phuuu...

Efter att klarat av mattelektionen som jag var så nervös för, vilket jag inte hade behövt vara. Vi var ju endast 7 pers? och inte alls en hel annan klass som jag trott först. Efter det så var det iväg på kalas hemma hos Mikkiz igen, fast idag var det Jonas som fyllde 18! Stort grattis till han. Skulle egentligen stannat kvar i stan hade jag planerat men sedan så visade det sig att mamma och de var inne i stan för att köpa ny hockyhjälm till Zäta så då åkte jag bil hem med dem. Skulle också även egentligen sett klart Twilight - Eclipse men så blev inte fallet. Det hanns inte med så nu ser jag nog klart den här hemma på vår dator ist. Fast först måste jag plugga lite matte.. har prov nästa vecka redan. Startade kursen idag. Lycka till! fast det gick ändå oväntat bra idag, kände mig nästan som vem som helst. har ju alltid annars så himla svårt för matte, kanske berodde det på att vi hade en annan lärare? superbra för övrigt! För att vi va så få elever? eller så kan jag väl om jag bara anstränger mig. Så måste det nog vara. Sen vill jag även passa på att gratta Mikkiz till att hennes körlektion gick alldeles superbra! Nu behöver du inte vara så nervös nästa gång, inte förens du har uppkörningen iaf! ;) Bara och vänta tills jag står där och skakar av nervositet. HAHA. Fast nu måste jag hjälpa syster som vill spela farmwille på min facebook? vet inte ens hur man gör, men det löser sig väl. Sen måste jag också även hinna in i duschen efetrsom att någon har fixat så att jag fått grädde i håret? hmm.. Känner någon sig skyldig kanske? Mikkiz typ?!

Nej måste skynda mig om jag nu ska hinna med allt innan det är dags för sängen..

Ett stort tack till Cristel och Polla som gav mig ett presentkort på Gina Tricot i efterskotts present också!

Later!

♥♥♥




Uppe i tid!

Idag kom jag minsann upp i tid, fast ingen frukost blir det ändå.. vet inte vad som tagit åt mig men nu kan jag inte läbgre äta på morgonen? knepigt. Fast självklart tar jag med mig frukost i en påse, precis som igår.
Åh idag är det mattelektionen.. pirrigt. Sen efter skolan ska jag på kalas, igen. Udrar om det kommer vara ett kalas varje tisdag nu? Känns lite som det. haha. Men nu måste jag klä på mig för att gå ner till bussen.

Love!

♥♥♥




jag har funnit rätt..

..tror jag. Satt och kikade runt lite nu på olika högskolor som kan vara av intresse sen efter gymnasiet. Satt och gjorde ett test på msn sidan och så sa dem ett svar som jag redan visste att det skulle bli, men då hittade jag iaf den perfekta skolan! verkar helt underbar, även om boendet kanske inte var toppen med tanke på hyrorna men man måste ju inte bo på just elevhemmet. Kan ju bo i en egen lägenhet i närheten av skolan. Iaf så ligger skolan i Värnamo, i Småland alltså. Åh vad jag blev helt taggad på att åka dit och besöka skolan. Ska boka tid med Viktoria på en gång så att vi kan prata igenom detta ordetligt. Har ju även funderat på Örebro universitet. Får se vilket det blir. Nu ska jag gå och lägga mig och drömma massa härliga drömmar om detta!

Godnatt!



(bild ifrån google)

(bild ifrån deras hemsida---->http://varnamo.fhsk.se/hem.html)

Åh vad taggad jag blir!!

♥♥♥




Långpromenad!

Åh, ibland är jag bara såå himla IQ befriad! usch, jag lämnade ju kvar min skoldator i datavalvet så jag slapp bära den imron.. men tror ni inte att det är den datorn som jag har så att jag kan ladda upp bilder här på bloggen? de andra datorerna är alldeles för sega på det. Så idag blir det inga bilder..:( jaja, nu ska jag, mamma och pappa ut på en långpromenad med vovvsingarna. får lägga in bilder på den promenaden imorn.. eller om jag kanske att jag provar med att lägga in bilderna. Får se hur jag gör.

Later people!

♥♥♥




I feel like a...

..Zombie! Är hur trött som helst eftersom att jag verkligen inte kunde sova. Inte blev det bättre av att dagen börjar med att jag får stresas ihjäl mig när jag ska fixa mig. Bussen var ju naturligtvis också i tid idag? helt fantastiskt! jag trodde jag skulle tappa hakan, eller å andra sidan så kanske den var i tid eftersom att det var en extra buss.. den andra var nog inte så i tid kanske? ahja whatever. Kom till skolan, åt min frukost som jag hade med mig i en påse. Sen började vi direkt med de jobbiga uppgifterna i Administration A kursen. Jag började verkligen tvivla på om jag skulle klara denna kurs i ett halvår? Fast sen gick det lite bättre och jag kände att jag var nog inte så dålig som jag själv trott. Franskan är för övrigt avslutad, skickade ett mail till Viktoria eftersom att jag inte kunde hitta henne? Och imorn är det första lektionen i matte B kursen.. Gaaash jag är nervös, jag och Linn ska ju inte bara läsa svåra matte b utan vi ska dessutom göra det med en annan klass. En idrottsklass. Av någon anledning känns det som om att de är så himla mycket smartare än mig? Nu vet jag ju inte hur Linn känner men så känner jag iaf. Fast det går nog bra ska jag se. Har ju ny lärare också, hoppas att detta kanske bidrar till att jag får det lättare att förstå. Hoppas,hoppas!

Tänkte jag skulle göra något som håller mig vaken.. får ju inte somna nu för då kommer jag absolut inte att kunna sova sen ikväll. Så börjar med att läsa igenom lite andra bloggar sen får vi se vad jag hittar på.

Ha det så länge.

♥♥♥




Godmorgon

Usch vad inte taggad på skola jag är idag.. trött som ett mongo och jag måste dessutom ta en tidigare buss än väntat... Eftersom att dessa bussar alltid är sena så går det inte att lita på att de kommer på den utsatta tiden. Det är ju skamligt. Men nu måste jag skynda med att göra mig iordning. Smörgåsarna får följa med i en "frukostlåda".

Later people!
♥♥♥




HATAR..

