So what?

Jag ville bara tala om att mitt sommarlov må bara ha handlat om arbete dag ut och dag in. Ja, jag har väl missat att jag fyllt 18 och man ska vara ute och festa varje ledig stund då. Jag måste vara astråkig va? might be.. but I´m happy as hell anyway. Jag ångrar inget.
 Jag har hela livet på mig att festa, träffa folk, göra spontana saker. Men det som jag vill göra just nu är att bara känna när jag lutar mig bakåt i soffan att det inte finns några måsten dagen efter. Bara kunna göra vad jag känner för utan att få sura miner eller påhopp hur mitt liv är och inte är. Vi prioterar olika så enkelt är det. Kanske är det för att jag är uppvuxen hos m&m? Kanske är jag ingen partyprinsessa, jag kanske inte är någon normal tonåring? men vem bestämmer vad som är normalt och onormalt. Majoriteten eller ens egna sinne? Jag tycker att man ska kunna få göra vad man vill utan att omgivningen skapar kalabalik av det. Att kunna få vakna mitt i natten, utan att behöva räkna ut vad många timmar jag har på mig att sova tills klockan ringer upp till jobb. Det är något jag drömmer om just nu. Orka sitta och kolla på tvn fast klockan paserat 22.00 på kvällen. I min dröm finns just nu inga vilda fyllefester ute i ingenstans där alla precis alla ungdomar ifrån hela värmland och lite till samlas. Just därför ska jag nu hämta en iskall cider i kylskåpet och gå och luta mig bakåt i soffan och bara känna lugnet spridas i kroppen med resten av familjen.
:)

Varför göra allt när du är ung? Då har du ju inget att göra när du blir äldre?




Godnatt

Nu säger jag godnatt innan jag somnar sen när jag satt på filmen:)
blir att kolla Edward  Scissorhands.



Hur ska jag göra? ska jag bryta mina regler och bara dra iväg och ha så skoj som jag bara orkar! Eller ska jag fega hemma och sen ångra mig? hmmm..




hemfärd!

just nu sitter jag i bilen påväg hemåt:) vilket jag just nu i stunden ångrar, som vanligt. Alltid ska det tjafsas om småsaker, jag kanske har kort stubin men varför då hela tiden gå över gränsen. De vet klart och tydligt vart den går men ändå går vi över, då får de fan också skylla sig själva om jag hugger!
Menmen nu är äntligen det trådlösa internet fungerande!
så nu ska jag försöka att hitta tillbaka till insperationen som jag hade förr.

Nu ska jag försöka få dem att ändra till en skiva istället för den dansbandsskit som de lyssnar på radion just nu!!
Hatar´t!




jaaa!

SOLEN SKINER!!! :D
Så nu blir det ut i solen och försöka bli brun! för om en timme går bussen så för att dryga ut tiden ska jag ut och njuta allt vad jag kan!!




Godmorgon

Som vanligt när jag har mina lediga dagar så är vädret piss!! Men det är sånt man får leva med, tyvärr.
Idag ska jag in till stan i eftermiddag eftersom att jag och mormor ska åka båtbussen som går Karlstad runt:) fast är lite orolig över det hela eftersom att jag gärna inte vill att det ska börja regna när vi är på sjön.. usch!
Åh just ja! måste ju berätta för er att imorse när jag vaknade hade såklart lillsyrran redan gått upp, men det var egentligen inte så viktigt. Det som jag ville berätta är att jag har fått en fläskläpp!! höger sida av min läpp är asstor och svullen.. vet inte vad som har hänt? visserligen bråkade jag i en utav alla mina drömmar inatt men kom igen? vad är oddsen av att jag lyckades slå till mig själv ge mig själv en fläskläpp utan att vakna? haha ganska låga om jag får säga det själv! Vilken tur att jag inte jobbar idag, var det första jag sa när jag såg det.. xd Men ringde iaf till mamma och berättade det och hon kunde till och med höra att det var svullet eftersom att jag läspar ibland.. pinsamt! Mormor kommer ju tro att jag hamnat i slagsmål med en kund säkert! heh.
Nej nu blev jag plötsligt jättehungrig! så frukost blir, hörs senare.

p.s. ska prova om det går och lägga in en bild på läppen ifrån mobilen. Eftersom att usb-saken still is gone?! :(




slarver....

ännu en gång har jag.. eller kanske någon annan! slarvat bort den där dumma usb-saken till mobilen xd så ännu en gång kan jag inte lägga in alla mina fina bilder som jag tagit nu under de 2 senaste veckorna. Blir så sur. Fast nu ska jag äta lite godis och sedan blir det sängen för mig. Är supertrött efter dessa jobbiga dagar, just därför rundar vi av morgondagen med ett hel dags pass 10-20.. aoutch, den sved när de ändrade min egentliga sovmorgon fram kl 15 xd menmen det blir mer cash i slutändan så jag klagar inte:) men min kropp har sagt ifrån ett x antal gånger.. men det är sak samma. Jag är van nu.
Nej, som sagt. Godisskålen väntar otåligt på mig.

