Godnatt.

Det blev inget matteläsande, istället blev det att jag och mormor åkte iväg till OnOff för att jag skulle köpa mig en trippeltång. Där blev det ingen för jag blev osäker... men när vi åkt till Obs för att köpa jeans till morfar så köpte jag mig en ändå och en present till pappa också. Den får han när jag åker hem i helgen. Inga jeans blev det till morfar heller, vi var för lata för att orka leta igenom den där jeans högen. Nu väntar sängen på mig och "Invandrarna av Vilhelm Moberg" går för fullt. Sista bandet och sista sidan på bandet som går nu! Härligt. Imorgon börjar jag nog på "Nybyggarna av Vilhelm Moberg" Kul! 

Senaste köpet.

                                                                           
Foto:Google.


                                                                             Godnatt!
                                                                                ♥♥♥




Glömska jag!

Jag har ju glömt berätta att i fredags så fyllde min blogg 1år! inte dåligt det. Detta firades med en dag/kväll på stan. Syster hade sin första stora framträdande, var på torget i samband med Trav grejset. Mycket stolt äver henne. Så tänkte lägga upp lite bilder på det.




Det var jättefint! Ni var så duktiga så tjejer!! :) Massa applåder fick ni!



Duktiga oss!

Äntligen är jag klar med samhällskunskapen! Att läsa om politik är inte vad jag gillar, vet inte vad jag gillar att läsa heller som har med samhällskunskap att göra. Nu är det iallafall avklarat och jag hoppas på att vi börjar på något roligare i veckan nu. Idag har jag förövrigt sytt första provnallen med Linn. Sjuukt söt! Eller vad tycker ni? Självklart hann vi fika lite och prata igenom projektet lite. Min röst är tillbaka, men inte så fullt funktionell som vanligt. Stackars min lilla hals, den som är van vid att jag snackar konstant! kan inte vara lätt för den nu. Haha. Pratar ju typ hälften så mycket som vanligt, inte bra! Jag som har så mycket att berätta för folket.
Idag i skolan så hade vi mössprovning och lite annat inför studenten.. Nu känns det som det närmar sig!! Helt sjukt vad jag längtar. Eftersom att jag inte heller kommer att åka med på studentresan, har jag sagt det tidigare kanske? Iallafall som ska jag inte det då det blev lite fööör dyrt med tanke på att jag ska betala så mycket som möjligt själv, dessutom kanske flytta till Värnamo för att plugga. Det blev liksom lite too much. Och sen så tänkte inte pappa betala mitt körkort om jag skulle slösa så mycket pengar på en "supar-resa" som han uttryckte det, skulle han inte betala körkortet. Låter taskigt, men jag förstår han. Så jag och Linn kommer istället att köra på en spa-weekend i sunne eller någon annanstans i Sverige. Men det känns ok ändå. Jag hinner resa så många gånger ändå i mitt liv, förhoppningsvis.  
Resterande tid av dagen tänkte jag ägna på matte b, så trååkigt och såå dålig på det så det är helt sjukt. Skulle behöva ett mattesnille till släkting eller pojkvän just nu. Har ju ingetdera och därför så blir det lite svårt att få hjälp. Vet ingen kompis heller som finns nära till hands som kan hjälpa mig.. Bor för avlägset. Typiskt. Däremot har jag bestämt att jag jäklar i bergen ska klara detta provet nu. Där med basta!
Så därför lämnar jag er nu, dyker ner i boken och hoppas på att jag inte drunknar.

Dagens bilder.


Storleken på min mössa, den minsta som fanns. Kul. Minst huvud på skolan.

Mallen till vår sööta nalle!

Linn in action på mormors gammla husqvarna.

Resultatet, vi alla är chockade över att det gick så bra på första försöket. Med tanke på att ingen av oss sytt på över 2,3 år. Haha. Vi är mycket nöjda och stolta!

En smygtitt på en utav alla de saker som jag köpte ifrån ABC-gruppen, utöver mössan. 

             
                                    Ha en trevlig kväll mina vänner, ta hand om er!
                                                                                ♥♥♥




no voice.

Efter att kollat klart matchen, som vi förövrigt vann med 2-0. Tack för det! Även om matchen var ganska ointressant då inget hände är jag ändå glad över vinsten. Efter det blev det att åka och hämta mamma inne i Karlstad och sedan hem och ja, med min huvudvärk blev det sängen direkt. Vaknade med.. ja ingen röst. När jag försöker prata blir det mest pipljud. Så jag börjar misstänka att jag har fått det där viruset som går nu.. Skulle ju dock inte vara så konstigt eftersom att halva klassen verkar ha haft det? Det roliga är att jag mår bra i övrigt, förutom huvudet då.
Kollade på "En shopoholics bekännelser" nydligen och den var faktiskt bra. Just nu kollar jag och mormor på "The proposal" Ska dricka lite mer honungsté och knapra halstabletter så att jag kan prata i skolan imorgon. 

                                                                    Have a nice day!
                                                                            ♥♥♥


hemma hos m&m

Sitter hemma hos m&m igen. Pappa och de andra i familjen skulle på trav och jag som är livrädd för hästar kände inte för att åka med. För att inte heller sitta hemma själv åkte jag till m&m. Har gjort klart projektplanen, lita saker som ska fin slipas men tänkte göra det tillsammans med de andra på måndag. Då vi ska sätta ihop allas delar. Ska alldeles strax påbörja matten. Jag tänker minsann inte få ig på detta provet nu. Även om jag vet hur svårt jag har med matte så ger jag inte upp, aldrig! 
Lyckan som jag kände igår över jackorna sitter kvar även idag, precis som min värk i huvudet. Får nog ringa läkaren på måndag ändå, satan. Har inte tid med det. Får se vad som händer och sker. Idag är det ju även hockey, efter den senaste förlusten hoppas jag på att vi vinner idag. Pappa kommer och hämtar mig sen, så ska vi hem och kolla hockey och äta godis och sånt. Härligt. 

                                                                 Ha en trevlig lördag!  
                                                                            ♥♥♥




DUBBELLYCKA!!

Jag har hittat min saknade skinjacka! och även överdelen till min vinterjacka. Jag blev så glad så att jag grät!! Mamma och dem skratta så att de grät medans jag hulkgrät över att jag hittat dem. Den känslan som jag har i kroppen nu går inte ens att jämföra med något. Inte just nu iaf. 
Igår var jag hemma hela dagen, även från skolan. Denna dumma huvudvärk/migrän krånglar, fast nu har jag fixat några nya tabletter som jag hoppas ska hjälpa mig! Därav anledningen av att jag inte bloggade igår. Nu ska jag fortsätta njuta av att mina jackor är tillbaka. 
 
