God"tidig"morgon

Nu har jag packat allt utom mina p-piller ska alldeles starx springa efetr dem!:) Nu bär det in mot stan och arbete.. fast börjar egentligen inte förens vid 09.50 men eftersom att jag inte har någon buss som passar ifrån fif eller ett busskort för den delen får jag cykla fram tills på onsdag:) Från ena sidan av stan till den andra sidan.

Njut av lovet ni som fortfarande kan!




Åh vilken underbar dag!

Idag har vart hur underbar som helst har tagit det relativt lugnt. Vart iväg til Outleten i Edsvalla och fynda massa med Frank Dandy underkläder och en bikini! Hur snyggt som helst. Sedan fick jag mig även ett par nya skor utav mamma och pappa... ännu ett par jesus sandaler til min samling. Har 3 par nu tror jag:) Älskar dem!
Nu ska jag in och duscha av mig lite sanbbt och sedan blir det mys med popcorn framför tvn med familjen.

Imorgon åker jag in till stan tidigt på morgonen börjar ju jobbet imorn och har hitills schema fram till den 15 augusti.. blir gött med extra cash sen när sommaren är slut. Fast jag ska ju lägga undan det mesta av det på mitt sparkonto till "framtiden" så att säga. Det kommer alltså att bli lite dåligt med uppdatering framöver nu men ska försöka slänga in något inlägg ifrån mobilen lite då och då.:)

Ha de gött!




Wonderful!

Kan inget annat än att älska allt just nu! Vädret är perfekt, alla är överens, imorn börjar jag jobba och sen är det ju inte så långt kvar till min födelsedag! om 17 dagar blir jag 18år!!:O:D
Idag ska vi iväg och handla lite och sedan blir det iväg och bada. fast vet inte om jag ska bada eftersom att jag fortfarande är sjuk.. vill ju inte riskera att bli sjukare nu när jag börjar jobba.
Nej nuhar jag inte tid med detta längre!

Hörs senare ikväll eller nått!
NJUT AV DAGEN!!! :D




Fest eller film?

Hmmm.. Lätt film! att få ett sms nu vid denna tid om att man ska komma på en fest tyder ju bara på att

1. De egentligen inte hade planerat att jag skulle komma/bli inbjuden.

2. Festen är så tråkig att de vill att någon rolig och social person ska komma och göra det roligare.

 3. De blir besvikna att man dissar dem för att kolla på "Bert" med lillsyrran ist.

Hehe men jag var ju som sagt inte sugen alls, efter den långa cykelturen och med de få personer som var på festen kan jag lika gärna stanna hemma. I`m not that in to party! iaf inte tillräckligt för att klockan 00.00 på natten fixa mig i ordning i håret,lägga på smink och hinna hitta bra kläder. Nej, festen hinner nog avta innan jag är klar, eller är ju inte så noga med frisyr och smink, men kläder... Shit alltså! där måste det alltid se perfekt ut. Ibalnd får jag mina dagar då jag inte orkar bry mig, fast dagen efter då är jag värre än värst. Då har en bomb exploderat i min garderob så att alla kläder flygit ut! Fast så har väl alla tjejer? :D
Nu blir det att kolla filmen med syster innan hon somnar!

P.S. Men tack iaf, för den sena inbjudan! Kommer gärna en annan gång, fast en aning tidigare då på kvällen ;D

Godnatt mina kära vänner!





Sol, Regn, Sol, Regn, SOOOOL!