Hörs.


Update: Det var visst Marley and I på tvn, den ska vi se! :D




en liten överaskning till....

MIG!:)... mamma har fixat trådlöst internet till mig nu!! Och ni alla vet ju vad det betyder?! JA, jag kommer att kunna blogga under den tiden som jag är i stan nu också! Så jäkla gött.. och kul!
Nu ska jag verkligen ta tag i detta med bloggen, var alldeles för länge sedan ni hörde något ifrån mig. Inget är förändrat mer än att jag mer och mer längtar efter lediga, varma, soliga dagar! menmen.. snart är det slut på arbetandet och då kommer jag att vara ledsen för att det dröjer innan jag får träffa hela gänget igen men glad över at få vara ledig! :)  haha
men nu ska jag iaf kolla runt på lite kläder, åh just ja på tal om det! ni ska få se mina fina fynd som jag gjorde idag också! :) LOVE REA!

Hörs sen.




Nu är jag vuxen.. typ!

Igår var det ju min 18-årsdag!:) Den var säkerligen inte sådär lika fylld med festligheter, fyllor och spyor som en del har.. det tackar vi gud för! Utan min var fylld med släkt och vänner. Hade jättetrevligt och jag fick många fina presenter, eller ah många var det kabnske inte men det var de bästa iaf! hade ju ingen aning om vad jag skulle önska mig som var så speciellt så de som ska köpa presenter har ju inte heller vetat så de har väl köpt några saker och hoppats på att jag gillar dem.
Idag är det exakt en månad som jag har kvar på jobbet.. känss gött. Fast lite tråkigt sen när jag ska lämna dem. Fast egentligen är det ju 23 jobbdagar kvar då om man ska räkna bort de dagar då jag är ledig, på tal om ledig.. snart kommer min efterlängtade enda lediga helg!! 31 juli-1augisti är min lediga helg. Den ska jag proppa in så många roliga aktiviteter som jag kan, plusa att jag då såklart ska kunna vila ut! :)

Idag är det visning på huset vid ett så då ska vi alla vara ute så därför tänkte jag nu gå ner och fixa på rummet. Sen åker jag även in till stan idag igen för imorn börjar jobbet. det lite tuffare schemat.. eller ah jag jobbar fem dagar ledig en, jobbar fem dagar ledig en dag + helgen där då! :D

Så får se om det blir något blogg inlägg från mobilen denna gången då:)

ha det gött!!




New Glasses!

Så jädra nice är de! älskar dem!
Check ´em out!




Snygga va?! :))

Men nu måste jag ta det lugnt.. är hur slut somhelst. Pappa och mamma skulle ju handla. Sen så behövde Mi och pappa nya mobiler så det fick bli två nödmobiler.. helt okej fina var de faktiskt.




DE HAR KOMMIT!

Mina nya glasögon har kommit! Ska åka med mamma sen när hon ska hämta pappa och hämta hem dem. Åh ni kommer att dö vad sjukt snygga de är!!! Älskar dem.

Så kanske att jag inte fuskar så mycket nu med att inte ha på mig mina glasses när jag ändå skaffat mig ett par riktigt heta? nej.

Men nu ska jag ta mig något att äta lite snabbt.

Hörs sen.




tråkigt väder=

Tråkiga kläder.
Eftersom att jag är sjuk och vädret inte är så roligt satte jag bara på mig något bekvämt idag.


T-Shirt - H&M
Leggings- H&M
Nu ska jag fråga mamma om vi inte kan baka något.. är sugen på massa kakor. Fast helst vill jag ju då göra en tårta! ^^ Kankse hon går med på att vi gör en bara för att jag är lite sjuk?(a hehe.

Ha en bra dag alla nu ska jag sova en stund eller nått sånt.




Update

Sådär, nu har jag lagt upp alla bilder som jag lovat! Så skrolla neråt så får ni se dem.

Nu ska jag in i duschen.
Hörs sen.




Sjuk:(

Usch sitter hemma i soffan och mår inte bra.. hatar att vara sjuk, tur att det inte är fint väder åtmonstonde då hade jag varit sur också. Eftersom att om man har feber ska man inte vara ute i solen, eller värme överhuvudtaget. Igår så hände det inte så mycket gick på en kvällspromenad ner mot centrum eftersom att det är forshaga festival nu under några dagar. Men det var inte mycket och se så vi gick hem igen och la oss och kolla tvn, som både jag och mamma somna framför. Missade jag ju om pojken var offer eller mördaren ju på CSI. Ahja, struntsamma det avsnittet kommer väl igen kan jag tänka mig.