                                                                 Ha en trevlig kväll!
                                                                           ♥♥♥         


film & te

Nu kör vi på honungsté och en film. "Glappet" heter den, fick låna den utav min kusin när jag var där tidigare i veckan. Hoppas på att halsen blir bättre. Just nu gör den bara jättesuper ont! :(
        



                                                                             bye!
                                                                             ♥♥♥




plugghäst

Det enda som fattas just nu är en hästsvans i håret! vilket jag funderar på att ha imorgon förövrigt, heh. Har hunnit med mycket hitills, engelskan är så gott som klar. Lite finslip kvar och sedan sla jag övergå på samhällsuppg. Fast idag är det en jobbig dag, halsen värker och har gjort det konstant sen imorse. Har känt mig lite hängig till och från idag men hoppas på att det blir bättre tills imorgon. För då ska vi nämligen köpa tyg och kanske t.o.m. hinna sy vår första provnalle!! :D sjukt kul! Ska göra mig lite honungsté snart och fortsätta mitt pluggande. Vill ha så lite som möjligt till helgen! 

                                                                 Ha en trevlig eftermiddag!
                                                                                 ♥♥♥


(Bild från google.)



Skola.

Just nu är det rast i skolan. Fast de flesta av oss sitter kvar i klassrummet och jobbar, eller ah några jobbar. Jag har faktiskt kommit någorlunda långt på arbetet och för att slippa slänga mig på internet sen när jag kommer hem tänkte jag att jag berättar för er nu hur min dag ser ut. Först ska lektionen sluta (11.25), jag cyklar hem, äter något lätt och sätter sedan igång med arbetena på en gång så att jag blir klar. Så att jag bara har matte att plugga sedan. Gött det. Nu ska jag fortsätta så att jag blir klar med så mycket som möjligt. Hörs senare i eftermiddag. 

                                                                         Have a nice day!
                                                                                 ♥♥♥




Godnatt.

Nu har jag varit riktigt duktig! Jag blev nästan klar med engelskan också. Ska skriva det sista imorgon och även finslipa på det och sen är det klart. Samhällskunskapen blir jag förhoppningsvis klar med under lektionen imorgon, om vi ens får jobba med den? haha. Annars finns det en dag imorgon och även en helg. Men nu ska jag tvätta facet, borsta gaddarna och köra ännu ett band av "Invandrarna" som är skriven utav Vilhelm Moberg. 

                                                                            NattiNatti!
                                                                                ♥♥♥


BILDBOMB!

Nu kommer alla bilder som jag lovat er!:)

Lite shopping.





Ladies Night & Mikkiz 18 årsdag.






Ljusen och blomman var det hon fick av mig.


Forever in my heart!♥ (Brolle)

Nu ska jag påbörja min engelska uppsats som ska vara på ca 800 ord tills på torsdag. Tyvärr så kommer samhällskunskapen lite i andra hand. Men är iaf klar med hemuppgiften som vi fick av Jeff! Nu ska jag hämt amig något kallt att dricka och sedan fortsätta. Kl 21.00 stängs allt av för att gå till sängs. Måste försöka sova något inatt. Drömde så mycket konstigt så jag vaknade hela tiden, var tvungen att kolla så att allt var som vanligt.



Det drama som skedde idag var att vi ska ju åka på studentresa till Cypern med hela klassen. Nästan alla. Men p.g.a. att jag är glutenintolerant så kunde de inte garantera att jag skulle få den mat som jag behövde på hotellet. Vilket i viss mån är jäkligt dåligt, betalar jag all inklusive ska jag fan i mig ha det också! blir lite sur på det. Men iaf, eftersom att jag var så hinla taggad på att äntligen våga göra något på egenhand så kändes det som världens slag i magen, bildligt talat.
Så när jag då skulle berätta för Erik att jag kanske inte kunde bli med brast det för mig.. tårarna började rinna och för att slippa total utskämmelse i korridoren låste jag in mig på toan. Efter att släppt in Lisa som sa att hon hade en kompis som vart på samma hotell som vi ska på och även hon var gluten och fixat detta galant. Kände jag mig lite lugnare. Allt hade funkat, visserligen hade hon fått leva på samma mat nästan varje dag, men spela roll. Det fixar jag. Så efter den övertalningen bestämde jag att jag åker på vinst eller förlust. Punkt slut.
Och A! om du inte gillar läget med att vi ska åka på samma resa så fuck you! du tror väl inte på fullaste allvar att jag vill bo i samma rum som dig heller? va?! Inte direkt jag som valt rumsplaceringen. Men det var jag som var mogen nog att acceptera läget och gå vidare, ända tills du kläckte ur dig kommentaren att det var gött att jag kanske inte åker med. Dumt gjort, det lär du få ångra, tro mig. Jag kan vara jävlig jag med. Tro det eller ej.
Det där ska jag ta tag i imorgon, tänker inte och ska inte stå ansvar för det rummet med dem i. Gärna för vilket annat rum somhelst! 


                                                                Ha en mysig kväll mina vänner!
                                                                                  ♥♥♥


strax.

Sitter och pluggar för fullt, så detta blir bara ett inlägg som visar att jag lever och att jag återkommer till er senare ikväll med bilder och info om dagens "drama" händelse! Det vill ni inte missa!! ;D

                                                                             Later my friends.
                                                                                       ♥♥♥


TV mys framför "Ullared"

Just nu sitter jag med datorn i knät och kollar på "Ullared", haha nu blev det reklam när jag sa det... Ska iaf dricka upp min saft och äta upp mina muffins som mormor snällt ställt fram till mig nu när jag iaf gjort klart en av mina uppgifter. Bara att fortsätta imorgon med resterande. Som sagt, mitt "nya liv" kommer nog nu i början bara bestå av plugg. Kul? Nej, men jag får väl göra det bästa av situationen. Unna mig något för varje uppgift jag gör klart. Typ som att muta sig själv. Haha. Nej som sagt, mina muffins lockar nu. 
Säger godnatt nu eftersom att jag vet att efter "Ullared" kör jag på natten. Dels för att jag är väldigt nyfiken på vad som händer i min talbok. 

                                                                      Godnatt. Sov sött!
                                                                                ♥♥♥


Effektiv pluggtimme!

Nu ska jag ha en effektiv pluggtimme. Ska börja med Loggboken i projektarbetet. Sedan få rvi se vad som hinns med. Imorgon får bli en riktig plugg-dag!! Nu måste jag ta tag i det! :)

                                                                     Nu dyker jag ner!
                                                                               ♥♥♥


Let´s move on.

Efter att ätit en god middag och gjort klart dagens uppdrag med Linn rör jag mig nu bortåt mot Moster och Nathalia för att kolla igenom New body katalogen och även fiska efter lite riskkapital till UF-företaget:) 2 flugor i en smäll. Perfket. Så av med mjukisarna och på med jeansen igen! 
       
                                                                            Hörs!
                                                                             ♥♥♥

p.s. Blev aldrig at jag åkte hem till Forshaga, hade inte räknat med att uppdragen skulle ta så lång tid. Men imorgon kommer bilderna upp. Kanske ska jag skriva ett garantikvitto på det? hmm. Jaja nu går jag.




