When it´s dark outside.

Sådärja, så var även denna onsdag snart över. Har gjort massa skoj idag, Viktor kom hit förut och jag hjälpte han med arbetet som vi har i skolan. Sedan kom även Malin förbi så vi satt och snackade, kollade sammanlagt 10 min på "Mia & Klara" + litte "Trolltider". Sedan körde Malin och jag hem Viktor till Forshaga och detta är som den förra resan, en resa som jag sent kommer att glömma! Så jäkla härliga man kan va liksom! Hhaha.

Nu ska jag fortsätta lyssna på P3 dokumentär "Jönköpinskravallerna". Väldigt bra, enligt säkra källor! :)

Godnatt!

♥♥♥


cleaning lady.

Har märkt att det varit dags att städa mitt rum nu i några dagar.. dels för att det ligger kläder högt och lågt men sedan för att jag nyser så fort jag kliver in här. Haha, inte lätt att vara dammallergiker och lat på samma gång.
Tog mig även ann alla jäkla papper som låg slängda i köket.. ååh så mycket mitt huvud fått vila idag.
Jaja, ska väl äntligen börja läsa igenom arbetet nu. Känns dock lite oroande att jag ännu inte fått mail från mina andra gruppmedlemmar.. men det löser sig säkerligen imorn :)

Som sagt, nu blir det skolarbete istället.

 foto:google
Later!

♥♥♥




breakfast club.

Har ärligt talat suttit framför datorn sedan jag skrev sist, inte ens satt på tvn. Utan bara suttit vid datorn och inte gjort något vettigt alls.
Nu ska jag göra mig lite frukost och sedan ska jag nog ta och plugga inför ceminariumet imorn:) Kan ju alltid hoppas på att det går bra.

Later!

♥♥♥




In a heartbeat.

Godmorgon, idag är jag inte i skolan. Har haft en jäkla natt med ont i huvudet och det är så självklart att dt ska sätta sig i ögonen.. så därför kändes det ganska värdelöst och åka till skolan och sitta där i 6h framför en dataskräm. Inte ok.

Igår var jag som sagt på bio med Malin och Vero, Never say never med Justin Bieber. Vilken grym film!! jag satt fasiken och grina. Men det bästa var nog att jag verkligen fastnade för honom! Detta har inte skett sedan jag Brolles Playing with fire, för första gången. Helt sjukt.
Ska jag vara ärlig så sitter jag och lyssnar på hans låtar just nu.. helt sjukt vilken amazing grabb.

Men självklart kommer han aldrig att hamna på första plats i mitt hjärta.. den platsen är redan upptagen av en annan..  Brolle!

Nu ska jag lägga mig ner och vila igen.

 
Brolle                                                                  Justin Bieber

Later!  

♥♥♥




Never say never!

Ska alldeles strax bege mig mot Malin, efter att ha hang med henne hela dagen+ att Vero kom vid 17.00 så har jag inte gjort annat än att skrattat och haft kul. När Vero kom med tåget gick vi in och tog oss en glass in på den nya Carli choklad butiken. Grymt gott var det, klart stan´s goaste glass!! :)

Ikväll ska vi gå på Never Say Never, Justin Biebers film för er som missat. Riktigt kul ska det bli. Först nu blir det lite mat och sedan blir det in mot stan, köpa godis och biomys!

Later!

♥♥♥



This is what I´m made to do!

Det finns inget roligare än att vara på mässor! Älskar att vara en jobbig försäljare, haha. Nej men det jag menar är att det är så kul när man får visa upp vad det är man åstadkommit under en period. Möta allt folk och dessutom sälja sina produkter!

För er som inte vet vad det är jag och mina kompanjoner gör; Vi säljer handsydda nallar i förmån av "Friends". Det har gått jättebra faktiskt, fått mycket bra respons. Så vi hoppas på att det går vägen ända fram tills slutet nu!

Gårdagen var som sagt jätterolig! Mötte massa trevligt folk!
Jag personligen tycker det är jättekul att vara säljare, bara det jag säljer är något jag själv gillar. Jag skulle t.ex. aldrig kunna bli telenor-försäljare eller liknande.. men ja ni fattar!

Just nu sitter jag i skolan och gör inte så mycket vettigt. Slutar om 1h. Då blir det hem och träffa Malin och prata om allt hon gjort när hon varit i Lund!! Trevligt,trevligt!

Nu ska jag väl fortsätta med att läsa igenom mitt arbete så jag klarar ceminariumet på torsdag! :)

Lite bilder från igår, dock ej av bästa kvalité.
foto:jag

Vi har en modell ibland oss.. Hanna banana! Hon lyckades verkligen få till det på kortet! Haha.



Later!

♥♥♥




CCC!

Idag befinner jag mig på CCC hela dagen lång och kvällen. Ska bli riktigt kul, är laddad till 100! Blir alldeles strax upphämtad av Linn, borden vägde lite mer än jag tänkt mig... haha. Nu får jag nog ta tag i träningen igen. Varit riktigt lat här nu i 2 veckor. Knappt tränat nått alls.

