Godnatt.

Ville bara säga godnatt, hörs imorgon.:)




Det har ingen sagt till mig?

Ofta att det kostar 19 spänn att se ett avsnitt av Desperate Housewives.. dessutom så var det inget igår för det hade säsongsavslutning förra veckan? hur har jag missat detta?!
HAHA- men åh! förra tisdagen var jag ju hemma hos Malin i skattkärr! jisses vilket fiskminne. Ahja jag får väl betala med mobilen då och se avsnittet, men ändå! varför kostar det pengar? Bara för att det kommer ifrån USA så borde det inte kosta pengar. Men eftersom att jag är i desperat behov av att se det så betalar jag:)
Ha det!
p.s. inte så viktigt egentligen ville bara tala om vilken chock jag fick när jag såg att det kostade pengar.. xD




Forbidden Kingdom, Desperate Housewives, Bröllopsfotografen.

Första filmen avklarad, eller ah jag kollade klart på slutet på den filmen som jag stängde av igår då jag halvsov med datorn i sängen. Nu blir det att kolla på Desperate Housewives på 5play. Efter det blir det att kolla "Bröllopsfotografen" Blev aldrig att jag kollade på den igår.

Forbidden Kingdom

En riktigt bra film som har med allt en film ska ha med.
 Fight, kärlek,spänning, historia.
(När jag skriver historia menar jag att den är relaterad till hisotrier som man läst om i fakta böcker och sett dokumentärer om. Även saker som man lärt sig i skolan.)



Blir att kolla gårdagens avsnitt på 5play eftersom att det var C.S.I igår ist.
Ha en skön kväll!




Dagens Outfit.

Kom ju på att jag glömde lägga in dagens outfit.
Hade en liten slappis dag idag.
:)

Stickad tröja- H&M.
T-Shirt- Wear It.
Byxleggings- Gina Tricot.

Nu blir det kycklingfilé med ris och svartvinbärs gelé.




nu går jag på påsklov!

Idag gjorde jag min sista dag i skolan på över 1 vecka. Så himla skönt.
Började dagen med att ha engelska, där vi kollade på film, väldigt bra faktiskt. Så bra att jag inte minns namnet.. heh. Sen efter det blev det historia b och där jobbade vi med våra fördjupningar. Ganska slapp dag, fast när lektionerna är på 3h inser man vad lite man gjort egentligen när det lider mot lektionens slut. Men det är bra på ett annat sätt för är det så att man är riktigt taggad en dag på att jobba så kan man använda de där 3h på ett mycket bra sätt. Men nu har jag som sagt gått på lov. Så idag ska jag bara tillägna resten av dagen vid datorn och kolla på filmer på voddler som Zäta skaffade igår på min dator:)
Hörs sen. Men tills dess, ha en riktigt skön onsdag.


p.s. hoppas att du får en härlig fortsättning på din födelsedag Malin!




MALIN 18 år! ;D

Ska alldeles strax gå ner till bussen men ville bara slänga in ett inlägg och gratulera Malin som blir 18 år idag! Många grattiskramar till dig! :D




"Bröllopsfotografen"

Sådär, då var man klar med allt som man ska vara klar med innan sängdags. Nu blir det att springa upp efter glasögonen och filmen "Bröllopsfotografen". Så därför säger jag godnatt nu ifall att jag skulle somna.
Ha det!



(Tagen ifrån google)




Ändrade planer!

Blir att gå ut med hundarna med mamma.. igen!
Jag vet inte vad som flugit i mig men men jag har en känsla av rent hat emot hundarna. Är så jäkla trött på dem. Antagligen är det så att jag "fått för mycket av det goda" eftersom jag har haft hund hela mitt liv, har aldrig varit utan djur eller hund ett enda år i mitt liv! max 2 månader kanske. Börjar tröttna på allt vad det heter känner jag. Efter Kira blir det inga fler djur på ett bra tag för mig känner jag!
Men nu måste jag springa och kissa och klä på mig. 
 
Hörs senare ikväll.




...

