GOD JUL!

Sitter hemma hos M&M och firar jul...
 med rörmokaren!
Ja ni trodde väl inte att våran jul skulle flyta på utan problem?
 Just nu sitter hela familjen vid köksbordet och väntar spänt på att securitas/rörmokaren ska komma upp med en massa slangar för att rensa avloppsstammen. Jaa trevlig jul på er alla!
Bilder av dagens händelser får ni när jag kommit hem ikväll eftersom att jag glömt sladden(A):)




Blir en slapp hemmadag..

Idag får det bli en härlig hemmadag med filmmys och saft:)
Är trött som bara den fast jag sovit jättemycket, inte bra detta:/
menmen nu ska jag sätta på " End Of Days" är nog faktiskt den enda filmen som jag inte sett i vår fina film samling^^

Hörs senare,
God Jul & Gott Nytt År!




Godmorgon!

Vaknade för typ 1h sen för att pappa satt och prata i telefonen.. inte direkt tyst han. Först när jag vaknade tänkte jag att jag skulle gå ut och gå men sen så blev jag lite osäker och låg och drog mig lite extra istället:) men nu har jag bestämt mig för att jag ska ut och gå så nu måste jag sätta på mig kläder.

Hörs sen,
God Jul & Gott Nytt År.




ska du inte fira med en tårta då?

Det va precis vad pappa sa att nu kommer jag att skriva mitt hundrade inlägg, " Ska du inte fira med en tårta då?" säger han helt sarkastiskt. Ahaj får se om det blir någon tårtbit när jag åker ut med Mikkiz på stan sen, fast först ikea och kolla på korgar som jag ska ha i garderoben:)
Igår gjorde jag inte mycket, var ute och gick på morgonen, var ner till centrum och köpte julklapp till Kira, hem, åt mat och sen blev det att rensa Mi´s garderob och sen på kvällen kom Joel och vi kollade på film. The Contract och sen blev det The Exorsisten:) sen körde jag och pappa hem han och jag blev så sugen på tomtegröt när jag kom hem så jag ställde mig och värmde gröt vid halv 2 på natten^^ Micron lät alldeles för mycket sa pappa så den fick jag inte använda:/ menmen sen efter det blev det marsch i säng och där somnade jag ganska direkt.
Men nu måste jag fixa mig inför min resa in till stora staden!^^

Hörs senare!
God Jul & Gott Nytt År!




Filmtajm med Joel!

Eftersom att saker aldrig blir som jag tänkt mig så är det ingen idé at jag planerar längre.
Just nu sitter hemma hos Joel och kollar på någon knepig film på spanska? skräck är det^^ så medans han är nere och gör popcorn satte jag mig vid datorn:) thihi
men nu ska jag springa och ta alla kuddarna i sängen!:D
vi hörs,
God Jul & Gott Nytt År!



Åh vad jag tycker om vintern!

Det blev inte stan direkt så jag, Mi och Zäta drog ut i kylan och åkte lite skridskor på pappas hemmagjorda is! Helt okej is, lite knucklig men ändå bra! vi håller på med en större just nu:) vi försökte spela lite hockey men det var väldigt svårt på den lilla banan. hihi.
Sen när vi kom in var det dags för att pynta julgranen, ojojoj säger jag bara. Ska bli väldigt intressant med Måns vår lilla söta kattunge på ca 7 månader och Julgranen full i massa pynt som är jättekul att leka med:) 
Men nu tänkte jag gå upp och göra mig en kopp te eller nått annat varmt.

Jag och Mi, coolingarna på isen!


Jag drar en riktigt snygg pose, ser ni så fint jag håller ner armarna för att vara beredd ifall jag trillar?


Kira var såklart med ute och busade runt i snön och var även med på isen:)


Mi fick äran iår att sätta på julstjärnan.



Och så ser vår fina julgran ut iår.


Hörs sen,
God Jul & Gott Nytt År!




Var bara tvungen att göra en sista sak!

Var ju såklart tvungen att ändra borden nu när det är Juletider!
hihi älskar den där sidan dom har massor med fina border och annat till din blogg!
kika in och kolla vettja! :D
NU SKA JAG ABSOLUT VERKLIGEN TILL 1000% GÅ!:)




Godmorgon!