Bad news my friends

Ibland blir man bara så trött på sig själv!! Bara för att jag inte var 100% klar när mormor kom lyckades jag glömma usb-minnet saken till mobilen. Fasiken också! Men lugn bara lugn, har jag tid så åker jag hem till fif i eftermiddag och hämtar det. Eller så får vi helt enkelt invänta det tills imorgon då mamma får komma med det efter jobbet. FÖRLÅT, FÖRLÅT återigen FÖRLÅT!! Usch, hatar när jag bryter löften. Inte för att detta kanske är ett sådant superviktigt löfte men ändå. Ni läsare tror ju kanske att bloggen speglar precis hur jag är, hur mitt liv är o.s.v. Men så är ju inte fallet. Lovar jag något i verkliga livet så gör jag ju det! Om det såklart inte händer oväntade saker då, fast det är ju en helt annan femma. Nu ska jag sätta på mig mina kläde roch börja min promenad ner mot Åhléns för att möta upp Linn och få lite arbete gjort. Kan jag bocka av lite på min lista idag iaf. Som sagt, ibland önskar man att det fanns fler timmar på ett dygn. 
                                                                            
                                                                             Later people!
                                                                                   ♥♥♥




Skärpning.

Idag så börjar mitt "Nya liv" och det startar såklart med en jäkligt smärtande huvudvärk. Härligt! Ska försöka att inte låta den sänka mig idag. Har way to much that needs to be done! Ska alldeles stra kuta in i duschen, mormor kommer nämligen och hämtar mig. Great! Ska slänga i mig den där migräntabletten och hoppas på att det löser sig idag. Ska iväg och göra min hemuppgift med Linn idag på stan. Sedan så har vi lite andra uppdrag som gäller projektarbetet. En riktigt härlig dag. Nu måste jag kila om jag ska hinna!
                          
                                                                            Hejsvejs!
                                                                                ♥♥♥

p.s. bilderna som jag lovade igår kom aldrig upp, jag vet. Hade ingen ork, låg i soffan och myste med mamma hela dagen! Idag, ska de upp om jag så ska behöva binda fast mig vid datorn!!! ;)


Skön kväll.

Gårdagen var väldigt bra, speciellt under ladies night! Brolle säger jag bara, vilken skön kille. Finns nog ingen annan artist som fått mig att applpådera och skrika så mycket förr. Inte direkt första gången och absolut inte sista gången. I´m totally in love. Efter detta så hade jag inte tänkt mig att gå ut.. men ångrade mig och hängde med till Score iaf. kvällen blev ändå helt lyckad, träffade massa roligt folk, sådana som man inte sett på länge och sådana som man alltid träffar men inte på samma sätt som när man är ute, onykter och hög på livet. Jag å andra sidan var ju "den tråkiga tjejen" drack inget igår och av det som jag fick smaka på verkade det inte som om att jag missade något heller. Jag var nog helt enkelt inte riktigt partysugen. Hmm, undra varför?. Kvällen slutade lyckligt och jag kom hem hel och ren. Eller ah, ren vette allt fan. Var ju väldigt grisigt där inne tyckte jag xd, är kanske lite för gammalmodig för sånt där. Haha. Låg liksom glassplitter på golvet, klibbigt efter spillda drinkar och killar/tjejer som klängde på varandra. Den ena fullare än den andra, haha. Endel var man ju bara tvungen att skratta åt. Helt otroliga. Dansa fick jag iaf göra, fast njaa.. på det lilla dansgolvet var det verkligen ett riktigt fail. Helt ärligt, var det 10 pers som fick plats eller? Jaja om 2 år är det andra uteställen som gäller, sådana med RIKTIGA dansgolv. Då jäklar ska jag dansa arslet av mig.

Efter gårdagens lugnheter och en någorlunda tidig hemkomst (var hemma 02.15) helt ok. Så blir det idag en pluggdag. Måste verkligen röja undan så mycket som möjligt om jag ska orka med veckan. Imorgon iofs. är jag ju "ledig", har en hemuppgift som ska göras på stan så därför behöver jag inte bort till skolan alls imorgon. Härligt! Ska jag passa på att njuta. Plugga en hel del kan jag tänka mig. Än så länge vet jag att det som jag har i uppg. är
- Samhällskunskap
- Matte B
- Engelska C uppsats
- Projektarbetet loggboken.
- Hemuppgift i praktisk marknadsföring.

Får se vad mycket som hinns med idag och vad som blir över till imorn. Fast för att få något gjort är det nog dags att jag drar igång. Bilder på klädsel och så från igår kommer senare, samma med "vecko-bilderna" Har inte haft ork och tid till det än. Men sen, då lovar jag att det blir riktigt mycket med bilder. :)

                                                                               Hade gött!
                                                                                    ♥♥♥


Räknar ner timmarna!

Vaknade av att en liten tjej ringer och när jag svarar så säger hon: Hej, jag har nog ringt fel, jag kan inte erat nummer i huvudet. Jag tänkte nehe?, hur FAAN KUNDE DU DÅ RINGA HIT KL 08.30????!!!! Jävlar vilken dålig start på  dagen. Förhoppningsvis så blir den bättre, kan ju alltid hoppas. Dagens höjdpunkt är ju i alla fall att idag ska jag få se Brolle!! Äntligen. Har bara sett han 1 eller 2 gånger innan. Han har ju verkligen ändrat stil men, bara till det bättre! Synd att jag inte har någon bra kamera att ta med, funderar på att åka in och köpa en.
Fast nu sa mamma att man tydligen inte får ha med sig sånt in, fick de inte förra året iaf. Fast inte för at de direkt kollar väskan, men det märks ju om man tar kort där inne. Blixten är ju inte direkt diskret. Utan blixt blir det ju inga skarpa fina bilder heller. Får se hur jag gör. Nu ska jag iaf äta frukost med mamma och pappa.

                                                                    Later people. 
                                                                         ♥♥♥




I Forshaga.

Nu är jag hemma i Forshaga, har precis varit och handlat med mamma nere på ICA och nu väntas det mat nästa! Ska även packa upp mina väskor. Även kolla ut vilka kläder jag ska ha tills imorgon, tänkte köpa nytt men insåg vad onödigt det skulle vara med tanke på att jag har massor. Hittade t.o.m. ännu mer kläder med prislapp kvar på när jag rensade förra helgen!! Shame on me! tänkte göra ett inlägg med bara bilder sen, vad sägs om det? :) Nu ropar väskorna på mig.. eller ah, pappa säger att de ropar och vill ner till mitt rum. Haha.

                                                                               Later!
                                                                                ♥♥♥


Godnatt.

Nu ska jag tvätta mitt face, bortsa gaddarna och sedan ska jag lägga mig och fortsätta lyssna på "Invandrarna av Vilhelm Moberg". Älskar dem. Jag är knepig jo jag vet, men är man uppvuxen hos äldre gillar man äldre saker! Inte mig emot direkt. 
Ha en trevlig kväll ni andra. Godnatt.
           
                                                                              ♥♥♥




Utmattad? Trött? Allmänt weird? vad är det för fel?!

