Internet krånglar!

Hej, sitter hemma hos pappa. Har lite dåliga nyheter för er! Internet krånglar och jag kommer inte ödlsa mer tid, energi och svordomar åt det. Därav får ni detta lilla korta inlägg. Skriver och berättar om min dag imrogon. Visar även då bilder ifrån all shopping jag gjort de senaste dagarna! :D

Later!




hurry up!

Kunde inte sova, eller ah försökte inte ens. Men nu känner jag mig trött.. så fort fort ska jag skynda mig att springa till sängen innan tröttheten försvinner! :D

Nu är det godnatt på riktigt! :D

♥♥♥


CDON.COM

Kan inget annat säga än att jag just nu är överlycklig. Dels för att jag börjar känna mig lite trött! yey! Och för att jag äntligen har hittat säsong 1 &2 av "Mia & Klara". Tack vare Linns kompis Julia fann jag dem! Tvekade inte en sekund över att beställa dem! dyrt var det inte heller 150 kr för allt! :D Älskart! Så snacka om att jag kommer inviga det nya året med att köra maraton på dessa! Den som vill vara med är så hjärtligt välkommen! :D

Nu ska jag nog hitta en bra p3 dokumentär och sedan blir det att lägga sig i sängen och försöka sova. Hoppas det blir tifigare en 4 idag! :)


Tabitha aka Mia skäringer är min favorit!! :D
Godnatt.

♥♥♥




Shop until you drop.

Okej, jag hade nog bara en dålig dag när jag och Linn var på stan. Idag när jag och mamma gick ner så hittade jag lite saker på Gina Tricot och en ny bh inne på Change. Tänkte att ni skulle få bilder antingen senare ikväll eller imorgon. Nu ska julen bort här hemma! Så hjälpa mamma med det blir! :)

Later!

♥♥♥


Duschen just in case of...

Att jag skulle lyckas med mitt övertalande om att få med mamma till Ikea! :D
Vill verkligen dit och kolla och köpa lite små saker till rummet!

Later!

♥♥♥


DANCE PEOPLE DANCE!!!



UPP FRÅN SOFFAN! NU SKA HÄR DANSAS!! :D

ALdrig hört förut? måste missat denna under eurovison song contest!? Men nu ska den spelas tills grannarna står på knä om att jag ska sluta!
It´s pay back time! Du spelar sent på nätterna jag ska spela tidigt på morgonen och på dagarna! :D
Let the battle begin! ;) Mohahaha!


Logiskt!

foto: reklam på en hemsida! www.pupstore.se
Hemma hos oss är det alltid någon som suckar över vilket halsband/sele som vi använt på Kira när vi varit ute. Jag använder alltid sele, för att när hon då drar och jag ska säga åt henne och ta henne till mig, då får jag med mig HELA Kira!! Alla tycker att vi ska ha strypkoppel, men jag vägrar! Aldrig att jag skulle låta min hund gå i en sådan hemsk sak! Den som uppfann den var nog djurplågare eller djurhatare!!
Man behöver för fan inte ens vara utbildad till veterinär för att fatta att man inte ska ha halsband på en hund som drar. Just för att när du då drar tillbaka blir det som ett ryck i nacken, vilket kan skada hundens nacke och även sedan ryggen! Sätt en bra sele på din hund så ska du få se en markant skillnad. Sedan är det mycket bättre att ha en sele på hunden om du har den lös mycket. Kira t.ex. hon är ju lös nästan varje promenad, hoppar och skuttar. Leker med sig själv och så i snön. DÅ är det bättre att ha en sele som sitter tätare inpå kroppen än att ha ett halsband som kan fastna och så överallt.

Tänk att detta har jag hållt på och tjatat om detta i snart 3 år!! Och äntligen hittar jag något vettigt som kan bevisa att jag har rätt!!!! :D
Snacka om att detta ska jag stolt visa upp för mamma sedan när hon kommer hem. Och pappa när jag ser honom:)

Så nu! kan jag börja min dag med ett leénde på läpparna. Upp ur sängen och käka frukost blir! :)

Här har ni min lilla fjant! Blandning mellan Schäfer och Border Collie! = full av energi alltså! :D haha


foto: jag
(Dåliga bilder jag vet, men det var dem första jag hittade, orkar inteleta igenom alla album. Thihi.)

Later!

♥♥♥


Nu ska telefonen nixas innan jag...

... Får spasmer!!!
 