Snacka om att det är riktigt kallt ute nu! -9 grader tror jag det är just nu.
Idag skulle ju en viss person kommit till mig men han missade bussen så det bleir inget idag.. lite synd menmen sånt är livet.:) får se vad som händer under dagen nu ist. För kvällen har jag iaf lite koll på vad som kanske blir.

Idag är det alltså årets första dag på Jullovet, hur känns et då? Jo helt underbart!:)
Men nu hör jag lite snack om att vi ska in till stan för Zäta har inga långkalsipper xD hihihi stackars pojke, att han inte frusit ihjäl i dessa kalla dagar! Kanske dags för mig att börja fixa mig lite så att jag inte är allra sist idag med.
På tal om att göra sig iordning, min plattång är spårlöst försvunenn?! den finns inte i hela huset? inte hos M&M heller? inte i någon väska som jag haft, absolut ingenstans finns den! det är sjukt vad knepigt för ajg använde den senast förra fredagen då jag åkte till M&M men glömde att plocka in den i badrummet igen så senast då alla såg den var i vår hall torsdagen den 9 december. Vänta lite förra torsdagen var jag ju på Lucia firande så då kan jag inte åkt till m&m ju? utan då plattade jag håret till firandet och glömde den kvar ute i hallen. Men vem har då tagit sig in i huset utan att haft sönder något och stulit min plattång? hmm... ett mysterium för beck kanske;) HAHA nej gud vad barnslig jag är, nu ska jag fixa mig.

Hörs senare, ha en riktigt kulig dag idag ute i snön!
God Jul & Gott Nytt År!


Tänkte att jag kanske skulle slänga in en fin vinter bild från förra året, men kom sedan på att det var ju knappt någon snö förra året,  därför tog jag en bild från google så länge tills jag hittat någon i datorn^^


Men nu måste jag verkligen gå!
tjingeling.




Godkväll nästan natt..

Ja det blev en ganska lång sov stund.
Nej jag har inte sovit hela tiden utan jag vaknade runt 6 halv 7^^ åt lite mat, dansade lite eller ah försökte iaf emellan dessa kramper i magen och sedan gick jag ut med mamma och hundarna. Sen blev det lite Tv och sen en lååång varm dusch med lite kallvatten då och då eftersom att 2 andra var inne och dushcade länge före mig.
Menmen sitter nu vid tvn och kollar på Hellboy 2, inte den bästa men den duger. Nej nu ska jag hälla upp ett glas med saft och bädda ner mig i soffan med en varm och mysig film:)
 
Ha en bra kväll!
God Jul & Gott Nytt År!




God "trött" eftermiddag & Goddag härliga JULLOV!

Äntligen hemma & Äntligen jullov!
Har vart en slapp och skön dag men ändå är jag trött som om att jag skulle ha jobbat i flera timmar?
kan ju bero på att kroppen inte är som den ska just nu.. dumma allergier! Är suoer glad för att det äntligen är jullov och julafton snart!? kan inte egentligen förstå hur fort detta året gått! Har hänt så mycket, både roliga och tråkiga saker. Blir nästan lite orolig över att jag missat göra något iår som jag skulle gjort, tiden har ju gått så fort att jag knappt hunnit med något överhvudtaget mer än skola?
 men nu är jag mega trött så nu ska jag lägga mig i sängen och sova en stund:)
Hörs senare!

God Jul & Gott Nytt År!




Godmorgon denna kalla morgon!

Idag är det riktigt kallt ute! -13 grader, brrr.
Ska gå ner till bussen nu för att göra min sista dag i skolan på ca 3 veckor! riktigt skönt.
hörs sen!
pussss




En liten tidig julklapp..

Fick en liten tidig julklapp av Vaaajk förut:) Det var ett litet paket med små söta flaskor med body lotion, tvål och pyttesmå söta badkulor^^ tyvärr har jag inget badkar så de kommer att få vara kvar i flaskan tills jag har ett:)
tack så jättemycket söta Vaajks!

p.s. Bild på presenten kommer senare.

Sitter och kollar på tvn med mamma just nu, Ghost Whisperer på TV 400:) ska snart borsta tänderna och gå och lägga mig. Är ganska trött efter att vart upp så tidigt imorse.

Godnatt.
Hörs imorn!
Pusssss




VAD TRÖTT JAG BLIR!