Börjar seriöst fundera på om jag är på väg, eller redan är utmattad? fattar inte hur man kan sova över 9 timmar, en skoldag dessutom! Och fortfarande vara trött? vad är det för fel på mig?! Börjar bli lite irriterande. Även idag har jag inte hittat någon motivation till att på börja något. Jag har läst uppgifterna tusen gånger men ändå vet jag inte vad jag ska göra? Det som gnager mig mest är att klänningshelvetet var för liten??! Jag vill så gärna ha den.. även om det inte var den som jag sett i fönstret så var den inte ens jämförbar med den andra! Fan för dessa extra kilon! Fan också!! Nej nu ska jag sluta tänka. Bara för det så ska jag gå och ta en kvällsfika med morfar! sen ska jag dränka mina sorger i en 200g marabou choklad/polka! Nästa vecka börjar mitt nya liv, på riktigt! Ingen bantning då såklart! men ett hälsosammare liv. Inte bara i maten utan både psykiskt och fysiskt. Japp, nu kör vi! Tagga! Tagga!

Vet att det blev ett ganska deppinlägg men vet inte vad jag vill just nu, är kluven i så många frågor. Har för mycket tankar i skallen. Ganska osammanhängande också kan jag tänka mig? Men som sagt. Nya tag på måndag igen. Nu ska jag bara få lite saker överstökat och undanröjt så att jag sedan kan gå vidare i mitt "nya" liv. Nya tag, Nya bekantskaper och Nya erfarenheter! You go girl! haha. 

                                                                               ♥♥♥


fullt upp!

Just nu är det väldigt mycket, speciellt med projektarbetet. Vi har kommit väldigt långt tycker jag om vi jämför med hur det gick för mig och min grupp förra året. Känns riktigt bra med den grupp som jag har nu. Vissa behöver väl kanske en extra pusch, eller "dödsdom" som jag och Linn kallar det. HAHA. Det är ju ingen som dör såklart, absolut inte! Bara det att vi måste ha strikta regler för hur det ska fungera. Fast lite borde jag skämmas eftersoma tt jag själv inte gjort så mycket skolarbeten under denna vecka, inte på fritiden iaf. Har spenderat de flesta dagar med Malin och även på stan/bergvik med mormor.
Påtal om stan! Igår var jag och mormor och handlade lite på konsum, jag köpte nytt medel för mina finnar eftersom att det andra inte fungerade som jag hoppats på! (FAN!, det som var så jäkla dyrt!) På vägen hem iaf stanade vi till vid en bröllops/balklännings affär, eller ah de säljer och hyr ut kläder till sådana tillställningar. Jag har i flera veckor och flera gånger gånger kollat på en jättefin klänning i deras skyltfönster, så igår tog jag tummen ur och gick in och provade den.. jättefin faktiskt, lite stor då men isf om jag ville ha den skulle vi beställa en mindre. Provade runt 5 st. Jättefina allihop. En so jag verkligen tyckte var jättevacker var förliten, hör ni? FÖR LITEN?! detta har aldrig hänt mig förut. Visserligen blev jag glad, fast inte att det var just den som var "den första" så att säga. Hon kunde sy ut den med 3 cm, men jag ville ju kunna andas utan att känna att det trycker, kunna sitta och äta utan att den spricker. Ska kolla runt på andra ställen om de har en liknande kanske.. för att gå ner de 2,5 kilon som jag gått upp under sommaren nu vägrar jag! dessutom var det revbenen som var i vägen mer än magen så det så. Dem kan jag ju inte direkt operera bort bara för en klännings skull. Eller kanske om det gällde min bröllopsklänning? haha. Skämt åsido.

Men nu måste jag sätta igång med allt plugg om jag ska hinna. Får se om det blir någon Malin ikväll sen.
Bilder från veckans händelser får komma upp senare, min usb ligger tydligen kvar hemma i Forshaga. Tänk om folk kunde lägga tillbaka sakerna där de tog dem.



pluggtime at bibblan

Just nu sitter jag med Linn på stadsbibloteket i Karlstad. Idag tog jag ett svårt beslut.. jag har ju som sagt varit väldigt kluven när det kommer till franskan. Men efter mycket velande fram och tillbaka, tog jag, syon och franskaläraren beslutet om att jag inte ska gå kvar. Istället ska jag satsa stenhårt på mina andra kurser och även plugga så mycket som möjligt till högskoleprovet. Kommer inte att göra det denna hösttermin utan jag kommer att göra det under vårterminen istället. Känns bra, hinner jag träna på deras testprover som de har på en hemsida. Nu måste jag sätta igång med arbetet så vi hinner klart med det innan vi ska på ett möte, med en tjej ifårn Comunicare:) riktigt peppad är jag!:) haha

                                                                       Later people!
                                                                              ♥♥♥






Kvällsmys.

Kvällen är kommen och jag är helt slut i kroppen. Har gjort mina läxor, rensat alla garderober på kläder och skor. Skönt nu kan man köpa nytt utan få höra.. "Men du har ju så mycket hemma!" Sitter i soffan och kollar på "Hangover"  med mamma och Zäta, pappa fick skynda ner till affären för att köpa skinka. Hahah vi hade glömt köpa det. Nu kom han hem. Göra smörgåsar blir och sedan blir det lite mer mys vid TVn en stund innan sängen kallar. Så därför säger jag Godnatt nu.

                                                                           ♥♥♥




Belöning nästa!

Jag är klaaar!! Jag fixade det. Med Linns hjälp såklart. Känns skönt att ha allt klart till skolan imorgon. Nu ska jag övertala mamma att gå med mig ner till ICA för att köpa min belöning, en godispåse! Eller om det blir en 100g Marabou polka. Hummm... får se. Ska ju egentligen inte äta mjölkprodukter nu, har nog med problem med magen som det är. Haha. Men det är ju så svårt att avstå! Tycker inte ni också det??
Mamma tycker att jag ska nöja mig med nötterna so mjag köpte i fredags. Haha. Åh syster gjorde ett oboy glas nu, smakade lite själv och det var gott faktiskt. Har inte druckit det sedan jag var liten, runt 10 år eller nått. Sen slutade jag att dricka mjölk ett tag och oboy var plötsligt inte alls gott längre. Men nu ska jag nog göra mig ett glas. Sen blir det att bädda ner sig i soffan och kolla film.

                                                                            Ha en mysig kväll!
                                                                                      ♥♥♥


Dumma dåliga minne!

Som de flesta vet har jag sämst minne. Verkligen sämst! skriver jag inte ner saker är de bortglömda ganska fort. Vissa saker kommer jag ihåg sedan jag var liten men jag kommer t.ex. inte ihåg vart jag lagt min skinnjacka? den är spårlöst försvunnen! som jag älskade den och älskar den fortfarande! Men den är fasiken i mig borta? letat igenom varenda garderob och klädkammare här hemma i Forshaga och i Karlstad. Knepigt. Fast å andra sidan var det väl ändå dags att köpa en ny, men kom igen? Så ful var den inte att det var panik att köpa ny!! JAG VILL HA TILLBAKA DEN!!! Pappa är övertygad om att jag hade med mig den till Tågås när jag var där, men jag vet att jag hade på mig min kavaj och sedan så hade jag med mig en tjock stickad tröja! Det vet jag. Så full var jag inte, så att jag inte minns det!
Det som jag egentlgien skulle ta upp i detta inlägg var att jag inte kan fortsätta på min Administrations uppg. Har glömt bort vad som mer ska vara med utav alla de 6 fakturorna. Har gjort 2, men de andra 4 har jag glömt? Linn svarar inte på sms.. otur. Det är det som jag menar med min rubrik, jag glömmer saker hela tiden! Jaja, jag får väl göra klart dem på tisdagen då. Har ju trots allt studietid då. Gör väl inget om jag blir sen med 1 uppg. Tror faktiskt aldrig att jag varit sen med att lämna in en uppgift när det gäller den läraren. Hmm..eller har jag? Ahja skitsamma. Nu blir det att kolla vad pappa och mamma sorterar bort i frysrummet därnere. Får ju inte slänga saker som är mina, eller som jag vill ha i framtiden. Heh.