Åh vilken helt underbar dag! Vi kom hem runt 18.00 ca. Cyklade sammanlagt ca 3 mil... inte ett dugg jobbigt? jag tappade hakan när pappa sa att vi cyklat så långt. Kändes verkligen inte längre än kanske 1 mil eller nått. Vi hade ca 5 km kvar till karlstad då vi fick vända för det kom en regnskur! Sen när vi cyklat 3-400 m upphörde det och där var det sol och blå himmel? Så höll det på nästan ända vägen hem.. lite knepigt men vi hade lika kul för det!:D Jag har tagit massor med kort men tyvär så har jag inte den där usb-saken här hemma, hittar den inte här iaf. Ska kolla hemma hos m&m när jag åker dit imorn eller tidigt på måndag morgon.
Nu ska jag och mamma fixa med all disk efter vår underbara grillmiddag och sedan ska alla in i duschen och efter det blir det mys med vår 0,5L burk full med smarriga smultron och glass! MUMS!
Nu ska jag skynda mig för att hjälpa till innan hon hinner bli klar! :)

Ha en trevlig kväll!
Hörs.


p.s. tyvärr kommer det bli ganska tråkiga inlägg nu utan bilder eftersom att jag inte har den där usb-saken hemma. Men hoppas på att kunna lägga ut de bilderna senare i veckan. Då jag inte jobbar.. vilket är alla dagar under nästa vecka. Hoppas på att det blir åtmonstonde 1 dag ledig.
Men som sagt skynda att plocka bort saker var det!

Update: Usb-saken är hittad och här kommer massor med sköna bilder!!
























Det finns massor med fler bilder, men jag tyckte att det räckte nu:)




Cykeltur!

Som sagt så blir det aldrig som jag tänkt mig.. det blir ut på en cykeltur med hela familjen nu! Fikat är med och cyklarna pumpade!
Nu kör vi!
:D




För jag ska sola hela dagen!

Igår var bra, satt hos grannen med massa folk och grillade och hade allmänt trevligt. Somnade inte så sent.. vid 01.00 ca. Idag står det sola på schemat! ska bara slappa och börja läsa på en utav mina nya böcker som jag köpte innan jag åkte til örebro:)
Hoppas ni alla hade en supermysig och rolig midsommarafton igår! Nej nu blir det ut i solen!

Ha en trevlig dag!




Glad "regnig" Midsommar!

Som jag sa tidigare det kommer att regna idag, och nu gör det de!
Vi hann precis äta klart när pappa kände de första dropparna och sedan fortsatte det och nu sitter vi inne och kollar på "Bert". Hittade 2 dvd-filmer igår för  20kr/st så jag kunde inte motstå. Den ena var som sagt "Bert" den andra var en skräckfilm.. "Rise" hette den, verkar vara väldigt bra så den ska vi kolla på sen. Har även tagot lite bilder som jag ska lägga upp sen när jag hittat usb:n till simkortet. Tyvärr så tog jag inte så mycket kort under Emax, dels så orkade jag inte och eftersom att jag inte har någon bra kamera så känns det lite törligt att ta.
Men nu ska jag kolla lite mer på "Bert".

Ha en mysig midsommar!


Update: Här kommer lite bilder ifrån våran midsommar.


Lunchen..


Min outfit...


systers frisyr som jag gjorde..






There is nothing like home!

Åh vad det är så underbart skönt att vara hemma igen. Det har varit bra därborta också men när man har feber är förkyld som en jag vet inte vad så blir det väldigt jobbigt. Har verkligen kämpat mig igenom dagarna för att sedan på kvällen då de andra gjorde fria aktiviteter kunna gå och lägga mig. Var kanske inte den socialaste personen, fast det var många som var som mig, om inte värre. Fast galakvällen var ett måste iaf! så jag kurerade mig tidigt kvällen innan, tog en hel del panodil och aspirin för att klara av kvällen och.. jag klarade hela kvällen! :D Inte "efterfesten" eller vad man ska kalla det, men jag klarade allt som var borta på galan vilket kändes otroligt gött och kul. Har nog inte skrattat så mycket på hur länge som helst! Riktigt kul!