Innan mässan drar igång på riktigt ska jag iväg till tandläkaren också.. usch. Har aldrig varit orolig över att gå dit men nu när jag haft ont i min visdomstand har jag verkligen en ångestklump över detta. Har ju fått höra en hel del mindre härliga historier om vad som kommer att ske om något ska dras ut. Blääää! Hoppas på att det inte är något speciellt utan det gör lite ont bara för att den växer eller nått typ. Haha. Växtvärk i en tand, existerar ens det ordet?
Skitsamma, nu ska jag packa ner det sista i väskan!

Later! :)

♥♥♥


No shit, sherlock!

"Du ser lite sliten ut Elin" det var Linns öppningskommentar idag när jag mötte henne utanför mig. Svaret blev, ja eftersom jag la mig vid 06.00 imorse och åkte hem vid 08.00 så är jag ganska sliten HAHA. Men inte hindrade det mig från att vara på lika glatt humör ändå och fixa med företaget inför mässan imorn. Det som skedde efter att Linn åkte hem tar inte så lång tid att skriva, sov. Jag sov alltså från ca kl 14.30 fram tills 19.30 typ. Åt mat och nu sitter jag här i soffan och ska snart gå och lägga mig igen. Skönt det.

Igår var jag som sagt på fest ute i Skoghall. Mycket trevligt. Mycket alkohol och mycket dansande. Dock blev det ingen nyår i repris då 2 pers dansade caramelldansen men det kör vi på nästa fest!! :D haha

Nu ska jag sova.

Godnatt.

Later!

♥♥♥

P.S. Imorn blir det nog en väldigt dålig update har en lång dag framför mig! :)


Tandvärk :(

Jag har jätteont i min tand! inte vilken tand som helst heller, visdomstanden också! Om den dras ut är jag ju inte vis längre.. :(

Förövrigt så mår jag helt ok. Vaknade upp ensam eftersom att de andra är i Trollhättan, skulle varit med men när jag fick höra att de skulle åka vid 06.00 ångrade jag mig! Haha.
Så idag blir det istället att åka till Skoghall och träffa Mathilda, gå på UKM och sedan blir det fest hemma hos Emil. Trevligt det!
Nu ska jag nog ta och göra mig lite frukost och sedan blir det att ta en lååång och skön dusch!

Gårdagen var minst sagt rolig! Efter skolan fick jag dryga rutn på stan i 1h i väntan på Mikkiz. När hon kom sen så blev det att sola lite, åkte hem till henne, fick mat, dryga vid datorn och kollade på Ronny & Ragge. Sedan kom även Cornelia, åkte till McD såklart. Sedan tog vi oss några varv runt stan när vi ändå var ute. Och det var väl där urspårningen började.. HAHA. Oh lord!
Kul hade vi iaf, kvällen och natten lång. Sedan kom pappa och hämtade mig när han ändå droppade av Anki, eftersom att hon och mamma vart ute på krogen blev det såklart den klassiska MAX-burgaren som nattkäk. Ibland har man tur! :)

Som sagt nu blir det frukost!

Later!

♥♥♥


!!!!!

JAG SNAGGAR MIG!! :D Så jävla ballt!!!


funny girl!

Roligt att jag för 3 dagar sedan talar om för er att jag lever men egentligen önskar att jag inte vore det och sen bloggar jag inte på 3 dagar.. Haha. Nej hörrni! jag har inte dött..  bara varit väldigt upptagen. Har massor av saker som skett denna vecka, inte haft en lugn dag på hela veckan. Och inte får jag det heller än på ca 2 veckor. Helt sjukt, ska bli kul och se hur trött jag är sen efter dessa intensiva veckorna. Satan alltså, dessutom har jag inte heller hittat en studentklänning.. paniken börjar komma nu ja! Gaaah! Ska klippa mig om 30 min också.. men kan inte bestämma mig om jag ska klippa en längre page eller hur jag ska göra???! Inte bra!
Nu måste jag börja klä på mig för att pysa till frissan.. får väl se hur det blir när jag kommit hem! :)

Later!

♥♥♥


Still living.

Jag lever, jag har inte dött. Även om jag känner mig död. Var ute i lördags, hade jättetrevligt. Drack lagomt mycket. Var jättepigg när jag vaknade vid 10.30 igår, åkte hem till m&m eftersom Mikkiz skulle iväg och jobba. När jag kom dit, åt jag frukost och sedan åkte vi iväg och handlade saker till middagen. Och efter det så var jag helt död. Kändes som om att jag blivit överkörd utav ett ånglok eller nått!? Sov bort hela dagen. Ändå ganska skönt. Nu sitter jag i skolan och ska hem sen och ut med Tayzon. Efter det blir det iväg och träna:) om jag orkar.

Later!

♥♥♥


Ikea shopping.

Jisses vad människor och jag och mormor kunde inte förstå hur det kunde vara det, eftersom att det inte är lönehelg. Barnbidrag däremot är det ju.. bingo! haha. Tog lång tid innan vi kom på det.