                                                              Ha en trevlig eftermiddag!
                                                                           ♥♥♥




Tråkiga söndagar

Söndagar är verkligen veckans tråkigaste dag. Man har ingen ork till att göra något bara för att man vet att det är måndag dagen efter. Tillbaka till arbete och skola. Hitills idag har jag städat rummet, grundligt. Dels för att det behövdes och för att det är visning på tisdag. Nu ska jag ta tag i Administrations uppg. Usch jag vill inte:( Men tänkte att belöningen av det blir en liten godispåse. Gottgott! 

                                                                           Hörs senare!
                                                                                 ♥♥♥


(Bild ifrån google.)


John-Blund kom på besök tidigt.

Av rubriken att tyda, blev det inte så mycket plugg för min del. Jag blev jättetrött helt plötsligt, kan bero på att idag var första dagen som jag var utanför dörren i mer än 10 min? haha. Helt slutkörd. Nu kör vi på sängen.



                                                                     11 September.
Som ni alla vet är det idag 9 år sedan det terrorist attacken mot World Trade Center var. Jag minns den dagen, det var en skoldag.. vi fick höra det på radion. Hela klassen var tyst. Gick i 4:an. Vi hade en tyst minut. Sedan gjorde vi inte så mycket mer den dagen, alla satt för det mesta tysta och tänkte på dem drabbade. Därför vill jag att alla idag tar sig en minut till att tänka på alla de som fick sätta live till, alla anhöriga och alla arbetskamrater som kunde räddas men som kanske får uppleva mardrömmen om och om igen varje dag.
Nu ska jag hålla min tysta minut. Mina tankar går till er.
♥♥♥

Godnatt!





(Bilden är lånad från denna sida... http://content.expressen.se/blog/17/67/35/snossefilosoferar/images/Ljus.gif)



Duktiga jag.. Snällaste Linn!

Nu är jag iaf klar med Företagsekonomi uppg. Tack vare Linn. Utan henne hade jag aldrig klarat de frågor som svaren inte fanns i texten som jag fått! Lite dumt, menmen. Nu är det klart och därför går vi nu in på den tråkigaste och jobbigaste av dem alla. Administrations uppg. Att göra 6 egna fakturor.. i Excel eller word. Jag gör den i Excel. Så det är mitt nästa projekt ikväll.
Tänkte även visa er min shopping som jag gjorde uppe i Torsby idag. Självklart hittade jag inget, mer än godis på marknaden. Fast jag kom ändå hem med ett par nya skor? haha. Mamma som nästintill tvingade på mig dem för att de var så billiga!




Vad tycks? inte så pjåkiga va? :) Är lite sådär över dem eftersom att det inte är min stil egentligen.
200kr kostade de bara, så mamma sa (läs: Tvingade mig!) att köp dem! Lydig som jag är gjorde jag det.

Nu ska jag fortsätta mitt pluggande och sedan även småkolla på "G.I JOE: The Rise Of Cobra" som mamma och pappa kollar på.


Ny design.

Som sagt så ändrade jag design, igen. Får se hur länge denna håller i sig. Tänkte även sluta med att centrera texterna. Får se hur det blir. Just nu ska jag kolla igenom lite av vad som behöver göras i pluggväg, var ju sjuk torsdag,fredag. Jag tror inte att det är alltför mycket 2,3 uppg. Helt ok. Har jag och göra imorgon med. Nu ska jag lägga in lite bilder och sen kolla film. Berättar senare om vad som skett under dagen.  

                                                                               Godkväll!
                                                                                   ♥♥♥




uäääk.

Vaknade av att Kira hoppar upp i sängen och spyr! Härlig hund jag har va? Nej. Så upp ur sängen och dra bort lakanet innan det skulle gå igenom till madrassen, när jag då ändå var uppe så gick jag upp och gick med mamma ut med hundarna. Kom hem, åt frukost, kollade lite på TVn och nu sitter jag här. Ska snart gå ini duschen. Idag blir det kanske Torsby-Marten. Får se vad som händer. Nu ropar duschen på mig! :)

Later!
♥♥♥




Ganska dött...

De två senaste dagarna nu har det varit ganska dött och trist här, ungefär lite som min kropp. Har haft en kraftig huvudvärk och ögonmigrän sedan i söndags, men igår hade jag så ont att jag inte ens orkade ta mig upp ur sängen. Att stanna hemma var ett faktum. Missade inget större arbete enligt Linn. Tur de! Sen idag kändes det bättre men inte tillräckligt för att jag skulle orka till skolan. Får ju egentligen inte sitta vid TV, Dator, mobil eller läsa när jag har detta men nu kände jag att jag var tvungen. Kan inte bara ligga i sängen och lyssna på invandrarna, sitta i köksfönstret och kolla ut. Nej något måste ju ske! Får lite lätt stresspanik när jag tänker på vad mycket jag har framför mig nu i veckan. Det ska bli kul men samtidigt väldigt jobbigt. Det är möten hit och dit, det är arbeten som ska in. Fast höjdpunkten är ju ändå lördagen! Fest hela dagen och natten lång. Mikkiz blir 18, Ladies Night är och det blir premiär för att gå ut på krogen för oss båda. Även fast jag fyllde 18 för 2 månader sedan. Heh.

I förrgår var jag iaf som sagt hemma hos Malin, pappa hjälpte oss att fixa tvn och så. Sedan gick vi till Konsum för att köpa lite mys till Idol. Såklart blev det tacos och en chokladkaka. Men som vanligt när vi gör nått, fattas det alltid något. Denna gång var det en konservöppnare! Alltså jag trodde aldrig att jag skulle kunna hacka mig igenom den där metallen, med en metallsmörkniv, typ. Haha. Naturligtvis tog jag kort på det hela, kolla här.


Haha jisses. Lyckades även på något vänster att riva mig så det blev lite blod på händerna. Tog ett tag innan jag hittade källan.. uuh så pytelitet det var xd hah.
Fast majs, det fick vi till vår tacos!
Tyvärr blev det ingen bra bild på dukningen, fast den var jättefin!

Nu ska jag packa väskan, åker hem i helgen. Så slipper jag smitta ner m&m med min trötthet och orklöshet.

En annan dag.
♥♥♥

P.s. Kommer antagligen under dagen att ändra bloggdesignen. Jag blev inte nöjd, det är för mörkt. Inte riktigt min stil heller.




allt är avklarat.