Fast nu tänkte jag ta tummen ur arlset när jag ändå sitter hemma och ladda upp bilderna som jag sagt nu ett tag. Ska även försöka göra lite ur den där matteboken som jag lånat på bibloteket.

För jag ska bevisa för han att jag minnsan visst kommer att klara av matte B kursen. Ingen kan komma och säga att det där klarar du inte av, för då blir jag så jäkla sur. Envis som jag är har jag valt att ha Matte B kursen nu i 3:an iaf. Ska han få se att jag inte är så jävla dum som han tror. Får man bara rätt lärare så kommer allt att gå perfekt.
Och visst jag kommer säkert att få kämpa mer än vissa men hallå? som om jag inte redan gjort det då under alla mina skolår?!
 Åh, nu har mamma gjort frukost till mig, vi får höras senare!:)




har inte tid...

.. att bli sjuk nu.
Fick åka hem tidigare idag fårn jobbet eftersom att jag kände mig hängig. Tror jag har fått feber:/ hoppas på att jag kan jobba imorn men annars får jag väll se vad som händer, ska ju jobba helgen som vanligt så jag hoppas på att jag mår bättre till imorn:) Just nu sitter jag och bara slappar i soffan. Kollar runt lite på kläder och så. Tänkte gå ner och lägga mig och sova en stund. Får se vad som händer. Kanske att jag lägger in alla bilder som jag lovat er? :) Har ju hittat usb grejen nu... eller ah, mamma gjorde det. Den låg under fåtöljen? där som jag aldrig sitter. Kenpigt. Men har alla ni andra gjort under dagen då?:)

Hörs senare.




Natten.

Nu blir det sängen ska jobba länge imorn.. uuh inte kul. menmen.
Hörs imorgon.




Upp och ner...

Tänk.. det har bara gått lite drygt över en vecka sedan jag skrev senast. Känns som om att det var minst en månad sen. Mycket har hänt, roliga och även tråkiga och sedan mycket tråkiga saker. Inget är som det alltid varit som jag brukar säga, fast nu menar jag det verkligen. Visserligen visste jag att det var på väg utför för denna familj, men kom igen vem hade trott att det skulle sluta med att en drar iväg till en annan lägenhet med alla djur och ett barn, en annan blir kvar hemma med det andra barnet. Det tredje barnet bor inne i stan och har noll koll på läget, hon får höra två olika historier hon får ett mobilsamtal på sin lunch om att mamma har dragit. Bort från de problem som hon själv skapat. Ilska, ilska är det enda jag känner, är så förbannat trött på den här jävla leken om att vi är en lycklig familj. Showen är över och jag tänker inte längre dölja hur jag mår. Eller där ljög jag, det kommer jag visst att göra, varje minut varje timme kommer jag att lossas som om att allt är bra och dra på mitt fina smile som försäkrar det.
Jag är trött, jag jobbar hela tiden, jag sover aldrig eftersom att jag tänker för mycket på kvällarna. Mina hälar värker p.g.a. stengolvet och alla de timmar som jag står upp på dagarna, kvittar hur mjuka skor eller sulor som jag lägger i. I min hjärna är det kaos just nu. Allt som jag egentligen skulle behöva är semester långt ifrån allt här hemma, att åka långt hemmifrån och göra något som jag alltid velat göra... Vandra. Japp det låter inte alls likt mig men det är faktiskt något som jag alltid velat göra, och uppe i norrland dessutom.
Menmen nu orkar jag inte skriva mer.. ska hämta mina saker till sängen som min bror dragit ut till tältet ute på gården! Hatar när okända människor sover med mitt täcke och mina kuddar, sist när jag kom hem hade han gjort samma sak, så nu måste jag bädda om igen! jag är så nära på att bara slå skiten ur han, men jag har ju som sagt inte tid med att sitta på ett ungdoms fänglese nu när jag jobbar 24/7. Så en utskällning får det bli. Inte för att han kommer att t aåt sig av den men jag får åtminstonde ut en del av min ilska på  han. Nej, det är inte fel att ta ut sin ilska på andra, iaf inte på min bror. Eftersom att han är så åååhh, finns inte ens ord för det.

Men nu ska jag fixa min säng och sen får jag se om jag tar mig en långpromenad.
Blir ju en tidig kväll, börjar 12 men måste åka i från FiF 09.35 för att hinna med bussen ut till bergvik. Så tråkigt, men å andra sidan kunde jag stannat kvar i stan men kände att jag ville hem. Fast det ångrar jag nu, som vanligt.

Hoppas att alla ni andra har ett sådant mycket bättre och roligare sommarlov än vad jag har!!






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0