Inte blev det mycket handlat heller, hittade nästan inget roligt. Kollade på speglar men hittade ingen som riktigt föll mig i smaken.
Men detta var iaf vad jag handlade..

foto:jag
Glasramar 4st.  9:-
Påslakan+ 1 kuddfodral 29:-
Lakan  69:-

Inte mycket handling för min del.. kan inte förstå?? knappt 100kr handlade jag för. Eller ja lite, lite över 100kr. Men ändå?! Ahja, bättre lycka nästa gång. :) haha

Nu ska jag fika!

Later!

♥♥♥


Tidsinställt.

Ja, just nu kan jag tänka mig att jag antingen sitter och fikar, eller så strosar jag runt där bland alla roliga saker! :) Ska berätta om min dag så fort jag kommer hem. Visa de saker som jag förmodligen köpt m.m.

Ha en trevlig lördag!


foto:google
Later!

♥♥♥


Ikea.

Nu ska vi åka till ikea! :)

Och idag bär jag detta..


Yes, jag är fruktansvärt blek på dessa bilder, blixt och ljus är inte en bra kombi! haha.

Menmen, vem bryr sig!

Later!

♥♥♥


07.17

07.17 var den tiden då jag vaknade imorse. Pigg och alert! Kolla självklart mobilen, som vanligt, såg då att jag fått 2 sms men dessa hade inte jag hört. Jag måste sovit riktigt djupt inatt. Härligt det!

Efter att kollat sms:en gick jag upp och satte mig vid köksbordet och läste tidningen, läste även igenom texthäftet till det Nationella provet i Sv som jag tjatat om flera gånger...! haha.
Sedan blev det morgonfika när mormor och morfar klivit upp. Nu ska vi snart börja med frukost och sedan blir det att göra sig iordning för en dag på Ikea! Jag verkligen älskar att gå där, älskar allt som har med inredning att göra. Idag ska jag kolla efter en helfigurs-spegel, då jag inte har någon sådan:) Sedan blir det säkert massa annat fint också.

Nu ska jag hjälpa till med frukosten.


Later!

♥♥♥


I belive that the bed is next stop.

Är så jäkla trött, men kan inte förstå varför? Men för en gångs skull ska jag väl lyda min kropp och gå och lägga mig. Blir väl säkerligen att läsa lite i det där häftet till de nationella provet i svenska. Och självklart standarden att lyssna på "Nybyggarna av Vilhelm Moberg". Är snart klar med den och då går jag vidare på "Sista brevet till Sverige" som också är den sista i den delen. Vet inte varför men jag gillar dem? haha.

Nu blir det att fixa sig iordning för sängen.

foto:google.
Detta vore ju lätt en sängram som jag skulle kunna tänka mig!! asnice ju!


Godnatt!

♥♥♥


It´s friday night and I´m not doing anythnig.

Nu tänker jag inte göra mer skolarbete på datorn. Tänker bosätta min rumpa i soffan framför tvn resten av kvällen!

 foto:google.

Later!

♥♥♥


What comes around goes around.

Så var dagens alla måsten klara, skönt! Nu kan jag ta helg på riktigt.
Det blev som sagt ingen film på religionkunskapen.. tyvärr:( men vi fick iaf se "jakten på lyckan" på svt. Kan inget annat än att säga att jag diggar hon Hanna Hellquist som gör programmet. Stört skön brud!

Efter skolan blev det som sagt iväg och prova balklänningen efter att vi nålade den o.s.v. förra veckan. Den satt perfekt! Ååååh, vad glad jag blir! :) Nu är det bara löshåret och lite smink som ska införskaffas! Sedan är jag redo för balen!

Nu ska jag sätta mig med fördjupningsarbetet som jag jobbade med tidigare idag. Känner att jag vill göra klart det sista så jag blir klar idag. Är bara lite småsaker som ska läggas till och sedan så ska den läsas igenom o.s.v.

Dagens slappa outfit. + att jag hade på mig min tjocka grovstickade halsduk :) mysigt.




Förövrigt så håller vi på med något som heter tacksamhetsdagbok i religionen, riktigt intressant och kunna blicka tillbaka på. Se vad man var tacksam för tidigare och vad man är tacksam för nu, typ. :) haha

Ha en trevlig eftermiddag, det som återstår av den det vill säga! :)

Later!

♥♥♥


Update..

Nej det verkar inte som om det blir en film ändå.. hitills har han pratat :) haha

Later!

♥♥♥


Religionkunskap.

En utav veckans roligaste lektion!! Idag ska vi kolla på Matrix. :)

Sen blir det iväg och prova balklänningen efter att hon sytt in den och lite sånt. 



Later!

♥♥♥


Nationellt prov i Sv B.

Eftersom jag missade SV B nationella provet förra året ska jag göra det iår. Var nyss nere hos min gamla lärare och fixade papper och häften. Vet jag vad jag har att göra denna helg i alla fall.

Idag skulle vi egentligen haft företagsekonomi B (Bokavslut m.m.) men eftersom att vår lärare är sjuk så blir det att vi får jobba med saker som vi behöver jobba med. Skönt. Hinner jag antagligen klart med det projekt/grupparbetet som vi har i företagsekonomin och samhällskunskapen. 