Idag känner jag mig allmänt tom, har varit seg och varit hängig hela dagen. Som tur var hade jag bara slappa lektioner idag, först var det praktiskt marknadsföring då vi skulle gå ut på stan och kolla på skyltfönster och även fotografera dem. Ganska lätt uppgift, men det svåra kommer när vi ska sammanställa dessa enligat AIDAS-regeln eller det är väl inte så svårt egentligen bara det att det är så tråkigt att det är en gruppuppgift men det kommer att vara jag som fixar den. Sedan hade jag svenska där det blev genomgång inför NP (nationella proven)och läsning i texthäftet som vi har fått. Sen hämtade mamma mig efter skolan och vi åkte och handlade spray+ lite andra saker. Hem, ut med hundarna, kolla tvn,äta mat och nu slutligen sitter jag här ska snart in och duscha. Ikväll blir det att kolla film med Mi som är hemma i förkylning och ont i halsen.

Hörs senare,

p.s do it today, tomorrow it might be too late.




Godnatt,.

Nu mina kära läsare säger jag godnatt, ska hänga upp de skjortorna som jag hade med mig hem och sen blir det att lägga sig och läsa.
Hörs imorgon.



 Tomorow you might be gone, gone from the earth, but not from our hearts.
♥♥♥





måste bli noggrannare!

Har suttit och läst igenom alla mina gammla blogginlägg nu, från den dagen då jag startade den fram till nu och det problemet som hela tiden återkommer är mina stavfel. Jag är inte dålig på att stava utan mitt problem ligger i att jag skriver så fort att jag ibland glömmer att skriva med vissa ord. Jag tänker dem inne i mitt huvud och ser dem alltså när jag skriver även om de inte finns där, samma sak när jag läser igenom texten innan publicering. Ibland funderar jag på om jag lider av någon light version utav dyslexi. Enligt alla tester som man kan göra på olika hemsidor om dyslexi har jag väldigt många likheter och sånt. Men det är ju ingen lärare som märkt utav det på alltför många uppsatser eller så och därför har jag väl inte heller tänkt på det förut, men nu på senaste tiden blir det bara värre och värre. Vet inte vad som flugit i mig. Men får börja skärpa mig lite nu. Den saken är klar.

Ska gå och tvätta bort sminket och fixa mig för kvällen och sedan blir det att sätta sig och läsa lite på texten till Nationella Proven som börjar från och med imorgon i svenskan:) Några ska göra sin muntliga del, hade tänkt att göra min men känner mig inte riktigt redo för det.
Ha en underbar kväll allihopa!




Hemma igen.

Nu är jag hemma igen från skola och stan. Åkte hem med mamma, som fick komma och hämta mig hos m&m där jag då skulle hämta min ljuvligt doftande deodorant. Men gissa vad som inte följde med i min väska hem? Jo självklart deodoranten! Aldrig sett på maken till glömskhet, menmen sånt är livet. Nu ska jag alldeles strax äta köttbullar med mos:) Men tänkte lägga in dagens outfit först. Eftersom att det är ganska grått och trist väder ute+ att det reganar lite då och då passade jag på att använda mina ny söta gummistövlar som jag köpte i lördags på skopunkten.

DAGENS OUTFIT!

Gummistövlar- Skopunkten
Leggings- H&M
Svart/Vitt linne- Gina  Tricot
Kofta- Gina Tricot
Sjalen- H&M

Närmare bild på mina söta gummisar!


Nu blir det mat innan jag hungrar ihjäl.

Hörs sen!




regn,regn och mer regn

Jag tycker det har varit väldigt tråkigt väder nu den senaste veckan, regnat och varit grått varenda dag. Nu har jag varit ute med alla hundar och jag själv är färdig. Fast får nog byta frisyr eftersom att mitt hår inte är så platt längre...
Ska ta bussen in till stan vid 11.00 så jag har en stund kvar innan jag ska gå, så därför ska jag bädda sängen nu och sen blir det nog tv.

Ha en bra dag!




Godmorgon!

Idag är det väldigt grått och trist ute...
Som tur är behöver jag inte vistas ute alltför mycket. Nu ska jag alldeles strax platta håret, sen blir det att ta på mig kläder och sen ska jag gå ut med hundarna och sen får vi se vad jag gör av den tiden som jag får över. Kan nästan sätta 100kr på att jag kommer att sätta mig vid tvn.

Hörs sen




trött..

