NY BLOGG! NY BLOGG! NY BLOGG!

LÄS MIN NYA BLOGG HÄR!!!!
http://alwaysdifferent.devote.se/

Som jag nämnde i tidigare inlägg hade jag tråkigt, så jag skapade mig en ny blogg. En nystart kan man säga. Följ mig där i fortsättningen!
En liten överraskning sådär på kvällskvisten. Haha.

Ha de!




Uttråkad.

Vad ska jag göra? Är uttråkad men samtidigt för lat för att göra något, hur går det ihop? Ja, jag förstår iaf inte ett dugg.
Tror jag ska göra mig klar för kvällen och lägga mig och läsa tills jag somnar. Vaknar jag säkert som jag gjorde idag... 07.15 vaknade jag till första gången. Tvingade mig själv att somna om och så där höll jag på fram tills klockan blev 09.30. Då gav jag upp.

Har inte heller bestämt mig om jag ska dra mig iväg till skolan imorn eller inte?.. Har ju ingen dator så jag sitter ju egentligen bara där och stör alla andra. Haha.

Nu ska jag fortsätta och göra ingenting tills jag lägger mig och läser. :)

Later!




ingen rubrik.

Jag är helt slut, skulle kunna säga godnatt och gå och lägga mig. Men då missar jag allt roligt på tvn... inte ok. Haha.
Har inte heller bestämt om jag ska dra mig iväg mot gubbholmen och springa. Dock är jag helt slut, frågan är om jag orkar? Eller ska jag ta det imorn istället? åååh vilket problem jag har då... haha.

Fast om jag ska springa så kan jag sova hos mormor och morfar närmare hem då.. haha.
Ja vi får se vad jag bestämmer mig för att göra.

Ja nu kom ju lillebror så då ska jag hjälpa honom med läxa. Kul.

Later!


En iskall dusch + lite vind..

... Känns som att sommaren tar jäääävligt lång tid på sig att komma iår.
Efter att ha kört 1h pass med jympa svettig och äcklig på vägen hem började det plötsligt spöregna när jag gick där i backen. Jisses amalia, det var igen dålig skur! Jag var helt dyblöt när jag klev in innanför dörren. Skyndade mig in en dusch, började med låg temp på vattnet för att sedan öka värmen allt eftersom. Vill ju inte bli förkyld igen! haha.

Nu sitter jag här med två smörgåsar och funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Tills jag kommit på det sätter jag mig framför tvn så länge.  :)

Later!


Träning.

Drar mig emot friskis och svettis och kör ett pass! :)

foto:Google

Later!




Good Morning.

Idag är det tisdag och jag är ledig, heeela dagen. Har inget inplanerat så direkt. Ska iväg och träna sen vid 11.30 och sen senare tänkte jag att jag skulle gå till gubbholmen och springa ett varv där.

Men nu är det dags för frukost, rostmacka med rökt kalkon och tomat på. Mums!

Later!


Dagens Outfit.


Enkelt men snyggt.

Later!


Monday

Okej, glöm det jag skrev tidigare idag om att datorn är borta några dagar.. den kommer inte tillbaka till mig förens EFTER studenten.. hjälp!

Just nu tackar jag verkligen mamma och pappa lver att vi har så många datorer som vi har. Efter att jag ätit i skolan, spelat airhockey emot Linn och en tur till mormor och morfar och sedan solariet så är jag äntligen hemma. Har väl egentlgien varit hemma ett tag nu. Fast fastnade framför tvn, hehe.

Har inte gjort något speciellt idag. Vi ska till pappa och sova där inatt så det blir bara jag, Tayzon & Måns hemma imorn. Har inte en aning om vad jag ska göra. Funderar på om jag ska sova kvar här själv istället. Någon gång så måste jag ju lära mig att sova själv.

Kanske blir det en springtur sen, beror på om det fortsätter att blåsa storm eller ej.

Later!


