova! sov närmare 12 timmar inatt! skönt och behövligt.

foto: Mikkiz.
Jag och mamma inne i VIP-baren. Där alla sjöng för henne m.m.
foto: Mikkiz
Mamma öppnar paket, här fick hon ett presentkort på tatuering. Hon blev så glad att tårarna kom!
älskade mamma!♥

Söndag:
Vaknade strax efter 12, gick upp åt frukost, kollade på när de andra packade, duschade och tillslut började jag göra nytta själv. Städade hela rummet, bädde nytt i sängen, rensade bland underkläderna och packade det sista i lådor!

Nu blir det mat!
Later!


FREDAG!

Idag är det fredag vilket betyder JOHNOSSI!! och imorgon är det lördag vilket innebär MAMMA FYLLLER 40!! :)♥

Sitter i skolan just nu och när vi började förut så sa Pia att om man är klar med allting i denna kurs och haft samtal med henne behöver man inte sitta här i skolan. VÄRT att komma hit känner jag.. menmen kan jag passa på att läsa på lite på provet som vi ska ha nästa vecka. Har 3 prov nästa vecka, 2 matteprov och sedan prov i företagsekonomi. kul! Inte nog med det, pappa kanske flyttar under näsa helg också. Om allt går som vi planerat! Härligt. Då ska jag bada badkaaar! i flera timmar. haha.

Nu ska jag börja läsa i häftet.

Later!

♥♥♥




Study time at the library with Linn.

Sitter som vanligt på bibloteket med Linn och pluggar. Nu äntligen är jag klar med företagsekonomin! 13!! sidor blev det. Är riktigt nöjd.
Just nu unnar jag mig lite tid på internet.
Snart kommer mormor så ska vi gå i lite affärer, tänkte även då unna mig en ny BH eller två. Är trött på att det bara finns 1 som passar ordentligt.
Imorgon är det fullt upp, först skola, sen iväg och klippa sig, middag med Malin, Louise och en kompis till henne sedan blir det till nöjes och kolla på JOHNOSSI!!! är såååå jäkla glad och lycklig! Imorgon kommer att bli super!
På lördag är det festligheter också, mamma fyller ju 40 år!! ska firas! även fast vi just nu i huset bor i kartonger:)

Nu ska jag börja packa ihop.

Later!

♥♥♥


Hos m&m

Sitter just nu ensam hemma hos m&m och väntar på att mamma ska hämta upp mig. Så ska hon köra bort mig till gruvlyckan så att jag kan fixa en grej och så att hon kan hämta upp Zäta ifrån sin praktik. Efter det blir det hem, ut och övningsköra och sedan blir det plugg.

Jag och Linn satte oss som vi sa vid bibloteket, hann iaf bli klar med samhällsuppg. Sedan drog vi iväg till Druvan eftersom att jag lyckats tappa bort kartongen med nästa månads p-piller var jag tvungen att fixa så att jag kan ta ut nya. Efter det gick vi runt inne på Åhléns eftersom att jag skulle ha silikon droppar till mitt hår, tror det hette så iaf? Efter det tog jag bussen till Hagaborg och nu sitter jag här.

Angående min färgnign igår så ser det inte så hemskt ut som jag säger/tycker. Syns endast i ljuset, skiftar liksom mellan lite mörkt brunt och ljusbrunt. Det roliga var att jag igårkväll när jag låg och försökte somna kom på att om jag slänger i lite blonda slingor i håret så blir det nog riktigt snyggt med kontrasterna, eller vad tror ni? :) Hoppas på att det blir bra iaf.

Nu ska jag kolla runt på alla bloggar och sedan blir det ut i det gråa och trista vädret igen!

Ha det bra!

♥♥♥







Godnatt.

Nu blir det att lägga sig, är trött! och behöver all sömn jag kan få denna full speckade vecka! :)

Godnatt!

