Ny stil.

.. så har jag tänkt mig att byta blogg design, men jag känner att jag inte har hittat "den perfekta" designen än. Haha det låter som om att jag skulle prata om en kille märker jag nu när jag läser igenom. Så därför kommer bloggen säkerligen att se lite annorlunda ut nu än vad den tidigare gjort, eftersom att jag ska prova på en ny stil.
Hoppas ni kommer gilla det!:)




Dålig uppdatering..

... Igen.
Hade tänkt att jag skulle bli mycket bättre på detta med att blogga men just nu är det väldigt mycket skolarbete och dessutom så bor jag i Karlstad hos M&M under veckorna då det är skola. Datorn är med såklart men ändå så finner jag ingen riktigt ork till att sätta mig vid den och skriva ett inlägg. Lite lathet ligger det nog i det hela, men samtidigt vet jag inte riktigt vad jag ska skriva? Det kan ju inte vara kul och bara sitta och läsa vad jag gjort om dagarna, eller? Har så mycket tankar och känslor som jag vill skriva ut och även har skrivit ut fast inte på bloggen. Mitt privatliv är mitt och jag vill inte att vem som helst ska kunna läsa och veta om vad jag tycker, känner och mår för att den sedan ska kunna gå och snacka om det till en massa andra, tillslut säger det BOOM  och världens rykte börjar sprida sig och det kan sprida sig riktigt långt och antagligen med fel historia.

Jag förstår inte det hela med att förvränga en historia så att det ska låta mer hemskt/coolt,ledsamt eller vad nu historien handlar om, än vad det egentligen är? varför överdriva allt hela tiden? man tycker ju inte mer synd om den personen som berättar, eller gör man? Inte jag i alla fall. Det blir att man inte riktigt lyssnar på personen, man  nickar till vid rätt tillfälle lägger in en kommentar som typ " va? nej gjorde han det? men shit?!" ah ni vet vad jag menar. Men i egentligen tänker man.. varför överdriver hon/han?
jag var där jag med och så gjorde han inte, eller så är det så att man t.o.m. känner den personen som den pratar om och det som nu framgår i denna historien låter inte alls likt den. Antagligen så är historien  sann i grund och botten men den har jämt överdrivits en liten aning mycket. Man tycker inte synd om den personen som berättar sina historier på detta sett, man stör sig på den!
Vet inte riktigt hur jag kom in på detta men ah.. nu är det skrivet och jag borde egentligen göra mitt Histora B arbete som ska vara inne på tisdag eftersom att vi åker till Stockholm på onsdagen:)
vi hörs senare...


bilden är från 1:an i gymnasiet, är innan halloween eftersom att jag höll på med en uppgift om det. Fotografen var såklart Malin!




Godnatt

Idag har jag spenderat hel dagen med att jobbat med matte eftersom att jag har prov imorgon och gärna vill klara det eftersom att jag i vanliga fall har väldigt svårt med matte brukar jag få prov som bara är för G nivå dels är det jag som begär dem för att jag inte ska bli besviken och arg på mig själv om jag inte klara ett vanligt matteprov, men nu tycker min lärare att jag ska göra ett vanligt prov eftersom att det går så bra på de andra. Men med tanke på vilka höga krav jag har på mig själv hela tiden är jag så nervös att jag ska få ett IG på detta? om jag skulle få det kommer det säkert att kunna sänka mig till botten..
Menmen nu måste jag försöka sova så att jag inte är för trött och ingen ork till att koncentrera mig. 
Ha de bra!
♥ 




HOCKEY IGÅR!

Igår blev det hockey för mig och Mikkiz efetrsom att vi fick 2 gratis biljetter!(Y) åkte dit och i första period pausen så går remmen på min nya favoritväska av?! uuuh då var jag inte glad, menmen så fick gå och bära på den hela kvällen.Men desto gladare blev jag när vi vann med 5-2 mot Modo!;D Åkte hem till Mikkiz där pappa hämtade mig. Förresten jäklar vilket kaos för att ta sig ut från parkeringen vid LLA då!rena djungel-lagen ju pch dessutom den där jäkla saaben som vägrade att släppa vår bil emellan? men skicklig förare som vi hade kom vi emellan och en sur saabförare hamnade bakom oss:)eller ah han bytte s.k. fil^^ det gillades starkt. Kom hem, tvättade bort sminket och gick och la mig. Eftersom att jag var så lat igår att jag inte duscha på kvällen var jag tvungen att gå upp kvart över 6 imorse.. det kändes tufft eftersom att jag inte sovit ordentligt inatt, vaknade flera gånger:( Menmen denna helg kommer dels att spenderas i Mikkiz sänd då vi ska ha One Tree Hill- maraton ikväll/inatt/imorgon.:) riktigt härligt + att hon ska hjälpa mig med lite matte(Y) menmen nu blir det att skynda för att fixa sig iordning!(:
Ha en bra dag!
hörs senare,




MOT MAX!