Just nu sitter jag i soffan med musik på datorn, tvn på och en juiceförpackning på bordet. Min frukost för idag.
Som ni alla vet så är det ju midsommar idag, vilket känns tråkigt eftersom att vädret just nu är sämst! Men grattis till alla er som gick på reklamen om att det skulle regna idag får ni pengarna tillbaka, för det kommer säkerligen att regna. Det suger. Nejmen, nu börjar ju solen att skina igenom de tjocka tråkiga molnen... nu försvann den, satan jag som trodde den skulle komma nu:(. Ahja får väl se det från den ljusa sidan att jag haft otroligt vackert väder hela Emax-veckan, underbart!
Kanske borde göra något vettigt nu ist, typ som gå ut på en lång promenad. Har slarvat väldigt mycket med träning och mat i några veckor.. inte bra! men nu ska vi ta tag i det igen. På måndag börjar jag jobba och då gäller det att man är på topp varje dag så därför ska jag ta tag i träningen nu.

På med träningskläderna blir. Berättar mer om min vecka sen.

Hörs senare!



Update: Har inte så många bilder men de få som jag tog kan jag ju lika gärna lägga upp dem. Även fast det kanske är lite dålig kvalité på dem.


Invigningen..

 
Våra konferencierer..


Deras talkshow...


På 49:e plats hamnade lag 1337- Elit... HAHA
(Vårat mål var att inte komma sist, och det gjorde vi inte heller! xd)


Ulrika & Jag på galakvällen...




I Örebro!

Tjabba, sitter just nu i Örebro och väntar på att nästa föreläsning ska börja här på emax:) idag är det sista dagen här... Känns Gött att snart få komma hem!:) ikväll är det gala, då ska alla vara uppklädda. Riktigt kul. Nej nu blir det till att lyssna!:) ha det Gött! Hörs imorn!


I Karlstad

Tjabba, sitter vid köksbordet hos m&m och väntar på mat:) tänkte jag skulle försöka mig på att blogga genom mobilen. Hoppas att det funkar. Men nu ska jag läsa tidningen och bara ta det lugnt.


Vilket härligt uppvaknande...

... eller inte. Vet inte varför men hundarna dras automatiskt till mitt rum när mamma och pappa åkt till jobbet. Det roliga är ju att min säng är ju redan full.. Mi sover ju där med mig också. Tycker inte om att sove ensam. Sen när det kommer två hundar till, en som ska ligga precis klistrad intill dig, under täcket ofc! Sen den andra hon ligger som tur är nere vid fötterna, men hon liksom, kryper sig framåt. Om ni förstår? helt otrolig så tillslut ligger hon på en. Det verkar som att hundarna har lite av en tävling om att den som ger oss mest pussar när vi vaknat vinner? för båda verkligen dyker på en. Ibalnd är det mysig, ibland inte. Beror på hur man sovit den natten.
Åh, på tal om att sova! Min syster sover ju nere hos mig som ni vet, problemet igår var att hon är ju genomförkyld, igen. Fast igår snarkade hon?! jag höll på och dö, först av skratt och sedan av att jag störde mig på det. Jag puttade till henne lite lätt och bad henne att sluta snarka, hon bara va? jag snarkar inte?
Precis så säger ju de äldre också.. så då började reats lite om att hon lät som en gammal tant. Men som sagt så är min syster stark så jag fick mig ett slag och sedan sa jag inget mer.. hon lyckades träffa en muskel eller nått sånt.. för ont gjorde det.
Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Bussen till stan går om 40 min och jag har inte ens duschat än?.. typiskt mig. Men jag hinner! hoppas jag.. :)

Ha en trevlig dag.




Nu blir det..

.. sängen:)
Filmen är slut och jag klarade mig utan att somna, men nu börjar det klia i ögonen. Vi hörs imorgon.

Många godnatt kramar till er alla!




Shoppingfeber!

Har precis suttit inne på H&M´s hemisda och kollat runt lite, hittade massor av saker som jag vill ha:) 32 saker tror jag att jag kom upp i i min "shoppingbag" och det skulle inte bli dyrt alls, lite under 2000 kr. Fast sen så är jag ju så smart att jag kom på att jag fyller ju 18 snart! imorgon är det exakt 1 månad kvar! Helt otroligt!:D Så därför var jag så smart att jag la alltihoppa i "Min önskelista" och skickade den till mammi och pappi! smart, tack jag vet! :) 
Just nu sitter nästan hela familjen och kollar på "Hairspray" vet inte riktigt men denna familj är en riktig musikalfamilj. Alla gillar att kolla på dans,sång coh musik filmer. Förutom pappa och Zäta då som inte direkt har nått val.. men de klagar inte direkt heller:) Ska kolla på buss nu och sedan blir det att fortsätta kolla på filmen.





