Ingen vila här inte.

Är det någon mer som INTE känner den där lugna känslan av att "äntligen är det lov?" Ska jobba halva veckan, så är det bestämt än så länge sen får vi ju se hur det blir. Inget blir som man planerat så..
Igår var vi in till stan och handlade lite, jag köpte mig en efterlängtad mjukisdress! (bilder kommer när jag sitter på min dator) Sen blev det hem och ha en riktigt mysig lördag med god mat, film och massa snacks! Detta förtjänade vi efter den städinsats som vi gjorde inför idag.
Idag så väntar vi på att det ska komma någon och besikta huset. Efter det blir det in till stan igen.. jag klanten kom ju på att mina arbetskläder ligger hemma hos m&m i min garderobslåda. (Y)
Efter det ska jag försöka påbörja samhällskunskaps uppg. Det är den tråkigaste uppg. jag någonsin har fått göra, ever! Kan bero på att jag är heeelt ointresserad av hur många män och kvinnor som faller tillbaka i brottsligheten efter att redan blivit dömda.
Nej, nu är det näst att borsta gaddarna tills de kommer! :D


Later!

♥♥♥


Jag har återuppstått!

Efter en väldigt seg start på veckan har jag nu frisknat till och är nästan helt frisk igen. Lite sitter kvar än men nu orkar jag inte vara sjuk längre. Så det får vara som det är. De få dagarna som jag varit i skolan har jag presterat bra, tycker jag iaf. Fått mycket gjort. Efter skolan idag rog jag hem till m&m där jag gjorde lite mer plugg medans jag ändå var peppad på det, sedan blev det mat, lite stickning och sen bar det av hemåt.
Idag är det ju fredag, vilket betyder att vi ska ha fredagsmys här hemma. Törligt att det bara är jag och Mi hemme dock, de andra är ute på annat skoj. Så nu ska jag fixa fram myset och så ska vi sätta oss och kolla på "Snuten i Hollywood 1,2 och 3"  d¨r se hur länge vi orkar hålla oss vakna. haha

Ha en mysig kväll och en spöööökig Halloween!!:D

♥♥♥


It´s a punishment!

Precis som min rubrik så tror jag att jag blir straffad för något.. hur annars skulle man lyckas kunna dra på sig en kraftig förkylning 2 gånger under SAMMA månad? Helt otroligt. Fast lite stolt är jag ändå, förra förkylningen kämpade jag mig iväg till skolan. Fast idag gick det bara inte. Inget större vettigt har jag fått gjort idag än så länge. Ätit frukost, var med mormor till frisören där hon skulle byta en sjal som hon köpt. Jättefin.
Sedan så tänkte vi att när vi ändå är där kunde vi åka förbi och kolla in lite på Östpendeln och där hittade jag tre plagg som just nu hänger på tork:) Skulle ju egentligen inte köpa något men kunde inte motstå dem. De var så charmiga.
Nu ska jag sätta igång rejält med pluggandet så det inte blir så mycket sen.

Later.

♥♥♥


Huvudvärk= Godnatt.

Nu har jag fått en såndör jobbig huvudvärk igen.. febern har inte gått över vilket innebär att jag blir hemma från skolan imorgon. Piss, skit vademekum!! Inget att göra åt, bara ta det med en nypa salt.
Tänkte att jag skulle passa på att säga godnatt nu medans nyheterna är igång. Har gjort mig två mackor och ett glas juice och efter det blir det nog sängen. Huvudet sprängs nog annars.

foto: google

Godnatt mina kära läsare!

♥♥♥


Dagens önskning

Idag så är önskningen att jag ska bli frisk så att jag kan gå till skolan imorn.
Tråkig önskning va? Men så är läget, har inte tid att vara sjuk. Har way too much to do.
Har 2 muntliga uppg.
1 prov
1 uppsats
Detta var vad jag fick reda på förra veckan iaf. Jag som trodde jag gick Entreprenös och inte Nvsp? haha
Fast jag ska väl inte klaga, de på Nvsp har säkerligen mer än mig. Fast ändå... känns som om att allt kommer nu.