Nu ger jag upp, orkar inte sitta uppe med detta längre. Tog en som redan fanns på blogg.se, gillar dock färgen på den fast mindre gillar jag den där oranga saken som är till "sök i bloggen m.m." Får se om jag har kvar den och försöker vänja mig vid det dåliga eller om jag byter imorgon.
Men nu ska jag lägga mig och kolla på wipeout på datorn eftersom att jag totalt glömde bort det förut då jag pillade med bloggen och var helt inne i min egna "data teknologiska värld" HAHA!

Godnatt!





"Renoverar" min blogg just nu!

Just nu håller jag på och fixar en ny bloggdesign, men inget går som jag vill just nu, vilket det egentligen aldrig gör. Men nu vet ni iaf varför sidan är väldigt tråkig, den är alltså under uppbyggnad!




alltid trevligt sällskap,


Kan man bli sötare eller?!


Sitter just och läser massa böcker om dyslexi, valde att plugga psykologi istället för historia. Eftersom att denna mysiga sak ligger i fåtöljen bredvid mig blir det lite extra mysigt. Nu ska jag gå upp och göra mig lite kvällsmat, det får nog bli té för nu börjar det bli väldigt kyligt i mitt rum. Sätter jag på högre värme på elementet exploderar det väl, eller sätter eld på mina vackra gardiner...

Ha en mysig kväll allihopa!




promenad eller plugga?

Just nu sitter jag i tufft beslutsångest problem, vet inte om jag ska följa med mamma ut med hundarna eller om jag ska sätta mig och försöka plugga riktigt ordentligt med Historia uppgiften. Hatar att jag har sån beslutsångest för minsta lilla dilemma, förut var jag i valet och kvalet om hur jag skulle stanna hemma i Forshaga eller om jag skulle åka tillbaka till stan. Men valde tillslut att stanna hemma.

Åh just ja! kom på att jag glömde tala om att jag och Mi var på en shoppingrunda igår på bergvik, jag köpte som vanligt mest, men det som var så skönt var att jag bara köpte saker som jag sagt att jag behöver och inget annat. Eller jag köpte en kofta som var så himla söt inne på gina tricot, men den var jätte söt och dessutom var det ju rea på den så då kunde jag inte motstå den! Bild kommer när jag vart till m&m imorgon och hämtat min usb-bluetooth så att jag kan föra över alla bilder, eftersom att den sladd som jag lånade av Zäta inte verkade funka? Börjar ju inte förens 12,30 imorgon fast kommer att åka in med en buss så att jag hinner äta lunch i skolan eftersom att det är pasta carbonara,yammy!
Nej nu har jag bestämt mig, det blir att dra igång med historian, har ingen större motivation till att gå ut i det tråkiga väder som är nu.

Ha det bäst!




Ändrade planer!

Blir att jag stannar kvar hemma i Forshaga eftersom att bussarna passade så bra in till mitt knepiga schema denna vecka:)
har precis varit och hämtat Zäta borta i grums, vi tog med oss alla djur ut i bilen, även katten Måns. Han ska in till vetrinären imorgon och behövde därför vänja sig lite mer vid buren som han då inte suttit i den sen vi tog hem han ifrån Halmsatd då han satt i den i 40 mil. Jisses säger jag bara, den katen kan "sjunga" hela vägen till grums "sjöng" han så himla vackert och jag vet inte riktigt hur han vred och vände sig i den men jäklar vad jag skrattade där bak i bilen.
Nu snart blir det att äta hamburgare med pommes.
vid 4 sen blir det hockey!!:D


p.s. bild på Måns kommer senare, för just nu verkar det som att hela datorn sega ihop...:)




HUR KUNDE JAG GLÖMMA?!

Hela denna vecka har jag gått och snackat om att alla i släkten ska släcka lampan och allt sånt shit, men vem tror du glömmer det då? jo JAG! fast å andra sidan låh jag ju och halv sov i soffan, som tur är var det bara tvn och en fönsterlampa som lyste i hela huset. Var bara jag, mamma och Mi hemma igårkväll, pappa var ute på nöjes med arbetskamraterna och Zäta var i grums hos Katja igen.
Snart bär det av in till stan och m&m igen.