Nej det är klart att nät jag nu sagt att jag inte jag vara med Emil och åker hem att ingen ska åka mer än pappa och Zäta? jaja då kan jag ju kanske städa och plocka undan alla tusen klädesplagg jag spritt ut i rummet^^
Men inte nog med det!
Mamma & Pappa har upptäckt att julmust är bryggt på humle och vete så det är därför jag vart så dålig nu de senaste veckorna! så det blir fanta för mig på julafton:( jäkla skit säger jag bara!

menmen tänkte även lägga ut en bild på min och mormors knäck bak! :)


Superduper duper goda och söta! :)
blir faktiskt lite sugen på att ta en buss in till M&M för att kunna äta knäck resten av kvällen och sedan sova där^^ thihi. Ska kolla buss nu:)
Pussss




filmstjärna nästa?

Gå upp tidigt imorse för att göra mig iordning eftersom att jag skulle vara med och spela in en reklamfilm för JB:) Skulle egentligen vart och träffat Emil men fick istället bli att åka hem för att alldeles strax åka iväg till Munkfors:)

Dagens Fina klädsel:

lite suddigt men äsch...:)

hade lite problem med att välja igår hade även denna outfiten..

 
Men tillslut valde mamma den översta. Inspelningen gick jättebra kul hade vi kan jag säga:D
men nu måste jag göra mig iordning för att åka:)
Pusssss




skäms på sig!

Nej usch vad jag har varit dålig på att uppdatera nu denna vecka^^ det har hänt så mycket så jag kommer inte orka med att skriva om allt men jag kan ju dra allt lite kort:)
  jag kan ju börja med helgen.
Lördag: var med mormor på stan och köpte de sista julklapparna, fikade och var även på julmässan på muséet och sedan blev det hem för att fika ännu en gång med morfar:) Gick och handlade och sedan blev det fredagsmys:)
Söndag: idag var en riktigt härlig dag jag och mormor bakade knäck. Eller ah mormor gjorde mest för jag var inte så duktig men lite kunde jag iaf:) Blev mycket gott. bild kommer när vi har hittat Zätas minneskorts hållare eftersom att min har blivit uppkäkad av en viss Kira!
Måndag: Idag blev det mattelektion och sen hem äta, gå till bibloteket och sen iväg och dansa:)
Tisdag: Idag blev det skola och sen skynda hem för att hinna äta och sedan åka iväg på Mi´s dansuppvisning/lektion. Efter det blev det hem plugga lite mer engelska och sedan Ugly Betty & Bridget Jones Dagbok.
Idag: Skolan som vanligt och sedan blev det hem kolla in skolkatalogen som äntligen kommit! sen blev det ut med hundarna sprang med Mi i en pulka och vi gick ner till bibloteket:) Nu sitter jag här vid datorn och TV:n med hela familjen och kollar Jönsson Ligan, snart blir det Oskyldigt dömd på 4:an. hihi

P.S jag hittade en sladd instellerade allt som det stod och ändå funkar inte skiten? så tyvärr inga bilder idag.. kommer den dagen då jag kunnat installerat! :)

Ha en trevlig kväll allihopa.
Pussss




GODNATT!

Nej ni gott folk,nu blir det en snabbis in i duschen och sen sängen!
Måste vara fullt utvilad till morgondagen med Malin då det blir Ikea,MAX, och BIO!!! :D
pusss




Dålig kamera,dåliga mikrofoner och nitlotter.

åh vad dåligt allt lät just nu.. Men det var verkligen sämst ljud på de där mikrofonerna, sa man till lärarna hände absolut inget. Julshowen/ Luciatåget var väldigt fint och kul att se på, det var bara synd att man inte hörde vad de sa. Men eftersom jag hört när Mi och hennes kompisar har tränat här hemma visste jag ju vad de sa:)
som jag sa i det förra inlägget skulle jag ta kort och till er förvåning gjorde jag faktiskt det, det ni!
Vi köpte även massa lotter men inte en enda vinst? vilka skitlotter säger jag bara! Vet inte heller hur många gånger jag ropade om att vi som satt längre bak inte hörde vad de sa alls, men inget hände så jag gav upp.
och nu kan ni njut av dessa bilder som jag tog idag, med min otroligt... dåliga kamera!

Luciatåget.



Mi´s Julshow "Till stallet gå"


så får ni självklart en bild på min fina klädsel för kvällen.


