I Forgot..

..To tell you guy´s!

JAG FICK STIPENDIET FÖR ATT FÅ ÅKA IVÄG TILL ÖREBRO OCH EMAX I SOMMAR!!! ;D

 Ja jag är väldigt glad, även fast säkerligen alla som blev nominerade kom vidare så är jag glad som att det vore något väldigt sällsynt. Har aldrig tidigare varit med om något liknande eller hört talas om det, så det ska bli riktigt kul och framförallt lärorikt!



(Bild tagen från google.)


Men nu åker jag in till Karlstad igen, får se när vi hörs igen.
Tills dess vill jag att ni all sköter om er och ser allting från den ljusa sidan, även fast allt sviker er.

P.S. Saknar min BV Mikkiz som är ute på Europa resa med sin klass:( Hoppas att sköter dig, och köper med något fint till mig då såklart! ;) Ses på tågstationen om 14 dagar!! <3 


God eftermiddag

Denna dagen har gått väldigt segt, vilket nästan har varit lite tur då jag hunnit med så himlans mycket. Jag har städat, vart ute och busat med Kira, vart ute på promenad med alla djur inklusive katten:) Jag har packat, jag har rensat, jag har gjort klart mina "läxor" de saker som jag missat under veckan då jag varit hemma. Just nu sitter jag med datorn i knät i soffan och väntar på att söndagsmiddagen ska bli klar, döör ju av svält snart!? heh.. eller inte. Senare i eftermiddag kommer pappa att köra in mig till stan och Mi ska på födelsedagskalas hos Tina snart.
Tänkte inte skriva så mycket mer nu, låter bilderna få tala om vad som har skett under denna helg.

Myskläder, ett måste i dessa lata dagar.


Hundbesök. (Trötta flickor)

Tilda & Kira

Maaat!


Dagens söndagsmiddag.
Köttfärslimpa med potatis, morötter och lök.


Dagens Outfit.

Kofta- Gina Tricot
Kjol- H&M
Linne - H&M
Leggings- Mammas låda.
Armband- KappAhl
Halsband- Mammas (Camédam)

Sen ville Zäta ofc påpeka hur mycket kortare jag är än han, fast han är 3 år yngre.


Det var allt för mig just nu.
Ha en skön fortsatt söndag mina kära vänner.




nattinatti

Nu säger jag godnatt.




Grums.

Ska snart åka iväg till Grums med  för att hämta hem min käre broder som varit hos sin flickvän inatt.
Tänkte slänga in en halvt dålig bild på dagens outfit som jag tog när jag väntade i bilen medans mami och papi var in på bergvik.

Dagens outfit.


Jeans- Lindex
T-shirt - Gina Tricot
Jacka- Vero Moda
Skor - Maxi, har jag för mig?




Godmorgon.

Solen skiner, magen mår bra och jag har sovit ut!
just nu känner jag bara lycka över att allt är över, för stunden i alla fall. Idag blir det en vanlig Persson/Söderberg dag börjar med att åka in till stan och handla,tanka och sedan blir det fixa andra ärenden, hem ut med hundarna, åka hämta Zäta i grums, beställa pizza, äta med grannarna och kolla hockeymatchen.
Gårdagen som förövrigt spenderades nere hos Sara och Jocke, 4 hundar blev det och det var trångt, tro mig!
Efter lite bråk,bus och rivning av deras hus blev de alla trötta och skulle sova.. gissa om det blev trångt i sofforna?
Kira och Sixten var iaf de som löste det hela smartast!

Sötast i stan är de!


Men nu måste jag göra mig iordning.
Hörs senare!




Så ska det låta


Sitter och kollar på "Så ska det låta" med mami och papi just nu. Efter det blir det nog sängen är fortfarande trött... Sånt är livet.

Ha en trevlig kväll allihopa så hörs vi imorgon igen!




home sweet home...