♥♥♥

P.s. Överraskningen var att jag gjort slingor, men eftersom att jag inte blev nöjd (vilket jag aldrig blir när det kommer till mitt hår) blir det inga bilder idag. :)


Övningskört

Sådärja, då var man hemma efter dagens alla äventyr. Efter att vi släppt av alla hemma åkte jag och mamma iväg för att jag skulle få övningsköra lite. Gick jättebra! lite problem med backningen bara, antingen har jag för lite gas vilket blir kärringstopp eller så går det alldeles för fort? haha. Inget mellanting. Nu sitter vi samlade och kollar Sveriges match emot Finland. Efter det ska pappa hjälpa mig med... *överraskning*. När jag ändå sitter vid datorn tänkte jag göra lite plugg. Har ju fullt upp hela denna vecka så lär inte bli så mycket plugg. Enda dagen då jag inte har något att göra är väl söndagen.. och då ska jag sova! Hela dagen lång.

Hoppas ni har haft en bra söndag och firat era pappor riktigt ordentligt!

♥♥♥
Knäppaste katten som jag någonsin varit med om.
foto:jag




Middag.

Efter en liten biltur ut till edsvalla och "Carlstad outlet depå" sitter vi nu hemma hos mormor och väntar på middag. Måste bara säga att jag har blivit helt kär i en jacka därborta! Så underbart fin. Lite militärgrön i färgen, halvlång och något märke som jag inte kommer ihåg? Dock kostade den 1700. Mamma bara skakade huvudet och gick... var det för dyrt kanske? heh. Fast å andra sidan kom jag på en jättesmart lösning, om mamma lägger lite pengar, pappa lägger, m & m lägger och sedan jag då kan jag ju få den i julklapp! bra va!? hehe. Nej, jag får nog inse att den kommer att få sitta på någon annans kropp, inte min.
Har en liten överraskning till er senare också. Fast det får ni inte se förens senare ikväll ;)

Nu ska jag hjälpa till att duka fram. Ha en trevlig farsdag! och en stor kram till alla pappor därute! :)

♥♥♥

Dagens outfit.
foto:jag
foto: jag
Jeans & Blus kommer ifrån KappAhl.




Fixar mig.

Efter några dagar off ifrån bloggen tänkte jag att jag nu skulle ta tag i detta. Som jag alltid säger. Men nu ska jag verkligen rycka upp mig. Efter att varit nere en längre tid har jag nu bestämt mig för att nu JÄKLAR! ska jag börja om på nytt. När jag flyttar nu ska jag ta tag i mig själv, börja träna på riktigt! satsa mer på skolan. Inte göra det halvdant och tänka det löser sig. Fick ju höra under förra veckan att allt det som jag kämpat för sedan jag började på entreprenörslinjen äntligen börjar ge credit tillbaka nu! Så fortsätter jag kämpa lika mycket och lite till kommer jag kanske att kunna gå ur skolan med de betyg som jag hade som mål! Skulle verkligen betyda såå mycket för mig!

Men nu måste jag fortsätta fixa mig! Lägger in lite bilder senare när stressen lagt sig här hemma. Eller ah, då skulle ni få vänta länge, så vi säger att jag lägger ut dem när det inte är så jättestressigt hemma! haha


Later!

♥♥♥

foto: jag
Såhär mysigt hade jag det inatt/imorse. Syster sov ju inte hemma och då passade jag på att ha båda hundarna i sängen. Vi trängdes i min 105cm medans Mi´s del var helt tom.. Lyckat! (Y)


Farsdag.

Idag är det farsdag.. tyvärr blev det ju inget frukost på sängen här eftersom att pappa alltid är uppe först! Men vi ska fira han senare. Ska nämligen hem till m&m på middag sen, mysigt! När vi ändå är där ska jag försöka att få lite plugg gjort också.
Igår efter jobbet blev det att övningsköra borta på Färjestad en stund. Gick bra! 2 kärringstopp tror jag att det blev. Inte så dumt. Fast att hitta dragläge på min bil är ju fan helt omöjligt.. Knappt så att mamma kan få in det vid trafik-ljusen!

Nu är det frukost. Berättar sen!

♥♥♥




Skola.