.. Att jag har så svårt för att somna ibland. Har legat i sängen nu i över en timme och kan inte sova? klockan börjar bli way over bedtime med tanke på att jag ska upp tidigt för att hinna med en buss in till skolan. Har verkligen ingen lust just nu. Det som började med att det var så skönt med skola igen, vände lika fort. Nu har jag insett vad mycket arbete som ligger framför mig. Ännu mer om vad som väntar i framtiden. Jag hade så mycket som jag velat gjort denna sommaren men inte hunnit.. har ju som sagt jobbat 7,5/10 veckor på sommarlovet. Fast ska jag tala helt sanning så blir det inte inte alls 2 veckors sommarlov, var ju iväg på Emax en vecka. Vilket inte var något sommarlov. Fast trevligt var det. Men ändå det var liksom inga latadagar på stranden, inget gå ut och ha en mysig kväll i en park, inget vilt 18-årsparty. Knappt några partyn alls. Nej usch vad jag hatar att när jag inte kan sova så tänker jag på allt, precis allt!
Innan jag börja häva ur mig mer ointressanta meningar ska jag logga ut. Logga ut från datorn, ut från hjärnan och ut från verkligheten. In med drömmar och hapiness.

Godnatt, igen.

♥♥♥




Kvällen.

Nu har jag kommit hem från hockeyn, jag har ätit mat och jag ska nu göra kvällsrutinerna och sedan blir det sängen. Känner att mitt huvud är inte riktigt i form efter allt sittande vid datorn idag, utan glasögon dessutom! samma sak igår. Inte okej!
Imorgon är det upp till skolan igen, och så börjar även tillvalen imorn.. uuuuh, jag verkligen bävar inför matten. Fast har ju Linn med så det ska nog gå så bra så. Påtal om Linn så ska vi också till Victoria för att antagligen ta bort franskan.. känner att det inte riktigt ska bli så kul med det igen som jag trott. Så vi satsar på de andra 3 kurserna som jag har som tillval. Matte B, Engelska C, Psykologi B. Ska kolla när svenska C kursen är så kanske jag förhoppningsvis kan hoppa in i den. Fast å andra sidan kan det vara skönt att ha måndag eftermiddag ledig hela sista året. Får tänka på det.  

Men nu blir det att borsta tänder och tvätta ansiktet.

Godnatt.

♥♥♥

UPDATE: Glömde ju tala om att  FIF (Forshaga)vann matchen mot KHC (Kristinehamn) med 3-2! ;D
GRATTIS!
Nästa helg spelar vi lika bra grabbar och tjejer! Då möter vi Skåre BK.




Ishallen nästa!

Nu börjar det igen, hockeysäsongen är igång vilekt innebär att ishallen är vårt andra hem. Inte för att jag klagar så, men ibland känns det verkligen inte kul och dra iväg. Fast ändå hänger jag med bara för att stötta lillebror, som inte är så liten längre. Usch vad han är stor nu. Tänkte att jag skulle slänga in en snabb bild på vad jag slängde på mig mig efter en härlig och efterlängtad dusch.

Dagens outfit.


synn bara att jag inte hann/hinner fixa håret innan vi åker.

- Jeans , Cubus
- Tröja , H&M
- Stickade tröja , Rut m.fl. , Sonja & jag.

Oj nu blev det brottom!
 Tjao.

♥♥♥




Skynda skynda!

Nu medas det är uppehåll tänkte jag gå ut och gå. Få in lite fresh air och förhoppningsvis piggna till lite! Är seg som en riktigt soffpotatis. Inte har jag heller påbörjat med spat än?! Nej nu blir det skärpnung! Marsch ut i naturen!

See you!
♥♥♥




Happ..

Det började med att vädret var helt okej fint, en liten promenad skulle sitta fint tänkte jag. Hmm.. tittade ut och tänkte om. NEJ! det blir ingen promenad! försökte få några bra bilder som kunde visa er vilket skyfall det är.. men hah. Det gick inte, har ju bara en mobilkamera at the moment? vilket skämt. Förmiddagen har alltså spenderats i soffan hela dagen! har inte ens orkat gått upp för att borsta tänderna än. Äckelvarning! Så min tänkta spa-dag kommer att passa in alldeles utmärkt idag. Så bra, så bra. Mamma och pappa som förövrigt var ute igår natt ligger och sover så de är ju inte direkt något sällskap. Mi är i stallet och Zäta var tydligen på träningsläger och inte match nu på morgonen.. matchen började vid 18.00 ikväll. I vilket fall som helst så är han inte hemma.
Så nu ska jag försöka finna ork till att resa på arslet och sedan blir det till att borsta tänderna, och göra iordning badrummet för en spa dag.. Åh vad jag vill ha ett badkar nu! Någon som vill låna ut sitt för en dag kanske? (a):)
Hoppas det finns det i åtminstonde en av lägenheterna sen.

Hörs senare när jag är som en ny människa!

♥♥♥




Godmorgon

Åh vad skönt att få sova ut! Det behövdes kände jag. Nu ska jag göra mig lite frukost får se vad det blir för gott, tänkte även gå ut på en långpromenad sen, får se om Kira blir med eller om det blir en motionsrunda med mig själv och musiken. Men först ska jag kolla klart på "Wild Hogs" med mamma och pappa:)

Later my friends!

♥♥♥




Godnatt!

Nu kör jag på natten. Är så trött att ögonen går i kors på mig.. haha. Hörs mer imorgon. Ska nog ha en liten mini-spa dag? hmm.. Ja det kör jag nog på.

Sov så sött mina kära läsare!
♥♥♥




Ensam hemma..

Usch vad jag hatar att vara ensamm.. är verkligen det värsta jag vet. Kommer aldrig kunna flytta hemifrån. Iaf inte till en egen lägenhet, helt själv. Nej usch och fy och blä för det! Vet inte vad jag ska hitta på, godis skålen ska fram iaf.. Tvn är på, men inget ljud, måste fixas. Sen blir det nog att zappa runt där tills jag somnar.. Brorsan kommer väl hem snart hoppas jag, han ska ju ändå upp på match imorn kl 09.00! HAHA! törligt för han. Själv tänkte jag att jag åtminstonde skulle försöka sova längre än till 08.30. Får se hur det går.
Men nu ska jag fortsätta mitt tv kollande, försöka hitta en film att glo på. Annars får jag väl gå hela vägen ner för trappen för att kolla vad som finns nere i hyllorna för filmer.

Hörs!

♥♥♥




Inte hunnit..