Dags och börja med det så jag blir klar någon gång. :)

foto:jag

Later!
 
♥♥♥


Morning!

Det är nog första gången som jag inte behövde trycka på snooze knappen idag. Jag var verkligen klar vaken direkt. Skönt! :)

Detta innebär att jag alltså fick ca 20 min extra idag. Vad ska jag göra med dem tro? Bara njuta!
Tyvärr så suger ju vädret idag iaf... det snöar och blåser på samma gång :/ inte kul.
Men jag får väl sätta på mig min fina vita dunjacka, som även fått sig en fin fläck av något rött? Tur att mamma har tvättstugan idag! :)

Men nu ska jag gå och kissa innan jag dööör!


Bara det inte blir så här igen.. vill verkligen ha VÅR!!!!!

Later!

♥♥♥





CSI MIAMI!

Bland mina absolua favorit program! Älskar dem!!!! :D

Nu när klockan är sent ska jag lägga mig och sova, för att ladda för en lång dag imorgon.. :)


Godnatt!

♥♥♥




The dress.

Hej, lyckades ju så klart hamna inne på Nelly.com istället för att läsa boken. Kikar lite inför studenten men även för att få lite insperation till vår och sommarkläderna! :)

Later!

♥♥♥


This month´s shopping list.

Detta är vad jag ska inhandla i slutet på denna månad, början på nästa.

1.  
L´Oreal Paris, Studio hot straight. Luktar passions frukt!


2.  
L´Oreals nya 4D mascara, (vet inte om den är bra men ska prova iaf.)


3.
Make Up Stores concealer,inte använt just denna tidigare ska bli kul och se hur den är.


4.  
Lumene Vitamin C+ foundation, för att blanda ut med den ljusare som jag köpte för inte så länge sen. Alltid bra nu när våren och solen är framme och ger hyn lyster!

Detta är vad jag vet just nu är ett måste i alla fall. Sedan tilkommer ju säkerligen en hel del andra småsaker. 

Nu ska jag lägga mig och läsa lite mer ur min bok innan CSI MIAMI börjar :) 

Later!

♥♥♥




Just laugh thru the day and you´ll be fine!

Alltså vilken dag! Helt underbar trots motgångarna. Skolmaten var som vanligt helt underbar, kan inte få nog av den. Haha. Det är nog det jag kommer att sakna mest med skolan! hmm, matvrak? nesch. Höhö.

Fick en hel del skolarbeten gjort idag faktiskt. Engelskan blev jag klar med, gött det. Blev förresten ett tal där jag låtsades att Linn fyllde 20 och jag skulle hålla middagstalet. Hoppas det går vägen nästa vecka då jag ska "hålla" detta tal.
På företgasekonomin fick jag också mycket gjort. Skönt det! Blir det inte så mycket jobb till helgen, perfekt eftersom jag planerar en lång och mysig dag på Ikea med mormor! :)

Nu ska jag kolla över min Religionkunskaps uppg. och sedan ska jag göra något annat vettigt. Får se vad det blir.

Jo! måste ju berätta att efter skolan idag så tänkte jag att jag kunde åka hem till pappa och hälsa på, fika lite och så. Men guess what! Inga nyckalr var med så där fick jag sitta i gången som en liten lodis, tills mamma kom och räddade mig. Haha :) Skräll mig.

                                                                Dagens Outfit.


Är ganska fantasilös nuförtiden när det gäller kläder.. ska bli bättre på det där. Bara våren kommer på riktigt.



Tayzon sötnöten! Han busade runt med mina strumpor? haha. Knäpp den där hunden! :)



Kan man bli sötare eller? Nej tror inte det va!

Nu ska jag som sagt gå vidare in på lite skolarbete.

Later!

♥♥♥




Lunch!

Idag bjuds det på Chorizo i tomatsås med pasta! MUMS!!!! Love school food. Haha.
Tummen upp är det även för våra långa lunch rast vilket resulterar i att man sitter i matsalen kanske 30 min bara för att njuta ordentligt av maten.

Så jäkla nice! :)

Eftermiddagslektionen idag är Företagsekonomi B, där vi just nu har ett sammanslag med samhällskunskapen. Vi är indelade i grupper om 3 och ska skriva om finanskrisen och hur den påverkat oss, hur den startade m.m. Ganska så intressant faktiskt.

foto:google

Later!

♥♥♥


Feels good today!

Idag är, trots mitt sega humör, en bra dag! Har fått sovit ur ordentligt men ändå är jag trött. Somnade runt 21.00 igår. Skönt. på shemat just nu är Englisch C, är färdig med dagens uppgift så täntke att innan jag går vidare på något annat kan jag tala om för er här att jag faktiskt lever. 

Idag ska jag faktiskt inte göra något speciellt. Tänkte försöka dra mig iväg på ett träningspass men vi får se, annars tränar jag tidigt på lördag och söndag morgon. :) Det är något som är riktigt skönt om inte annat. 
Tänkte även ta en tur ut till bergvik med mormor, om hon vill såklart. Älskar att gå där med henne, fika lite och bara strosa runt. 