Nu snart när Mikkiz blivit klar drar vi til max och käkar lunch! Och förresten äntligen har jag skaffat mig en Facebook! haha sist i hela världen antagligen men nu finns den iaf:)
Ha en bra dag allihopa!
Pusss




Skolan.. men inte deppar jag för det!

Det märks att skolan dragit igång på riktgt nu, proven/inlämningar börjar ploppa upp. Idag var faktidkt en väldigt härlig dag i skolan kan inte påstå att jag överansträngde mig direkt, men det drabbar mig nu hemma. Har lite kvar i Marknadsföring A att göra hemma nu bara för att jag inte kunde finna  ro till att kunna koppla bort de andra vid bordet. Kom hem, pkte in till stan med Mi eftersom att hon har dans sen hem och nu sitter jag här. Ska snart över til en granne för att prata lite om mitt UF och även fråga henne om hon skulle vilja bli vår nya rådgivare i företaget. Just nu går det väldigt segt i företaget, hmmm man kan ju undra varför?!
Jaja orka ta upp den historian här just nu.
Ska ner och plocka lite på rummet, eftersom att min syster sover med mig i sängen så blir det lite mer kläder som ligger på golvet och som även hamnar i soffan:)


Kira,
(samma dag som vi hämtat henne)


Dina ögon är verkligen de vackrastre jag någonsin sett!




Näsan nere i matteboken..

.. är precis vad jag har hållt på med nästintill hela dagen. Har ju såklart också öven hunnit med lite biljard på wii(a) vakande helt ensam i huset imorse, brukar tycka att vårt hus är ganska litet men när man är själv hemma med endast en hund och en katt så blir det plötsligt gigantiskt. Har gjort 2 del kapitel i matteboken, mycket jobbight och det tar riktigt hårt på mina nerver vill jag lova! Imorgon blir det in till skolan ha matte i 3 timmar och sedan gå på stan med mormor och Mai-Lis:) ska bli trevligt, sen på kvällen blir det att gå på dansen efter jul uppehållet:) ska verkligen ta så att det riktigt bränner i varenda muskel när jag kommer därifrån. Men nu ska jag packa iordning väskan, prova ut morgondagens klädsel och lite annat pyssel:)
Hörs imorgon!




:)

Idag är en sån dag som jag bara känner för att vara riktigt slapp, slappare än vanligt. Skulle ju egentligen spenderat denna dag med näsan nere i matteboken men blev inte riktigt så,Har iaf varit ute med Kira och nästintill hela familjen på promenad idag och spelat en hel del wii. Nu blir det snart god mat, tänkte även försöka övertala pappa att åka ner och köpa lite lördagsgodis. Får se hur det går. Nu blir det iaf upp och slå lite rekord uppe på wii:et med min otroligt snygga gubbe, eller gumma kanske man säger? äsch strunt samma hörs senare om jag orkar med datorn:)
P.S. Ändrade planer blir att kolla på film med Zebastian ist:)
Pusshej




Back to school..

Då var det tillbaka till skolbänken idag igen då, fast tro inte att den började bra.. har ju något som kallas för hälsovecka de 2 dagar som jag går i skola denna vecka då man får välja bland lite olika aktiviteter. Jag valde självklart leklandet, barnasinnet kommer jag aldrig växa ifårn(varken i längden eller i sättet;D) Men vi skulle iaf ha samlats kl 08.00 vid nöjesfabriken, men lilla jag satt på bussen påväg till skolan i tro om att jag skulle gå tipspromenad efetrsom att jag inte hört något annat. Kommer till skolan där Linn satt i klassrummet och hon var den enda? jag trodde först att vi hade gått till skolan 1 dag förtidigt men det som sagt så skulle vi varit vid nöjes kl08.00 så vi skyndade dit och mötte upp Hanna och började leka för fullt! var helt slut när jag kom därifrån, mat i skolan och sen blev det att dra till Score där jag skulle spela bowling. Vi var så många så hälften fick spela biljard först i 1h så då började vi med det och jag säger bara en sak.. det är mycket lättare i wii spelet än vad det var i verkligheten, heh. Sen blev det att bowla och där gick det inte så bra heller.. 1 spärr ficvk jag 1 SPÄRR?! har aldrig varit så dålig? måste varit för att jag fortfarande är förkyld.. skyller på det iaf, hihi:)
En mycket trevlig dag:) nu ska jag hoppa in i duschen medans det finns varmvatten och sedan nörda lite biljard på wii, säkerligen lite baseboll också^^
Ha det bäst!


P.S. Försök aldrig att bevisa att du är bättre än du är, för du lyckas inte med det. Det håller inte i längden och dessutom skämmer du bara ut dig själv!
kom ihåg det.
Love to you all!




Vända på dygnet var det ja?

Godmorgon på er,
Detta med att vända på dygnet var svårare än vad jag trodde. Somnade vid 12 och vaknade halv 11 imorse.. men ikväll ska jag verkligen försöka, fast får se hur det går eftersom att mama är ledig imorn ska vi ha wii tunering här hemma ikväll. Men upp imorgon ska jag vid halv 8 iaf så att jag inte får en så jättestor chock när jag ska upp till skolan på torsdag:)
Nu ska jag gå och kolla till mina ägg,
Hörs sen!