Idag har det varit fullt upp. Vaknade vid halv 9, sedan blev det att städa iordning det som jag inte orkade göra igår. Åt frukost fixade mig iordning snabbt och sedan blev det in till Bergvik. Jag kan inte förstå hur jag alltid har lika svårt för detta med att inte komma ut med en påse ifrån affären.. idag blev det två nya påsar. Ja så gick det med den stoppningen av shopping.. och då har jag fortfarande inte hittat ett par snygga långärmade tröjor?! Är det jag som är kräsen eller är jag helt enkelt blind? haha Ja inte vet jag vilket men ska försöka vänta med att köpa dem tills i mitten eller i slutet på september.
Senare idag kommer mamma och pappa att ha lite av en vad ska jag säga..  en förfest kanske? Iaf så kommer det hit lite folk så ska vi äta god mat, dricka gott och sedan bär det vidare för de ner till parken där Snowstorm spelar idag. Vet inte om jag ska bli med ner eller inte, skulle ju som sagt inte slösa mer pengar. Dessutom kan jag typ bara 2,3 låtar med dem? knappt ens det. Haha. Så det blir nog att jag sitter kvar här hemma och bara slappar. Kollar på en film och äter upp allt godis som jag köpte förut, trodde ju att det skulle vara lite mer folk än bara jag hemma? Men nej, så var inte fallet. Får äta aaaalltihopa själv nu, klagar inte direkt kanske. Det blir ju ändå aldrig att man äter upp allt utan, blir alltid mycket kvar.


Nej nu måste jag gå och ta mig en smörgås elller nått innan maten, min mage dör av hunger. Inte fick den smaka p ånågon delifresch kycklingburgare ifrån Max idag heller..  Det får bli en annan dag. Dumma lönehelgen som skapar enormt långa köer överallt :( haha. Får se det från den ljusa sidan, fick se en fin kille iaf.
Men som sagt mackorna kallar!




Dagens Outfit.



-
Hoodtröja ,Warp,  Stadium
- Keps , Yankee , (Zätas old one.)
- Linne ,  H&M
- Jeans , H&M
- Skor, Race Marine , Stadium 

Dagens shopping.



- Blå/Vitt prickigt linne , Only , Vero Moda
- Svart stickad kofta (kort) , H&M


Later!
♥♥♥




Något vettigt...

Funderar på om jag ska gå och lägga mig, kanske läsa lite ur min bok som jag knappt läst i denna vecka, inte ok. Den verkar bra iaf. Hehe. Tänkte att jag bara skulle visa trailern till  "Vampires Sucks" för mamma, verkar så himla rolig! Sen blir det nog natta!

Lika bra att jag säger godnatt nu. Så har jag det gjort.

Hörs imorgon.
♥♥♥




Dagens...

1. Outfit.
2. Shopping.

Dagens Outfit.




- Jeansen , Crocker JC
- Vitt linne , Gina Tricot
- Tjock tröja , Gina Tricot
- Kavaj, H&M (men köpt på myrorna)
- Klocka , Ur & Penn
- Väska , KappAhl
- Skor , vet ej märket , Skohuset


 Dagens Shopping.







Inköpsställen; H&M , Stadium , Gina Tricot , Nära Nytt , Sonja & jag.

Åh vad jag är nöjd!! Det enda som jag har kvar att köpa nu är en svart och en vit långärmad, ska gå in på H&M imorn när vi åker till bergvik, eller city. Beroende på väder. Fast jag måste ju in på KappAhl på bergvik i vilket fall som helst. Så hoppas på att det blir dit så slipper vi ta den som en sväng förbi efter stan liksom.. heh. Nu ska jag skynda mig att packa upp de saker som jag hade med ifrån mormor och sedan ska jag kolla på "Dobidoo" med tha family!

Hörs later!

♥♥♥




YEEEEEEEEEEES!!!

DET FUNKADE!! vet ni vad det betyder? jo att nu kommer det att laddas upp bilder här!!! ;D

Ska fixa lite med lite tidigare foton och så, sedan ska jag ta kort på dagens kläder, outfit m.m. Ni kommer at "drunkna" i bilder nu! MOHAHHA!

♥♥♥




Hemma i Fif

Idag blev det ännu en dag med lite shopping, men det var det sista! förutom imorgon då.. fast jag tar inte med mig mitt kort då. Utan det som jag har i plånboken, det ska jag försöka klara mig på denna månaden:) går nog super bra. Hoppas jag. Nästa månad kommer det en till lön som sagt. Då allt sparas i princip, som jag sa tidigare. Fast har ju tittat på en säng som jag tänkt att jag skulle köpa. vilket jag nog gör. Sen så hade jag ju tänkt att jag skulle köpa mig en tv, fast fick ju reda på att pappa och dem ska köpa nu denna eller nästa månad, antagligen nästa, är ju inte så långt kvar på denna. Heh. Iaf, och då så ska jag få köpa deras tv för några tusenlappar. Perfekt! alla tjänar på det:)

Men nu tänkte jag prova om den sladden som jag hittade till sony ericsson fungerar med min mobil. Så får ni se bilder sen, och i framtiden! YEEEES! ;D haha
Hörs!
♥♥♥




Back to normal

Allt är nu snart tillbaka som vanligt, skolan har startat, trötta morgonar, beslutsångest om vilka kläder man ska ha och till sist den tunga väskan! Redan efter första dagen kändes det mellan skulderbladen. Ja det beror ju kanske på att jag bär den på fel sätt? Vad vet jag. Men idag är jag iaf ledig, en riktig mjukstart kallar jag det. Så dagen kommer att spenderas på stan, om vädret tillåter vill säga. Ska köpa mig ett par svarta jeans som jag kollade/provade men inte köpte.. Så idag ska jag ner och köpa dem och får se om jag köper jackan som jag tittade på. Måste bara först kolla så att det inte ligger en hemma som jag kan använda, eller aldrig användt.Heh. Risken finns ju att det hänger en i garderoben. Får se vad som blir. Är ju så mycket som jag tänkt köpa nu, nej det är inte kläder! Bara lite, då menar jag lite! Det är massa tekniska prylar som jag vill ha. Fast samtidigt har jag bestämt att jag ska spara mer än hälften av lönen, och nästa månad sparar jag allt eftersom att vi ändå får studiebidraget:) Men nu måste jag fixa mig. Bye!


Det går så...

... Himla fort! Imorgon är det dags för skolan igen, helt sjukt! Fast det är ju trots allt mitt sista år. Känns både kul och tråkigt på samma gång. Jag är nyfiken på vad som sker i framtiden samtidigt som jag är orolig. Men det är väl så det ska vara antagligen? Idag har jag varit med victoria en stund på stan, kollade efter lite tjocktröjor men hittade ingen som jag förälskade mig i, tyvärr. Sen efter någon timme eller så gick vi till konsum och köpte oss en varsin sallad och satte oss borta vid kenneths efter älven. Vi satt där i en timme och åt våra goda sallader och pratade:) sen efter att vi skiljts åt gick jag ut med andra Vicky, postade ett brev och jag köpte även med sibylla hem:) men nu börjar nog mina pengar på mobileo ta slut så vi får höras mer imorgon! Pusss p.s Hoppas att alla som idag gjorde sin första dag på sin nya skola hade en underbar dag!! Och lycka till med alla era studier!:)


Godmorgon!

