aoutch...

Idag tog min klass spruta mot svinet.. och låt oss säga så att  jag har skräck för sprutor och nålar och allt så ja.. jag grinade helt enkelt. Var ju faktiskt också  första gången utan mamma vid min sida(a) ^^
 Finns ett antal moments här i världen då jag blir som en liten 3-åring och ska ha med mamma. Menmen.. det gick bra Igor var snäll och följde med mig^^ heh Det kändes knappt eftersom jag tänkte mer på att det skulle bli svarta ränder efter mascaran när hon plötsligt stack in den. Var inte alls öm efter sprutan i början utan fick huvudvärk och kände mig lite dåsig efter någon timme, men sen när jag skulle sluta för dagen vad halv 4 då ni! då hade jag ont i armen och kunde inte lyfta den riktigt men nu är det inte lika farligt men det gör ont, tro mig!
Men nu måste jag gå ska ut med hundarna med mamma.

p.s. bilderna från festen kommer när jag har haft tid/ork att laddat in dem på datorn.

Pussss




hoppsan i galoppsan..

Livet går framåt fast det känns som tiden inte gör det. Idag var en sådan dag då tiden gick så himla sakta så jag var bara tvungen och fråga mormor om min klocka gick för sakta men det gjorde den inte. Knepigt tyckte jag. Imorn är det min sista dag som praktikant på KappAhl, men inte min sista arbetsdag på kappAhl. Ja ni läser rätt.. jag har fått extrajobb på KappAhl och jag kanske t.o.m. ska stå i kassan fast det är inte riktigt säkert än men kanske:) första tanken var HJÄLP?! men sen blev jag lugn och sa till mig själv att det fixar du galant Elin.P.Persson.  Kom hem och då hade min goa mormor redan bakat "tårtorna" eller vad man ska kalla dem, det är iaf de som jag ska ha med mig och bjuda på imorgon. Sen frågade mormor vad jag tänkt mig att äta, inget svarar jag... Men klart att du ska ha något! Du tror väl inte att jag bakar "tårta" till de andra utan att ge dig något. Då hade hon vart iväg till bageriet i dagens regn&rusk väder för att köpa en budapest till mig^^ min mormor är bara bäst! ingen protest. (som man sa när man var liten)
Som vanligt så förlorar Färjestads dagens match emot HV71.
FAN! ni kunde väl iaf vinna över mitt mest rivallag. Inte nog med att mamma fyller år imorgon, utan hon kommer skryta som en padda om att HV71 vann över Färjestad med blabla poäng.
Menmen jag får väl försöka stå ut med det^^
Helgen är fullbokad, så på lördag/söndag kommer det bli mest foton på bloggen då jag ska först kolla på dansuppträdanden. Sen ha födelsedagsfest för mamma & Cecilia och sen på söndagen försöka få ork till att plugga Matte, göra klart Marknadsföringsuppg+ lite annat.

Nu blir det duschen sen kolla lite tv innan jag somnar.
Pussss




I don´t fit in to this obsessed world.

Känslan av att inte passa in, känslan av att hamnat på fel plats. Känslan av att inte känna något längre.
Att inte ha någon som betyder mer än alla andra, att inte våga öppna sig helt för någon, att inte våga lita på någon till 100%. Rädd för att bli sviken, rädd att bli lämnad ensam. 

Jag ville ha in massa nya saker i livet, hade ingen aning om vad jag ville få in. Detta snurrade runt i mitt huvud i några veckor, sen en dag då jag helt och hållet tappade kontroll över allt blev trött på allt hade ingen lust att göra något,inte se någon,inte prata med någon utan bara ha ett ljudisolerat rum med en stereo,en boxningskasse och ett par handskar. Att bara slå tills jag inte orkar längre,slå ut alla aggritioner, slå ut alla tankar och sedan sjunka ner på golvet och känna lugnet sprida sig i kroppen, känna hur allt det som suttit långt inne i hjärtat bara rinner ur kroppen och lättnadskänslan rinner ut i blodet och skapar en helt ny och härlig känsla i hela kroppen.