Tre familjer flyttar ifrån samma gård, samma år och till en ny kommun. Två av familjerna flyttar 5år senare ifrån denna kommun tillbaka till sin gamla kommun,två kanske tre av familjerna splittras.
För att få in lite humor i det hela kallar denna kommunen sig för en familjekommun, där familjerna trivs som bäst.
Vilket skämt!




SKITSAK!

För det första vill jag bara tala om att den där gitarrstämmar skiten osm vi köpte dyrt i samband med min gitarr för ett x antal år sedan SUGER! enligt den ska min gitarr låta nästintill perfekt nu.. men såpass musikaliska öron har jag iaf så att jag kan höra att det låter som om att gitarren har haft 7 svåra år uppe på en dammig vind. Jäkla skit, nu förstår jag varför jag inte spelar, jag har inte tålamodet till att vänta. Väntan på att gitarren är stämd, väntan på att jag ska kunna lära mig ackord, väntan på att jag ska ha lärt mig de sånger som jag också även kan sjunga med i. (tyst då såklart, eftersom jag inte har någon änglaröst,heh)
I alla fall så är jag kvar hemma i Forshaga, fast ångrar det valet nu. Men ska gå ner på rummet i lugn och ro snart för att iaf försöka spela lite och sedan sova. Blir en tidig morgon imorn då jag åker in till stan med mamma och pappa på morgonen. Mestadels av lathet då jag inte har någon större lust att gå upp och servera syskonen frukost och få sköta allt med djuren bara för att jag är ledig.
Nu blir det ner på rummet!


Denna suger!!!!!
(fast jag har ju en modell äldre.)


Och detta är då min gitarr..
Ska åka till halmstad i sommar och köpa en som jag hittade i en butik där i somras, så jäkla fin! fast så himla dyr, men jag ska spara riktigt jäkla mycket nu.

Hörs!




Snabbvisit

Idag:
Är hemma en snabbis idag för att hämta min gitarr, blev så sugen på att börja spela igen efter att jag såg på en film igår kväll.

Igår:
När jag ändå är inne kan jag ju berätta lite om gårdagen som jag spenderade i skattkärr med Malin!:) Det började med att vi gick och köpte godis och dricka, sen efter det tog vi bussen hem dit, lagade mat och sen blev det att sätta sig ute i ett varmt uppvärmt bubbelbad, så himla skönt! en massa snack blev det ju självklart också om allt mellan himmel och jord.

Det är så skönt att bara få snacka av sig ibland med någon i sin närhet som man verkligen litar på. Alla människor behöver faktiskt ha någon i sin närhet som man kan prata om allt med, en person som förstår en och som finns där när det är jobbigt. Det är så en riktig vän ska vara.
Men samtidigt så är jag så himla glad över att jag har så lätt att prata om allt med både min mormor,morfar och min mamma, vilket jag faktiskt ska vara väldigt glad över. Det är faktiskt inte alla som har sådan tur som jag att kunna prata om allt med föräldrar eller morföräldrar.

En liten tankeställare som jag fick när jag skrev.
Ha det bäst!


p.s imorgon är det våffeldagen+att jag är ledig!:)




tidig morgon,

Klockan är nu några mintuter efter 6 på morgonen och vi ska snart åka.
Tänkte att ett inlägg hinner jag nog med medans mamma kokar kaffe och pappa skrapar bilen. Jag börjar ju egentligen inte förens halv 1 idag men eftersom att bussarna från forshaga inte passar in åker jag in med mamma och pappa så kan jag sova hos m&m när jag kommer dit, smart va?:)
Nej nu måste jag sätta på mig varmt med kläder eftersom att vintern tydligen har kommit tillbaka!
Hörs en dag då jag har tillgång till internet och dator.
Sköt om er!



Dagen till ära får det bli en bild på min lilsyster!♥




Godnatt!

Nu går jag och lägger mig i sängen med mamma och kollar på Johan Falk.
Nu blir det ingen uppdatering förens till helgen, om jag inte åker hem något under veckan:)

Ha det bäst!




HAHA!

Fy satan vad jag älskar wipeout!
HAHAHAHAHAHAH

fast bäst är ju kommentatorerna iaf! Felix iaf! xD




Fläskfilé stuvning m. potatis båtar


mmmh, vad gott det var!
Nu blir det att kolla "min stora kärlek" på tv:)
hörs sen,




mmmm.. maat!