Somnade inte för ens efetr kl 3 inatt! jag kände hur ångestsen kom upp.. antagligen skulle jag sova bort halva denna dagen! hemskt. Fast det behöver man inte oroa sig för, telefonförsäljarna är så goa och rara och ringer och väcker en vid halv 11!! Varenda jääävla morgon! Nu ska jag se till så att mamma nixar telefon helvetet! Vi svarar ju ändå inte? köper något gör vi inte heller, så what´s the point med att låta dem kunna ringa hit och störa? Ingen point alls är det! 
Efter det så ringde pappa pch frågade om jag kunde ta med Mi på stan idag också och det kunde jag såklart! Frågan är.. eftersom att Zäta låg och sov, eller ah nu är han uppe efter att jag väckt honom. Om jag ska ta stan med syster idag, så hon får leta kläder i lugn och ro... och sedan så tar jag stan med Zäta imorogn? Låter inte det bra? :) så slipepr dem sitta och klaga på att jag vill inte vara här, och öööh vad tråkigt det är och blabla. Bättre att tackla dem en i taget ;) så får de gå in i vilka affärer de vill, utan en massa klag och tjafs från ett tredje syskon. Jag själv får allt se till att hålla ut! ska väl inte vara så jobbigt? har ju bara varit på stan varje dag den här veckan då? Det är ju lugnt. Vila får man göra i graven.
 
Nu ska jag försöka masa mig upp ur sängen för att äta lite frukost.  

Man kan ju inget annat är smälta lite när man ser sådana här bidder!
foto:google

Later!

♥♥♥


Nattuggla!

Jag kan inte sova! inte för att jag försökt speciellt heller.. tror det beror på att Kira inte är hemma. Hon är hos pappa inatt, med Zäta och Mi och så är även Tayzon. Först tyckte jag att det skulle bli skönt.. men nu saknar jag henne faktiskt. Ahja, får väl sätta på en p3 dokumentär så att jag kan somna. Förhoppningsvis. Tänkte jag skulle göra mig någorlunda iordning imorgon när jag ska gå på stan med stora lillebror. Annars kanske han skäms över syrran;) haha.
Nyårs kläder är vi båda på jakt efter. Eller ah jag har ju nästan bestämt vad jag ska ha på mig.. bara lite små detaljer kvar. Är lite orolog över att det blir för propert.. menmen man ska ju som sagt välja kläder som man trivs i! Så om jag inte trivs i en tajt klänning med brösten upp pushade till hakan, så har jag inte det på mig. Punkt slut! Hahah få in lite allvar i detta så annars övertrötta onödiga töntiga inlägg.

Som sagt p3 dokumentär var det ja! får se vilken jag väljer ikväll. Igår var det om något åsneläger som inte alls hade några åsnor, eller jo det hade dem men de fick inte rida på dem eller sköta om dem som det stod i annonsen. Utan de blev sexuellt utnyttjade av både en man och flera kvinnnor. Hemskt!

Det får nog bli att lyssna på "Cats Falck" en reporter som försvinner spårlöst tillsammans med en vännina efter en middag ute. 6 månader senare hittar dem deras bil på botten på Norra hammarby hamnen i Stockholm. Var det en olyckshändelse eller var det mord?
Ja nu ska jag ta reda på det! 


Godnatt!

♥♥♥


"Captain Jack Sparrow" is hooot!

Efter saft drickande, youtube kollande och lite Nyår med Tina skulle vi bege oss hemöver. Då vi skulle se på Pirates of the Caribien. Fast det hann börja innan vi hann gå så vi satt tills reklamen kom då vi sprang hem! Så nu sitter jag i soffan med mamma. Glaset med dricka står på bordet, skålen med chips är också även den framme! Nu blir det rikitgt tisdagsmys hemma på herrhagen!
Imorgon blir det att gå på stan igen. Denna gång med lillebror. Lillebror som är ett huvud längre än mig. Haha.

foto: google
Så jääääkla snygg!

Later!

♥♥♥




Fikatajm!

Nu ska vi upp till Jenny på kaffe! eller ja saft för min del. Riktiga fika-tanter har vi blivit!

Later!

♥♥♥


Dagens händelser!