Men som jag sa förut nu ska jag fixa mig för kvällen.

Ha en mysig kväll mina kära läsare!

♥♥♥


BILDBOMB!!

Nu kommer det att läggas upp massvis med bilder. Har blivit lite av en tradition att jag lägger upp massa bilder på söndagar, eller vad säger ni? haha. Ska försöka att förbättra mitt bloggande både när det kommer till inspirerande inlägg till alla bilder. Jag är så sjukt dålig på att lägga upp bilder, men dock sjukt bra på att ta massa. Fast sen så är jag en sådan person som är lite lat när det kommer till att lägga in dem i datorn och få upp dem här i bloggen. Just nu kollar jag och m&m på "Starke Man" sedan blir det "Beck". Så nu ska jag försöka hinna lägga in alla bilder innan "Beck" börjar, alltså inom en timme ca. heh.

Veckans alla bilder. Lägger inte in dem i ordning, dagvis det vill säga.

Foto:jag
Foto: jag, nr. 12 är Zäta.
foto: jag
foto: jag
foto:jag Mormors sena födelsedagspresent
foto: jag
foto:jag
foto:jag
foto:jag
foto:jag
foto: jag
foto: jag
foto: jag
foto: jag

Sådär hoppas att ni tycker om bilderna. Bäst för er för det tog faktiskt 30 min att ladda upp dem! då kan ni tänka er vad lång tid detta inlägg tog att göra? Är så jäkla segt att ladda upp bidler tycker jag, vet inte om det är p.g.a. blogg.se eller mitt internet? fler än jag som har samma problem?

Nu ska jag iaf fixa mig lite inför kvällen och sedan kolla på "Beck- skarpt läge"


Refreshment!

Bytte bloggdesign under programmet. Fastnade för denna. Får se hur länge den håller i sig. Nu ska jag börja mitt pluggande! For real!

Hörs i gryning.

♥♥♥


Foolish.

Ja, att ta tag i skolarbete när både internet och TV existerar är verkligen svårt! Jag är beoronde av dem båda, mest TV:n dock. Nästan värre.. har redan kollat på flera olika program och 2 fimer. INTE BRA! det är farligt.  Har gjort en halv uppgift. Inte ens en viktig egentligen. Varför ska det vara så svårt att hitta fokus? M&M tror att det beror på förkylningen och feber. Klart att det tar mer på krafterna att vara sjuk än att arbeta. Fast ändå?
Nu har jag bestämt mig för att efter reprisen av "Desperate Housewives" ska jag sätta igång. For real!
Jag ska även ladda in bilderna! Nu är det skärpning på hög nivå!

 foto: google

Detta är jag.. fast jag bär en datror med massa arbeten i! har EN enda skolbok och det är matteboken.

Nu kör vi!

♥♥♥


Söndagsjobb.. plugg!

Även då min förkylning sitter i och igår var det nog den värsta dagen på länge så är jag bättre idag Inte frisk men bättre. Istället för att bara sitta och glo på tv så tänkte jag göra lite nytta med. Ska sätta igång med lite arbete. Ska även fixa lite nallar till uf-företaget också. Nu ska vi köra på för fullt.
Nu ska jag börja så att jag kommer till slutet någon gång. :)

foto: jag
En bild som är lite mer än ett år gammal. Satt och kollade igenom alla mina bloggbilder som jag lagt ut. Hade totalt glömt bort denna. Fin, mycket fin.

Later.
♥♥♥




Förkylningen har tagit över min kropp och jag är som en död fisk!