Done!

Äntligen klar med packningen, mamma har ringt typ 5 gånger idag..
1. Ska du åka med mig hem?
2. Det blir inget kalas för pappa ville samla alla samtidigt så det blir senare, ska du fortfarande med hem?
3. Jag slutar nog snart forhoppningsvis, har du packat klart allt?
4. Jag blir kvar längre på jobbet lite längre än vad jag tänkt, ska du med hem iaf?
5. Pappa och jag ska på hockey ikväll, vill du fortfarande åka med hem?

Jag börjar undra om dom inte vill ha hem mig? xD
ahja sitter vid datorn och tråkar sönder och väntar på att mamma ska ringa och säga att hon slutat.
Funderar på att kolla tv:n istället:) Fast först måste jag bädda ihop sängen så att lilla sjuka mormor slipper göra det.. jag har ju lyckats smittat ner henne nu också:(
nu ringde hon bara för det!:)
Hörs sen!




Godmorgon,

Somnade vid halv 4 imorse och vaknade vid halv 10 av att det var så tätt i näsa och hals att jag knappt kunde andas, så det fick bli nässpray och sen försöka hosta upp det värsta i halsen..
Står i badrummet och håller på att fixa mig, eftersom att pappi fyller år idag så jag ska hem idag och fira han:)
Men nu måste jag börja göra mig klar och packa väskan (läs 2 mellan stora resväskor och en bag+ lite annat plock) så att jag inte måste lämna halva packningen sen när mamma kommer och hämtar mig:)





För vacker för denna världen,
För vacker för att behöva stå ut med vad som kunnat väntat oss,
Föralltid i mitt hjärta och i mina tankar.







Han kanske finns ändå...

HAHA jag fixade och vet ni hur? jag vet inte hur många gågner det krånglat för mig men så blev jag så desperat att jag bad till gud och nästa gång jag provade funkade det? och jag gjorde inget annorlunda alls?! Helt otroligt. Kanske finns gud iaf? eller så var det mest bara ödet? inte vet jag men glad är jag iaf! ;D
Nu änligen ska jag kolla på Olycksfågeln!(:




???!??!!??

Uh vad sur jag blir! försöker ändra bakgrunden till bloggen eftersom att julen är över men då ska skiten sluta och funka?! har funkat hur länge som helst men just idag, som om att jag inte hade nog med problem så ska den skiten krångla med!
Nej usch för det här krånglet! ska försöka 1 gång till och funkar det inte får jagh väl ta välja en som finna som val på bloggsidan... men de är ju så förbaskat tråkiga...:/




Nytt år,nya möjligheter,nya problem,nya överraskningar.

Börjar med att skriva sorry för en riktigt dålig uppdatering! kanske att mitt nyårslöfte kanske skulle varit att börja blogga mer? vi får se. Detta jullovet har ju vart helt underbart, jag har bara legat hemma och tagit det lugnt spelat wii som en riktig nörd. Fast har ju även dragit på mig en riktigt jäkla stönig förkylning med, den går inte bort med vanliga bot den. Har varit sjuk i 5 dagar nu?! 5 dagar? jag var t.o.m. med sjuk på nyår... men det hindrarde mig inte från att åka hem till Mikkiz och Izza där det väntade party! Fast inget drickande för mig, jag hade bestämt mig för att inte dricka, så festis var min bästa vän den kvällen:) töntigt? ah kanske det men det var vad jag ville dricka, alkohol är inget jag längtar efter att dricka, inget som jag känner att det är ett begär som jag måste ha. Nej jag tycker det är mycket roligare att dansa och ha kul! alkoholen är rolig de första timmarna sen ställer den bara till problem, spya,däckande, bråk, tårar,medvetslöshet och mycket mer. Hade en mycket trevlig kväll med lite dansande iaf och många skratt blev. Efter nyår har jag legat hemma hos m&m helt däckad i min förkylning framför tvn dygnet runt. Har varit hos m&m nu sen i tisdags:) På onsdagen var jag btw på hockey med Malin, mycket trevligt och många skratt där med, jag verkligen älskar våra klockrena kommentarer åt varandra och åt andra^^ en mykcet kulig kväll. Det var väl det som hänt under mitt lov typ, tog inte upp allt eftersom att vissa saker inte är så intressanta eller som jag orkar ta med här.
Nu ska jag gå och kolla i skåpen efter något sött att äta och kolla på sista avsnittet av olycksfågeln på svt play eftersom jag glömde bort att se det igår^^ vill också även önska alla en...
 God fortsättning på året och hoppas att detta året blir lika kul och intressant som detta!:)
Fast nu blir det lite makaroner och köttfärssås som mormor lagat åt mig, thih. Världens bärsta mormor har jag!:)♥
Hörs senare!
P.S. bilder lägger jag in när jag är hemma i Forshaga igen eftersom klanten är glömt sladden igen?! ska sätta ett senilsnöre på den och ha som ett halsband!:)
Pusssss






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0