Började med att mormor kom hit strax innan 12. Så då gjorde jag mig iordning det sista och sedan började vi vår promenad ner till stan och bibloteket. När vi kommit ner för backen ser vi ett välbekant ansikte. Men för henne var vi nog inte lika välbekanta. Hon är nämligen senil och väldigt velig så. Hon har alltså velat bort sig ända ifrån hagaborg bort till herrhagen. Det kanske är en sträcka på ca 3km eller något. Kanske inte låter mycket men för en gammal människa är det de. Dessutom har inte vi en endaste aning om hur länge hon velat runt här. Så vi följde henne hem, såg till så at hon kom hem och allt sådant. Stackars människa. Ännu ett tecken på vad dålig välfärd vi har, eller kanske snåla söner? för dem säger at jo hon klarar sig själv. Men detta vara bara ett utav alla bevis på att hon inte gör det. Hon vet ju knappt sitt efternamn! Skäms på er söner!

Sedan efter detta, vilket tog 1h extra bestämde vi oss för att ta bussen ner till stan. Hade sådan tur så att vi kunde ta nr 13 och hamna nästan utanför bibloteket, vilket var ett utav våra stopp idag. In där lånade en engelska bok till en uppgift i skolan. Sedan gick vi ner till stan för att kika lite på rean. Vi började med att gå in i skobutik. Fann inget intressant, fortsatte in i mitt i city, in på Change för att kolla om de hade några fina BH:ar på rean. Fick jättemycket hjälp utav en tjej därinne! visade sig att jag har ahft fel storlek runt om och herregud vad fel det var. Så nu äntligen har jag fått uträttelse på vilken bh storlek jag ska ha! Skönt. Hoppas att vissa problem som tidigare varit försvinner nu! :) Tack så hemskt mycket för hjälpen! 
Efter nästan varit därinne i 30 min, var vi båda två lite smått hungriga. Eller ja, mest mormor som var hungrig, jag hade ju precis svalt frukosten typ. Gick bort till Café Royal och delade på en bakpotatis med skagen röra + sallad. Mycket gott! Sedan så åkte mormor med bussen hem och jag blev upphämtad av mamma. Hon skulle ändå släppa av en arbetskamrat på stan så då tog jag chansen att få skjuts hem ända fram till dörren!  
Nu sitter jag här vid datorn och ska snart äta middag med mamma. Vi är ju ensamna hemma idag. Pappa och Mi kommer förbi sedan och hämta lite mer kläder till Mi och sedan ska de ta med sig båda hundarna. Vilket innebär att jag har en hundfri dag imorgon! :) SKÖÖÖÖNT! kanske jag får sova i hela min säng för första gången! Annars brukar jag ju dela den med Kira och Tayzon.

Lite bilder från idag.


Boken som jag lånade, någon som läst den? är den bra? :)


Dagens outfit, Jeans, sockor, linne, kofta och sedan ytterkläderna då.
foro:jag.
Dagens shopping. Hittade 2 st. Den ena var det rea på och den andra fick jag 20% på eftersom att jag var en ny medlem. Perfekt!

Nu är blir det käk!

Later!
 
♥♥♥


Konsum.

Ska bara springa iväg till konsum för att köpa lite middag så ska jag berätta lite om min dag idag! :)

Later!

foto: google


♥♥♥




Fin besök!

Blev väckt vid 11 av en jädra telefonförsäljare. Ni kan ju bara föreställa er min röst.. genom förkyld och slemmig i halsen. Han måste trott att jag var dragen eller nått, haha! Sen efter det ringde mormor för att kolla så att jag var vaken, för att istället för att hon skulle gå ut på promenad med sina vänninor tar hon promenaden hit till herrhagen. Sedan ska vi promenera ner till bibloteket. SKa även passa på att fylla på mitt busskort då! Eftersom att sms-funktionen inte fungerade igår. Vill inte riskera att inte få åka med i denna grönlandskylan!
Så nu är det bäst att jag klär på mig, äter frukost och fixar mig lite snabbt! :)

Kom ju på att jag hade ju visst bilder att visa från igår!! Fick ju mina julklappar ifrån Linn! :)

foto:jag
Dessa 2 söta sakerna fick jag!  En nallebjörn som det står kram på och badrosor som det luktar lavendel om! Tänkte jag skulle prova den första rosen redan ikväll! :)

Nu blir det frukost!

Later people!


♥♥♥


Världen är i chock!!