Många som säger att jag och hon har liknelser? kan inte alls förstå vad de pratar om? (a)
Eller jo det förstår jag, fast jag har faktiskt inte några kreditskulder! Har inte ens något sånt kort? Så det så! Jag shoppar bara när jag har pengar och när jag inte har.. vilket är snällan men när jag inte "har råd" så kollar jag bara:) jag vet vart gränsen går.. fast ibland går jag över den, men jag är ung och unga gör sånt. De som inte gör det borde göra det för känslan är obeskrivlig. Typ som min shopping i lördags(igår).. var ju så himla stolt och glad över min klocka, vilket jag är idag med. Men den känslan är verkligen super härlig, när du kommer hem efter en lång dag på stan och bara känner dig supernöjd med dina köp. Vilket jag känner för det mesta när jag köpt något:) Förutom alla max-hamburgare då.. inte nyttigt! but who cares? I´m still skinny so what the hell!
;D

Ha det!


P.s har uppdaterat med en annan bild, eftersom den andra var tydligen skyddad av devote? de är lite roligt.. För det är ju inte devoter som skapat bilden, det är inte deras film, de har inget med den och göra? Men det är väl någon annan som lagt upp den på sin blogg i devote och då får ingen annan ha den. Oschysst tycker jag! wellwell. :)




Kvällsmat!

De flesta i min närhet vet om mitt beroende av varma mackor! :) Så självklart fick det bli kvällsmaten idag med, precis som alla de andra kvällarna.

kolla så gott!

Och idag blev det inte bara de vanliga mackorna med skinka,ost och tomat utan jag gjorde även en med skagenröra! MUMS! :)
Men nu blir det att fortsätta kolla på "Hem Till Midgård"




Snart kväll..

...vilken tur! För då kan man snart gå och lägga sig utan att bli mobbad. För idag tänker jag då inte köra en gårdagen med att stanna uppe hela natten och halva morgonen. Ska som sagt tillbaka in till stan imorn, så uppdateringen här blir väl inte den bästa kan jag tänka mig. För m&m vet jag har inget internet men får se om jag själv köper mig ett under veckan. Funderar på Telenor.. men vet inte. vad tycker ni? har någon utav er erfarenhet av dem? För Telia är jag inte sugen på igen.. sist jag hade dem fick jag åka in och krångla med min datorn och den där dongeln 2 ggr på 6 månader. Dongeln uppdaterade inte som den skulle och därför slutade internet fungera. Inte ok! och 3 är inte ens att tänka på. Vi får se hur det blir. Pappa får bli med:) Ska ju också även köpa mig en mini-pc.. har kollat på några styckna men har inte bestämt mig än för vilken jag ska köpa. Med tanke på min bortskämdhet får jag säkerligen en i födelsedagspresent..:) Det märks!
Nu blir det att finna ork till att gå ner för att hämta "Hem Till Midgård" bandet och kolla på det tills en annan film börjar på tvn.

Ha en trevlig söndagskväll!




Godmorogn, Godförmiddag, Godeftermiddag...