Idag strålar solen! JAAAAAAAA!;D
sorry för en så tråkig update igår.. men jag låg och sov framför tvn för det mesta, trött som ett mongo och varje vaken minut stoppade jag in mat i magen.. hungrig som en varg. Haha. Men här kommer iaf länken till Mikkiz blogg så ni kan kolla in lite så inte snygga bilder på mig ----> www.mikkpikk.blogg.se  !


Idag bär det av till stan, ska hem till m&m och sedan så blir det även att gå på stan med Victoria efter att hon klippt sig. Får se om jag shoppar eller inte, just nu känner jag mig inte så taggad på shopping, men på att äta på en mysig uteresturang! Hoppas det fina vädret håller i sig. Nu ska jag fixa mig iordning, duschen kallar och magen skriker efter mer mat.. som vanligt med andra ord. Ser ni någon som rullar fram på stan sen.. då är det jag! haha. Skämt åsido men vem vet? hade ju ett köttbulle finger en gång i tiden så varför inte bli en köttbulle? hah.

Hörs senare!
♥♥♥




Inte bakis men...

Jäkligt trött! Usch fast jag ändå åkte hem tidigare än de andra så har jag bara sovit 1h inatt.. usch. Igår var första och absolut sista gången som jag kräks, iaf p.g.a. alkohol. Fast jag vet att Cider och Cube och alla de andra sötdrickorna oftast kommer som en liten surprice senare. Eftersom att jag hela tiden kände mig okej, fortsatte jag lite till, lite till och lite till men sen tog det stop. Skämdes gjorde jag, var ju inte så full att jag inte fatatde något, så jag skötte allt bra men ändå?! Kom igen, så himla vidrigt! Mikkiz och Vicky ch två killar till som jag glömt namnet på.. talade om säkerligen tiotals gånger att alal gör sånt, och att jag aboslut inte var den förste eller sista som skulle göra det denna kväll. Men ändå? finns inget så vidrigt. Så jag ringde på mamma & pappa som kom och hämtade mig. Bilresan hem gick bättre än vad jag trott.. synd bara att jag trodde att jag satt i en karusell som tryckte mig bakåt.. visade sig bara vara pappa som gasade. Hah. Kom hem tvättade bort sminket och fixade mig för kvällen och sedan blev det sängen. Kunde jag sova då? Nej. Jorden snurrade runt, runt, runt. Tillslut efter att trott att jag skulle dö av törst masat mig upp för trappen för att hämta en vattenflaska för att sedan lägga mig bredvid mamma i hennes säng. Eller ah, efter att ha ropat upp henne för jag trodde jag skulle spy men istället la mig och sov på badrumsgolvet med täcket invirat som en sovsäck. Heh. Aldrig mer så mycket alkohol! Aldrig mer djungelvrål heller för den delen... usch vilka kramper jag fick stå ut med tidigare idag.. döden var nära alltså! Nej nu överdrev jag, men ändå. Har ju trots allt bara mig själv att skylla när jag fuskar. Men från och med imorgon kommer jag att skärpa mig. Inget mer fusk, alls! Inge mer nutella på mackan, ingen mer ost som icke är laktosfri, inge mer glass och inge mer lakrits! Ska verkligen börja sköta mig nu... inte bra för min kropp. Men inte bra för mitt psyke heller att inte få äta något som finns på stan typ.. eller jo ett gammalt kakpaket som jag kan köpa på ICA som är av samma sort som jag ätit i ca 10 år nu. Mmmh, vad gott! not. Nu jäklar är det jag som börjar baka kakor. Man måste ju åtminstonde ge det ett försök med att baka, även om det är svårare med vårt mjöl. Men shit i same, antingen så blir det bra eller så blir det pannkaka. Haha.

Nej nu ska jag fortsätta med mitt "straff" som jag tydligen sagt att jag skulle ha.. japp, det stämmer att alkohol dödar hjärnceller?! Fast jag viker ju bara tvätten så det är inte så farligt, det mesta är ju ändå mitt så?.. heh.

Tack alla igår för en supertrevlig kväll! Speciellt tack till Deas som fixade det hela!

Tvätthögen kallar!
♥♥♥

p.s. bilder får ni se sen när Mikkiz lagt ut dem.. så länkar jag till hennes sida.




Partyyy!

Hela dagen har gått åt till att fixa sig.. haha! inte för att jag är så pedantisk.. eller jo! Men jag vaknade ju så sent? sov över 10 timmar inatt. Bra de! men ändå har fått fara runt som ett ägg både hemma i huset för att leta efter saker som jag möjligtvis kan behöva ha med mig. Sen blev det att åka in till stan och fixa sig. Just nu sitter jag hemma at Mikkiz place och väntar medans hon fixar sig, är lite smakråd och så:) Mycket enklare att tala om för andra vad de borde ha och shit, men när det kommer till en själv är det besluts ångest i max! Fast jag lider seriöst av den sjukdomen.. är hemskt! Men allt löser sig i slutändan. Fast gillar oftast när det är lite stressigt för då blir det snyggt och så har man inte tid att hinna granska det. Haha, det betyder att jag inte behöver byta kläder 10ggr innan jag kanske har bestämt mig. Fler än jag som är likadan? Är så här när det kommer till kläder till skolan. Därför provar jag allt dagen innan och så får det bli det! haha.
Nej nu ska jag fortsätta läsa alla andras bloggar innan vi drar. Bilen kommer vid 17.00 så det är snart det.
Ses i dimman min kära vänner!
P.s. Haha märker nu när jag läser igenom det hela hur osammanhängt allt blev.. bara för att jag har huvudet på annat ställe kanske? haha. Anyway ni får ta det som det är.
pusssss.



Neeje!

Nu tar jag natten innan jag failar sönder mer.. eller vad säger du Mikkiz? haha xd (intern humor!)
Kan inte svenska, kan inte engelska, kan absolut inte min egna ålder och vilken klass jag ska börja? Och nej jag ska inte börja om på nytt för er som undrar... glömmer bara att man varje år flyttas upp en årskurs! kan ni förstå varför det ska vara på detta vis? Så nej nu kör vi på natten!