Elin Persson, släktens största shop o´holic har varit ute på både stan och bergvik UTAN att komma hem med så mycket som om en enda kasse! Det enda som jag köpte var mat! helt sjukt! Eller ah Linn fick betala maten eftersom att min plånbok var mystikskt försvunnen imorse!? men återfanns på eftermiddagen i pappas bil! Så egentligen så kunde jag ju inte köpa något.. mer än på Gina Tricot då, där jag har ett presentkort som jag fortfarande inte handlat för. Hittar ju inget som faller mig i smaken heller! Hoppas på att vårkläderna är fina!
Men för att komma tillbaka till mitt shoppingbeghär... Alla mina nära och kära vet att jag ALLTID kommer hem med en kasse. Vart jag än varit. Så ja.. det var min tråkiga shopping idag. Inga bilder blir det heller.. uuh vilken tråkig blogg va?

Nu ska jag värma på min andra middag för dagen.. Biffar i brunsås med makaroner! mums.
Imorgon kommer att vara en gladare dag!

Later!


inte ett enda plagg! skandal!

P.s. Tack Linn för en super härlig dag! Ska göras om snarast! :) ♥ 


♥♥♥


Getting ready!

Kira är färdig rastad, duschen är avklarad. Bara fixeringen kvar! Frukost får vi ta på stan! Efter att ha tagit min dos av hostmedicinen mådde jag inte så bra! Den ska tas efter maten.. inte innan! Usch vad hemskt!

Otur som man har fungerar inte uttaget i pappas badrum.. typiskt. Det enda stället där vi har en spegel! Så nu ska jag försöka platta håret utan en spegel. Skulle ju egentligen kört på lite lockigt idag, men nej! utan spegel inga lockar! haha

Bussen in till stan går om 40min! Bäst att skynda!


foto: google
Min frisyr idag, do you like it? I do! :D
Later!

♥♥♥




Godmorgon!

Vilken härlig morgon! Lite stressigt kommer det att vara.. ska möta Linn på stan om två timmar och jag vaknade för 2 min sen. Frukost ska hinnas med, duschning, fixning och så ut med Kira. Tror ni jag hinner? :) Hoppas det iaf. Fast nu måste jag på med lite kläder.. vi kör på promenad med Kira först! :)


Later!

♥♥♥


Christmas is over.

Ja, ännu en gång får jag be om ursäkt.. den dåliga uppdateringen beror på att jag legat däckad sedan julafton. Jäkla förkylning! Nu går det uppför iaf! Inget roligt har jag att berätta heller. Har legat och snorat och hostat framför TV:n i tre dagar. Som tur är har det varit massor av bra filmer! Tyvärr har jag inte heller några roliga bilder att visa. Inte ett enda foto har jag tagit. Har sett ut som ett spöke hela helgen.

Kan iaf berätta att det just nu i utematchen står 2-1 till Färjestad motståndet är Frölunda. Hoppas på en vinst såklart fast det verkar väldigt trögt på isen. Sitter hemma i fåtöljen hemma hos pappa. Ska sova här inatt. Helt ensam i 180 säng. KING SIZE! allt för mig själv. Och en hund kan jag tänka mig.
Men nu ska jag gå och bädda min gigantiska säng.
Imorgon är jag tillbaka med roliga inlägg och bilder! Tills dess..
Ha en trevlig söndagskväll!

♥♥♥


Dags för...

mig att dels packa in de sista paketen och sedan blir det att lägga sig. Vänta på att tomten ska komma och lämna min paket och ja vad nu allt som hör till:)

Godnatt!


foto: goolge

♥♥♥


Badkaret blir!

Efter att ha smällt i mig maten och kollat klart filmen på tvn blir det nu att lägga sig och relaxa i badet. Kunde inte göra det förut då mamma tvingade med mig ut med hundarna. Behövde frisk luft sa hon...det jag skulle behöva är en riktigt stark stänkare som grannen i beck säger. Så kanske jag frisknar till lite. 
I väntan på den stänkaren kör vi bomben raaaakt ner i plurret!


Foto: google


♥♥♥


En ny länk!

Tänkte att jag skulle lägga till en ny länk. Den nya länken idag är inte till någon än mindre än till butiken "Sonja&Jag" butiken där jag har min praktik. Ångrar inte för en sekund att jag valde att vara där. Anledningen till att jag länkar den är för att jag tycker att det är på tok för lite ungdomar därinne! Eftersom att de kläder som hänger i skyltfönstren kanske för det mesta tilltalar medelålders kvinnor så tänker jag nu avslöja för er alla att så är inte fallet. Utan hon har faktiskt riktigt fina kläder till oss ungdomar också! Som ger en riktigt fina kvinnliga linjer och former! Så kika absolut in. Antingen på bloggen, facebook eller in i butiken.
Mer än så tänker jag inte säga utan ni får titta själva!