Datorinlämning.

Ska alldeles strax lämna in min dator för att ghosta om den och sådant. Det kommer att ta några dagar vilket innebär att updateringen här kanske blir lite halvtaskig här under några dagar. Fast det är ni ju redan vana vid ;)
Hoppas på att det går fort.

Men tills dess kan jag ju säga..

Later!




Träning.

Godmorgon!
Nu ska jag bara borsta gaddarna så beger jag mig iväg mot friskis sen. :)

Later!


Bildbomb.







Dessa bilder beskriver lite om vad jag gjort, haft på mig och sådant under de veckor som jag nu knappt lagt upp några bilder.
Nu är hela rummet städat, lite ommöblerat och lite finare. haha. Låter som en reklam?
Ska alldeles strax lägga mig och läsa ur boken. Måste somna i tid, ska upp och köra ett pass imorn borta på friskis 07.00 har jag bestämt. Även fast kortet snart går ut ska jag använda det fullt ut nu och antagligen köpa mig ett nytt? Eftersom att jag blir kvar i staden under ca 1 år till. Om jag inte får jobb i Örebro och flyttar tidigare det vill säga. :)


Later!



Cleaning lady has arrived.

Syster har haft en hel del vänner som sovit här i helgen, så nu ska jag bädda om min säng, städa rummet och sen blir det att ta det lugnt med min bok.

Ska även lägga upp en bildbomb senare. Höhö.

Later!


Studier.

Jag har nu chokat hela min familj och delar av släkten...så tänkte chocka er som läser här med!
Dels med att jag ska plugga vidare men att jag dessutom nu bestämt mig för att plugga till jurist. Eller ja, jag vill bli en förmedlare. Är för stunden 70 % säker att jag ska läsa det. Har ju hela hösten på mig att tänka efter. Läser antagligen en engelska kurs här och sedan drar jag. Till Örebro.

Nu drar jag tillbaks till m&m för mat. Kålpudding med potatis!!! :D

Later!



Matvrak

Jag är verkligen hungrig konstant! Helt otroligt, jag kan äta en stor portion och 30 min senare är jag hungrig igen? Mask i magen påstår mamma, gravid påstår pappa. Haha ja, jag kan ju garantera att det inte är något av dessa. Däremot kan jag tänka mig att det beror på att jag har varit inne i "en dålig" period vilket innebär att jag antingen inte äter alls eller så äter jag jättemycket. Denna period har jag ätit jättemycket. Så nu när jag "är tillbaka" har magen vant sig med att äta sig igenom dagarna. Haha.
Hoppas verkligen på att eftersom att jag skickat in alla mina uppgifter kan jag få gå sen. Och då blir det hem till mormor och kolla om dem vill käka räksmörgås med mig ikväll! Är så jäkla sugen på det. Mmmmh.

I övrgit så ska jag inte göra något, har ju inget plugg att göra och inget annat planerat heller. Bara ta det lugnt, kolla film. Kanske tar och spenderar helgen hemma hos m&m istället? haha. Långt hemifrån... 1km. haha.

Nu ska jag fortsätta och inte göra något vettigt.

foto:google

Later!



Dålig update.

Har ahft en dålig vecka, därav dålig update här. Men nu är det bättre och jag är redo för nya tag. Ska verkligen ta tag i mig själv nu. Mer träning mindre drickaande... ska INTE ut i helgen. Ska verkligen göra allt annat utom det.

Det var allt jag ville. haha.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det natta.

Later!


solig måndag

Imorse var detta ingen bra dag, inte för att den är så mycket bättre nu. Fast jag har iaf fått skolarbete ur vägen har 1 uppgift och 1 prov att plugga till nu. Känns ändå helt okej. Fast känns som om att det säkert ligger en uppgift och skräpar i något ämne..
Snart blir det mat här hemma, mos och hamburgare! Efter det ska jag ta tag i den sista uppgiften och även läsa på till provet som vi har på torsdag.