Vi tar allt på samma gång eftersom att det blir ett väldigt sent första inlägg idag. Det skyller vi på en viss person på msn.. det är ditt fel ****, bara så du vet! Hålla mig vaken ända till halv 4 på möran! inte ok. Men kul var det.
Blev väckt lite då och då här hemma.. för familjen sover ju inte bara för att jag var uppe sent, första väckningen var nog vid 7 då mamma vaknade och gick ut med hundarna. Sen vaknade jagvid 08.30 av att Kira och Tayzon kom ner som två geoparder och pussade mig och hoppa upp och ner i sängen. Sen var det en klant som inte stängde dörren ordentligt efetr dem så då kom katten Måns in och började jama!? den katten är knäpp, tro mig!
Jag gick slutligen upp strax efter 11.30 då mamma kom in och frågade om jag skulle sova bort hela dagen.
Inte för att jag gjort något vettigt ändå.. duschat och rakt mig i en evighet... haft lite mini-spa och nu sitter jag vid datorn och kollar TV samtidigt :) Är ju trots allt tjej, så jag kan ju göra flera saker samtidigt:)
Gårdagens underhållning blev ju favoriten "Hem till Midgård" så himla sköna! Som avslut blev det den film jag skrev i gårdagens inlägg "Firestarter 2" den filmen är amazing! gillar filmer som är lite övernaturliga. Kanske är jag knäpp? Nej! det är alla andra som är det:)
Nu blir det att kolla "Matrix Reloded" har inte sett den än?! :)

Ha en skön och mysig söndag!







Filmatajm...

Är trött men ändå inte.. har två tappra själar utav de jag väljer att snacka med på msn kvar.. de andra är antingen i Sunne eller ute på krogen. Eller sover. Fast nu funderar jag på att försöka göra det jag med, men är egentligen inte alls sugen på det. Men kan ju å andra sidan inte ligga uppe hela natten på msn heller. Får inte vända alltför mycket på dygnena nu.. har ju trots allt inte mycket sommarlov, detta är min enda lediga vecka sen väntar EMAX!! :D sen efter jag kommit hem är det midsommar och sen börjar jag jobba och då menar jag jobba.
Hade ju som sagt turen att få jobb på KappAhl ändå. Så det blir 2 intensiva dagar efter midsommar då jag ska gå kassakursen och sen är det bara att köra på! :)
Somsagt nu blir det en film, hittade "Firestarter 2" bland filmerna så det blir väl att sätta i den så får vi se vad som sker.

Godnatt.




My new love!

Jag verkligen älskar min nya klocka, jag tror nästan att jag tycker om den mer än mina solglasögon som jag nu i sommar firar ett år med! true love! Tillbaka till klockan nu. Jag har bara haft den i några timmar men jag kan inte sluta hålla på med den, titta på den och hela tiden tala om för de andra i familjen att klockan är... blabla..
Har ni också köpt en sak som ni verkligen älskat? som ni gillar så starkt att ni bara vill visa upp den? jag har då inte känt så här på länge.. och detta är bara en klocka liksom, en klocka. Fast min klocka.


Är den inte helt gudomligt vacker?

Näe, jag låter ju hel knäpp ju? det är ju bara en klocka. Men ändå, jag verkligen älskar den! Nej nu ska jag sluat prata om den. Ska kolla klart på Nanny McPhee med tha family nu och sen får vi se vad det blir.

Ha en trevlig kväll.




Shoppingdag!

Idag har varit en riktigt härlig dag, åkte in till stan tidigare idag och det blev lite shopping:) som vanligt. Ni får en bild senare. Efter lite shopping blev det en lättare lunch på Café Royal, jag och Zäta delade på en nachostallrik. Så himla gott! Efter det blev det lite mer shopping och sedan åkte vi till bergvik för att handla lite till middagen. Vilket blev bakad potatis med skagenröra och kött som legat i grillmarinad. Mums.
Jus nu sitter jag i soffan med datorn i knät och kollar på "Fjorton Suger" som går på SF-kanalen. Var länge sedan jag såg den. Undra hur många det är som egentligen känner igen sig i filmen? Lite intressant sådär.
Men nu blir det att fortsätta mysa vid tvn med större delen av familjen.

Dagens Shopping.

