tröött!

Herregud vad mycket snö det är ute! var ute och gick tidigare idag och självklart var jag mer ute i snöhögarna med Mi och Kira än vad jag gick på trottoaren. Jag må snart vara 18 år gammal men jag känner mig som en 10-åring när snön kommer. Tänkte faktiskt försöka få med Mikkiz bort till himlabacken en dag i veckan och åka lite pulka och bob!:D om jag inte har alltför mycket att göra det vill säga, har ju som sagt 2 prov och 2 muntliga redovisningar/prov. 
Just nu och kollar på Pippi Långstrump med lillasyster Mi samtidigt som jag försöker få klart det sista på historian. Ska snart gå in i duschen och ha en lite mini spa kväll med ansiktsmask, måla naglarna och noppra ögonbrynen:) men nu ska göra klart det sista så jag kan släppa det sen.
Hörs senare!




Godmorgon

Idag skiner solen!:) vilket betyder att jag kommer att ge mig ut i den så fort jag ätit frukost. Antagligen blir det inte alltför länge då jag fortfarande har en del plugg kvar att göra. Gårdagen spenderade mestadels inomhus, alla förstår nog varför men har man en hund måste man ut i det där jobbiga och kalla vädret vare sig man vill eller inte.. så på med alla vinterkläder som jag kunde hitta. Såg ut som Michelingubbens fru typ. Nu ska jag gå och hjälpa mamma med frukosten.
Hörs senare!



Dagens härliga morgon outfit:)




Borta bra men hemma bäst?

Eller tvärtom, beror på lite vem man frågar.
Är hemma i Forshaga denna helgen, har inte varit hemma på länge så tänkte att det är väl dags att åka hem och hälsa på lite grann. Inte för att det lär bli så mycket umgås med familjen ändå.. pappa och Zäta drar snart iväg till Åmål och kommer hem ikväll. Jag,mamma och Mi ska åka in till M&M eftersom att jag (klanten) glömmde mina
P-Piller. Efter det är det plugg som gäller på hög nivå! Har 2 prov och 2 muntliga redovisningar nästa vecka. Känner pressen och stressen börjar krypa fram i kroppen. Men jag kan oftast mer än vad jag tror att jag kan och behöver egentligen inte stressa upp mig, men detta med att stå och redovisa inför en helklass är verkligen så jäkla jobbigt... även då jag har börjat vänja mig då vi gör det minst 1 gång i veckan typ. Men ändå, lika läskigt och nervöst varje gång.
Men nu ska jag borsta tänderna och klä på mig och börja plugga lite smått innan vi ska åka.

p.s. blev inge Boda Borg för mig igår:( har feber och en trasig hals känns det som..borde egentligen ligga nerbäddad i sängen med en kopp varm té och mysa med film men tyvärr har jag ingen tid för det.
Ha en riktigt härlig lördag allihopa i detta tråkiga snöoväder.



Min härliga morgon outfit idag:)




halsen vill demonstrera, halsen har fått nog!

För varje andetag innåt börjar jag hosta, för varje host blir jag bara torrare och torrare i halsen, desto mer jag hostar desto torrare och ondare gör det. Kan inte förstå varför denna dåliga cirkeln skulle välja att stanna hos mig. På fredag ska vi ju till Boda borg!
är inte halsen normal tills dess får jag kanske inte följa med:(
för det är väll ingen som vill ha en med en som hostar hela tiden och tårar rinner då luften tar slut.. som om det hjälper min hals att ögonen rinner? Nej usch och fy för denna knepiga förkylning eller vad man ska kalla det? för jag är inte tät eller något i näsan utan allt sitter i halsen. Aldrig varit med om något så knepigt förut, har ni det?
Nu ska jag göra mig iordning för kvällen och lägga mig si soffan invirad i min morgonrock och en mysig filt med en kopp varmt té. 

p.s. var på stan med lillebror idag, han shoppade lite och jag var smakråd. Snäll som jag är köpte jag en utav tröjorna til han, som en liten försenad alla hjärtansdag present medans lillasyster fick nöja sig med en kram och en inbakad fläta^^ ska köpa något till henne tills jag åker hem på fredag:) 




Fetisdag igår..