Imorgon är det fotboll också istället för lektion... får se om jag kan låna syrrans shorts, eller lättare sagt mina shorts som råkade hamna fel vid tvättvikningen en gång och numera "ägs" av henne. Visst är det underbart med syskon? hmmm..
Hoppas på visnt gör jag också, läs nu hoppas! haha.

Nu ska jag kolla på puckon som försöker övertala polisen att det knark som ligger i deras byxor inte är deras. Cops är verkligen underhållande precis som Jerry Sringer. Älskar att kolla på de programmen! haha.

Later!




Grå måndag.

Jag visste ju att denna dag skulle komma, snart, väldigt snart. Ändå gjorde jag inget för att förhindra det. Det är måndag, behöver jag säga mer? Ska hem och dränka mina sorger med tv tittande och ha en tycka synd om mig själv dag. Orkar inget. Har ingen lust att göra något alls.

Hatar måndagar, åtminstonde denna måndag!

Imorgon är en annan dag.

Later!




Söndag.

Det har nu gått 3 år sedan jag var på detta, nu är det dags igen. Min kusin ska konfimeras så ännu en gång ska jag sitte i kyrkan och lyssna på allt. Ska jag vara ärlig så tror jag inte ett dugg på allt som sägs i kyrkan, jag tror mer på den vetenskapliga proccessen. Kanske för att den känns lite mer realistisk? Men alla får tro på vad dem vill och alla har rätt att uttrycka sin åsikt utan att provocera. Har fått lite tips om att jag nu har chansen att be om förlåtelse för mina synder.. frågan är om jag ens får ta steget in i kyrkan? Dörren kanske går igen precis när jag kommer. Haha, vore ju kul om inte annat.

Så nu ska jag väl fixa mig lite och ta tag i lite skolarbete innan vi drar iväg till kyrkan strax innan 15.00.

Later!




Gårdagen.

Gårdagen var väldigt rolig, fylld av skratt, dans och alkohol!
Vet inte vad jag ska skriva? har bara allmänt tråkigt just nu... är inte hungrig men är sugen på mat ändå? Gärna hämtmat. haha.

Ska fortsätta kolla på film hela dagen eftersom att det blåse typ storm utomhus? :( blööö.
Skolarbete borde jag kanske göra också? aaah shit vilken ångest det kom nu då.
Åh, pappa ska köpa kebab hörde jag nu! kanske blir det bra ändå:)

Later!


Nice.

Efter en grym kväll igår drar jag mig in mot stan nu! :)

Later!


...

Lev som du lär andra.  




Fredag den 13e.

Idag ska vara en oturs dag.. det började med att jag trodde att jag försovit mig, sprang runt som en idoit och skyndade mig för att kolla om jag missat bussen, trodde jag hade gjort det. Det kom en ny och jag stresar runt och sen anländer jag till skolan... riktigt tomt var det, inte konstigt när kl var 08.05?! Men jisses så tidig man kan vara då? HAHA!

Men idag har jag bestämt att det ska bli en bra dag, oavsett vilka saker som sker! :)
Det blir vad du gör det till, kom ihåg det.

Later!




Blööö.

Vet inte vad som skett,  men denna dagen har verkligen varit en sug dag! Är verkligen på tråkigt humör.. inte lust med något. Vill bara hem till mormor och morfar och lägga mig i solstolen och hoppas på att bli lite brun.
Blööööööö!

Det är säkert för denna dumma förkylning som aldrig vill gå ur min kropp.

Later!




Kaos.