P.s. Har faktiskt inte kollat efter den där sladden än.. jag vet ännu ett fail på mig, hmmm..menmen nu blir det att fixa kvällsritualerna och sedan krypa ner och läsa min bok. Som jag inte heller börjat läsa än som jag sagt att jag ska! Skärpning är ett krav nu! Snart börjar skolan, då kan man inte hålla på och faila på detta vis?! HAHA 

Godnatt mina söta läsare!
♥♥♥




Ett skämt.. och lite till

Hade som sagt hem några spekulanter men njaa.. tror inte att de var så intresserade. Inte hon iaf. Aldrig varit med om maken til så stroppig kvinna! Hon är gäst hemma här, hon äger fan inte stället. Hann knappt ens in i huset och presentera sig innan hon granskade det och på 10 min var hon klar och ville åka. Hennes kille eller vad man nu ska säga hade inget att säga till om. Snacka om undergiven! Sen iaf när de gick ut med pappa och kollade garaget så tittade jag och mamma på varandra och bara skakade våra huvuden. Sen började jag mitt snack om "Vem tror hon att hon är? Kommer hon in igen och inte säger nått ska jag fan imig blablabla" Tror ni att detta kan vara en orsak till att vi säljare inte ska göra mäklerns jobb? haha! Ahja sen efter det så satte jag mig i telefonen med morfar och sedan mormor:) så blir att jag åker dit och äter middag innan jag drar vidare till Mikkiz. För imorn hörrni då vankas det party party! ska bli väldigt kul faktiskt. Åhjustja! glömde ju berätta att jag drog ju in till henne igår kväll vid 7.. tog bussen ifrån min lilla by till en liten större by. haha. Så där blev det att vi tog en promenad ner till McD för att jag skulle köpa en glass med chokladtopping och en liten pommes att kunna doppa i, jo det är visst gott så inget snack! Sen drog vi in på Burger King med.. haha tjockisar som vi är. Nej men vi skulle köpa vitlöksringar till hennes fader och en dipp till det. Så medans vi väntar på dessa parkerar det en vit ganska sådant fin bil utanför vårt fönster och först diskuterar jag den sen när vi märkte att det kom ut ganska många unga killar blev det plötlsigt mer intressant.. men när de klev in var det inte lika mycket av intresse längre. Visade sig vara några gammla polare som man inte snackat med på evigheter och inte direkt hade några planer på att börja göra nu heller. Så besvikan vart vi där.
Sen började vi besviket vandra hemåt. Men plötsligt! kör en bil förbi.. hmm nyfikna nu eller? heheh (evil laugh) skämt åsido.. men iaf det var Annci och Fredrik som kom i bilen så snålskjuts hem med dem blev ju såklart! tackar för det! (Y) Sen idag så lämnade vi Lucas på dagis vid halv 8 och sedan hem äta lite frulle, sen blev det film helaaa dagen låång! Eller ah, tills mamma ringde och störde och frågade om vi kunde gå ut med Anncis hundar, så ut med dem och sedan hem igen. Frågade mamma om hon strafafde mig bara för att jag inte hemma och var ute med min som jag var tvungen att gå ut med någon annans? xd haha hon sa Ja, fast ironiskt hoppas jag?! haha.

Nej nu blev det ett attans långt inlägg... bäst ja slutar medans ligger på topp, eller? haha. Nej men ska nog chilla vid tvn lite så vi får höras senare när jag bytt dator och lagt mig lite mer bekvämt i min mjuka men inte så varma säng. Glömde att stänga fönstret innan jag åkte.. och har inte gjort det än kom jag på nu. Satan. Kommer ju vakna förkyld imorn säkert..  Ahja har suttit och skrivt i en timme nu! alla på msn stör ju! haha inte för att det är värst många men snacka kan de.. eller så är det jag som snackar? hmmm...

Ska kolla film nu!


P.S kom på att vi kanske har en såndär sladd till mobilen så att jag kan föra över bilder ändå?:O jäklar vad smart man är.. 10 år efter. Men ändå! Checka det blir ju, sen film!




stresss...

Åh hann jag mer än komma hem innan stressen började.. Ska tydligen ha visning för en familj ifrån kalrskoga! *Hoppas hoppas* att de köper det. Men nu måste jag fortsätta hjälpa mamma att röja undan allt onödigt som ligger framme. Trååk. Får berätta mer sen om vad som skedde igår.




blöttit värre...

Efter frukosten.. som jag för övrigt åt typ 1,5h efter att jag skrivit att jag skulle äta den. Iaf, efter den tog jag mig en långpromenad med Kira, gick ner till åsmyra där vi hittade Mi och Lollo som fiskade. Så vi stannade till vid dem och kollade lite.. fast de fick inge napp. Säkert jag med min otur som orsakade det. Hah. Resten av dagen nu ska jag bara ta det lugnt, börja läsa i en ny bok. Läste ju ut "Jag går bara ut en stund" nu när vi var på campingen. De har sagt/skrivit om att den boken ska vara så bra, språket är så fantastiskt att läsa o.s.v. Men njaa.. inte direkt väldigt mycket fel meningar, felstavelser och osammanhängande. Hoppade så mycket.. väldigt svårt att förstå hur hon menar. Men den var ändå sådär att man bara måste läsa ut den, måste ju få reda på om det slutade lyckligt eller ej. Nästa bok blir ju Elsas Mode som Sofi Fahrman skrivit.

See you later.




(bild från google.)




Vaken...

... Mamma ringde och väckte mig vid 11, så då gick det ju inte att somna om. Speciellt inte när man har en Tayzon som gnäller hela jävla tiden, Kira löper förstår ni. Hatar hanhundar, inte för att de riktiga killarna är så mycket mer att ha men ändå. De är iaf lättare att få bort om man inte vill ha dem, men en hanhund är fan efter som om att de vore honans fucking svans! Hela tiden dygnet runt! Fast vi löser ju problemet med att ha Kira i en bur, i början gillade jag inte att ha henne i bur men hon trivs jättebra därinne just nu eftersom att det är det enda stället som hon kan få äta ifred på utan att ha Tayzon´s jäkla juckande precis i facet! Ja han är inte direkt säker denna killen, han har inte en aning om vart han ska.. så han juckar tills han hittar rätt... vilket han inte gjort på 2 år än sålänge. Får se om det blir ett 3:e för han. Han börjar ju trots allt bli gammal nu.
Ahja nu fick reda på vilket helvete jag lever i just nu. Tur att det inte är långt kvarm, förhoppningsvis är det sista veckan nu. Hon höglöper ju nu och det gör de ju bara sista veckan. So please, please be over soon! Står ju inte ut med att försöka få han att fatta att dels så är inte Kira ett dugg intresserad av det där och sedan att han inte ska va på henne som en jäkla kåtbock. Än så länge ligger han här vid mig nu och skakar halvt om gnäller.. stackarn får ju ingen mat i magen.. Och att gå ut och gå med dom är helt omöjligt att göra ensam just nu. Försöka att ta dem en och en går ju, Kira följer så fint så men sen när det rä Tayzons tur kan du ju vara glad om du tar dig utanför gatukorsningen. Han drar åt helt fel håll. I sådana stunder önskar man att han är som han brukar.. drar framåt för att få gå först och leka "kung" ni vet.