Snart bär det av ner mot bussen. Ska först hinna med och göra iordning lillasysters hår. Hon gick upp 6 imorse för att hinna duscha, såklart så kunde inte jag somna om så jag gick upp jag med. Fast har inte gjort så mycket mer än vanligt.. har bara utsläppt hår och pyttelite smink idag xd bär ju aldrig smink numera. Dels för att jag försöker hålla huden så ren som möjligt nu när jag äntligen ser en förbättring i ansiktet! det var på tiden.

Nej, bäst att gå!

Later!

♥♥♥


....

Fyller kartongerna med nya minnen som jag fått och tillsammans med dem som jag redan hade när jag kom.

Till den 1dec är vi antagligen ur huset, vi börjar flytta om 2 eller 3 veckor. Orkar inte kolla i kalendern. Nu ska jag börja packa, hitills har inte en enda grej hamnat i kartongerna som jag tejpat ihop. Känner lite ångest över att packa sakerna. Vet inte varför men det knyter sig i magen liksom? därav undviker jag det! Fast nu går det inte att undvika det längre.. måste ta tag i detta. Som Malin sa, det kommer att bli som ett nytt liv nu, ta vara på det! Visst kommer det att suga i början men det blir väl till en vanesak?

Ahja jag ska sluta trakka bloggen med massa tråkiga, jobbiga och ångestfulla inlägg. Men detta är ju som min dagbok, fast en öppen sådan, har den ju trots allt på internet?! haha.

Vi hörs!

♥♥♥

P.s. Jag klarade bokföringsprovet som jag gjorde för drygt tre veckor sedan! GÖÖÖÖTT!! :D






At school

sitter just nu i skolan, slutar om 10 min eller nått. Duktig som jag är glömde jag internet sladden till skolans nätverk. Smart somjag däremot är hade jag lagt ner det trådlösa i väskan ifall att jag skulle hem till m&m i eftermiddag. Så nu kan jag surfa på vad jag vill. Nice! fast å andra sidan känns det onödigt att slösa bort en hel lektion på att göra massa strunt. Kan jag lika gärna göra när jag kommer hem.
Hitills har jag skrivit en halv mening på arbetet som vi fick idag. Tänk då på att vi alltså har tre timmars lektioner? Inte ok. Eller egentligen, jo! för det är första dagen efter ett lov. Vi har tillåtelse att vara trötta, lata och för högljuda. Har vi inte det, så ger vi oss det.
Efter lektionen nu slutar jag, då blir det att äta på MAX med Linn. Mums. Det är blodpudding i skolan idag. Känns inte så frestande. Men nu ska datorn packas ned. Slutar nu.

Later!
♥♥♥


I Though we had it ok?

Ska jag slänga mig på köksgolvet, skrika,grina, böna och be om att ni inte ska göra det? hjälper det? för isåfall kan jag överväga tanken till att göra det. Vad är det ni vill att jag ska visa? att mina väggar rasar en efter en, att mitt hjärta slutar slå varje gång vi pratar om det? Ni förstår inte, ingen gör det! Jag gör det inte ens själv. Tanken på att öppna mig för en främmande person som inte ens vet jag heter i förnamn är bisarrt. Ändå vill jag själv jobba inom samma yrke? Jag vill inte visa mig svag, jag är vuxen nu. En vuxen gråter inte.
Vad är det för svar ni vill ha? att jag gråter mig till söms varje kväll? att jag drömmer drömmar som gör mig lycklig och när jag vaknar och inser att det bara är en dröm, brister mitt hjärta.

Vad är det ni vill ha ifrån mig? Låt mig veta så kan jag spela en liten pjäs för er. Det är ju det jag gjort de senaste åren. Skulle bara kännas lite mer i hjärtat denna gången än de tidigare.


Som mormor säger; Ryck upp dig!

Det är nu dags att falla ner för bron. Känna vattnet omfamna min kropp i ett svep, låta det med en stark kraft ta med mig på nya äventyr. Roliga äventyr.
♥♥♥




Östermalmfruar och Toy story 2!