Än så länge så har verkligen allt krånglat.. är det fredag den 13e idag istället för imorn för mig eller?! Börja med att försova mig, kommer till skolan, inser att mina päron som jag hade med mig är mosade..jahapp det var den frukosten det. Har engelska C, får reda på att alla uppgifter som jag skickat in sedan efter jullovet inte kommit fram.. krånglar med det. Kollar upp åldersgränsen för imorn på tempel, det står 20 men visar sig att förköp är 18. Försöker leta upp priser nej inget finns.
Så detta innebär att jag efter skolan idag får först pallra mig hem, lämna saker och sedan ner till scala för att kolla förköp. Och är de för dyra så blir det inget alls.. ännu en hemmahelg?! :O Detta får vi ta och lösa. Haha.
Hoppas att morgondagen inte blir så mycket full av otur, för jag tycker att denna dagen varit grym nog emot mig än så länge.

Tyvärr får ni ingen dagens look förens ikväll eller nått. Försov mig och hann som sagt inte ta kort.
Nu ska jag läsa igenom det tjocka häftet so jag fick utav Pia i tisdags.

Later!
♥♥♥


Lunch.

Bäst vi packar ihop så vi är först i matsalen.. vi slutar ju trots allt om 10 min! :D Haha.


Later!

♥♥♥


Onsdag.

Godmorgon på er!

Sitter som vanligt i skolan just nu, för tillfället helt ensam? funderar på om jag missat någon info?! haha. Nej men de kommer nog snart :)

Igår blev det som sagt att fira lillasyster, dock inte en sådant stort firande utan det blev bara jag, mamma, Malin och Mi då. Pappa och Zäta var tvugna att dra iväg på ett hockey möte och mormor och morfar kom inte då morfar inte kan ta sig upp i vår lägenhet. Men vi hade trevligt ändå, hon var nöjd med sin födelsedag. Till middag bestämde hon Max! haha, skulle ju nästan kunna tro att det var jag som fyllde år och fick bestämma maten? Höh.
Efter det så blev det att kolla på Eurovision Song Contest förkortning "ESC" haha. Datanörd? Ja.

Idag så blir det att kolla hockeyn och umgås med Malin, as usual. Lite plugg också, kanske. :)

Nu ska jag ladda för en samhällskunskaps lektion! :)

Dagens look.

foto:jag.

Later!

♥♥♥




En solig dag.

Idag är det ingen vanlig dag.. idag är det min lillasysters födelsedag! Så massa grattis till henne.
Sitter i skolan just nu, hade lite problem med bussen imorse så vart lite sen. Har jobbat med Religionkunskapen och tänkte jag skulle göra järnet fram till lunchen. Dock var jag ju bara tvungen att gå in här och uppdatera er lite.
Igårkväll så kom jag och Malin på att vi ville baka, så kärleksmums blev det. Smakade... gott. :) haha.

Nu ska jag som sagt köra järnet. Uppdaterar mer i eftermiddag! :)

Dagens look.

foto:jag
Var uppe redan till 07.00 imorse, för att sjunga för lillasyster. Fast hon var såklart redan uppe xd haha.
Hann iaf måla naglarna, nice de!

Later!

♥♥♥


Godnatt.

Nu blir det sängen för mig. Har även bakat lite med Malin, kärleksmums blev det. Ojojoj, det blir att göra om någon gång! haha.

Ska läsa min bok nu.

Later!

♥♥♥


Homework is tha shit!

Sitter här med Malin vid köksbordet och vi pluggar järnet. Okej, Malin pluggar järnet... själv sitter jag vid Facebook. Fast jag har ändå fått arbete gjort. Så lite cred ska jag ha! :)
Snart börjar hockeyn Sverige-Canada! Hoppas på vinst som alltid!

Ska köra ett sista ryck nu innan jag packar ihop för idag. :)

Later!

♥♥♥


Dagens look.

Godmorgon på er!

Just nu sitter jag i skolan, inte många här nu. Bara jag, Linn och Hanna. Såhär ser jag ut idag.

foto:jag

Idag blev det enkelt och stilrent.
Kanske skulle börja med dagens väska? har ju plockat ner lite av alla mina väskor, ha en ny varje dag. :) haha.

