Äntligen klar...

Det är så mycket jobbigare än vad man tror att städa att behöva böja sig upp o ner upp o ner hela tiden, kanske därför man bränner så många kalorier genom städning? fast nu var det inte det som var orsaken till att jag städade utan därför att min soffa och även mitt rum var ganska dränkt i kläder, väskor och bagar efter min vistelse i stan.
Kolla bara så stökigt....

helt otroligt.. hur lyckas man?

menmen såhär fint blev det iaf efteråt...

snyggt va? eller ah väskorna ska in i klädkammaren sen när jag städat där.. vilket nog får bli imorgon, pappa börjar bli lite trött på min fina mening/ursäkt, jag gör det imorn. Själv tycker jag om den meningen, iaf när det kommer till städning av klädkammaren.
Men nu sitter jag i min härligt städade soffa med datorn och skriver lite och äter även lite god äppelpaj som pappa gjorde förut:) tror faktiskt att jag ska göra en ny imorgon.. jag kan bara inte få nog av en nygjord äppelpaj som är varm och sedan tar man på krämig vaniljsås. Mmmmh vad gott det lät, det får nog bli en bit till nu känner jag, thihi. 
 
Här kommer en sista bild på dagens outfit...

− Vitt linne, Gina tricot
− Svart stickad väst, Cubus
− Jeansleggins, Lindex

Nu blir det duschen och sen TV eftersom att Oskyldigt Dömd tv4 har seriestart + Desperate Housewives kanal5 och båda börjar kl 21.00? får se vilken som blir att se.
Pussshej♥




UF- kick off

ojojoj säger jag bara!
riktigt kul dag idag.. förutom att morgonen blev lite stressig och upp o ner vänd. engelska på förmiddagen och UF-kick off på eftermiddagen borta på nöjesfabriken. mycket trevligt. Fick kolla på en kortisfilm eller ah 3st tror jag det blev sammanlagt... sedan var det även en tävling där man kunde vinna 1000kr i presentkort på stadium från Stora Enso. Under denna tävlingen blev jag och Hanna intervjuade utav en man från nwt som ville veta lite om vårt UF företag och såklart hittade vi inte våran tredje partner Victor innan så han fick bara sitt namn skrivet eller vad man ska säga, och blev även ett foto, så kolla nwt imorn blir ju! :)  
Nu blir det att plocka undan bland alla kläder som jag slängt högt och lågt i soffan nere på mitt rum.. lite tråkigt men det är så när man lider av beslutsångest och dessutom har alldeles för mycket kläder i garderoben. Så en senare uppdatering blir:)
pusshej så länge♥




Jesusamalia...

Har haft fullt upp precis hela dagen!
först var det att sitta och vänta från 3 till kvart i 4 då jag skulle göra mitt matteprov, blev klar med det till halv 5 någongång, tror jag. Promenix från orrholmen och hem till hagaborg och där hann jag knappt kliva innanför dörren då mormor bad mig att följa med henne till jobbet där hon hade massor av blommor och en tårta att hämta, hon gick faktiskt i pension idag, många kramar till henne ♥
sen när vi kom hem hade mamma kommit dit så fika blev det, eller ah de andra fikade med tårta medans jag satt och kolla på.. är ju tyvärr gluten och laktos. Sen efter det blev det att hämta lillasyster på dansen, ut till ica i skåre för att köpa med lite saker hem. Kom hem pluggade glosor åt lite mat satt och kollade på en ny mobil oh plattång med mamma på datorn och för en liten stund sen var jag ute på promenix med mamma och hundarna. nu blir det dusch och sen en sista träning på glosorna och sen marsch i sängen:)
p.s ursäkta att det inte blev mer skrivet eller så men har inte haft tid/ork idag men imorn blir det ändring..
pussshej♥




Hej allihopa!