Om vi börjar med östermalmfruar, jisses alltså. Vilket gäng. Dock slår dem inte Hollywood fruar, där är de ju värre än värst. Förutom Maria Montazami då som iaf vet att man kommer längst på gott uppförande och trevlighet.

Toy story 2, åh vad jag älskar gamla tecknade filmer. Efter denna ska jag nog lägga mig och kolla igenom sällskapsresor-boxen. Stig-Helmer is the king! Haha.

Ha en trevlig lördag min kära vänner, och festa lugnt! :)

♥♥♥


UPDATE: det blir att kolla "så mycket bättre" på 4an ist. Får väl offra mig då. Får väl tänka lite på m&m, de kanske inte är så intresserade av gamla tecknade filmer. Haha.




♥♥♥

Nu bär det av mot kyrkogården. Ska tända ljus för de saknade och för de älskade.

Light up for the dead ones, light it up all the way up to heaven

♥♥♥


UPDATE: Vilken besvikelse, förra året hade dem tänt massa med marsaller efter gången. Var ju liksom lite därför som man gick ut! Ahja, nu ska jag köra ett sista ryck med  företagsekonomin innan jag lägger ihop för lite lördagsmys.


Handlat, Check!

Nu har vi varit och handlat, arbetet flyter på bra och nu blir det fika! Hääärligt!

Over and out.

♥♥♥


Dagens önskning

Idag önskar jag att jag hade antingen hade en robot som kunde gör de läxor som jag får som är tråkiga, eller svåra. Eller så skulle jag vilja vara smartare, effektivare och ja lite som ett underbarn. Om ni förstår vad jag menar? :)

Nu ska jag iaf stänga av internet så att jag kan komma igång med pluggandet och ha full koncentration på bara det och inget annat. Typ bloggar, facebook m.m.  Haha. Svårt att koncentrera sig och hitta fokus när det finns så mycket annat kul och titta på, på internet.


See ya!

♥♥♥




Tidig morgon.

Vaknade redan vid 07.20. Gick upp, bäddade sängen klädde på mig och gick ut på en lång promenad. Kom hem, duscha, åt frukost, löste melodikrysset med mormor och nu sitter jag här. Ska ta tag i det som jag inte gjorde igår. Alltså företagsekonomin. Ska även iväg och hanlda med mormor sedan. Så idag kommer att bli en innesittar dag med plugg.

Ha en trevlig allahelgona lördag!

Later.

♥♥♥


Nu kör vi på kvällen!

Nu tänker jag ta kvällen! Har inte gjort något vettigt mer än kollat bloggar! Dålig stil. Men efter dagens håll igång orkar jag inte nu. Ska sätta mig och kolla igenom orflame´s nya katalog sedan kolla på Dobidoo och sedan kör vi på sängen! Ska vakna pigg och full av energi som jag kan använda till mitt pluggande! :)


Nattinatti.

♥♥♥


Fredagsmys framför ett datadokument.

Sitter vid datorn ännu en gång nu. Efter att jag och Linn skiljts från vår pluggdag tog jag buss hem till m&m åt mat och sedan åkte jag ner till Walthers och lämnade tillbaka den bh:n som jag köpt till balklänningen. Dels för att jag tyckte att den var för dyr, en helt enkel svart behå för 500 kr?! Tänkte att jag kanske kunde kolla i lite andra butiker först och sen om jag inte hittar en annan får jag väl köpa den ändå. Gick även runt  i lite bokhanldar för att kolla om min bok som jag väntat på kommit ut i poket, men icke! den 24 november kommer den. Så det är snart iaf!! :D LÄÄNGTAR! En annan bok som jag kollade på idag ska jag nog iväg och köpa imorgon, även ta mig en tur till bibloteket för att låna en bok som jag väntat på att den ska komma in. Den var tydligen mer populär än vad jag väntat mig. Ja, jag älskar att läsa böcker.
När vi flyttar nu har jag bestämt mig att i en av lägenheterna ska jag köpa mig en fin och ordentlig bokhylla, där jag kan ställa alla mina böcker. Slipper de ligga i olika högar på den hyllan som jag har nu. Haha.