LÄS BLOGGEN!!
www.blogg.sonjaochjag.se




Lite tidiga julklappar!

Ååååh vad jag är som en liten unge.. julafton är precis lika roligt som när man var liten. Man är förväntansfull, massor av mat, paket, släkt och vänner. Riktigt mysigt är det. Alla filmer som är på tvn, alla traditioner som man egentligen är trött på men som ändå är roliga. Fast jag har ju som sagt redan haft lite mini-jul redan:) har ju fått lite paket redan, ett ifrån Vicky och ett ifrån "Chefen" även kallar Rebecka. Så nu tänkte jag lägga ut lite bilder på paketen.


Vicky´s present! :)


Rebecka´s present




Nu ska jag fortsätta kolla på "En prinsessas dagbok 2" med lillasyster. I väntan på mat.. Burger King kör vi på idag! :) MUMS!

♥♥♥



sickness is not funny!

Hatar att vara sjuk! Ligger helt däckad i soffan.. kommer antagligen att göra det hela dagen! Fy satan vilken dålig start på mitt jullov! Ska kurera mig hela dagen lång. Eftersom att det inte lär hända något kul här, så lär det väl inte ske så mycket kul på bloggen heller... Så därför tänkte jag ge er lite bilder från gårdagen. dessvärre blev det inga kort under kvällen.. har ju bara mobilen och det är inte så kul att ta kort.


Here they come!





Fotona är tagna av Rebecka, även hon som fixat allt, förutom naglarna för dom var det en annan superhärlig tjej som fixade. Martina hette hon! :) Var bara en massa sköna tjejer där igår! Riktigt bra dag igår! :D


Nu blir det badkaret!

♥♥♥


Last night!

Vilken fantastisk kväll! Hade så jäkla kul, vet inte om det berodde på min övertrötthet eller om det var så att det var jullov och jag var överlycklig för det?.. xd haha Men superkul hade jag!
Festen började redan på praktiken, det var inte bara jag och Rebecka och Kate där idag utan vi var lite fler. Mycket trevligt! Rebecka gav mig som sagt en julklapp, en mini plattång rosa dessutom! Jättefin. Eftersom att jag skulle ut på kvällen fixade hon mig iordning jättefint, lockar i håret smink och gud vet allt. Jättefin var jag! För en gångs skull kände jag mig riktigt fin! Inget skulle sätta stopp det det denna kväll! Och så höll det sig, ända tills vi skulle gå till torget. Vad ska man säga? det märks att killar är såååå långt efter i mognaden! Det var jag, Linn och Annelie som gick mo torget, (Sandra och Kim gick lite tidigare.)när vi var vid frost (en restaurang,krog och nattklubb) så mötte vi ett gäng killar, ca 5,6 st. De var ganska högljudda men inget vi stördes oss på. Förens de insåg att Frost var stängt och att de nu inte visste var dem skulle gå, en av dem skrek då plötsligt till, precis när vi paserade varandra att de kanske skulle ta och "Knulla några fula tjejer!!"  Jag är inte den som bryr mig så mycket om vad en halvfull kille säger jag bara låter det rinna av mig. Men igår, då jag kände mig finare och lyckligare än jag varit på länge så ska fan inte en halv full odräglig liten omgogen kille få sabotera det. Så jag öppnade munnen jag med! Fan heller att han ska få trycka ner mig, eller mina vänner en kväll som denna!! Vad jag exakt sa kommer jag inte ihåg, var något liknande "Nej men tjejer hörde ni vad otroligt rolig han var nu? Cool också ska vi skratta vi också eller? Och du förresten du var inte så snygg du heller så tyvärr, inte ens "fula" tjejer som oss vill ha dig! Good luck, ashole!"
Vet liksom inte vart allt kom ifrån, men kan tänka mig att de drinkar som jag druckit tidigare hade en liten roll i denna "teatern".

Nog om det! Kvällen var superbra ändå! :) Dock så tror jag att, bara för att jag fick gå hem igår, har jag dragit på mig en jäkla förkylning! Det kan även vara så att det är mamma som smittat mig!
Men nu ska jag sluta skriva, ser att det redan blivit en hel del mycket med text!