Igår var det som alla säker vet fetisdagen, alltså den dagen då man får äta semla. Detta var en dag som jag förr gärna hoppade över, massa bilder på goda och läskande semlor men inte ett enda café eller bageri som har glutenfritt och laktosfritt. MEN!! ICA Walinders här på norrstrand hade både och!? jag blev så himla glad! Mormor ringde självklart och beställde, till vår förvåning fick vi 2st till samma priset av en.. de var så små^^  så när jag kom hem efter skolan blev det att först äta lite middag och sedan äta semla med varm mjölk till. åååh så underbart gott det var att äta en semla! har inte ätit en semla på ca 10 år, och nej jag överdriver inte! jag kommer så väl ihåg senast då jag åt en semla; jag gick i tvåan och eftersom att det var fetisdagen fick vi alla göra vår egna semla i skolan efter lunch, ha på hur mycket grädde och mandelmassa som vi behagde. Året därpå hade jag blivit glutenintolerant och de kunde inte fixa fram en semla till mig sa de, jag fick en piggelingass. Jag var så nervös igår när jag skulle ta första skeden, tänk om det inte var gott? tänk om det blir värsta besvikelsen? väl inne med skeden i munnen med varm mjölk,smält grädde och vaniljkräm (tycker inte om mandelmassa) så blev jag helt varm i kroppen, det var underbart gott! 
Så tack verkligen TACK till ICA Wallinders på Norrstrand som hade detta!


:)

p.s. Om inte du tar det första steget ut i världen kommer du aldrig att kunna få det du drömmer om. Ta steget; för ingen annan kommer att ta det åt dig.




I express me and my anger!

Känns som om att jag ligger på botten av en pool med allt vatten som är fullt av massa jobbiga tankar och negativ energi. Allt går verkligen piss känner jag, en sådan här dålig kväll eller känsla överhuvudtaget var det länge sedan jag hade. Var i branäs igår till idag och det var väll helt ok. Men tillbaka till skolan och verkligheten.

Jag trodde att när man gick på gymnasium var man tillräckligt gammal för at veta vad eget ansvar och eget initativ va och dessutom använde det! Jag vet inte hur länge till som jag kommer att kunna orka behärska mig runt. Känns som om att jag vilken dag som helst kommer jag att explodera av ilska. Ja, jag håller inne en hel del ilska och aggritioner då jag inte tycker om att skälla på folk, får sådana skuldkänslor efteråt. Vill inte såra någon. Men om dem som man inet vill såra sårar en själv vad gör jag deå? ska jag ta det med en klackspark och tänka att det är snart över Elin ta några djupa andetag och räkna till 10 så klarar du det.
"Du är påväg att bli utmattad Elin!" Tycker du att det är värt att du utsätter dig själv för sådan stress/press för att sluta med att du fått en hjärtinfarkt innan din 18-årsdag?" Vill du riskera din hälsa för det där lilla?"
Om det inte är "det där lilla" för mig då? Om det är detta som jag sett fram emot sedan jag gick ut 9:an? om det är detta som allt går ut på? ska jag verkligen misslyckas och strunta i det? Det som jag kämpat för sedan 6 månader tillbaka? Nej! Det vore som att misslyckas med hela meningen med min utbildning?!
To fail is not an option for me!
Over and out,

P.s Är säkert stavfel i denna text men när klockan är 22.00 på kvällen och jag är trött och sur orkar jag inte ens bry mig om att läsa igenom den. Mycket känslor som vill ut på samma gång.




-

Dålig uppdatering jo tack jag vet.
Har inte hänt så mycket mer än att jag snart är klar med matten och då blir det måndag förmiddag ledig till att sova ut och bara slappa för att sedan på eftermiddagen ha Psykologi:)(Y)
Imorgon blir det hockey med Mikkiz, det gillar vi!
Men nu ska jag gå och lägga mig, lillasyster är trött och vill sova:) ja vi delar säng... så tråkigt att sova ensam i sängen och dessutom ätr jag rädd att det ska komma spindlar på väggen men som tur är har jag en snäll (ibland) lillasyster som lägger sig längst in!(Y) tack för det.
Men nu blir det att leta reda på tabletterna som ska tas innan klockan blir mycket och jag glömmer dem^^
Ha det bra!
Pussss


Soon I might be closer to you my friend, maybe we will become neighbours. Wouldn´t that be fun?!






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0