Skor- Nike, Team Sportia
Virkad tröja- Monki
Klocka- Regal, Ur&Penn
Byxor- Gina Tricot

Dagens Outfit

Kavaj- Lindex
T-shirt- H&M
Linne- Gina Tricot
Halsband,
Gina Tricot
Leggings- H&M
Skor- Skopunkten


Ha en fortsatt trevlig eftermiddag och kväll mina kära vänner! :)




Godmorgon,

Idag skulle solen titta fram sa de på nyheterna igår... men ingen sol har hitills tittat fram. Idag stod det egentlgien bara soova! på mitt schema men pappa kom in vid halv tio och sa att de ska in till stan sen och ska jag med går jag upp nu.. så upp och äta frukost blev det pch nu sitter jag här klar för att åka, väntar bara på de andra segisarna. Det blir in till city tror jag, hoppas jag på iaf:) Får se vad länge vi blir borta.

Ha en skön förmiddag!



-/Karlstad storatorget./-




Bilder.

Nu ska jag låta lite bilder tala för vad jag b.la. har gjort denna vecka.


Slingor på syster...


.. Resultatet:) En mycket nöjd syster kan jag tala om.


Kusin Fredrik tog studenten.. inte en enda seriös bild kunde vi ta:)


Lokalen som vi var i.


lillasyster försöker spela piano.. lät sådär :)


Jag spelade piano.. gick lite bättre:) Kunde några låtar.


Min och Zätas suergoda tårta... som efter en biltur ser möglig ut:( men det är p.g.a. blandingen mellan vaniljkrämen och blåbären:)


Och slutligen Mi´s skolavslutning idag.


Nu väntar det vila och sömn denna helg! får se om jag åker in till m&m nått. Får se om det kommer upp några trevliga erbjudanden:)
Nu blir det att fortsätta kolla på filmen "Serving Sara" på TV4.

Ha en trevlig fredagskväll.




vad är det med...

.. denna dator? jag tror den hatar mig. Igårkväll stannade den för mig, tack gode gud att det inte var under mitt blogginlägg för då hade jag blivit sur. ännu surare an jag blev. Tidigare idag när jag skulle lägga alla bilder från mobilen stannade skiten igen?! och jag kunde inte göra ett piss, musen rörde sig inte och jag fick inte igång aktivitetshandlaren, inget funkade! Så fick stänga av den på absolut fel sätt och den kom inte igång sen ändå... så nu har den fått legat av i flera timmar och när Zäta skulle försöka få igång den förut gick det inte heller, men nu! äntligen! ahr jag fått igång den, vad som är felet eller var felet kanske man ska säga vet vi inte. Fast ska sätta den på virussökning in case of :) Nu blir det ett nytt försök med att ladda in bilder så att ni får se sen.

Hade!


detta kunde vart jag igår, om jag inte vart så trött. :)




Studentfirande i ...

Arvika. Det var trevligt men inte riktigt så kul som jag trott. Det saknades musik, mer skratt och ett roligare ställe överhuvudtaget. Orkar inte göra ett långt inlägg nu, ska lägga in bilder och så imorgon så får ni se. Nu blir det att sova efetrsom att Mi har skolavslutningen så då blir det att fixa hennes hår. Som förövrigt blev väldigt fint efter färgningen igår. Mindre kul att mina sprillans nya leggings som jag köpte igår blev missfärgade p.g.a. att det sprätte av medlet när jag duschade henens hår.. snacka om otur eller klantighet, inte vet jag. Fast mamma skulle betala ett par nya så det gör inte så mycket:)
Nu blir det bort med sminket och sen sängen.
hörs imorgon.


p.s. GRATTIS TILL ALLA ER SOM TAGIT STUDENTEN IDAG! LYCKA TILL I FRAMTIDEN! ♥




Kvällspromenix med...

.. Mamma, Tayzon och Kira. De resterande i familjen är i Hagfors för att kolla en mobed till Zäta. Så nu ska vi bara göra det sista här i huset inför visningen imorn och sedan blir det mys vid tvn med mitt godis som det fortfarande finns väldigt mycket kvar av:)
Imorgon har jag skolavslutning så då gäller det att ha sovit ut, för man vill ju inte komma som en döfisk direkt.