Nu ska jag ladda för en för en företagsekonomi lektion med Pia. Hoppas hjärncellerna är på plats! :)

Later!

♥♥♥


To being proud over yourself

Har precis skrivit en hel eneglska uppgift. Insperationen kom från när jag lyssnade på favoriten Brolle, såklart! Mindre än en timme tog det att skriva det, asbra blev den! Läste just upp den för mamma och syrran, de gillade den. Haha. Åtmisntonde så låtsades syrran som om att förstod vad jag sa. :) höhö. Gulligt!

Nu ska jag lägga mig tillrätta i sängen och börja läsa boken.

Later!
♥♥♥


Weekend.

Som jag skrev igår skulle kvällen säkert bli kul ändå.. och det blev den. Efter en långpromenad med mamma, pappa och Tayzon blev det att få skjuts utav mormor hem till Mikkiz där det blev att prata, promenera, kolla film och bara ha det mysigt. Ett perfekt avslut på dagen. I frömiddags drog vi oss ner mot staden där det blev att köpa paket till lillasyster som fyller 12 på tisdag! :)
Köpte även ett par jättegulliga trosor till mig. Efter denna lilla mini-shopping blev det att köpa en glass (Calippo, cola) stekte lite i solen och sedan blev det en promenad hem för mig, medans Mikkiz drog iväg på hudparty.
 
När jag kom hem höll de på och städade.. så jag joinade dem, hela lägenheten förutom vardagsrumsfönstrena är nu tagna. Allt är skinande rent. Precis som i Ajax reklamen! ;)
Emellan åt blev det såklart mat och även lite övningskörning. God var maten och körningen gick bra.

Nu ska jag ta mig lite hostmedicin och sedan blir det att lägga sig i sängen och läsa ur en ny bok.
"Jag kommer sen" som är skriven av Eva Wiklund och handlar om den diskotekbranden som var i Göteborg 1998. Ska bli riktigt kul och läsa denna boken. Dock kommer jag att gråta mig igenom halva kan jag tänka mig... :) heh.
Har även varit uppe på vinden och hämtat ner alla mina handväskor.. tänk, de har legat där sen i december snacka om lycka när jag fick se dem igen!
Och så rensade jag garderoben! Ännu en gång. Så nu blir det ännu en säck till Myrorna :)

foto:jag

Nu blir det mys!

Later!

♥♥♥


Won´t take no for an answer!

Har grymt tråkigt. Hade hoppats på utgång men så blev inte fallet.  Bara för att göra annat än att sitta hemma, vilket jag gjort nu i 3 dagar!!! :O inte likt mig. Elller jo, jag har ju vart ute på stan och sånt men liksom inte hängt med massa vänner så. Bara korta stunder. Kan ju bero på att ingen vill bli smittad? haha. Menmen nu är det hostan som är den värsta bara. hööh.

Så det blir väl att göra skolarbete ikväll. Kul.
Tur att pappa och mamma är sällskapliga iaf, vi shottade nyss en varsin jäger! Kanske att det blir en trevlig kväll ändå?! haha. Nice.

Här kommer äntligen de bilder som jag lovat er! :)

Valborg 2011!





Resten av bilerna är inte till att göra offentliga! :) haha

Nu blir det mat, igen! haha. Fatzooo!

Later!

♥♥♥


betyg.

Fick reda på att betygen sätts preliminärt nästa vecka.. kul Elin. För d har ju inte alls mycket kvar... Ska försöka och göra något nu. På riktigt!! inte bara skriva här att jag ska göra något utan jag SKA göra det!
haha

Later!

♥♥♥


Förkyld.se....

Min frånvaro har helt och hållet berott på att jag under gårdagen låg helt däckad med 39.4 i feber och en förkylning som är utom all barmhärtighet! Usch.
Jag har verkligen inte tur denna vecka... imorn måste jag till skolan eftersom att jag har bokslutsprov. Yey!