Later friends!

p.s. Bilder kommer senare, ska lägga in dem först bara! :)

♥♥♥


At Sonja & Jag

Sitter inne på praktiken och surfar lite. Har varit en otroligt lugn dag idag. Så därför har Rebecka fixat mitt hår, med den nya mini-plattången som jag av henne i julklapp! Världens bästa handledare, EVER!! :D Rosa är den också. Mycket tjejigt.
Så sen vid 7 ska jag träffa tjejorna och killen, nere vid MittiCity så ska vi vandra bort mot Mongolian där vi ska käka gott och mysa ikväll. Om det blir någon utgång får vi se. Vi tar kvällen lite som den kommer liksom.

Bilder på frisyren och sminket får ni antingen ikväll/inatt eller imorgon!
Nu blir det att fixa det sista innan vi stänger butiken för idag. Eller ah, det är ju cirkus 30 min kvar. Men ändå.

Ha en så trevlig onsdagskväll så hörs vi!


♥♥♥


Det närmar sig!

Vet att det var länge sedan jag uppdaterade bloggen. Har haft fullt upp med annat, och inte haft riktigt ork med att plocka upp den heller. Men nu blir det ändring. Har fått min energi tillbaka, livet leker och jag är frisk! :) Kan inte bli bättre.

Imorgon går jag på jullov. Underbart. Detta firas med att jag först på förmiddagen får mina naglar gjorda och sedan blir det att gå ut och äta god mat på kvällen med Linn, Sandra, Anneli och Sandras pojkvän. Mycket trevligt!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva heller. Har inte hänt så mycket. Alla dagar har sett likadana ut typ. Inget kul som skett alls. Inte denna veckan iaf.

Julgranen ska kläs nu, återkommer senare med bilder och kanske ett lite roligare inlägg! :D


Later!

♥♥♥


Ett fel!!

Ja av min rubrik idag så klarade jag matteprovet! :) Göötttt! Nu är det bara det nationella kvar, som är på fredag:) Idag har det varit en bra dag. Ganska mycket folk i butiken, ryggen har inte värkt alldeles för mycket förutom nu då. Ska snart lägga mig i ett bad. Efter praktiken idag så var vi till Ikea.. igen. Och imorgon så ska vi hämta dels min nya säng och sedan min nya garderob! :) Såååå kul! :D

Men nu måste jag kolla badvattnet!

Later!


foto: Google



♥♥♥


Why me????!

Jag som verkligen älskade att vi skulle flytta till herrhagen.. nu är jag inte lika glad längre. Satt vid köksbordet förut och surfade på datorn. Så tittade jag ut genom fönstret helt randomly.. tror ni inte att en gubbe mittemot oss vrider på persienerna, drar fram och dammsugarn och damsuger. NAKEN???!!  Jag trodde jag skulle dö! Jag har fått men för livet! mardrömmar kommer att följa mig varje natt i minst en vecka! Kul, nu vet jag att en av mina grannar mittemot är nudist. Kul,kul, jättekul!

Usch! mina måltider kommer i fortsättningen att ätas i vardagsrummet!!

Nu ska jag försöka hitta kläder som jag ska ha på mig imorgon. Kanske att jag skänker gubben en säck med kläder!

Later!

♥♥♥


Tant!

Jaa, idag har det varit ganska lugnt med kunder. Vilket nog var tur så vi hann förbereda allt inför morgondagen:) Då startar Rean;) redan kl 07.00 startar den. Dock så kommer antagligen inte jag att vara där då, ska nämligen till skolan kl 09.00 för att göra ett prov. Sedan åker jag dit direkt efter det. Blir en lång, men riktigt fartfylld dag. Hoppas vi på iaf!

Nu idag ska jag förbereda lite med kläder, fusklapp o.s.v. Försöka fixa lite på rummet med. Fast det lär bli lite svårt, har ont i ryggen igen. Skit! Finns det någon som vill sälja en till mig kanske? är så trött på min egna.
Kan inte sitte, stå eller ligga ner. Höll på att smälla av på praktiken.. fast det som är lite roligt är att istället för att åma mig och gud vet allt, så blir jag sur! Jag kan sitta och svära över ryggen. Som om det hjälper egentligen? Jaja, hoppas på att det blir bättre till imorn. Annars är det nog bara att ringa farbror doktorn igen. Därav min rubrik idag också, är precis som en stel gammal tant. Som måste hålla handen på ryggen när jag ska sätta mig ner eller resa mig upp.. HAHA!  

Men nu ska jag som sagt börja med dagens sysslor. Så jag kommer i säng i tid idag:)


♥♥♥




Monday,..