Så därför säger jag nu godnatt.
p.s. ska dra ur internetsladden så att den inte är i vägen imorn, därför blir det ett ganska tidigt godnatt. Inte för att jag brukar vara uppe så länge.. ;D




så liten och söt....

... till så stor och knepig, klumpig med för den delen.

Men jag älskar henne ändå.


d.s. Nu är det slut på friden... resterande av familjen kom hem, med en ny moped. Så nu är det livat, tro mig!




Norge-trippen!...

Var jätterolig! Även fast den började sjukt dåligt. Bussen var 1h och 40 min sen, där satt jag och Mikkiz på busstationen och var trötta,smått hungriga och sjukt irriterade på att bussen aldrig kom. Tillslut kom det en, om det var den eller en extrainsatt har jag ingen aning m och brydde mig inte direkt heller. Sedan började den långa resan mot Norge och slutligen Geithus.
På lördagen blev det inte så mycket gjort mer äm att vi satt i buss nästan hela dagen innan vi var framme. Efter vi kommit fram kom Jonas och mötte oss och då blev det att vi drg hem till han och bytte kläder och fräschade upp oss efter bussturerna. Så bestämde vi oss för att vi skulle gå ner och bada eftersom att det var varmt ute. Men vattnet var alldeles för kallt för min del, och för alla andras med. Fast har man otur till att vara minst så blir det oftast att man hamnar i vattnet ändå. Japp, jag blev i buren av Jonas, vilket var riktigt kallt. Men jag gav igen genom att skvätta på han. hehe.

På söndagen blev det konfirmation med Andreas då vi var i kyrkan och sedan åkte till ett annat stort hus som var typ bygdens kyrka eller nått? Mycket folk och mycket mat. Synd bara att jag inte tålde något, mer än kycklingklubborna.. Så åt en sådan och fuskade lite med potatisgratäng. Men drack mig för det mesta mätt på drickan.
Mikkiz som agerade fotograf under hela resan fick ett par bra bilder. Med min mobil. Hennes dog på söndagsmorgonen.
Så nu blir det bilder ist.


Jag kände lite på vattnet, det var kallt gick upp 2 sec senare..


Blöt och kall.. och fryser som ett nöt.


En väldigt stolt Jonas.

vad ska man säga? Norrmän.. xd


Konfirmanden Andreas med sin coola tårta.


Kände mig så kort så vi tog ett nytt...


fast blev inte så mycket längre..:(

och tillsist ett kort på Mikkiz och mig.


Det var en hel del kort. Nu ska jag sätt amig och läsa alla tidningar som jag köpt och tagit gratis:) Skriver mer sen.

Hade!




Oj en sådan stor pizza det var..

..Nej, men jag orkade bara inte blogga efter det och sen har jag haft fullt upp denna vecka.
Eller ah egentligen inte, har bara inte haft tid,lust och ork till att sätta mig vid datorn när solen lyser så varmt och skönt utomhus:) 
Just nu sitter jag hemma hos Mikkiz och väntar på hon ska bli klar i duschen såatt vi ska kunna sätta igång nya One Tree Hill som kommit!:D tills dess får jag underhålla mig med datorn. 

Imorgon far vi till Norge! ska bli så jäkla skönt och kul! så 08.10 går bussen ifrån stationen och sen väntar det en lång bussresa till Oslo och sedan även en halvlång resa för att ta oss till Åmot där vi sedan blir hämtade för att åka en kortare resa bort till Heidi (stavning?) där vi då ska sova över natten för att sedan på söndagen gå på konfirmation. Ska bli riktigt kul!
nu ska jag lägga mig och halvsova sålänge så at jag orkar kolla längst sen. För sova hinner jag göra på bussresan! 
Fast självklart kommer vi inte bara åka dit utan att göra något, Jonas har lovat att han ska hitta på massa kul med oss:) Alex och några till kommer säkerligen att hänga på:)
Ha en skön helg allihopa! För det ska jag!





Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0