Tur att jag har Malin som är så goo och köper glass och ipren till mig! Tack! ♥

Mamma köpte ett helt paket med piggelin igår.. hälften är borta. Ooops. haah. Men jag är sjuk, så det är ok! :)

Nu ska jag börja plugga inför provet imorn...

bilderna kommer ikväll, dessutom!! :)

Later!

♥♥♥


inte min dag idag..

Vilken jäkla dag.. har känt mig lite hängig hela dagen... halsontet blir bara värre och nu har jag fått en förkylning på det. Tack så mycket syster!!

Inte nog med detta, höll på att ta dö på alla oss som var iväg och jobbade förut.. öppnade en flaska med flytande innehåll, det var en barnsäker kork. Nu vet jag varför! Det var en sån stark doft att jag dels inte fick någon luft men att det bara rann ur näsa och ögon. Vetefan var det var men starkt luktade det!
Ska aldrig mer vara nyfiken i hela mitt liv. HAHA.

Så nu sitter jag här med en eländes förkylning, huvudvärk och såklart en hungrig mage.
Klantade mig hela eftermiddagen. Sängen är nog nästa stopp för mig, efter att jag.. ätit, duschat, kollat ut kläder till imorn och kollat desperate houswives.. om jag hållt mig vaken så länge! Haha.

Bilder får det bli antingen senare idag eller imorn.. orkar verkligen inte nu.

foto:google
Precis såhär känner jag mig!...

Later!

♥♥♥


Hungrig tjej- Hej!

20 min kvar tills vi slutar + 20 min tills matsalen öppnar 40 hela minuter innan jag får mat?! Hjälp. Har skickat in 2 uppgifter redan, Stolt! haha

Nu ska jag göra mer uppgifter så att jag tänker på annat än mat! :(

Later!

♥♥♥


New day, new thinking.

Åh sovmorgon till 07.30 tänkte jag precis innan jag somnade vid 00.00 inatt. 07.05 klickar det i mobilen.. typiskt.. glömde stänga av ljudet. I sms:et står det; Är vaken, du behöver inte ringa.
Första tanken var, vafan? har jag ringt Victor i sömnen?!  Sen slog det mig. Haha, sa ju igår att jag ringer vetdu om du inte kommer till skolan!

Låg och snoozade en stund och kände efter om jag inte var lite sjuk ändå.. haha! Ont i halsen har jag faktiskt så det fick bli the till frukost. Tyvärr inte tillräckligt ont för att jag ska kunna skylla på det, och vara hemma. Damm it!

Haha. Nu ska skorna på! bussen går om 5 min.

Later!

♥♥♥




Chilly monday.

Hade verkligen den skönaste starten ever när jag kom tillbaka till skolan. Ett prov. Dock så enkelt att jag skrattade åt det, men ack så dåliga poäng jag fick. Hahah. Efter skolan blev det hem till herrhagen med Victor för att försöka göra något vettigt. Slutade med att han kolla smallville och jag läste bloggar. Och sen gick det plötsligt så vilt till att jag har en tangent mindre på tangentbordet nu. Haha. Vi (läs jag) skrev iaf några rader till det dära PM:et. Vi gör ett nytt försök i skolan imorn. Om han dyker upp.. och om jag pallar att åka dit. Känns ovärt att vara där i 2 h...

Sen får jag ju inte glömma att berätta att Malin kom förbi, hela 2 gånger! haha. Först när Victor var här och sedan när det var CSI och då vår lilla babe Justin Bieber gästade. Dock så dog han :( Fast det allt var ju fake, tack till dig kommentatorn på kanal 5 som fick oss att sluta gråta som 2 småbarn! (Skämt åsido!) Haha.

Nu ska jag ta bort smink, borsta gaddarna och mysa ner mig i min nybäddade säng. Läsa lite ur boken kanske.

Bilder ifrån Valborg kommer upp imorgon.

Later!

♥♥♥






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0