Nu ska jag som sagt gå vidare på nästa uppgift. 

foto:google.


Later!

♥♥♥


Reeding time!

Nu när jag gjort klart mitt korta träningspass  (30 min) och duschat ska jag faktiskt lägga mig och läsa min bok. Tar en tidig kväll. :)

foto:jag

Vi hörs imorgon igen. :)

Godnatt!

♥♥♥


Proud over myself!

Har nu gjort klart allt i psykologi b kursen! YES!!! Dock kommer det ju nyt nästa vecka.. men det tar vi då! hehe.

Nu ska jag nog köra ett dans/träningspass hemma och sedan ska jag nog mysa vid Tvn :)

Ha en trevlig kväll!

foto:google.

Later!

♥♥♥


Today´s look.

Då var man äntligen hemma, dock kan jag ju inte påstå att jag slipper skolan.. har två uppgifter som ska göras idag. Kul! not. Dock kommer det nog kännas skönt ikväll. :)

Nu ska jag och mamma (läs mamma) göra mat, sen drar jag igång ordentligt med pluggandet.

foto:jag.

Later!

♥♥♥




Lunch!

Åhh, finns verkligen inget som jag älskar så mycket som god mat! Det är verkligen underbart. Har aldrig gillar skolmaten... för första gången under min skoltid har jag till och med gett beröm för att maten är så god, aldirg tidigare har gått en andra gång för att fylla tallriken igen. Underbart!

Idag bjöds det på Chevapcici med tsatsiki och kokt potatis. Mums!! :)

Later!

♥♥♥


A little child, a little shit.

Hade lite av en nostalgi- tripp igår när jag sökte gammla favoriter på Spotify. Kommer ni ihåg popgruppen Excellence? Det var 5 svenska tjejer som verkligen var huuuur bra som helst. Tyckte man iaf när man var i 10-årsåldern. En annan grupp som jag minns var Bubbles, dock kommer jag inte ihåg hur många dem var eller så, men poppis var dem iaf!

   foto:google

Just nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap, grupparbete ska vi ha nu. Kul! Lite roligare än att sitta ensam och göra flera sidor. Höhö. Ämnet är just nu samhälssekonomi, mindre kul.

foto:google

Nu ska jag ta och börja med detta så jag slipper göra massa i helgen! :)

Later!

♥♥♥


Norge historier till kl 21.00??

Syrran har hittat en bok med BARA norge-historier.. hitills har hon läst ur den i 15 min. Ingen av oss har något vettigare att göra så vi lyssnar på dem. haha.
Ska detta vara kvälls sysslan fram tills kl 21.00?? då DESPERATE HOUSWIVES börjar igen. Som jag har längtat! :)


Nu ska jag väl återgå till historierna! Haha.

Här har ni ett smakprov:

Harald till Åse:

Har du hört att Magne råkade låsa inne bilnycklarna i bilen?

Nej, hur gick det?

Räddningstjänsten fick komma och släppa ut familjen....



HAHAHAHAHAHAHAHAH! (Låter som om det vore min familj!)

 foto:google.

P.S. Undra om norrmännen driver om oss på samma sätt??
Finns det någon norsk som läser så säg gärna till om ni gör det!! :D



Later!

♥♥♥


Confusion.

Vad ska jag bli när jag blir stor??! Har kollar runt på flera unviversitet, högskolor och yrkeshögskolor. Finns många intressanta linjer som jag vill läsa dock kan man bara välja en. Så det gäller att välja rätt.
Jag vet att jag vill jobba med männsikor, hälsa och beteende. Så hitills har jag hittat 3 passande kurser, Hälsa & wellness här i karlstad, Hälsovetare i Trollhättan och Hälsoteraput i Sunne. På karlstads universitet vet jag att edn linjen är jätte eftertraktad och känns nästan omöjlig för mig att ta sig in på. Dock fick jag frågan igår, varför? Varför skulle den vara omöjlig för dig?. Något vidare svar hade jag inte utan det blev mest en ryckning med axlarna och en suck.

Tiden är knapp och snart ska allt vara klart. Viktoria på skolan som man ska prata om detta med är bortret fram tills den 28 mars.. lyckat! alltså har hon endast 14 dagar på sig att besvara ca 200 elevers frågor och behov av hjälp. 

Livet kan inte alltid vara en rak väg, det kommer svängar, ibland kraftiga ibland knappt märkbara.  

Nu ska jag iaf äta mat och sedan fundera över vad jag vill göra med mitt liv.


                                     Foton: google
                                                                                                                                                      






Later!

♥♥♥


Think,Think, Think...

foto:google

Hmmm, likanr det mig tro??

Later!

♥♥♥


Today I look like this.

foto:jag


Later!

♥♥♥


Spoil the moment, please.