Strympbyxor- Mammas eller mormors
Vitt linne- julklapp av mormor
Svart linne- Gina Tricot
Mönstrad kavaj- Gengåvan

Men nu ska jag in i duschen och sen tänkte jag måla om mina naglar i någon härlig höstfärg:)
vi hörs,
pussss




Nu går det ju riktigt bra ju?

peppar peppar ta i trä på att det kommer att fortsätta att gå så också.
Hade 40 engelska glosor till idag.. hoppas på alla rätt:)
Ska snart ner till lillasysters skola för att kolla på när hon har Julshow^^
Tänkte faktiskt ta lite kort och försöka finna ork till att lägga in dem här.
Ha en trevlig kväll, hörs sen!
Pusssisar




Varför stressar du upp dig så?

Ja precis så sa min pappa imorse när jag kom upp med min dator och mitt block.
Tränat nästintill halva natten kändes det som, tränade hela morgonen och tränade även i skolan så fort jag fick tid till att göra det. Klockan blev 12.20 lektionen började, magen snurrade huvudet var i kaos händrna skakade humöret var inte på topp. Klockan blev 12.45 och redovisningarna startade, först ut var jag och Victor. Jag klarade mig genom det hela och satte mig sedan ner på stolen helt cool lugn som inget hänt. Allt släpper och jag är glad igen och som toppen över i:et fick vi som var klara sluta 1h tidigare:)
Gilla denna dag, väldigt mycket!
nu blir det sängen:)
pusss




Pisskväll, pissdator, piss allt!

Klart att inte det skulle bli som jag tänkt mig?
Sitter på bussen på väg till dansen då Victor skickar sms och frågar om jag är klar med svenskan? Nej svarar jag efetrsom att redovisningen är på onsdag. Svaret blev att den är imorgon...
I panik ringer jag mamma som får komma och hämta mig ifrån dansen skynda hem och sätta sig med svenskan blir klar till 10, glad för att jag blev klar i naormal tid och fick med så mycket, försöker skicka dokumentet till min hotmail, nej det går inte... stoppar i ett USB-minne för lver den dit går till den stationära datorn för att skriva ut. Nej då har den datorjäveln lagt av.. eller ah Mi har laddat hem någon skit som gjort nått med datorn och inget funkar som det ska!?
Kul att dagen började med en glad och lycklig Elin men avslutas med en jäkligt sur och trött Elin!
Nu ska jag stampa ner för trappen och sätta mig med datorn i knät ist för att plugga...
Godnatt!
Puss




härlig dag vill jag lova!

Åkte till skolan, slutade 12 åt mat, tog bussen hem till Emil:) snacka om att den tog omvägar ta mig fan hela tiden, kändes som att jag aldrig skulle komma fram^^ ahja satt där och pratade och lyssna musik hade allmänt trevligt:) sen kom mamma hämtade mig fixade en sak at school sen åkte hem och fick lite mat i magen och om typ 1 timme blir det bussen in till dansen:) men innan det skulle jag behöva göra lite svenska.. eller ah det är ganska mycket^^
nej nu måste jag byta dator och försöka hitta orken till att plugga!
hörs senare!

pussisar


älska att håret ser ut att vara i näsan då, men gillar ändå bilden:)




aaaww så puttenuttegulligt..

Älskar min rubrik, verkligen!
sitter i soffan och kollar på Heartbrak Kid:) faktiskt lite kulig den och självklart romantisk då^^
menmen nu säger jag iaf godnatt här på bloggen:)
puss & godnatt sov sött!
Avslutar med en bild på min söta pussgris Kira!




Back home again...

Så var man hemma igen efter en snabbvisit inne i stan.
nu blir det familjemys eftersom att mamma & pappa var ut med hundarna och köpte med lite nytt godis eftersom att de åt upp allt i fredags då jag inte var hemma^^
Ha en mysig kväll nu allihopa:)
pusssisar




Nu åker jag...

Nu äntligen efter 5 timmars vänta åker vi äntligen in till stan.
Dels för att hämta min älskade flaska med mitt älskade hårgrejs och sen för att lämna busskortet till mormor och låna hennes bil eftersom låset på våran pajat och lånebilen ska tillbaka imorn^^ sen blir det säkerligen fika:)
men nu måste jag skynd amig att klä mig så att jag inte blir sist som vanligt ^^ heh

pusssisar!




JAG HAR TRÅKIGT!