Nej nu håller min mage på att äta upp mig inifrån för den är så hungrig! Och jag vill ju inte att den ska äta upp de reserver som jag äntligen skaffat mig!

Hörs senare!




Marsch..

.... I sängen! klockan är redan alldeles för mycket så nu ska jag verkligen försöka sova. På riktigt!

godnatt




natten

Klockan är mycket och jag borde egentligen sova. Har försökt länge nu... är ju super trött egentlgien efter att inte kunnat sova ordentligt i husbilen. Minsta lilla rörelse och hela bilen gungade som vi var på en båt, en viss persons skrik i drömmarna gjorde ju inte saken bättre.. jisses skriker och pratar värre än mig och mina syskon på nätterna. Menmen har ju några dagar kvar här nu innan skolan, ska försöka att inte vända alltförmycket på dygnen. Fast det är ju rätt kört nu då.. heh. Ahja loggade iaf in på msn igen så nu får det bli att chatta lite till tills jag blir trött igen:)

love.




Mini- semestern är nu..

över!
Eller ah inte för att jag ska tillbaka till jobbet något mer men ändå. Det var kanske inte riktigt som tänkt när det kommer till vädret, fast vi hade kul ändå. Spelade golf, fotbollsgolf och tog även mitt första dopp för iår! Spelade även andra spel som fia med knuff, hotello m.m. Tv hade vi ofc för de stunder då det regnade eller helt enkelt var för kallt och blåsigt ute. I övrigt hade jag det jätteskönt, en bra start på min lediga tid nu innan gymnasiet börjar för sista gången! Kan inte förstå att jag tar studenten?! shit. Fast nu var det ju inte det som jag skulle prata (läs skriva om) Utan mer om vad som skedde borta på duseudde camping. Ligger ju trots allt inte allt för långt hemifrån, Säffle. Är runt 5,6 mil dit alldeles perfekt för en kort tripping. Var faktiskt en väldigt mysig camping med många aktiviteter för barn i yngre ålder då, men även många fina badställen. Fanns ju såklart även aktiviteter för oss äldre också, fast inte som var så roliga att göra när vädret var så tråkigt. Dit kommer jag defenitivt åka fler gånger. Kanske inte just för att campa men iaf bada och äta deras otroligt goda mjukglass!! den var verkligen supergod!

Men nu väntar käket. Får höras senare.



En överblick på hur det ser ut, en solig dag.. lika fint utan solen men lite tråkigt.

Bara så typiskt att när jag är ledig så regnar det.. JÄMT!


UPDATE!: HÄR KOMMER DE EFTERLÄNGTADE BILDERNA!



Vi ångrade oss lite så vrf inte lyfta allt och gå en bit med det?... Jag skrattade så jag höll på och dö! Annci med som ni ser på bilden.


Provade att göra min första "fiskbene-fläta" gick helt ok.


Vi spelade mini golf.


Jag och Mi spelade även fotbollsgolf. Riktigt kul!


vi hade fint besök.. :)


 Lite mer besök:)


Avslutar med den första bilden som jag tog, japp.. Vi körde fast. HAHA! men allt fixade sig när en trevlig tysk hjälpte oss loss!




Semester!

Och nu börjar även mitt sommarlov. Gött! Sitter just nu utanför husbilen och snackar om vad vi ska hitta på. Resan började sjukt bra... Not! Vi lyckades fastna med bilen i sumpmark, eller ah mamma som körde bilen lyckades fastna då. Just nu är väl vädret inte mycket att hurra för men hoppas på att det blir bättre imorn:) eftersom att jag struntade i att ta med datorn blir det nog lite sisådär med uppdateringen. Som vanligt kanske? Haha nu ska vi tydligen flytta husbilen framåt og. Jisses vilket kalas det blir! Hörs!


Packa!

Nu ska jag packa inför resan imorgon! Åker som sagt direkt efter att jag slutat jobbat imorgon. Bytte tid med Ivana (supersnäält av henne!)så då jobbar jag 9-14 ist för 12-17.. Perfekt!
Nej nu blir det packa och sen blir det sova!

Ciao!




slutet är nu nära!

Imorse när jag vaknade var jag inte ett dugg sugen på att åka och jobba.. inte för att jag är mer sugen nu menmen.. sista dagarna nu! Kämpa på! har inte så långa dagar heller men tillräckligt långa för att jag är på vippen till att inte vilja. Jobbar sammanlagt 10 timmar denna helg bara så det är helt ok. Fast kroppen är verkligen sliten nu, behöver semester, lediga dagar, lata dagar, härliga dagar! Lugna skulle jag också vilja ha men om det kommer att bli sådan mjukstart på min ledighet vet jag inte... får se vad som bjuds på när vi är ute och campar. Vi pker imorn direkt efter att jag slutat jobbet, nice! Så ikväll när jag kommer hem blir det att packa väskan! usch.. jag som är så dålig på att packa. Antingen har jag med mig alldeles för mycket eller så glömmer jag massor som jag velat haft med mig. Får se om mamma kan hjälp mig. Får nog göra en lista så jag inte glömmer något!

Nu blir det att packa iordning väskan som ska med till jobbet... just ja! måste ju baka nått till imorn också och bjuda på.. Känns inte som att jag kommer att ha tid med det. Får väl slänga ihop några muffins eller nått.

Hörs ikväll igen när jag kommit hem!




Godnatt.

Nu blir det sängen med syster. Under nästa vecka kommer vi kanske att flytta ner hennes säng til mitt rum så slipper det bli så trångt i min lilla 105 cm/breda säng.
Natti natti!





lucky friday!

fast det är fredag den 13:e idag har jag haft en bra dag med mycket lite otur! ingen alls än så länge.. *peppar peppar ta i trä!* Pappa och Zäta skulle in till stan för att köpa ny hockey-klubba til han så då passade jag på att köpa min nya puderborste. Perfekt. Hittade även ett skitläckert nagellack för 9.50 som jag ångrar nu att jag inte köpte så det ska jag göra imorn! Nu ska jag göra det som jag skulle göra förut. Städa och käka middag.. för andra gången idag. Äter ta mig fan hela tin! Men det är bra, behöver min kropp! Ska ju btw börja träna på Njoy har jag tänkt mig nu efter sommaren. Får se om jag får med mig Malin:) vi pratade ju på det innan sommaren men då kändes det ju ganska onödigt eftersom att båda skulle jobba och vara på olika håll. Så nu i slutet på augusti kör vi igång! hoppas jag på!