Jaa.. så mycket blev det med den mysiga varma badsrunden. Efter 10 min ringer tandläkaren.. tog 5 min innan vi kom fram till en tid, som egentligen inte passar mig men som bara passade henne. Typiskt. Jaja, får väl se det från den ljusa sidan... lär ju ha vackrast tänder på Entreprenörsmässan iaf! :) haha Som tur är, är tiden 10.00 och jag ska möta resten av gänget 10.30 och så ligger tandläkaren typ 100 meter ifrån CCC. Lite tur har man iaf! haha

Efter detta samtal kommer syrran inrusandes och sätter sig på toan.. ja efter att skällt ut henne om hur vidrig hon är sitter jag nu i mitt rum med en handduk krinvirad och ska snart klä på mig.
Huvudvärk har jag också, inte kul.
Ska nog sova en timme kanske...


Later!

♥♥♥


Glory of the day.

Nu är jag hemma hos mamma, fryser något fruktansvärt så badvattnet är på och jag ska lägga mig i ett vartm och skönt bad. Inviga min nya bok och bara ta det lugnt! :)



Later!

♥♥♥




The F-word.

Ja, som jag skrev igår kommer jag säkert idag få reda på vad jag missat att göra. Engelska C tal och att skriva lite i loggboken. Engelskan lär nog bli svårast.. vet ju inte inte ens vad jag sa tala om. Haha. Det måste ju vara något aktuellt, lätt att prata om och lätt att kunna skapa en diskussion om. Hmmm, tips någon?!

Annars så var tisdagarna lika härliga som vanligt. 2h lektion och sen hem, kan ju inte bli bättre! Love! :)
Tog bussen hem till pappa, var ute med lilla Tayzon och nu sitter jag vid datorn. Har inte ens satt på tvn, lite storslaget om jag får sägat själv. Höhö.

Ja, nu hade jag ingen mer info att ge till er så nu blir det väl att sätta på tvn, läsa bloggar och sedan ta buss hem till mamma igen då. Chill i dill.



Later!

♥♥♥


Monday is never grey.

Då var snart måndagen över den också. Har fått en hel del gjort under denna helgen, ligger inte efter med något nu vad jag kan minnas:) gött det! Mindre kul imorn när jag får höra på studiepasset vad mycket jag missat att jag hade kvar.. höhö. Dock ska vi i företaget köra all in imorn på att stoppa upp nallar. 2h ska vi köra stenhårt och sedan är skoldagen över för min del. Göött kött!

Idag har jag inte heller gjort så mycket, vart i skolan, åkte hem till pappa, åt mat, kollade filmer och sedan åkte jag till mamma. Nu sitter jag här och har packat upp alla mina väskor, sorterat i mina hyllor och gjort fint på rummet. Funderade på om jag skulle göra iordning ett mysigt bad och börja läsa på min nya bok.
Får se vad som sker.

Nu blir det att göra något annat ovettigt.

Dagens klädsel.


Later!

♥♥♥




Work to do.

Sådärja, då var det mesta av skolarbeten avklarade. Ska påbörja hemuppgiften som vi fick i religionkunskapen i fredags :)

Har inte gjort något speciellt i helgen, sovit, gjort plugg, kollat på tv, ätit m.m.
Nu skulle jag tagit mig en dusch.. men bara för att jag var så seg, annars måste jag stressa och det har jag ingen lust med.

Tyvärr så har jag ju glömt min usb-kontakt hemma så bilder får ni imorgon. :)


Later!

♥♥♥


Not a word.

Jaaa.. så var det helg. Snart över är den också.
Vet inte riktigt om jag egentligen har något vettigt att tala om för er. Eller att jag nu vet vad jag vill läsa för program efter gymnasiet är väl vettigt iaf :) så på måndag ska jag boka tid med vår syo för att prata lite om hur man ska gör m.m.

Igår var jag hem till Nickilina på fest med massa gammalt roligt folk! + en hel del nya. Hade en jätterolig kväll och alkoholen flödade.. tyckte själv inte att jag var så full men imorse när jag vaknade var dock int i det kryaste laget. Somnade vid 5 imorse och vad vaknade av och till fram tills klockan blev 11.30. Gick jag upp, gjorde mig en smörgås och sedan la jag mig i ett bad.
Efter det blev det att packa saker och så åkte jag hem till m&m och nu sitter jag här. Har sovit hela eftermiddagen och sedan inte gjort så mycket mer.
Fick pallra iväg min mumie-kropp bort till tågstationen för att göra ett ärende åt Malin. Tack gode gud, att jag inte dog på promenaden ner. Jag trodde aldrig jag skulle komma fram.. haha.

Alldeles strax blir det räkmacka här hemma.

Imorgon bär det av till Linn kanske, fixa med företaget o.s.v. Ska bli roligt! :)

Nu säger jag Tack o hej!

♥♥♥


Studentsaker.

Som jag berättade igår hade jag fått paket till skolan med lite studentkläder. Det var en hoodtröja och en väska. Jättesnyggt faktiskt!




Gårdagens outfit.





Samhällskunskap.

Idag känns som en bättre dag, just nu när jag sitter i skolan iaf :)
Nu på morgonen ska jag ha samhällskunskap sedan blir det psykologi b.
Efter skolan idag ska jag träffa Vicky en stund och sedan blir det kanske iväg och träna med Malin, om vi hinner!