Hela kvällen igår tråkade jag vid datorn och TV:n, fast lite kul hade jag när jag hittade gammla videos på mig och Zäta (min bror). Då skrattade jag så att jag grinade kan jag lova men ändå? jag hade verkligen inget kul för mig så vet ni vad jag gör? jo jag börjar städa rummet! Dammsuger,vattnar blommorna viker om kläder i garderoben och fixar.

STORT TACK TILL MALIN!!
som hade hittat lejonkungen 3 filmen på youtube! hela filmen? kan ni förstå vad kul?! så inget städ blir det, nu startar filmen:)
 hörs senare!
pusssisar!




GODMORGON!

Godmorgon på er, hoppas ni sovit gott:)
Vilket jag har iaf, vaknade vid halv 10 av att det luktade lussebullar i hela huset, men det var tyvärr inga som jag fick äta:/ menmen, vi ska baka det nästa helg sa mamma. Får se hur det blir, jag gissar på att det blir frysta från ICA eller nått iår igen^^ Men hoppas på hembakta för de smakar så himlans mycket bättre än de frysta.
Tänkte gå ut och gå en långpromenad med Kira nu och sen blir det väl att fixa sig lite eftersom att vi ska in till stan en snabbis sen:) Men nu blir det att dra på sig kläder och gå ut och gå!



Min lilla tossenossegos sommaren -08 här ar hon ca 8 veckor:)
eftersom vi åkte en lång bit för att kolla på henne fick vi ta med henne på en gång:) det var ca 3 dagar innan hon blivit exakt 8 veckor.
massa kärlek till en vän som alltid finns där, vare sig jag vill eller inte!:)<3

Hörs senare,
pusss




Vilken kväll/natt/morgon..

som sagt så vet ni ju alla att jag var med Mikkiz och Izza igår:)
Det började med att vi tog bussen runt  9 ner till stan.. vilken kul bussresa! och nej det var ingen som gick på att ni 2 skulle vara bisedxuella grabbar;) Somsagt mötte 2 trevliga, lulliga och faktiskt söta killar som mer än gärna pratade med oss.
Vi gick och satte oss vid Coffee House By George satt där en timme gick och tog ut pengar följde Izza bort till Score stod och pratade med folk där och sedan så blev det att dryga runt på stan fram till kvart över 2 då vi tog bussen hem till kvällens höjdpunkt.. en varm och inbjudande säng att slänga sig i och sova! xD
Kvällen slutade väl kanske iten direkt som vi alla planerat men jag är glad att det löste sig tillslut och hoppas på att vissa har fått sig en tankeställare om hur mycket alkohol man ska dricka, så att inte det slinker ur onödiga ord och meningar som sårar och inte är nödvändiga!
Träffade även en annan gammal trevlig kille, göteborska är hans nya dilekt också. Riktigt trevligt må jag säga!Riktigt trevlig och lyckad kväll, tackar!
Och en stor kram till Blom som trodde att jag var en 89.a eller 90.a och Mikkiz en 93.a(A) xD hahah

Nu ska jag in och ta en lång dusch och sedan komma tillbaka till tv:n och datorn^^
pusss




Mikkiz, smink,plattång och coffee house...

Detta kan ju inte bli annat än en lyckad kväll!
Dagen började med att jag och några till höll i dagens idrottslektion, ishockey blev det:)
Mamma kom och hämtade mig, åkte hem, duschade, åt mat och sen hem till Mikkiz. Fixade mig medans hon var i duschen och nu sitter hon och fixar sig:) sen blir det att dra ner till stan och coffee house by george:)
men nu blir det att äta lite all korv och dricka saft eftersom att jag är hungrig.. igen^^ heh

hörs senare eller imorn!
pusss




Sena bussar, erotisk massageolja & MAX...kan denna dag bli bättre?