Måndag idag, helgen är över. En helt vanlig måndag för mig, fast för Linn är det inte vilken måndag som helst. För det är hennes 18-årsdags måndag idag! Jättemycket grattis till dig Linn! Hoppas du får en superbra dag, även fast du har praktik till sent ikväll:) ♥

foto: google

Själv är man snart klar med dagens utstyrsel. Dock är det ju 45 min kvar tills jag ska gå.. så funderar på att stryka vardagsrums gardinerna. Hann ju inte med dem igår, dels för att vi trodde att vi inte hade en stång dit och sen för att klockan blev sent och vi var trötta efter allt slit i huset.

SÅ nu blr det att plocka fram strykbrädan och strykjärnet! :)

Later!

♥♥♥





Freedom is the shit!

Äntligen är vi färdiga med städningen! Det enda som är kvar nu är några cyklar och pulkor som pappa hämtar imorgon. Så himla skönt, detta innebär att nästa helg får vi sova. Huuuur länge som helst!! :)
Sitter hemma hos pappa nu och ska snart äta mat. Sedan blir det tillbaka hem till mamma igen, där vi ska hänga upp gardiner. + att jag ska ta fram kläder inför morgondagen, så det är fixat. Struket och fint.

foto: Google


Tredje advent.

Det närmar sig med stormsteg! synd bara att vi fortfarande inte har en adventsstake. Alltså tänder vi inga adventsljus här hemma. Kanske att vi har en till fjärde advent? ;) haha.
Ska alldeles strax in och borsta gaddarna. Bilen avgår till Forshaga snart. Mamma packar matsäck för fullt. Själv sitter man vid datorn, Mi och hennes kompis Lollo är väl inne badrummet nu och fixar sig. 

Vi hörs senare i ikväll. 


 

♥♥♥




Vi har inte en aning.

Vad vet man egentligen om sin omvärld? vad vet man om sig själv? Vad vet man om sina nära och kära?
Tänk efter hur lite man egentligen vet. Idag upptäckte t.ex. jag att vi har en av Sveriges största egoister i släkten. Att behandla andra som man själv vill bli behandlad, det talesättet talade aldrig hans mamma om för honom. Stackars krake. Nog om det.

Hela veckan har jag varit sjuk. Blir alltid däckad en vecka innan en förkylning eller något liknande ska bryta ut. Men än så länge har det inte brytit ut ordentligt. Hoppas på att det inte blir mer heller. Har pysslat så mycket som min kropp förmått mig att göra under veckan. Kändes verkligen osm jag började se ljuset i tunneln i torsdags, mellan alla kartonger här hemma. Idag kom det ännu mer kartonger. Dessutom kom alla mina grejer hem i från m&m idag. Mitt rum var det som hade minst grejer i början, nu är det det som är fullast. Dumma kläder och dumma garderob som bara skulle smula sönder när pappa skruva isär det. Så nu ska jag försöka hitta en ny. Ska försöka hinna iväg till Ikea under veckan. Kanske att vi hinner dit imorn, mamma har fortfarande inget köksbord. Så ska försöka hinna iväg och kolla på ett imorgon.
Imorgon blir det även att åka till huset och städa ur det. Det är ju helt tomt där nu. Förutom garaget då. Känns skönt. För på onsdag skrivs papprena, då kommer jag aldrig mer att se det igen. Eller jo, fast bara från utsidan.

Nu ska jag fortsätta lyssna på skivan som jag och mormor köpte idag. Älskar den! + att jag ska försöka flytta kartonger så att jag kan ta mig fram till sängen.  

foto: Google.


Godnatt.

♥♥♥




surprice surprice!

Satt och kollade runt på internet och tänkte att jag lika gärna kunde gå in och kolla över det finansiella på banken. Då visar det sig att jag hade mer pengar än vad jag visste. Det var en riktigt rolig överraskning. Blir att åka till Ikea under veckan och köpa lite fina saker till de nya rummen då.
Nu ska jag hjälpa mamma med maten. Sen blir det att fortsätta plocka här hemma. Mysigt.

Later!

♥♥♥


Får duga..

Är inte nöjd med utbudet utav fina juldesigner, därav får denna duga tills jag kommer på vad den där sidan som jag var inne på förra året heter.

Nu ska jag lägga mig i badkaret med lite badkulor som jag fått i julklapp tidigare.. utan att ens äga ett badkar? hehe. Ska inviga dem.


Later.