Tänkte att eftersom att jag skippar godis och sånt nu (klänningen har blivit väldigt tajt.. inte bra!) så köpte vi lite klementiner som jag kan ha och äta ikväll. Tänkte att jag skulle plugga lite nu. Får se hur långt jag kommer. Ska iaf bli klar med företagsekonomin och matten innan helgen är slut! punkt.

Imorgon är det allahelgona afton, då ska det tändas ljus på kyrkogårdar. Familjen ska iväg till Kristinehamn för att spela hockeymatch så jag tänkte åka ut till farbror och farmor själv. Känns så hemkst att vi inte är där mer än 1 gång per år, knappt det. Sen tycker jag att det är dålig stil av våra andra på pappas sida att de inte kan pallra sig dit en gång om året minst! fast de bor längre bort. Att farfar inte gör det förstår jag, han är en iskall människa. Men att faster inte gör det? det är ju ändå hennes mor och bror som ligger där? Hemskt. Jag kan iaf lova på hedersord att när någon i min familj eller släkt dör ska jag vara där och fixad den graven fin. Iaf på alla högtider och födelsedagar. Så det så!

Ja nog talat om gravar och kyrkogårdar. Ska fortsätta att skriva på företagsekonomi uppg. nu så att den blir klar någon gång.

Hoppas att ni andra får en mysig och trevlig fredagskväll.




Pluggtime på bibloteket.

Sitter på bibloteket med Linn och pluggar. Än så länge har vi fått lite gjort än så länge, men dagen är inte slut än! :D

Hoppas ni andra njuter av det fina vädret, med mycket shopping och med bra sällskap!

Later!

♥♥♥


In to the city!

Idag är jag ledig! mycket skönt. Om ca 1h ska jag ta bussen in till stan, kolla lite kläder och annat fint. Tänkte även ta mig en tur hem till m&m och kolla om mormor vill med till IKEA. Så nu måste jag börja göra mig iordning. Sitter i sängen med pyjamas än. Haha


P.S. Huset är sålt, den 15 januari har jag två nya hem. Vet inte riktigt hur jag ska vara, glad eller ledsen? just nu känns det bara tomt.


Later!

♥♥♥


Soon it´s time for me and my fallholiday!

EN dag kvar! sen börjar mitt lov. Har jobbat mellan halv 7 och halv 4 i två dagar och är helt slut. Kan bero på att jag under förra veckan var sjuk, var i skolan torsdag, fredag då jag hade "lätta" lektioner. Helt slut är jag! Som tur är ska jag hem till bästa Malin imorgon och mysa på kvällen. Skulle varit utgång men efter lite diskussioner så skippar vi det. Tar en mysig hemmakväll istället. Ska bli kul.
Vet att min blogg är super tråkig just nu... det är egentligen ingen idé att skriva inlägg, ingen som läser dem ändå folk är bara intresseradeav bilder. Haha.

Ikväll är det hockey på Tvn. Pappa köpte lite gott till det förut när han var till affären så det blir väl att försöka hålla sig vaken under den och sedan blir det sängen och sedan upp för att göra min sista arbetsdag. GÖÖTT!!! Känner hur kroppen skriker efter lov.

Nu ska jag fortsätta göra tester på mitt "Teori-spel" som jag kallar det. Är en skiva med massa frågor på inför teorin och även inför min körning. Det var faktiskt kul att köra det, gjorde lite igår och det gick jättebra. Kan nästan alla skyltar. Kan kanske inte de exakta namnen men jag vet vad de betyder iaf. Förutom dessa nya bruna skyltar.. så onödiga om jag får säga det själv! Ahja. Life is hard.

Dagens önskning.

En lika bra dag som jag haft idag, förutom allt krångel som tillkommer ibland.
Och att Choco milk var laktosfri! för efter 5 koppar om dagen i 3 dagar gör magen i lite obalans om man inte tål det egentligen. Haha.



Later!

♥♥♥







Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0