Nej helt ärligt tror jag inte den kunnat blivit bättre.
Slutade vid 12 och då gick jag hem till M&M där jag lämnade av skolsakerna så att mamma kunde hämta dem sen:) Tog bussen ut till IKEA och mötte upp Mikkiz gick igenom allt på typ 10 min? hem till hennes pappa där det skulle bli lektion i massage av mig. Mikkiz hade då alltså hittat en massageolja i hennes pappas & Cristels rum.
M- Elin det står att den kan användas på alla kroppsdelar och att den även går att äta? Den har smörkolasmak.
E- Mikkiz, är det en erotiskmassage olja du hittat?
M- Ja jag tror det, sen står det att den ska vara värmande och blir det för hett skulle man blåsa på den kroppsdel där det blivit varmt...
E- HAHAHAHAHAHA, jag dör vad kul.
M- Äsch, den blir nog bra.
Det var en upplevelse som inte kunde blivit mer lyckad och kul.
Sen följde hon mig till bussen och jag satt och väntade på bussen som jag slutligen gick på för att sedan gå av när jag satt mig eftersom mamma sa att de var i stan och skulle iväg och äta på max^^
Så till max blev det sen hem,äta,duscha,packa och borsta tänderna. Nu ligger jag här i sängen och halv sover vid datorn och lyssnar på musik.
 
Imorgon blir det Coffee House By George med Mikkiz & Izza:)
kulkul.

Nu blir det att säga godnatt på er. Måste ju ladda inför morgondagens uppdrag, hålla i en idrottslektion... det blir skridskor på tingvalla^^
önska mig lycka till.

Godnatt!
pusss





Klar för kvällen...

Sådär nu har jag gjort klart allt arbete för denna kväll så nu kollar jag på Oskyldigt dömd och sen blir det sängen:) så därför säger jag nu..
Godnatt sov gott allihopa!
pussss




lite efter men vad fasen..

Börjar med att säga brrrr! idag var det inte varmt ute! fast det var inte så kallt att jag var tvungen att ha på mig så mycket kläder som jag hade, menmen är man rädd för att frysa och bli sjuk så är man^^
Idag har min käre lillebror fixat spotify på min bärbara dator^^ sist på hela jorden är jag säkert men vadå? nu har jag det iaf:) Idag har jag bara tagit det lugnt hitills, skrivit rent min praktik uppgift som jag ska lämna in imorgon och snart så ska jag in och duscha:) idag tänker jag då inte duscha sist och få kall vattnet!
Vad har alla andra för sig då?:)
Nu ska iaf jag kolla om det finns något gott att äta och kolla lite TV:)
Pusss



bilden har mormor tagit på Island i våras:)




I´m tired!

Nu har jag pluggat i princip hela kvällen! Nu ska jag packa ihop och sedan göra mig ordning för kvällen.
Godnatt!




kom just på!...

Att idag är det 1:a december och det innebär att det bara är 23 dagar kvar till julafton 30 dagar kvar tills det är ett nytt år och bara 17 dagar kvar till lov och jobb:) Ååååh vad jag längtar! På fredag tänkte jag att jag skulle ta mig en tur ut till KappAhl och hälsa på och bjuda på något gott. Jag saknar dem massor, jag hade så kul när jag var därute. Jag tror nog nästan att det jar varit den enda gången i mitt liv då jag vaknat självmant bara för att jag vill dit och arbeta och träffa dem. Vissa fick jag bättre kontakt med än andra men alla var riktigt super snälla!:)
Menmen nu var det inte KappAhl jag skulle prata om utan det var just detta med vad få dagar det är kvar på detta året. Helt sjukt vad fort det gått, har hänt mycket kul och självklart lite tråkigheter men man måste ju ha lite nedgångar i livet också annars blir det ju lite tråkigt. Men nu måste jag fortsätta med mitt pluggande så jag blir klar innan 12 inatt^^

p.s. bara för att jag är så snäll lägger jag in en till bild idag:) Denna tagen i november/december kanske januari 08/09 ( obs! datumet på bilden stämmer ej)

Pusss




Tjat och Gnat...

Sådär då var det dags igen för ett nytt inlägg..
det är ju vissa personer nämner inga namn men MIKKIZ! är nog den som tjatat mest om det att jag är så dålig på att blogga nu förtiden. Har inte hänt så där värst mycket mer än att jag fått massor med skolarbete. har även varit väldigt dålig på att ta kort, det kan bero på att min kamera är cp och jag önskat mig en ny som jag inte kommer få:( menmen idag står det massa plugg på schemat så därför blir det ett kort inlägg nu så kanske det kommer ett sen när jag pluggat och dragit en internetsladd ner till mitt rum och den bärbara datorn.^^
Nu blir det plugg önska mig lycka till:)

p.s. här kommer även en bild som det tjatas om att jag ska lägga ut^^

Jag 17år
Jag på min 17-årsdag i somras.
(Minnen säger jag bara eller vad säger du Mikkiz?)
Pusss♥






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0