Men nu ska jag göra klart det sista på mitt arbete.


Later!

♥♥♥




Angry bitch.

Jag kommer inte att blogga mer idag. Är så jävla förbannad för tillfället så det blir inget roligt ändå.

Säger en sista sak...

Om blickar kunde döda!!




Balklänning.

                                                                 (Tidsinställt)

Just nu kan jag tänka mig att jag står i en provhytt med nålar lite här och där. Aouch! Men nu närmar det sig verkligen med stormsteg. Ska kolla runt på hemsidor sen på klänningar till själva Studentdagen! :)


Semla ska jag äta idag också, mums!! :D

foto:google.

Later!

♥♥♥




Studentkläder 2011!

Gosh, när jag kommer till skolan får jag ett mail om att mina studentkläder har kommit!! :)
Jag och Linn sprang ner till "Esther" och hämtade ut dem. Nu sitter vi här hur nöjda som helst med dagen. Dessutom är det ju internationella kvinnodagen + semledagen. Kan det bli bättre??! Nej, tror inte det! :D

Nu ska vi stoppa upp nallar till Entreprenörsmässan!

foto:jag

Later!

♥♥♥


Vaken.

Sådärja, då var det dags att ta sig upp till skolan igen. JUst nu har jag inte kommit längre än till att resa mig från sängen. Ska alldeles strax upp och klä på mig, idag får det nog bli te till frukost. Min hals gör något fruktansvärt ont. usch, vill inte bli sjuk nu.
Dock kan jag tänka mig att det är för träningen igår, jisses vad jag tog i för kung och fosterland. Skakade om händerna när jag skulle dra på mig kläderna efter passet igår. Haha. Skönt de! :)

NU blir det som sagt kläder, frukost, smink och hår.

foto:google.

Later!

♥♥♥


When the sun goes down...

Fick nyss reda på att en gammal högstadielärare till mig dött idag.. hon hade dött i cancer tydligen. Usch vad hemskt! Eftersom jag hade henne som lärare nästan varje dag under mina 3 år på högstadiet i Forshaga kände jag ju till henne väl.
Kan inte riktigt förstå att det är sant? hon var ju så ung!
Kan inget annat än tänka på hennes familj.

Egentligen kan jag inte förstå hur jag kan känna mig som jag gör, hon var ingen favorit bland oss elever.. men ändå känns det lite tomt? kan liksom inte förstå varför. Usch, hatar när sådant här händer.
Lite skuldkänslor för att man inte hälsat på, på skolan sedan man slutade får man ju nu..

Men som mamma sa, lägg det där bakom dig. Det är inget att gå och gruva på.
Kan iaf säga att inatt kommer jag drömma mardrömmar inatt.. gör jag alltid när någon i mitt kontaktnät dör. Ganska jobbigt faktiskt. För ibland känns dem så verkliga.
Nej usch, sluta gruva på det var det ja!

Godnatt.

R.I.P Lena Lithner Uggla!

foto:google.

♥♥♥


When only the stars light up the sky.

Sådärja, då var dagens träning avklarad, lämning av hunden fixad och den varma och sköna duschen klar den med. Nu återstår det bara lite kvällsmat och TVmys så ska jag lägga mig sen.

Imorgon bär det av till skolan som vanligt igen, slutar dock vid 11.00 så lite lyx har jag ändå! :) och på torsdag ska jag till universitetet så då slutar jag säkerligen runt 13.00. En riktig lyx-vecka blir nog detta. Skönt de. 

Nu ska jag stoppa ner mackorna i brödrosten! 

foto:google.

Godnatt på er!

♥♥♥ 




Träning!

Drar iväg till friskis för ett Jympapass/medel/styrka. Lite skönt såhär på en måndag! :)

Later!

♥♥♥


Dance like you´re the only one!

Hemma!

Efter en stund på stan åkte jag och mormor hem och då blev det en sväng förbu körvmojjen! Sibylla is tha shit. I alla fall idag.
Hittade mina skor som jag ska ha på balen perfekt! En ny bok fick även följa med mig hem. Roligt med lite ny läsning. Håller just nu på med "Flickan med snö i håret" av Ninni Schulman, jättebra!

Så nu ska jag göra klart det sista på samhällskunskapen innan det blir middag, efter den bär det av hem till pappa för att lämna Tayzon.

Dagens shopping.

foto:jag
foto:jag

Dagens klädsel.
foto:jag

Som sagt, nu blir det samhällskunskap.

Later!

♥♥♥




Monday is a bit of grey.

Precis som jag skrivit i rubriken är denna dagen lite grå.. ingen sol som skiner och värmen är nog inte så hög den heller. Har inte klivit upp ur sängen riktigt än.

Idag blir det stan med mormor, ska kolla på ett par skor som jag kan ha under balklänningen. För imorgon ska jag lämna in den. Eller om jag hinner det idag, det får vi se.
Men nu först ska jag äta frukost och fixa mig, sedan blir det promenad hem till mormor och morfar där Tayzon ska bli vaktad av morfar.
foto:google.