Det har hänt mycket de senaste 2 månaderna, både gott och ont. Jag vet inte riktigt hur jag mår just nu i denna stund.
Är jag lycklig? olyckli?,glad?ledsen?
har ingen aning men en sak vet jag och det är att jag inte tänker låter allt dåligt som hänt trycka ner mig och sitta och sörja allt. Jag tänker forstsätta som vanligt, lägga allt gammalt bakom mig och gå vidare.

Ett djupt och ett icke sammanhängande inlägg blev det idag. Allt har med inget att göra och inget betyder nått. Fick bara lusten att skriva så mycket på en gång, få ut allt på samma gång. Som ni kan se/läsa blev det en salig blandning och att tolka det kommer att bli svårt för vissa och mindre svårt för andra. Beror lite på vem, hur ni läser det och på vilket sätt ni känner mig.
Jag vill också bara tala om att från och med idag kommer jag att börja tänka på mig. Vissa kommer nu att tänka det har hon alltid gjort, ellerhur har jag rätt? Det syns inte på utsidan hur mycket jag försöker behaga allt och alla i min omgivning. Men det känns och märks på insidan av mig. Min kropp slits åt olika håll inombords. Jag gör nästan alltid tvärtemot vad jag vill för att behaga alla andra och när jag väl står på mig och säger nej jag vill inte, jag har faktiskt ingen lust så blir det oftast pannkaka och det slutar med att det blir sura miner vilket får mig att känna, Nej, det var ju inte såhär jag ville att det skulle bli, ber om ursäkt och gör det ändå. Men nu går det inte längre, jag måste få välja/bestämma själv, jag ska inte behöva känna att min kropp hela tiden mår dåligt, som det alltid är något fel med. Så därför från och med idag kommer jag tänka mycket mer på mig själv och min kropp.

Men nu måste jag skynda till bussen och in till stan för att göra min sista praktikvecka.
Pusss






Dålig uppdatering, jo jag vet!

Jaha, jag är nog inte mycket för det här med bloggvärlden. Jag har verkligen inte haft ork att blogga denna vecka, jag är fortfarande på praktik och jag åker tidigt på morgonen, kommer hem sent på kvällen och då har jag ingen större lust att packa upp min bärbara dator och sitta och krångla med ett trådlöst internet som kan ta sig i röven! Men för övrigt så har det varit en händelserik vecka, trubbel och tjafs på vissa ställen och skratt och massa trevligt andra ställen.
Kom hem till Fif igår och var iväg till grums på match, stanken var outhärdlig i början xD men man vande sig, heh. fanns några söta killar men inte direkt min stil. Övertrött blev jag eftersom att jag börjat kl 7 i 2 dagar. Tyckte inte alls att det var så farligt att börja jobba så tidigt men min omgivning tyckte nog inte om att jag börjat kl7^^ ena stunden satt jag i min egna värld, sen var jag fullt med i matchen och skrek och klappa i händer sen fick jag skrattanfall när mannen i högtalaren började prata. Tyckte att han hade så rolig röst? haha ahja men nu ska jag in i duschen och fixa mig iordning, är lite sugen på att färga håret jämt bara pyttelite mörkare. Sen vill jag även sätta i löshår, men vet inte om jag kommer att klara av att sköta det riktigt. har ju läst om det lite och det står ju då att man inte ska tvätta håret varje dag, kanske var tredje eller så för att det ska hållas fint och inte bli slitet så fort, redan där sätter det lite stopp för mig, jag kan inte gå ut om inte mitt hår tvättas varje dag? herregud, annars känner man sig ju ofräsch. Men så stod det något om torrschampoo men jag menar kom igen, håret ser bara värre ut då. Tro mig jag har sett det med egna ögon!

nej, duschen var det som sagt.
Hörs senare kanske.
Pussss






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0