Hörs later!




Home..

Nu är jag hemma för att stanna! har lite saker kvar hos m&m ifall att det skulle bli så at jag stannar kvar lite spontant så. Fast det lär ju inte ske nu på ett tag. Denna helg är mina sista arbetsdagar! så skönt men så tråkigt på samma gång. Fast mest skönt. Idag har jag varit ledig så då blev det en liten snabbis ner på stan med Vicky för att köpa nytt puder fast så kom jag på när jag kom hem att det var ju en ny puderborste jag behövde med.. så typiskt! men det får jag springa in lite snabbt och köpa på H&M imorn. På söndag åker jag btw på en liten mini-semester med mamma, Mi, Annci och Fredrik. Mycket kul ska det bli, hoppas jag. Nu måste jag packa upp alla mina väskor.

Hörs later!




SOLA!

Alla dagens ärenden är färdiga. Skönt. Så nu blir det ut i solen och njuta och bli lite brun:) kanske att jag går ner sen och badar, tar med mig Kira. Eller hur är det med hundar när de löper? kan man bada med dem eller är det som för en människa att det finns risk för att det blir infektion? någon som vet?:S ah får gå ut och kolla på någon djursida.

Take care!




Färdig.

Sådär då, då var man redo för denna dag. Eller ah halva har ju gått, men ändå. Just nu sitter jag och väntar på at mormor ska komma och hämta mig. Skulle ju åkt buss in men den missade jag då duschen tog längre tid än väntat och hundpromenaden blev längre än tänkt. Sånt är livet. Det går ju en buss vid 15 men då hinner jag inte åka bil hem med mamma och pappa och då måste jag kånka med väskorna på buss och nej det blir så tungt och jobbigt. Ja jag är bortskämd. Men inte med pengar eller så utan med kärlek och service. Låter  lite weird men så är det. Nu ska jag sätta mig bredvid Zäta i soffan och störa han när han kollar tvn, thihi.

See you later alligator.




morn morn.

Vaknade egentligen för typ en timme sen.. var tvungen att gå och kissa. Hatar att jag alltid ska vakna tidigt bara för att kissa och sen inte kunna somna om. Och ja jag kissar innan jag går och lägger mig..men har man druckit en liter juice innan man ska sova så blir det så.. Tycker inte om att dricka kolsyrat så pappa fick köpa juice till mig ist:) Igår blev det att kolla CSI NY och sen somnade jag, eller ah jag somnade nog under programmets gång. Precis som pappa. Idag skulle det bli fint väder sa Karin på jobbet.. förlåt Karin men det är nog mitt fel att det är dåligt, alltid så när jag är ledig. Told ya! Ingen som verkar koppla sammanhanget mellan det dåliga vädret och mina lediga dagar? eller ah nu har de börjat inse att jag har kanske rätt ändå? hah.
Än så länge är det bara jag och lillasyster uppe, den andre sover.. han bara sover och sover... är det något typsikt killar i 15-års åldern eller? för jag minns inte när jag sov länge sist? eller inte att jag gjorde det när jag var yngre heller.
Just ja! skrev ju att jag och Kira skulle leta usb-grej igår ju.. hmm, det gick sådär. Eller det gick inte alls kan man säga. För jag glömde bort att leta, heh. Hoppsan. Men ska göra det nu på en gång!

En sådan är det som är borta:( Om ni sett den ring *02188560* hittelön utlovas

NOOOOOOOOT! haha ska hitta den själv, så då blir ju den icke existerande hittelönen min! Mohaha   
Käka frulle och fixa sig nästa!

Hörs!




Shame on me!

Nu har det varit dåligt med uppdatering här igen! Nu är jag hemma över natten ska in till stan imorn för att hämta saker då broder fyller år på onsdag och jag börjar tidigt onsdag och torsdag sen ledig fredag och jobbar min sista helg! GÖÖÖÖTTT!!!
Sen hörde jag att mamma och Anci kanske skulle låna en husbil som vi skulle åka ut med i några dagar, kul! Hoppas jag att det blir av! har alltid undrat hur det är att åka i en husbil! Är det i som filmerna liksom? haha. har haft en väldigt ovanligt lugn helg nu på jobbet.. inte allför mycket kunder, har hunnit städa alla avdelningar. Fast ah. kan tänka mig att det inte kommer att vara så välstädat när de stänger ikväll. Wellwell har de något att göra imorgon.

Ikväll blir det nog inte så mycket mer än att slappa.. glömde ju min godispåse hos m&m som jag köpte igår när jag var ute och gick med Vicky i det tråkiga vädret!
Nu blir det att chilla med de andra, solen kom fram nu ser jag.. funderar på att sätta mig ute! Japp så får det bli.

Hörs mer imöra, eller ikväll. Vem vet?


p.s. Nej jag har inte hittat usb saken än.. ska dra en sista runda under soffan.. denna gång med hjälp av Kira! får se om vi hittar den!? xd




Lunchen är...

... Nu svald, rasten är det 15 min kvar på och jag sitter ute i solen njuter:) härligthärligt! Skulle ha cyklat hit men ångrade mig och nu ångrar jag att jag inte cyklade xD menmen bussen går bra den med. Nu ska jag läsa vf och njuta av de sista minuterna som är kvar:) tjao!


Ändrade planer

Inget blir som man tänkt sig. Skulle ju som sagt egentligen åkt hem idag men nej så blev det ju inte. Efter att ha varit nere på pärsmässa två gånger och handlat lite roliga fynd fick jag ett samtal till mobilen ifrån Kappahl med en fråga om jag kunde jobba 10-20 ist för 7-11. Klart att jag ställde upp på det eftersom att vi redan är kort om folk, även om det inte känns så frestande. Fast med roliga arbetskamrater går dagen snabbt iaf. :) Tyvärr så verkar ju min dator att ha lagt av helt nu. Stannar hela tiden, gjorde virussökning men den hittade inget, har gjort alla uppdateringar, rensat disken från skit som kan göra den seg. Men nej! Den stannar ändå, så nu ger jag upp. När löningen kommer går jag och köper mig en ny! Punkt slut. Nu ska jag fortsätta att kolla på morden i midsommer. Hörs imorn under min lunch eller nått!:)


Kvällen

Framme i Karlstad, eller ah har vart här nu i några timmar. Har iaf hunnit med att tala om de senaste som hänt i mitt livför m&m, ätit ostkex som jag tycker ska vara hårfa om de heter kex inte mjuka som ja.. jag vet inte.. mjuka helt enkelt. Med vitlöks philadelphia på, glömde jag skriva. Kvällen är nu kommen och jag är helt slut. Vet inte om det är för att min väska var tung eller om det var att jag varit extra lat i helgen och hade fullt upp på jobbet som vanligt. Har ju startat hava rea-priset nu.. jäklar vad folk sliter och drar och slänger kläder högt och lågt. Provhytterna vill jag inte inte ens tänka på .. usch rena mardrömmen. Men det är kul när det är fullt ös! mer och göra då. Nu ska jag lägga mig och läsa lite i min bok. Påtal om bok, mamma köpte ju en bok till mig som jag har velat haft nu i ett år typ xd menmen det är iaf den boken som Sofi Fahrman skrivet, har ingen riktigt koll på hur hon stavas men boken... som jag naturligtvis just nu glömde namnet på? Typiskt! ah iaf den ska jag börja läsa efter den som jag håller på och läser nu "Jag går bara ut en stund".