Nu är jag hemma, eller jag har ju varit hemma hela veckan fast inte i Forshaga.
haha, sitter uppe vid tvn och kollar 17 again och syster och hennes två kompisar är där nere och spelar teater, de håller på med kryckorna och vi har ju bara 2 par och de är 3.. gissa vilket snack det är där nere...  Menmen nu ska jag snart lägga mig och vila igen, har inte gjort så mycket annat. Blev inte mycket sova inatt eftersom att min mage är jättejobbig för tillfället, efter många om och men tillät jag mormor att köra in mig till akuten. Men som jag sa till henne så gör det inget, de tror inte att det är nått som är fel och därför gör de inget. Så hem åkte vi med mina kramper och försökte lösa det själva. Gick ganska bra. Så därför ska jag nu ta det lugnt denna helg och jobba ikapp det jag missat och sedan börja om på nytt nästa vecka och hoppas på att den får en bättre start än vad denna fick.

Ha det!




snabbt..

Ska bara tala om att snart åker jag iväg fär att jobba och sedan efter det så blir jag kvar i stan så får se när nästa uppdatering sker, men tills dess..

 ..Sköt om er, behandla varandra med respekt.
Tänk på att ett så enkelt ord som hej, kan få en människa att känna sig uppskattad.  

Peace out!




Nu blire natta!

Nej nu säger jag godnatt.
Gästerna lämnar oss precis.. eller ah gäster och gäster, våra grannar Sara och Jocke har varit här på lite lördagsmys med alkohol och godis. Imorgon blir det sovmorgon, börjar inte jobba förens 12! så jäkla gött. Men det förstör ju typ hela söndagen, men ändå jag har hela måndag förmiddag på mig också att sova.

hörs imorn.
Godnatt med er alla!

old pic.

/-Hittade en gammal bild på mig, ca 2-3 år gammal. -/
vissa tycker ju att jag lägger ut för lite bilder, men problemet är att jag inte orkar ta en massa bilder varje dag. Det är ju inte så kul och lägga upp samma bilder heller, eller några andra gammla som man ser ut som en knas på. Menmen nu ska jag sova!




jobbar och sliter...

Det blir ingen vila denna helg heller...
Blir att spendera dagarna borta på gruvön i grums och kvällarna i sängen med en bra film. På toppen av det hela har jag massor med plugg att göra inför nästa vecka... har 2 nationella prov och sen har jag två andra inlämningar. Men snart är det sommarlov! Då blir det iofs att jobba hela dagarna men ändå det är ändå sommar liksom!

Måste ju också även tala!
  Jag har blivit nominerad (stavning?) att få åka till Emax 2010! det känns helt otroligt att jag faktiskt blev nominerad dit. Väntar bara på att Cecilia ifrån Ung Företagsamhet ska ringa för att göra en intervju med mig och sedan bedömma om jag har det som krävs för att få åka dit! vilket jag förhoppningsvis har. Det handlar ju inte bara om vad man åstadkommit hitills utan vad man vill åstadkomma i framtiden. Anledningen till att jag egentligen valt att gå just entreprenör linjen. Men jag håller tummarna för att jag får åka, vilket då blir i juni, veckan efter midsommar. (Håll tummarna för mig nu!) 

Nu ska jag snart gå in och duscha och sen blir det sängen och läsa på inför NP i veckan. Måste även plugga på psykologin och skriva klart idrottsuppgiften.. usch bara tanken på vad mycket jag har att göra får mig att bli jättetrött.

Hörs senare.


p.s. för er som undrar vad emax är, här är deras hemsida som ni kan klicka in på om ni vill.. http://www.emaxsverige.se/




Pluggdag..

Sitter vi skoldatorn och skriver som satan på min fördjupning i historia B. Ska göra det fram tills 21.00 för då börjar desperate housewives och efter det blir det sängen. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och så hörs vi mer en annan dag för imorgon blir åker jag in till stan och stannar där resten av veckan antagligen. Imorgon vet jag iaf att jag ska vara med Malin och vi ska fika! jag kan verkligen inte få nog av att sitta på ett café och bara pladdra på om massor av saker. Ska bli trevligt sen efter det blir det väl hem och sova tidigt antagligen:)
Men nu måste jag fortsätta mitt skrivande så jag får så mycket som möjligt gjort.

Ha de!