Veckans arbete för veckan är klart, eller ah det mesta iaf. Har lite småsaker som jag och Linn kommer att fixa på fredga när vi kör stenhårt på att jobba med företaget och även lite administrations uppg. Självklart blir det mysmat och en hyrfilm. Sen får vi se vad som sker under helgen. Hoppas hoppas på att det blir som jag tänkt mig. Annars blir jag ledsen. Idag gjorde jag som sagt både debatten och mitt matteprov. Debatten kändes faktiskt väldigt bra, även om kanske inte vi inte vann debatten så gjorde vi bra ifrån oss med tanke på hur lite vi pratat ihop oss i gruppen. Härligt de! Fast matten kändes verkligen piss... usch, jag fattar inte varför jag utsätter mig för det. Det är ju trots allt meritpoäng för det. Tror jag?hmm. Måste kolla upp det. Eftersom att jag gett mig tusan på att jag ska klara det så kommer jag göra det också! Har många snälla vänner som kan hjälpa mig.
Snart ska jag tillbaka in till stan, ska lämna en TV till Malin, som hon ska få låna i sin nya mysiga lägenhet! Efter det ska vi kolla på Idol. Missade ju tyvärr det mesta igår, gick ju hem till henne strax innan 21 och kom hem starx efter 22. Fast vi spenderade den mesta tiden att leta efter varandra, haha. Herrhagen är stort, och krånligt! Vet inte om jag är så sugen på att leta lägenhet där längre.. haha. Får se var jag hamnar.
Nu ska jag hjälpa mamma att bära ut TVn i bilen och sen ska pappa gå upp på den läskiga vinden och hämta en antennslad.


Lägger upp en gammal bild, allt jag har på denna datorn. Längtar lite till vintern nu faktiskt! Snön, friska luften, soliga dagar och all pulkåkning! :) Yeeay, kom snön kom!




phuuu...

Usch, pluggandet börjar ta ut sin kraft. Vet inte vad som hänt men mina ögon krånglar.. igen. Ser inget klart, allt blir i, vad ska man säga? Oskärpa? förstår ni vad jag menar då? heh. Ser allt lite suddigt och kan inte riktgit fästa blicken någonstans. Känns som pupillen åker fram och tillbaka som i ett sånt där spel, kommer inte ihåg vad det heter? haha. Fast nu har jag inte tid att blogga längre. Måste hinna duscha innan "Idol" har premiär! får man inte missa!! Så nu blir det in i duschen och sen göra lite på matten. Jag ska klara provet imorn!

To fail is to me, not an option!

Ha det i baktanken i allt ni gör!

Godkväll, Godnatt, Godmorgon.

P.s. Skriver Godmorgon inför morgondagen, då jag antagligen inte hinner/orkar blogga imorgon på morgonen!

♥♥♥




Pluggtimme.

Vad tycker ni om designen? är den kanske lite för mörk nu så där på hösten? hmm.. ah jag vet inte den får vara där tills imorgon iaf. För idag har jag fullt upp! Matteprov och debatt imorgon. Typiskt att de sättert på samma dag. Fast å andra sidan så blir man ju av med det! Bra.
Så idag kommer det nog antagligen bli lika dålig uppdatering som igår. Sorry. Men skolan går faktiskt före, speciellt nu sista året.

Later!

♥♥♥




Tidsfördriv!

Har haft en oändligt lång rast nu i skolan så då tänkte jag att jag kunde fixa lite med bloggen! Hoppas ni gillar den nya designen. Ska prova den i några dagar nu så får vi se vad jag tycker. Vad tycker ni om den?
Nu ska vi köra hårt på matte b lektionen ist!

Bye!
♥♥♥




Lugna puckar!

Idag har varit en helt okej dag. Började med lite Administration A och sedan gick jag på franskan. Gud vad nervös jag var, hade förväntat mig att steg tre skulle vara svårare än vad det var i högstadiet. Men icke du. Så den kursen och de meritpoängen tar jag! Hoppas nu bara på att när Annica kommer tillbaka blir det inte alltför hårt, i jämförelse med nu. Det löser sig. Idag kommer jag inte göra ett piss i skolarbete har jag bestämt mig för! Dels för att det kommer bli väldigt mycket imorn och resten av veckan. Så nu ska jag lägga mig i min mjukisdress i sängen och läsa min underbara och roliga bok. Så idag blir det inget mer bloggande antagligen. Inga bilder heller på mig, eftersom att när jag kom hem var jag så varm, efter att ha gått i en stor rjock tröja att alla kläder fick åka av och in i en uppfräschande dusch! Kunde ju tagit av mig tröjan tänker nog många nu, men nej! jag som är så rädd för att bli sjuk, vet att det är nu det är som farligast att ta av sig. Nästan farligt att vistas i skolan med! men jag sköter min hygien med handsprit och så, än!  Så ingen dagens outfit idag inte.

Ha en skön dag! det resterande som är kvar!

♥♥♥




Middag.

Nu är det dags för middag! Soppa. Mmmmh!
Får berätta mer om min dag sen.

Later!

♥♥♥




Inte min starka sida!

elin persson - / säger:

 

492 0rd

' - mikkiz säger:

 

assååå döda mig ofta jag får till 108 ord till -.- får slänga ihop de sista så får han nöja sig sen !!

elin persson - / säger:

 

ska du skriva 500 ord? ;P

' - mikkiz säger:

 

600

elin persson - / säger:

 

ja, som sagt jag suger på matte? xd HAHHA

' - mikkiz säger:

 

HAHAHAHAHA

elin persson - / säger:

 

och jag som har matteprov till veckan? xd

 

fail på mig!

' - mikkiz säger:

 

men kmr gå bra!

elin persson - / säger:

 

 

ja det får vi hoppas! annars går jag in i väggen! xdinte bildligt talat då

' - mikkiz säger:

 

hahahaha jo de gör du nog

elin persson - / säger:

 

 

haha ja jag blir väl så arg så att jag missar dörröppningen?! XDHAHA

' - mikkiz säger:

 

ja säkert de måste filmas isf!! 

elin persson - / säger:

 

492 0rd

' - mikkiz säger:

 

assååå döda mig ofta jag får till 108 ord till -.- får slänga ihop de sista så får han nöja sig sen !!

elin persson - / säger:

 

ska du skriva 500 ord? ;P

' - mikkiz säger:

 

600

elin persson - / säger:

 

ja, som sagt jag suger på matte? xd HAHHA

' - mikkiz säger:

 

HAHAHAHAHA

elin persson - / säger:

 

och jag som har matteprov till veckan? xd

 

fail på mig!

' - mikkiz säger:

 

men kmr gå bra!

elin persson - / säger:

 

ja det får vi hoppas! annars går jag in i väggen! xd

 

inte bildligt talat då

' - mikkiz säger:

 

hahahaha jo de gör du nog

elin persson - / säger:

 

haha ja jag blir väl så arg så att jag missar dörröppningen?! XD

 

HAHA

' - mikkiz säger:

 

ja säkert de måste filmas isf!!





Jag gillar verkligen starkt hur superdålig jag är på matte?! kommer aldrig klara B-kursen. Någon kommer att få sitta dygnet runt med den skiten innför NP sen! Inte kul!

p.s. Hoppas att texten går att läsa. Hittar ju inte den där dumma printscrean knappen på datorn så körde på gammla hederliga kopiera, klistra in! Haha. Ännu mer fail på mig. Ska fortsätta kolla på Irene Huss med mormor.
Trevlig kväll på er alla!
♥♥♥




Ny människa.