♥♥♥


Changing

Blev inte så snygg som jag velat, kommer en ny snart! :)

♥♥♥


Look at you



Denna låten är så otroligt bra! Dessutom älskar jag Mileys röst. Och så var jag bara tvungen att testa att lägga in klipp på bloggen. Tog mig äntligen i kragen och kollade hur man skulle göra. Nu blir det att fortsätta att kolla efter en fin juldesign. :)

Later.

♥♥♥


Fixaren Elin!

Fick lite fruksot sällskap utav Malin vid halv 11 imorse! Mycket trevligt. Synd bara att vi inte har ett köksbord så vi skulle ju då sitta i vardagsrummet var det tänkt men vi stod upp i köket istället. Sedan gick hon till bussen och mot skolan, och jag fixade en hel del i köket, uppackning av kartonger m.m. Bara några få kartonger kvar, fast lampa och sådant kan tyvärr inte jag hänga upp. Men allt det andra kan jag fixa.
Bloggdesignen får nog vänta några timmar till. Ska ta nya tag nu i köket och sedan ska jag gå in i vardagsrummet tänkte jag:) Än så länge har jag inte vilat nått. Varit ute med hundarna också. FY FAN! säger jag bara, jag älsakr att ha djur men att gå ut med dem är hemskt! Eller ah inte hemskt, men sjukt jobbigt. Iaf när dem drar åt varsit håll. Den ena ska till pinnen och busa och den andra ska lukta,smaka och markera. Inte blir det bättre av att Kira är på väg att löpa igen.. vilket innebär att Tayzon säger till alla djur vi möter att hon är min så henne rör ni inte. Jobbigt och pinsamt. Som tur är så får ju en av hundarna åka hem till pappa när löpningen dragit igång "på riktigt." Får nog bli Tayzon, eftersom Kira är min och ska vara där jag är.

Är så mysigt nu när jag äntligen har fått henne till att sova i mitt rum.. hon gjorde bara det när hon var bebis men sedan började hon sova på samma ställe som Tayzon, alltså i mammas och pappas säng. Men nu efter flytten är det mitt rum som gäller! Perfekt, jag som hatar att vara ensam.

Snart slutar Mi skolan också så då blir det att prata med henne, är ju hennes första skoldag idag på den nya skolan. Var lite pirrigt imorse. Stora tjejen skulle absolut inte ha följe utav storasyster. Jag kan gå själv, är ingen bebsi längre , sa hon till mig. Nästan så att man saknar henne som bebis, mycket snällare och goare då. Fast hon var samtidigt vääldigt jobbig, skulle vara med överallt fick aldrig göra något ensam. Nu när man är älrde känner man sig nästan lite ångerfull när man jämt blev sur över att de ville vara med en, överallt. De såg ju ändå upp till en.. man var deras förebild. Skulle alltid vara som en svans.

Nej usch nu ska jag sluta prata, börjar väl böla snart bara för att jag pratar minnen. Blev som vanligt ett ganska osammanhängade inlägg. Hoppar från det ena till det andra. Men äsch, det är så jag är. Bara att gilla läget.

Mot köket och alla kartonger!


Lite bilder från vårt mys igår och imorse.

klockan som jag blev galen på!

foto:jag
Later!

♥♥♥




Keep on going, never stop.

Efter att ha sett fram emot att komma bort från alla kartonger här hemma idag, blir jag naturligtvis sjuk?! Antingen så är det så att min kropp är lite sliten och trött efter helgens flytt och så eller så har jag fått magsjukan.. usch! Så för att inte ta några risker blir jag hemma idag. Hoppas på att det "bara" är min kropp som behöver vila. Så därför tänkte jag hinna med lite annat idag. T.ex. ändra designen på bloggen, vilket jag skulle gjort igår kväll/natt. Men eftersom allt krånglade sket jag i det. Så det får bli idag istället, sedan ska jag packa upp lite kartonger här hemma. Slipper mamma göra allt själv sen. Jag kommer ju inte hem förens vid 7 på kvällarna, känns kanske inte så kul att börja packa upp kartonger då.. så det ska fixas idag. Sedan ska jag även sova. Vilket antagligen inte lär hinnas med, som vanligt. Brukar ju ha väldigt svårt att bara sitta/ligga still för att kunna somna, speciellt på dagarna.


Men först ska jag försöka få något i magen.

Ha en trevlig måndag!

♥♥♥


Kan det gå så mycket bättre?

2 jävla gånger har jag skrivit ett inlägg nu som försvunnit! Nu ger jag upp! Tar tag i detta imorgon.

GODNATT!






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0