Godnatt

Dålig update kommer det nog vara denna vecka, har så himla mycket denna vecka!
men nu ska jag sova iaf.

Hörs när vi hörs!
Godnatt.

p.s Tala om för personer i din närhet att de betyder mycket för dig, även om ni inte träffas varje dag, för en dag kan det vara försent!




GILLA!

Gilla att min hund är så stor men så feg...
 mamma och Mi var nyss ute med dem och så berättade de att när de kommit till stället där vi brukar släppa henne och hon springer in i skogen och hämtar kottar, sen helt plötsligt hör de ett gnäll och ut kommer Kira springandes.... med en katt efter sig! xD herregud jag dör av skratt, hade ju gärna viljat varit med och sett det tänk er en schäfer/border collie komma gnällandes/springandes med en katt efter sig! Jag kan verkligen inte sluta skratta när jag tänker på det, så himla typiskt Kira att vara feg som en liten bebis. Senast igår började hon morra och voffa(eller vad det heter) och sen när Tayzon skällde till vart hon livrädd och sprang och gömde sig bakom mig i soffan.. älskar verkligen den hunden! hon är min absolut bästa vän i ur och skur!

Nu blir det att skriva klart den där dumma svenska saken så jag blir klar någon gån iår!




Plugg+Tvn

Nu har jag varit ute nästintill hela dagen, blir ju aldrig som jag tänkt mig. Istället för att plugga förut blev det att jag åkte ut och åkte inlines med Mi, sen blev det datorn, åt mat och sen satte jag mig ute i solen med min svenska och gjorde faktiskt en hel del. Nu ska jag bara finna ork till att skriva ett pm till min lärare som jag måste lämna in senast imorgon.. usch vilken ångest jag har över att jag inte gjort det tidigare har ju trots allt haft över en vecka på mig och fixat detta?! Vet inte vad som tagit åt ,ig? jag som alltid varit så plikttrogen och gör klart sakerna samma dag som vi fått uppgiften.



du kunde inte ge mig ett värre straff eller, Gud?
fuck this shit!




Kira 2 år!

idag fyller Kira bira bus 2 år! kan inte förstå vad fort tiden har gått. stort grattis till henne!

Igår blev jag så trött på pluggandet så jag tog en buss in till stan och Mikkiz. Vi tog slappkväll eftersom båda var helt döda av trötthet. Först kollade vi såklart skönheten och odjuret, som vi alltid gör när jag är där. Sen blev det datorn en stund, sen kolla vi på kärlek och lavenemang, thihi. Var ju även meningen att jag skulle plugga därborta men det blev det inte så mycket med^^ så nu måste jag sätta mig med svenskan, vare sig jag vill eller inte:(

Ha det gött denna soliga varma dag!




tröööött!

Är hemma i forshaga, vilket märks. Dagarna fylls av äkta syskon kärlek (läs bråk,gap och skrik!) Imorgon åker jag i till stan igen. Orkar inte.

Gårdagen spenderades iaf hemma hos Malin i skattkärr, riktigt trevligt att äntligen få träffa nästan hela hennes kompisgäng ifrån torsby. Vi gjorde tacos, spelade spel och snackade hur mycket so helst. Sen på kvällen när vi alla var lite trötta och lulliga blev det att kolla på TVn, fast vi snackade för det mesta.
Tack för en riktigt trevlig kväll brudar! och den för mestadels ensammna grabben.
 Idag blir det att plugga järnet inför Np i svenskan... har inte gjort ett skit! menmen sånt är livet, har massor att göra denna helgen.

Nu blir plugg sen blir det att sova av sig det värsta för att sedan börja om på nytt!
hörs en vacker dag.




jobbar,

Det går aldrig riktigt som jag tänkt mig, idag ringde mamma vid halv 11, hade precis tagit mig upp ur sängen. Iväg och jobba kom hem  strax innan fem och nu ska jag jobba resten av veckan borta på gruvön i grums. Har egentligen massa plugg att göra men det får bli plugg hela helgen och inget annat! Nu ska jag kura ner mig i soffan och kolla på hockey med mamma och pappa.
Hörs när vi hörs.




promenad..