Nu blir det äntligen mat, är superduper hungrig!
 bild kommer efter maten. :)




färdigt!

Är klar med den där dumma webbside saken, äntligen!:) Fixade även en BDB till Mi nyss, hon är så glad nu att hon har en. Nu ska jag sätta mig och kolla kläder på ellos tänkte jag, hoppas på att hitta någon fin klänning. Nästa helg ska jag och Mi gå på stan, shoppa och fika. Hon kommer även att sova kvar med mig hos m&m. Ska bli kul!
Imorgon kommer jag äntligen kunna få börja mitt nya schema i skolan, det innebär att jag börjar halv 1 imorgon! ska bli jätteskönt. Fast får gå upp tidigt iaf då jag ska åka bil in med mamma och pappa på morgonen.
Nu blir det kolla kläder!
P.s. Grattis till pappa! som äntligen fått ett jobb. Imorgon börjar han 07.00.


Pappa posar:)
(bild ifrån Halmstad i somras)




inte bra dag.

Låt oss säga att lördagen igår sög! Vaknade vid halv 9 och det fanns inget vatten? lyssnar på radion och får höra att det var läckage i båda huvudledningarna så hela karlstad och hammarö var utan vatten. Kul verkligen. Ringer i panik till mamma som måste komma med vatten, varför vet jag inte men fick panik för att jag inte skulle kunna gå in och duscha efter frukosten som jag alltid gör! och ja jag har lite tvångssyndrom ibland. Men sen när vattnet började koma tillbaka pyttelitegrann så kunde jag inte gå in och duscha.. för det var försent. Duschar jag inte när jag brukar göra det kan det lika gärna kvitta. Så då fick håret åka upp i en slarvig knut och så gick jag och köpte en budapest längd som vi alla kunde äta till fikat. Sen när halva släkten ätit frukost och fikat blev det att åka och hämta Zäta i grums, där han hade sovit över hos någon brud. Sen blev det hem och äta middag, packade upp min minimala väska med lite kläder i och sedan blev det film resten av kvällen. Eller ah jag stängde av och somnade runt 9, som vanligt^^

Idag blir det att göra klart den där webbsidan som jag skulle klippa och klistra upp på papper för att lämna in till Jeff imorgon eller på tisdag:)
så därför säger jag byebye.
Hörs sen, 

p.s. GRATTIS! till söta Tayzon som fyllde 6år igår! :D
 




Tjejkväll..

Sitter hemma hos Mikkiz borta på rud och här är det tjejkväll ikväll!:) Just nu sitter hon och färgar håret men sen när hon är klar med det blir det middag och spela spel och självklart fredagsmys med film och godis:) Imorgon blir det att åka hem till forshaga och hälsa på lite:)
ha en trevlig kväll!

p.s. blir mycket bättre uppdatering i helgen, lovar!




Hos Mikkiz!

Sitter just nu i Mikkiz säng och kollar runt på internet medans hon fixar sig, Hockey ikväll!(Y)
Hoppas bara på att vi vinner nu!
hörs sen,
p.s. rösta på Anna Bergendahl i melodifestivalen åt mig!:)



Hemma,

Hej, som vanligt är det dålig uppdatering på denna sida när jag bor i stan. Har inget internet hos m&m längre då vi sagt upp det dåliga som jag hade med en dongel ifrån telia. Så nu sker den mesta uppdateringen på helgerna, om ens det. Denna vecka har varit ganska dålig, har inte känt mig riktigt på topp. Fast det är såklart inget som jag visar utåt, frågar någon hur det är svarar jag alltid att det är bara bra fast det egentligen kanske är riktigt pissdåligt. Denna helg kommer jag att ta det så lungt som möjligt, dels för att jag är sjuk och dels för att nästa vecka kommer att bli en intensiv och jobbig vecka med både kavajevents och presentationer, fixa det sista med produkten och även montern inför wettegrensdagen! Imorgon blir det iaf hockey på kvällen, vilket jag hoppas blir kul om inte kroppen protesterar allförmycket. En sväng till IKEA hade jag tänkt att hinna med också, funderar ju på att gör om lite i rummet. I vilket fall som helst ska jag iaf ta bort den gräsligt stora och fula soffan jag har! Ge den till Zäta kanske, heh.
Nu blir det att göra sig iordning för kvällen. Synd bara att Zäta har kompisar på besök.. känns ju lite pinsamt att vara äldre än de och så går man och lägger sig vid halv 11? lite weird kanske.
Fast äsch vem bryr sig? Inte jag iaf!
Sov gott, hörs imorgon.