Nu kurrar magen! :)




Later!

♥♥♥


Godnatt.

Har precis kollat klart på "Djävulen bär Prada". Finns ingen annan film som ger mig en sådan boost om att kämpa för det man vill nå, som denna film gör.

Imorgon bär det av ner till stan med mormor, är ledig. Ska utföra några ärenden, fika och sedan blir det nog hem och göra klart det sista på samhällskunskapen.
Nu härnäst blir det att lyssna på P3 dokumentär så att jag somnar. Godnatt.


foto: google


Later!

♥♥♥







Flitiga Lisa har anlänt!

Idag har jag varit jätteduktig!! Jag har vaknade vid 10.30 åt frukost och sedan efter det blev det att städa heela badrummet, från golv till tak! Ja, jag är stolt. Haha.
Så nu är det rent därinne, skönt. Efter det blev det en promenad ner till stan med mamma, pappa och Tayzon eftersom att vi skulle köpa busskort till mig och Zäta. Efter det blev det en fika och sedan satte jag mig med samhällskunskapen. Skönt, nu är jag nästan klar. Har lite små saker kvar och så. Gött dä! haha.

Gårdagen var en grym besvikelse.. The Ark var inte alls som vi tänkt oss, spelade inte några bra låtar alls nästan. Inga favoritlåtar och medelåldern därinne var närmare 30 år. Aldrig kännt mig så malplacerad på en nattklubb tidigare. Och ingen dansmusik för fem öre spelade dem. Tur att vi körde i mitt rum innnan vi drog ut!
Men sällskapet har jag inget att klaga på! Vi hade roligt även fast det inte blev riktigt som vi tänkt oss.

Nu ska jag lägga in alla kläder som mamma vikt efter att tvättat hela dagen lång. Usch.
Efter det blir det nog att bada med tända ljus och en bra bok.


Lite bilder.



Det nystädade badrummet! :)


Systers hög                                                           Min hög

Snacka om att vi har kläder.. men ändå aldrig något att ha på oss?

Nu blir det först en promenad med mamma och Tayzon.

Later!

♥♥♥


LÖRDAG!!!

Det är dagen vi alla väntat på! IDAG SMÄLLER DET!!!!! :D

Även fast jag kom hem efter 3 inatt så är jag lika taggad nu!? dock trodde jag väl att jag skulle sova längre än till 09.30? Men bar det, för då hinner jag kanske övningsköra lite innan jag ska börja fixa mig!
Innan kvällen ska jag Malin och Memmie på stan och inhandla det sista till ikväll. Sedan blir det hem, laga mat, duscha och lite sånt!  :)

Gårdagen var riktigt mysig och rolig!
Först kom Erik hem till mig, vi satt och snackade sen ringde Karin och frågade om han ville med och käka pizza, så blev jag med på det. Dock blev det kina mat istället! inget mig emot! :) Vart iaf jag, Erik, Sandra, Karin och Delshad. Efter det åkte vi baar runt i Eriks bil och lyssna på musik, prata minnen och ja en hel del annat också. 
Detta ska göras om snarast! :) 

Nu ska jag ut och övningsköra lite! syns i trafiken! :)


p.s. nu kan jag ladda in bilder och sådant också, hittade mitt usb-minnessak! i en väska ofc! :D haha.


Later!

♥♥♥




Mot Mikkiz!

Ja, som ni märkt har ju blogg.se varit lite fucked up idag. Så även min mage.. den har verkligen pratat hela dagen. Syrran frågade om jag var säker på att det inte ligger en liten onge där inne och vill ut.. HAHA! JA, jag är säker fick hon till svar.. dock inte så övertygad tror jag. Till och med Tayzon tittade lite fundersamt på magen när han såkade lägga tassen där på och den verkligen "morra"kurra" ja vad jag nu ska kalla detta språk som den har.
Så för att få lite annan underhållning än just min talande mage drar jag mig nu mot min talande Mikkiz.
Tror nog att vi är kapabla att överrösta min bråkiga mage.

Later!

♥♥♥


Morgonpigg.

Ja, de flesta ungdomar som har sportlov nu kan jag tänka mig precis har vaknat. Men inte jag inte, jag har varit uppe ett tag. Redan kl 08.30 var jag uppe, då hade jag även luggit och dragit mig i sängen i en kvart eller så. började med att gå ut på friskis hemsida och se om de hade något roligt morgon pass.. jo men visst 11.30 började det som kunde passa mig. Kändes lite väl avlägset så jag gick ut på en powerwalk, kom in körde ett litet styrke pass hemma och nu ska jag snart slänga mig in i duschen. Sedan blir det en riktigt härlig frukost med ägg och te och hela kittet! :) mums.

På dagens schema står det:
- Göra klart samhällskunskapen.
- Ge företagsekonomin ett försök till idag.
- Påbörja psykologi B uppg.
- Och gå på 12-års kalas.
- Ut med lilla Tayzon också förstås.

Men nu blir det dusch!
 
foto: google

Later!

♥♥♥




Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0