Äntligen lite tid för att sitta vid datorn.
Idag var man ju bara i skolan i typ 3 timmar eftersom att jag bara hade mattelektion. Sen efter det var jag otroligt hungrig! Men matkön var ända ute till koridoren så jag och Hanna struntade i maten i skolan. och till allas förvåning drog jad självklart med henne bort till MAX på wåxnäs och köpte med mig för att äta hemma. Sedan efter lunchen blev det ner till måndagscafeét på kbab med morfar och de andra pensionärerna. Mycket trevligt ska jag säga er:) nästan synd att det är så många utav oss unga som inte vill/kan umgås med de äldre och även samma att de äldre inte vill/kan umgås med de yngre men inget att göra något åt idag iaf. Sen efter att morfar och jag fått i oss lite gott fika for vi hemåt där det blev lite glosläsning för mig och tv för morfar:)
men nu ska jag nog bara ta det lugnt och kolla lite på tvn, kanske ta en liten tupplur eftersom att jag har dans ikväll, längtar! :D
pussisar så länge♥

 Dagens outfit

Svart långt linne, Gina tricot
−Svart kofta, JC
−Halsduk, mormors




Godnatt...

Kvällen har varit mycket mysih med lite cips och saft vid tvn med min underbara M&M :) åt alldeles nyss lite kvällsmat, vanilj youghurt och banan är såklart favoriten! men nu blir det tidigt i säng eftersom att jag ska upp tidigt till skolan och dessutom duscha som allltid tar längre tid än vad man tänkt sig? menmen.. that´s life:) nu blir det tandborstning och sedan marsch i sängen.

puss & godnatt på er alla!♥

 
en bild på kvällens outfit som bestod av mjukisar stort linne och min härliga munktröja från L&B:)




Minne som en guldfisk vareja....

Jag glömde ju helt totalt bort att berätta att efter shoppingen bra det av till tandläkaren efetrsom att mormor skulle dit och vi väntade och väntade och väntade och efter 20 mins väntan sa mormor nej du får de att säga mitt bnamn för jag ska hem och göra middag..  det lät precis som en gammal tant när hon sa det och jag trodde jag skulle dö av skratt. Men strax därefter kom det ut en tandläkare och talade om att de hade glömt att mormor skulle komma idag så hon var hemskt ledsen för att hon fått vänta så länge... men jag då som sedan fick vänat ännu längre tills hon var klar? mig sa de då inget till.. en glas saft hade ju inte suttit fel :) thihi menmen nu sitter jag med datorn i knät mätt och belåten efter middagén och ska alldeles strax kolla om det finns någon gammal disneyfilm man kan kolla på.




Shopping & Tandläkarbesök

En riktigt trevlig förmiddag det är vad jag har haft, lite shoping blev det såklart på bergvik.Tyvärr så var skorna som jag tittat på borta:( menmen... hoppas att de finns i stan, ska dit imorn efter skolan tänkte jag eftersom jag slutar vid 12. Men 2 linnen svart/vitt fick jag med mig hem från gina tricot, hårspännen och puder ifrån H&M och en body som sedan visade sig vara ett par gigantiskt höga trosor.. så de fick vi lämna tillbaka. Tur säger jag bara att jag upptäckte det när vi satt och åt, undrar vad hom i kassan tänkte när jag förklarade varför jag ville lämna tillbaka dom?
Jaja ett gott skratt fick de sig nog i fikarummet idag då. Men nu blir det lite mat och sedan blir det säkerligen mys framför tvn :)
hörs senare.

pusssisar♥


Dagens outfit.
− Svarta strumpbyxor (lillasysters)
−Kläning (Ellos)
−Väska (Östpendeln, second hand)
−Halsduk (mormors)
−vita "kjolen" är ett linne som ej minns vart jag köpt.




Godmorgon allihopa!

Vaknade egentligen vid 9 men har ätit en ordentlig frukost och tagit en lång dusch och så nu är jag äntligen klar:) Nu alldeles strax blir det en snabbis till Bergvik med mormor och kolla på lite saker som jag tänkt köpa mig, sen vid 3 ska hon till tandläkaren och då tänkte jag att jag faktiskt skulle ta med mig min bok Flickan som lekte med elden och läsa så att jag hinner läsa ut den innan den ska vara inne..vilket är mindre än en 4 veckor. Tror helt ärligt inte att jag lånat en sådan tjock bok förut? Inte som jag kommer ihåg iaf. Men nu blir det att dra på sig ytterkläderna, :)

p.s bilder på dagens oufit får ni lite senare idag.

Pussshej♥




Nattinatti..