Godmorgon mina kära läsare.
ledsen för den dåliga uppdateringen igår, men hade ingen större ork eller lust att sätta mig vid datorn. Var som sagt på min kusins födelsedags kalas igår, riktigt trevligt som vanligt. Fast jag skulle nog inte ätit så mycket glass, idag mår jag inte bra kan jag säga. Sen när vi kom hem var jag med mamma och pappa ut med hundarna påvägen hem svängde jag av till Erik, som var hos sin pappas lackeringscenter. Satt därnere och snackade med han. Efter en stund blev det att gå hem eftersom att jag blev jättehungrug, gick hem och åt. La mig i soffan efter jag ätit och där fastnade jag hela kvällen, kollade på massa filmer med mamma, pappa och Mi. När mamma och pappa sedan var ute med hundarna vaknade jag till och drog på musik och började dansa, självklart joinade Mi med också. Stog vi och dansa och fjantade oss en stund och vi slutade natten med att kolla på Twilight, jag kan inte få nog av den. Inte tvåan heller för den delen. Nej nu ska jag ut på promenad, ska bara föra över lite musik till en mp3. Har tröttnat på min musik på mobilen!

Hörs senare.




VÅÅÅR!

Äntligen! äntligen har våren kommit. Har hunnit med väldigt mycket idag, redan. Jag har varit ute på långpromenad, har duschat, fixat mig och ätit frukost. Har även gjort iordning mamma i håret. Vi ska alldeles strax in till stan för att fira min kusin Nathalia som blir fjorton år idag! Stort grattis till henne.
Efter firandet vet jag inte vad som händer, blir att åka hem och kanske försöka göra klart min svenska muntliga np som jag ska prata om när jag kommer tillbaka till skolan.
Nu blir det att sätta plåster på min stackars häl som har fått ett skavsår av att jag lånade Mi´s gympaskor. Hon aldrig använt dem, så då tog jag dem.
Hörs senare.

p.s. Va ute och njut nu av det vackra vädret nu!




nu säger jag...

... Godnatt. Är så trött jag knappt orkar röra fingrarna över tangentbordet, så därför säger jag nu godnatt.
Sov sött!


ungefär så som jag ser ut när jag sover...;D




Sitter med Erik,

Sitter nere i mitt rum just nu med Erik. Vi snackar gammla minnen och såklart så snackar vi om hans nya otroligt vackra cadillac. Tyvärr så har jag ingen bild at the moment, kommer en dag. Vi har kollat på "bröllopsfotografen" jag verkligen älskar Ulf Malmros filmer! Nu snart blir det väl ut och kolla läget, sen blir det hem till sängen.
Ha en skön kväll allihopa!


P.s.  Jag är inte alls bonne, det var kallt ute och jag fick låna en varm jacka.




GLAD PÅSK!

Hej allihopa,
nu har jag äntligen kommit hem, eller har ju varit hemma en stund men nu är det slappa järnet som gäller. Har suttit ute i solen och läst tidningen har även lekt lite med Kira.
 Blev väckt strax innan 7 och sedan blev det att gå upp sätta på sig kläderna och sedan göra iordning frukost. Åt frukost där. Åkte och hämtade Annci och Fredrik på gruvlyckan och sen blev det ut till skoghall. Slutade vid 12 åkte och handla. Sen hade vi även med två passagerare i bilen hem, Mikkiz och Lisa (hennes mamma). Självklart snackade jag och Mikkiz hur mycket som helst, ovanligt eller? nej inte direkt =)
Men nu blir det snart påskmiddag här hemma och efter det så blir det mys vid tvn och godis för min del.

Ha en trevlig påskafton allihopa!


Glad Påsk!




glömde ju..

Dagens outfit idag ju! så slänger upp en bild på den nu och sen får det nog bli sängen för mig, ska ju upp om ca 5 timmar!


detta får bli dagensbild, ser ut att vara rejält hjulbent på den andra, så därför kan jag ju berätta att jag har ett par svarta strumpbyxor på mig.

Sov sött, Godnatt!