Efter en lång och härlig promenad känner jag mig som ny nu. Härligt. Även fast huvudvärken inte ger med sig känner jag mig ändå piggare. Har precis kommit ur en snabbdusch så nu ska jag ta tag i skolarbetet en sista gång. Sen på vägen hem köpte  jag med Aftonbladet och alla tillbehörande bilagor, blir att mysa med dem efter jag gjort mig förtjänt av det.

Ha en mysig söndagseftermiddag!

♥♥♥


en lagomt svettig jag, när jag precis klivit innanför dörren.

- Linne , H&M
- Mjukisar, H&M
- Hood, Stadium
- solglasögon, Ur & Penn (I think?)




Beroende?

Än har jag inte lämnat datorn, kan inte sluta att kolla kläder, skor, facebook, bloggar. Men vad blir det? aldrig har jag suttit så intensivt vid en dator tidigare? Inte under en helg iaf. Funderar på att gå ut på en promenad nu ist, få lite frisk luft. Piggna till. Hoppas på att all huvudvärk och skit släpper! It´s driving me crazy!?!

Ses!
♥♥♥




motivation, va? va är det?...

... Har jag aldrig hört talas om?
Finns verkligen ingen motivation till att fixa med mina arbeten. Istället för att göra det jag ska blir det att jag surfar sunt på andra sidor, bloggar och sånt. Därför har jag nu bestämt mig för att jag ska lämna datorn i några timmar, ladda om i soffan, mysa med mormor och morfar som sitter och kollar på film. Äta allt goda godiset som jag sparat till sist i skålen :)

Vad gör ni andra en sådan slappis söndag som denna? kollar tv? datorn? kanske är ni lite bakis efter gårdagens party? :)

Later!
♥♥♥


(Bild ifrån google.)




Mumisga muffins.

Finns inget så gott som nybakade muffins. Blåbärsmuffins dessutom, mmmmh. Idag tänker jag verkligen röra på mig så lite som möjligt, bara ta det lugnt. Eller ja, jag ska ju finslipa mina arbeten lite så at så mycket slappning blir det väl kanske inte. Inte förens lite senare i eftermiddag.

Bilder på våra mumsiga blåbärsmuffins.


innan ugnen...


i ugnen...


efter ugnen..


och tillsist, som fika!




varför låta kroppen vila?

Jag tror faktiskt inte att min hjärna och min kropp sammarbetar så bra. Imorse när jag vaknade.. 09.13 så sa hjärnan upp och hoppa! och kroppen skrek nooo! Men det roliga var att eftersom att jag inte kunde somna förens vid tre igår/imorse så trodde jag att klockan var mer än 10. Men icke sa nicke. Haha. Så upp och hoppa blev, fixade iordning en riktigt stor söndagsfrukost med mormor och sedan blev det en lång skön dusch. Kändes bra för min ihållande huvudvärk/ögonmigrän. Idag ska jag fortsätta mina arbeten så att de blir ännu bättre. Fast först blir det att baka blåbärsmuffins med mormor. Mums!

Hörs efter det!
♥♥♥




nattaktivitet

Halv ligger i sängen och kollar på någon gammal film på 4an som jag sett flera gånger förut, men nu kommer jag inte på vad den heter, typiskt. Haha. Ska se klart den tänkte jag om jag kan hålla mig vaken. Därför är det lika bra att jag säger Godnatt nu.

Vi syns och hörs imorgon, eller senare idag menar jag ju.

♥♥♥



(Bilden är ifrån google.)




kvällen..

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Önskar att jag hade någon här ikväll som kunde följt med mig ut på en kvällspromenad. För själv finns det ju inte en chans i världen att går. No Way! Så det blir väl att jag förflyttar mig till sängen med datorn, istället för att sitta i soffan som en mobbad unge. haha. Ska kanske fortsätta läsa ur min bok. Har varit lite slarvig med mitt läsande nu på senaste tiden. Skolan tar ju upp den mesta tiden nu känns det som. Och jag som trodde att jag skulle kunna komma tillbaka till dansen denna termin, men nej. Fast å andra sidan känns det inget kul längre, hela det gamla gänget har ju slutat det slutade med att det var jag och en tjej till som var kvar ifrån scratch så att säga. Sen när jag fick sluta blev det bara hon kvar, med alla de nytillkommna. Jag får nog nöja mig med att dansa hemma på rummet framför den lilla garderobsspegeln/fönstret. Påtal om spegel, blev lite sugen på att dra iväg till IKEA och köpa mig en större.. en mega baouta stor! Vi får se.

Nu blir det åtminstonde förflyttning till sängen sängen.

♥♥♥





Herregud...

Loggade in på bloggen nu och jisses vad många nya kommentarer det var. Kul! Älskar när man får lite mer kontakt med de som läser bloggen. Fast nu vet ju inte jag om de slumpmässigt varit inne på bloggen eller om de följer den? whatever. Kul är det iaf! Haha.
Nu är jag klar med matten känns riktigt skönt! Ska gå tillbaka till företagsekonomiB uppgiften som jag höll på med igårkväll. Kom på att jag hade ju ett häfte som kanske kan hjälpa mig lite.
Fick ett mms av mamma förut, säger bara en sak. Vår katt är werid!


vilken katt ligger såhär?! haha. 

Sen så måste jag bara visa något coolt innan jag lämnar bloggen. 
När jag skulle tvätta mina glasögon förut lyckades jag naturligtvis att tappa ner den i handfatet så den blev blöt. Fast inte blöt på vilket sätt som helst, det blev en gubbe! haha. Coolt säger jag bara! eller skickligt menar jag såklart! ;D Check it out!



I do like the nose. A lot! Haha.

  




åh söta mormor!


Ville bara tala om för er att jag har världens bästa mormor! Hon håller på med kålpudding, som vi ska ha till middag idag! Åh en av mina favoriträtter. Älskade söta mormor vad du är snäll!

♥♥♥

P.s. då dyker jag ner i matteboken igen då. 
 





Dagens...

Låt mig säga som såhär, jag har hittat min lördagsaktivitet.Haha. Att åka ut till örsholmen och fynda massa med nya kläder för endast 40 kr/st. Typ. Finns lite andra saker som är lite dyrare då men fortfarande billigt om man jämför med butikspreiset. Var inte alls så mycket folk som vi först trodde att det skulle vara. Skönt. Nu står det städning och matte på schemat.

Dagensoutfit

Eftersom att jag inte ska ut något mer idag kör jag på myskläder.

- Byxor, T-shirt, H&M
- Mössa , Sonja & jag
- Halsduk , Lindex
- Glasögon , Glasögonmagasinet

Dagens shopping.


 
3 Tshirts , 1 långärmad , 2 skjortklänningar, 1 stickadtröja, 1 hårband och 2 par trosor.

Allt detta under 300kr, superbilligt!

Nej, städa och matte var det ja.. (suck), Boring.

Later people!

♥♥♥




strålande morgon.