Nej nu har jag suttit och vickat på huvudet tillräckligt länge för att jag ska inse att sängen..eller ah i mitt fall just nu bäddsoffan blir nästa,
och Mikkiz om du ens kommer på idén om att jogga vid 10 tiden igen kommer jag att binda fast dig i en stolpe eller nåt.. det är lördag man joggar inte vid 10 tiden ok? :) antingen festar du, sover eller bara slappar.. inte joggar!
love you all! 
nattinatti♥




såå vackert!

Kolla så vackert det är....


Finns inget som är så vackert som att se höstsolen gå ned på kvällen och himlen blir tonad i ljusa rosa/lila färger.
När jag ser sånt här får jag som en harmonisk ro i kroppen och jag känner hur himlans glad jag blir.
jag älskar´t! ♥

-/var bara tvungen att visa vilken vacker utsikt jag har haft under kvällen/-




Alltid lika trevligt med härligt sällskap....

Gårdagen var mycket trevlig jag tackar mycket för den kvällen Mikkiz och även av finbesöket Joline och Sara. Innebanymatch blev det, och satan vad det var olidligt spännande i slutet.. men hur mycket jag än satt uppe på läktaren och tala om hur de skulle göra slutade matchen 8-8. efter den blev det en promenix med Mikkiz och sen följde jag henne hem till hennes mormor och jag hem till mig och åt lite äppelpaj med vaniljsås sen blev det sängen:)
 
De rosa är forshaga och de vita är Skattkärr om jag minns rätt....
only for you Mikkiz ;)


Idag har jag inte gjort så jättemycket, åkte in till M&M ganska tidigt. Efter en liten stund gick jag och mormor till konsum och handlade lite mat och sen till bageriet för att köpa lite gott till fikat sen gick vi hem och fikade lite med morfar. Sen så har jag suttit vid tvn och kollat ikapp på svenska hjärtan och ikväll blir det mys vid tvn med mormor och morfar.
Jag är så glad att dom finns och om 3 dagar går mormor i pension och då kommer jag kunna se henne mycket mer också, längtar såå mycket.
vill bara säga tack för allt ni ställer upp för och alltid finns där med öppna armar.
Älskar er! ♥

Dagens outfit :)

(Ursäkta den en aning så smutsiga spegeln..)




inget är som väntans tider...

Hej!
nu sitter jag här vid datorn och tänkte att jag skulle slänga in ett snabt litet inlägg innan jag åker in till Åhléns och möter upp Mikkiz för att ta bussen hem till mig i Forshaga. Än så länge har det inte skett så mycket mer än att man satt och kämpa på i skolan med näthandel och sedan blev mumsig tacobuffé till lunch, sen idrott i bara 1h denna dag sen hem till M&M fixa sig lite och... ja nu är jag här:) men nu blir det att skynda till bussen ist... satan vad fort tiden går?!
Pusssis♥




Go´Kväll

Klockan är snart 9 och jag ska lägga mig snart, har lagt mig tidigt hela denna vecka... vet inte vad som flugit i mig? men skönt är det iaf att vakna upp och känna sig utvilad:) Imorgon kommer det att bli myskväll hemma hos mig i lilla Forshaga med Mikkiz och hennes nya huvudmassage sak som jag köpte.. (enbart för att hon skulle använda den på mig!;) men innan det var det lite prat på att vi skulle iväg och kolla innebandymatch borta på lärcentret. Vem vet kanske att man ser någon söting som får följa med hem? Okej, kanske inte följa med hem men iaf någon att börja prata med:) men nu blir det tandborstning och marsch i säng!
Pusss & Godnatt.




WOW vad svårt ska det vara egentligen?....

Äntligen har jag Elin persson skaffat mig en blogg, jag läser massor av andras och tänkt att jag ska skaffa mig en men det har inte blivit av.... så nu äntligen har jag en och visst lätt att skaffa den var det men satan så svårt att designa den? hittade en riktigt snygg design på en sida men nu är den sidans länk mitt över mitt namn :S... lite tråkigt men ska försöka lösa det så fort som möjligt!? Nu bär det av till stan och M&M (mormor&morfar) men först packa vilket lär ta sin tid, är ju trots allt inte en smart-packare som sagt.  
Pusshej sålänge :)






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0