TVn

Sitter och kollar på Wall-E just nu. Har tidigare kollat på Cheetah Girls 2 och How to loose a guy in ten days.
Var ut med hundarna förut med mamma, gissa vad vi hittade!? en fjärilslarv!


(suddig bild jag vet, men försök själv att inte slänga iväg den av rädsla samtidigt som du ska ta ett bra kort)
Nu ska jag kolla klart på Wall-E och sen blir det att se det lilla som hinns se på Talang 2010:)
Hörs senare. 




sovmorgon..

Idag så sov jag ända till halv 10, eller hade ju sovit längre om inte mamma väckt mig och tvingat upp mig till frukostbordet. Haha, hon tror att jag inte vill äta mat längre bara för att jag inte åt eller drack något igår då jag mådde så illa. Sånu har hon stenkoll på mig. Ahja jag ska väl vara glad överatt jag har en mamma som bryr sig! ♥
Nu blir det in i duschen om jag vågar,Zäta har varit därinne i typ 30 min och Filip är ju verkligen snäll som säger allt vad han gjort där inne.. uuuh. ;D
Hörs sen.












godnatt

nu mina kära läsare säger jag godnatt.
Hörs imorgon, eller senare idag kanske man ska säga!
Sov sött.


Ångesten växer för varje minut. Men gjort är gjort, tiden går inte att spola tillbaka. Det som sker det sker.




12 timmar nu...

woow! tiden går fort säger jag bara, har nu suttit vid datorn i över 12 timmar. Har knappt rest mig upp ur sängen mer än för att kissa och när mamma tvingade upp mig för trapporna för att äta middag med dem. Sitter och inte gör något speciellt, inne på msn, kollar på youtube, inne på Facebook och lyssnar på musik:) läser även på www.felsms.com skitkul! 
Nu blir det att forsätta denna trevliga kväll!
Ha det!




:(


Det snöar/regnar? ute.. och det betyder att våren plötsligt försvann längre bort, men ännu längre bort försvann sommaren.

Längtar efter sommar, sol och värme. Jag längtar efter att kunna gå ute i trädgården i ett par korta shorts och ett slappt linne, jag längtar efter att kunna lägga mig ner i gräset och känna solen värma min kropp. Kunna sitta på en bänk med en glass i handen och kunna blunda och känna solstrålarna mot mitt ansikte. Sitta ute på m&ms balkong med en bra bok och ett glas svartvinbärs saft och bara kolla ut över vyerna.
Jag kan gissa på att det inte bara är jag som längtar efter sommaren. Alla längtar vi efter värmen, ljuset och de varma dagarna och nättern.
Denna sommaren kommer att vara något alldeles speciellt, de flesta i kompiskretsen kommer att fylla 18 år under sommarhalvåret och det betyder att det kommer att bli många fina utekvällar på krogar och caféer. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter att kunna sitta ute på ett kvällsöppet café med ett glas cider eller en fanta(avstår gärna från alkohol.) Detta kommer nog bli en av de bästa somrarna i mitt liv!
Så ge mig sommaren nu!



detta blir dagens outfit. I protest emot att sommaren ska komma snart!





Godmorgon,

Första dagen på detta lov och jag ligger i sängen helt däckad efter en jädrans jobbig natt..:( Har varit illamående och det har krampat nått så in i nordens mycket i mgaen, det kan ju bero på att jag åt ett centerpaket igår. Heh. Men så illa har det nog alfrig varit. Ahja hoppas på att jag mår bättre lite senare under dagen så att jag får i mig lite mat.
Blev väckt av Mi imorse som ville att jag skulle måla henne som en kanin, så masa sig upp ur sängen blev det ju och börja sminka henne, eftersom det regnade ute var vi tvugna att leta fram lite regnkläder och så fick hon låna mina gummistövlar. Men gud! vad ska jag ha på mig nu när jag måste ut med hundarna sen? Jag kommer ju vara sjöblöt om fötterna?! Jaja, det får vi ta då. Nu blir det att kolla fler av Outsiders avsnitt. Det som jag har gjort hela natten typ.
Ha en bra torsdag.






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0