Förkylningen slog ut mig ordentligt idag, antagligen p.g.a. massagen. Han "varnade" mig för det och jag tänkte nej, det blir nog ingen utgång för mig ikväll. Tur är väl det för min näsa rinner och jag nyser och huvudet pulserar. Det är så typiskt att jag har den där jäkla höstförkylningen. Mormor tror att jag har ett virus i kroppen som var lite envist. Hoppas bara på att jag blir bra snart! Helgen kommer iaf att spenderas inomhus med dator, tv och plugg. Känns sådär. Men vad gör man inte för att bli frisk?!

Nu ska jag skynda mig för att kolla dobidoo.

Inga bilder idag heller orkar inte packa upp min dator och krångla med det. Imorn kanske jag är piggare och kan fixa det.

Sov sött!

p.s.  Till alla er som ska ut ikväll, Ta det lugnt!

♥♥♥


Förkylningen tar över!

Nu är botten nådd, ännu en gång. Förkylningen är tillbaka, inte lika jobbig som sist. Tack för det! Igår när jag kom hem var jag så utmattad så det var raka vägen ner till sängen och inget annat. Bilderna är därför inte inlagda än. Ni få dem imorgon. Förlåt förlåt. Just nu sitter jag och hjälper lillasyster med prov, om norden. Lite intressant faktiskt. Synd bara att mitt egna prov i bokföring idag gick åt skogen! Kvar sist var jag också.. tror ni jag blev stressad eller?! Japp. Hoppas att jag har tillräckligt med poäng så att det räcker med en kompletering. Fick också även reda på min engelska uppgift som jag gjorde för några veckor sedan, ett VG. Mycket nöjd med det och hoppas på att den jag håller på med nu håller det måttet den med. Så blir det kanske ett VG i engelska C som slutbetyg. Det gillas starkt.
Nu är det 2 panodil och sängen som gäller! Måste orka upp imorgon. Ska på massage och sedan träffa Shkurte. Sedan skulle jag varit med ut på krogen men det blir nog inte så.. Förkylning har vunnit. För denna helgen. Nästa helg är det min helg! Dels så är det lov och sedan så måste jag ut då! Eftersom att jag ska jobba hela lovet.. vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Känns lite sådär. Har ingen större lust men pengar är alltid bra och ha. Även om jag inte längre handlar kläder eller nått. Ska försöka hålla detta fram tills nästa år, och lite till. Bal och studentkläder gills inte i detta! :)

Ha de gött!
♥♥♥


P.s. Detta är mitt 400:e inlägg!! :D (om ni undra,alltså!)




Huvudvärk och en födelsedag!

Idag är det morfars fördelsedag, jag ska dit och fira han efter skolan, men gissa vem som glömde det trådlösa internetet då? jo jag! Så därav en dålig update under dagen. Som kompensation får ni massor med bilder sen ikväll istället.

Massa Grattis kramar till världens bästa morfar som fyller hela 71 år!! :) ♥




Ha en trevlig dag! :)
♥♥♥


foto: jag
I could use this now, I have a headache! :(



Glömde ju..

.. Att skriva en dagens önskning!

Dagens önskning är en on/off knapp på Linn. Eller vad var det vi kom på Linn? ;D (skämt åsido!)
Sen en liten extra önskning är att min ryggvärk ska gå över, och att det blir fredag fort! I need my massage!

Nu kan ni få ha en trevlig kväll! :)

♥♥♥


JAG HAR BRUTIT EN TRADITION!

JAG KLARADE MATTEPROVET!!! :D Känslan idag är obeskrivlig! :) Sjukt kul. Har ju alltid fått IG på första provet och sen på omprovet har jag fått G med extra poäng, förstår ni vad jag menar då? haha. Detta gjorde min dag, som förövrigt varit jäkligt jobbig. Började med att jag mådde illa, gick sedan över till världens värk i kroppen och sen börjar huvudet krampa typ. Blev suddigt för ögonen och balansen var inte så stadig. Så jag har i princip legat ner ända sedan jag kom hem från skolan, någon gång efter 16.00. Har pluggat lite bokföring och även lite annat smått. Snart bär det av till Kil och kolla på lillebror när han spelar. Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken! Är supertrött. Nu måste jag börja klä mig, om jag inte ska frysa ihjäl därborta så att säga.