Åh vilken otroligt härlig morgon! solen skiner och jag är utvilad, fast jag har blivit lite lätt förkyld. Inte bra. Så nu ska jag dricka te med massa honung i till frukost. Efter frukosten idag ska jag iväg på till en 30kr affär eller vad man ska säga, etn lager affär typ? billigt ska det vara iaf, det gillar vi!
Nu måste jag hjälpa till med frukosten!

Hörs senare!

♥♥♥




Godnatt.

Tjänar inget till att försöka sitta uppe längre nu. Mycket bättre att lägga sig i tid och få sova ut ordentligt, utan att sova bort halva dagen. Imorgon kommer det bli matte boken som blir mitt prio no.1. Har prov på tisdagen eller onsdagen.. beror på vad läraren bestämmer. Eftersom att vi inte kommer att göra proven på lektionstid kommer det nog bli lite svårt att klämma in det.. suck säger jag om det är så att jag måste stanna kvar till  efter 16.45 på tisdag för att göra ett matteprov. Inte kul. Som sagt, sängen var det. Men en sista sak som jag vill säga!
Hoppas att alla som är iväg på Hoffmaestro nere på mariebergsskogen ikväll har det riktigt kul, trots kylan! Och sjung för mig och ta foton åt mig! Nästa gång Hoffmaestro då, då lovar jag att jag kommer om jag så ska behöva cykla 10 mil! Då ska ingen ögonmigrän få stoppa mig! NEVER EVER!!

Godnatt! hörs och ses imorgon.

♥♥♥




bilder från dagen..

Hr inte så mycket att säga mer än att jag iaf gjort klart allt i samhällskunskaps uppg. så nu kan iaf jag plugga på allt, så får vi se hur vi löser resten på måndag. Lät väldigt ego där nu.. men det är det inte. Ibland blir inte allt som man tänkt sig och då får man ta eget intiativ, vilket jag gjort nu. Helt frivilligt. Nu ska jag fortsätta med nästa uppg. denna i företagsekonomi B. Hoppas på att jag fattar uppgiften så att jag blir klar med den idag och kan lämna in den på fronter redan nu ikväll:) (Fronter är typ som en intern sida på skolan där vi får uppg. och lämnar in dem. Plus att vi får annan info där med.)

Dagens bilder.


en dagens outfit.
- byxor, KappAhl
-vitt linne , Gina Tricot
- Hoodtröja , Stadium
- Glasögon , Glasögonmagasinet


dagens facelook.


packningen som jag måste ta mig an senare.. eller imorn. ^^


Kom ju och tänka på att ni kanske aldrig fått sett hur jag bor när jag är i stan. Just nu är det väldigt stökigt som ni ser, men ska städa imorn. Funderar även på att inreda summet lite mer personligt, fast vet inte riktigt hur än. Det märks.

Nu ska jag fortsätta att göra mina uppgifter och så ska jag även visa bilderna på mormor:)

Ha en trevlig kväll! 
 
♥♥♥




Underbara helg

Nu är det ännu en helg, skönt! skolan är igång på riktigt nu och det märks. Denna helg kommer jag att få göra en hel del arbetsuppgifter. Just nu sitter jag vid tvn och kollar på ett program på UR, det handlar om den hårda pressen som vi unga tjejer sätter på oss. De tar upp hur man ska hantera den och så. Väldigt intressant. Mamma är på väg hit också med alla mina väskor.
Nu ska jag fortsätta kolla på detta. Bilder ifrån dagen får ni senare.

bye.

♥♥♥




Skola, Modeshow.. and more

Som ni kanske märkte blev jag kvar i stan, fast orkade inte blogga från mobilen. Tar så lång tid och det blir så dyrt. Igår efter skolan så skyndade jag mig hem till m&m för att hinna få något i magen innan modeshowen startade. Hann lite mer än det.. cyklade t.o.m. iväg för att fixa iordning alla papper inför min praktik. Mycket skoj! Sedan började det såklart ösregna, men eftersom att jag hade brottom var det bara att skynda iväg i det tråkiga vädret. Kom hem som en dränkt katt, tro mig! Så av med kläderna för att inte bli sjuk, på med nya och fixa håret lite snabbt och sedan ner till cafét där det hölls. Alla skötte sig jättebra! Blev så stolt över mormor, hon var jättefin i kläderna. Synd bara att hon aldrig vill ställa upp på kort. Fick iaf några halvt bra på henne som jag tänkte visa. Efter det drog vi iväg till IKEA eftersom att vi hade slut på värmeljus, ingen höst utan värmeljus. Jo, det är höst nu. Höll ju på och frysa fingrarna av mig imorse på cykeln!!
Efter IKEA blev det iaf in på konsum för att handla lite kvällsmys och frukost. Gick även in på apoteket för att kolla på något för min äckliga hud, som jag säger. Har fått röda blemmar, typ finnar. Fast lite mer som acne. Vet inte hur jag ska förklara. HAHA. Låter nog äckligare än vad det är, men vill iaf ha något som hjälper för att få bort dem. Clerasil och Visebly Clear var inte så bra. Den ena innehöll  ju alkohol vilket inte var bra för min exem som jag har, den andra var bara almänt dålig. Så denna gång bad jag om proffesionell hjälp, och måtte nu detta fungera för det var sannerligen i mig inte billigt! Över 200kr för två små tuber typ. Det sved. Men ska man bli fin får man lida pin, i detta fall var det plånboken som fick lida lite. Så håller verkligen tummarna nu.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än skola och sedan pluggat hela eftermiddagen. Gjort klart politik uppg. Pluggat matte och även gjort lite på vår projektplan. Just ja! har ju även installerat det trådlösa internetet på min skoldator så att jag kan använda den hemma hos m&m. Superbra!
Nu kommer lite bilder på inköpen och modevisningen.
Njut.

Catwalken.
(Varning för dåliga bilder! hah)


Mormor i sin första outfit!


Mormor i sin andra outfit.


Och den sista och den enda bilden som hon ler på..
 (suddig jag vet men detta är väldigt bra bild om man jämför hur de brukar se ut!)


Det nya acne settet. Fungerar även på finnar och blemmor står det.
(Så denna ska jag nu använda 2 ggr/dag i 6 veckor)


OCH KOLLA VAD JAG HAR HITTAT I EN VÄSKA!!!!!! :D


åh vad jag är lycklig nu!! :D 

Men nu är klockan sent och jag ska packa bag, helgen spenderas i stan. Där man kan jobba i lugn och ro. Sen blir det sängen.

Godnatt!

♥♥♥




Ännu en dag..

Idag är det onsdag, vilket betyder att det har gått hälften av skolveckan. Gött!! snart är det helg igen, då blir det vila och annat skoj. Idag kommer att bli en väldigt dålig dag när det kommer till mitt bloggande, ska nämligen kolla på mormor sen i eftermiddag när hon går på "catwalken" borta på cafét idag. De ska göra reklam för någon affär. Blir lite fika och sånt, trevligt. Sedan får vi se om jag stannar kvar där eller om jag åker hem till Forshaga igen. Tänkte att jag kanske skulle försöka blogga ifrån mobilen, om jag orkar.
Ha en trevlig dag!

♥♥♥






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0