Update: Elsas mode heter den ju! ;D

Och den boken som jaga läser just nu..


Har inte kommit så längt än så att jag kan förklara handlingen på ett bra och rättvist sätt, men imorn kanske jag kan göra det. Får se hur många sidor jag hinner läsa innan jag slocknar. Men nu blir det att göra alla kvällsrutiner sen hoppa marsh i säng.

Godnatt, sov så gott!




Hemma.

Äntligen hemma, efter att jag slutat jobbet åkte familjen till Petrus för att käka glass. MUMS! fast mindre mums att magen min kommer att krampa sönder inatt.. ahja.. är ju leig imorn så det går väl an. Imorn vet jag inte riktigt vad som ska ske, mer än att jag och pappa ska till banken för att fixa lite med papper och med min konton. Så det blir gjort någon gång.

Fast nu blev det ändrade planer.. har ju inga kläder här i fif typ så det blir att ta bussen nu om 20 min in till stan för att packa ihop kläder som jag ska ha med mig hem till fif. Har ju bestämt mig för att jag ska bo här nu fram tills skolan börjar.. får se vad länge jag stannar.

Men nu måste jag gå och packa det som jag ska ha med mig in till stan :)
hörs via mobben ikväll!


you decide.




Fem min..

Fem minuter kvar av rasten nu.. Slutar vid 18 så snart är det slut för dagen. Ville bara göra detta onödiga inlägg så ni vet vad jag håller på med just nu:) hörs när jag kommit hem vid 19.30. Ha det!


KUL!.. NOT

När vi äntligen fixat trådlöst internet till min dator.. ja då pajar den! ge fan i mina saker! nästa dator som jag skaffar blir det fan imej hänglås på! Jag kan inte förstå hur saker kan bli sega, stanna och tillslut inte gör något.. när jag inte inte ens är hemma och sitter vid den? helt otroligt va? antingen så har jag ett ont spöke som förstör för mig. Eller! så är det kanske någon utav mina syskon som lånar datorn? hmmm.. tror mer på det sista! jaja för att få ur lite aggritioner på rätt sätt ska jag gå ut på en powerwalk as usual. Mycket bättre och nyttigare än att sitta inne och skälla på syskon och pappa.

Hörs sen!


= SKRÄP!!





en sån kanske jag skulle köpa mig? får se vad det blir när lönen kommit. :)


Update: lite försent för en powerwalk ser jag nu när jag tittar på klockan.. ska upp imorn igen. Bussen går redan vid 09:35 vilket betyder att jag har nästan 1h dötid därborta i stan! kul. Nej.

Går och lägger mig ist. Godnatt!


p.s. Bilder ifrån google.




Lugn dag.

Idag har det varit en skön ocgh lugn dag, precis som ens lediga dagar ska vara:) för nu har jag två veckor kvar på jobbet, eller ah 11 jobbdagar och 3 lediga dagar. Har hört lite rykten eller vad man ska kalla det om att jag ska vara kvar längre.. men vet inte, det märks. Lite sommarlov vill jag ju ha fast lite mer cash gör ju inget heller:)
Ska alldels strax sätta mig vid tvn, har inte suttit där än idag, bara datorn och sedan städat rummet. Varit ute så mycket som möjligt också när solen tittat fram.
Imorn är det jobb igen, back to reality. Börjar 12 och slutar 18 så det blir en härlig start för sen på tisdagen är jag ju ledig!^^ men sen är det jobb ända fram tills veckan därpå.. kommer inte ihåg om det var till på onsdag eller om det var tisdag? kanske torsdag? haha ärligt så har jag noll koll. Tack gode gud att det finns kalendrar som man kan skriva i! haha

Mamma frågade mig förut när vi hängde tvätt vad jag ska göra med alla pengar som jag får.. hmm, det mesta ska jag ju spara till senare då jag ska flytta hemifrån, ta körkort och sånt. För de pengarna som jag inte lägger undan har jag faktiskt skrivit på en lapp vad jag ska göra med. Undra vad mycket som blir kvar efter jag inköpt allt på den "Behöver" listan ^^ Endel saker tänkte jag att jag skulle önska mig i julklapp... jag vet lite tidigt att tänka på det nu men ändå.. lika bra! Så slipper man stressa med att komma på något senare.
Lite av det som står på min lista är:
- En natt på selma spa, med massage och allt sånt skönt.
- tatueringar (kanske önska i julklapp?)
- Piercing (näsa,öronen, läppen? fortfarande i valet och kvalet om jag skulle passa i en ring, plupp vägrar jag ha längre än läketiden!!)
- Lite kläder.. såklart!
- Mini laptop
- Ny väska till datorn
- kamera
m.m.
m.m.

haha snacka om att mina pengar kommer gå åt xd Ahja man lever ju bara en gång. Men som sagt jag får ju min lön i två omgångar nu sen jag slutat. Först i augusti och sen även i september. Känns skönt. Sen kommer ju även studiebidraget i sept. Härligt härligt!
Nej nu måste jag gå och sätta på mig mina glasögon innan jag sätter mig vid tvn känner jag.. dumma ögon som ger mig huvudvärk, dumma nya glasögon som bara är snygga men jobbiga att ha på sig xd

Hörs senare!




Jag, Mikkiz, Jonas

(Kopierade ifrån FB.. har ju inga nya bilder så tog denna då jag och Mikkiz var i Norge på Andreas konfirmation.)




Söndag =

..= Städdag.
idag är det söndag, det betyder att man ska städa:) iaf i min värld. Så idag är dags att at tag i den höga klädhögen i fåtöljen nere i rummet, även rensa garderoben.. på riktigt denna gången. Ska inte spara nån skit! Fast först blir det lite nörda vid datorn.

Hörs!






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0