Tummen upp!

Tummen upp för det otroligt vacka vädret som vi har fått nu!
ville bara säga det lite snabbt idag i mellan mitt pluggande här. Idag blir det plugga hela dagen + att hinna gå ut på några promenader i detta vackra väder!:)

Hörs senare,




pluggfredag.

Dagen började med att jag gick upp vid 07.00 eftersom att jag hade läkarbesök idag. Kom därifrån vid 09.00 tänkte då att jag skulle gå in på bibloteket när jag ändå var nere i centrum, men tjih fick jag de öppnade inte förens 10.00 så då gick jag och pappa hem. Vi åt frukost sedan blev det kolla lite på Disney Channel och sedan när Mi kommit ur duschen och håret blivit torrt gick vi ner till bibloteket där vi lånade några böcker var.. tyvärr så lånade jag ju bara fakta böcker men det kan vara intressant det med. Förövrigt så läser jag redan en superbra bok Pepparkakshuset heter den och är skriven utav Carin Gerhardsen, köpte den och även den andra delen på bokrea tidigare i veckan. Rekomenderar dem starkt! Läste att det kommet ut en tredje nu under detta året:)
Men nu så ska jag sätta igång ordentligt med pluggandet så att jag blir klar någon gång.

Hörs sen!




Hemma,

Nu är jag äntligen hemma i lugnet igen:) ska alldeles strax käka lite mat och sen blir det mys med förhoppningsvis hela familjen, pappa har tagit hem Ice Age 3 så vi ska kolla på den sen:) vilket jag verkligen gillar stark!(Y)

Idag har jag som sagt varit i stan började med att bussen var 15 min försenad och sedan var det precis så att jag hann med 2an hem till M&M där jag fikade med dem och sedan gick jag och mormor bort till bibloteket där vi lämnade tillbaka lite böcker. På vägen hem gick vi in på Nära Nytt och kollade om vi hittade något kul, men det gjorde vi inte. Eller jo! en massa fina balklänningar hittade vi ju men det är ju inget jag ska ha just nu så vi gick hem och åt mat, sedan blev jag hämtad av pappa och Mi, hämtade mamma, iväg och handla och sedan äntligen hem. Tänkte jag skulle göra lite plugg nu snabbt innan maten blir klart!

p.s. älska detta väder!:)




mot stan!

Hej igen, tänkte att jag skulle slänga in ett litet snabbt inlägg innan jag åker in till stan och utför alla mina ärenden:) först blir det att åka till M&M för att ta med sig alla skolsaker som jag behöver til mitt pluggande och sen blir det att åka iväg och kolla på en ny mobil, LG suger! så därför har jag kollat in några billigare sony ericsson som duger åt mig:) jag använder den inte mer än till att smsa, ringa och lyssna på musik då såklart!:) så då duger det med en enklare. Men nu ska jag kliva ur mjukisarna pch sätta på mig lite finare kläder.

Hörs senare!




Godmorgon!

Nu äntligen skriver jag igen, halva sprotlovet har gått och jag har inte orkat suttit vid datorn dels för att jag varit sjuk och dels för att TV:n är min bästa vän:) klockan är närmare 07.05 och jag har vart vaken sedan 06.30.. lite drygt att jag inte sovit längre än till 8 på hela lovet, men så är livet när man inte har ork till att sova längre. Men å andra sidan så lägger jag mig mellan 21.00-22.00, heh. Under lovet ahr det inte hänt så mycket speciellt alls, igår var jag iväg och jobbade hos mamma i några timmar så det blir några extra hundringar denna månaden förhoppningsvis, det gillar vi:) Idag blir det att åka in till stan för att hämta alla mina skolsaker så att jag kan plugga järnet nu det sista så har jag inga stora uppgifter kvar på väldigt väldigt länge:) gillar att ligga steget före hela tiden:) 
Nu ska jag gå in och duscha och sen göra frukost åt oss här hemma!:)

Ha en skön dag allihopa!






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0