Ha en bra kväll.

♥♥♥


Godnatt.

Efter promenaden med mamma och hundarna blev jag lite piggare men också även illamående? herregud, kan jag aldrig få ha EN dag i mitt liv då verkligen allt är på topp. HELA dagen, inte halva inte 75% utan 100%!! av dagen. Skulle vara så himla skönt. Funderar på att börja med en ny kategori.. Dagens önskning. Vad tror ni om det? Vi provar får vi se hur länge det håller.

Dagens önskning idag är iaf att imorgon blir en jättebra dag, med mycket effektivitet i skolan och med lite trötthet och illamående. :)

Godnatt!
♥♥♥




Kan man ta kvällen nu?

Jag är verkligen super trött.. sitter och halvsover vid datorn här på köksbordet? är detta verkligen normalt? haha. Nu alldeles strax vankas det middag, ugnsfalu med potatismos! mums. Efter det lägger jag ner dagens studier, har fått en hel del gjort, nästan klar med affärsplanen och har även skrivit i vår loggbok och skummat igenom bokföringen eftersom att jag har prov på det på torsdag. Kul, nej! jag är så dålig på matematiska ämnen. Ska ta tag i det där imorgon, får ringa mormor sen och be dem spela in dagens avsnitt av "Ullared" och "C.S.I".

Later!
♥♥♥


Varm dusch.

Efter att gjort iordning maten och ätit den började jag frysa, inte sådär vanlig frysning utan verkligen frysa så att man skakar. Jättejobbigt. Så nu sitter jag här med massa tjocka kläder och en filt och ska ta tag i mina skoluppgifter så att jag kan njuta av kvällen sen. :) Idag kommer det nog inte heller att bli några bilder då delvis jag ser ut som ett jag vet inte vad, men också för att jag inte orkar. Jag är lat.

Hejdå!
♥♥♥




En regnig höstdag.

Idag märks det verkligen att det är höst ute. Imorse regnade det, nu blåser det typ storm. Kallt så att fingrarna blir till istappar. Lyckades försova mig. Tackar Victor som var vaken och skickade ett sms och undrade vad vi hade för lektion. Upp, klä på mig borsta tänderna slänga ihop frukosten och iväg till bussen. Kvar hemma blev mobil, nycklar plånbok och min hjärna. Glömde ju att ta med den påsen ifrån sängbordet. Så klantigt, haha. 
Nej om vi skulle börja bli lite seriösa då. Idag står det inte mycket på schemat, bara plugg. På onsdag så är det iaf morfars födelsedag så den ska firas med paket, tårta och annat gott fika! Veckans höjdpunkt typ. Nu ska jag laga mig lite lunch, promenaden med hundarna gjorde mig jättehungrig. 

Ha en mysig blåsig höstmåndag!

♥♥♥


Natten är kall och sängen så varm!

Ligger just nu i sängen och kollar på "Narnia och Prins Caspian" orkade inte sitta däruppe i soffan längre. Ska alldeles strax stänga ner datorn. Bara avsluta det sista och säga godnatt här såklart.

Vi hörs imorgon!
Godnatt.
♥♥♥


Dina bilder är som ditt minne, värdefullt.

Nu kommer det att vara super många bilder men vad annars bättre har ni för er denna söndag? ;D

Veckans outfits.
foto:jag
foto:jag
foto:jag


Det nya rummet.

foto:jag
foto:jag
foto:jag

Veckans inköp. EN BIL!
foto:jag
foto:jag

Veckans Styling.
foto:jag
foto:jag
GE MIG TILLBAKA MITT LÅNGA HÅÅR!! :(
(detta är dock inte mitt utan lillasysters hår som jag fixae inför "Fredags-Discot")

Veckans Naturbilder.
foto:jag
foto:jag
foto:jag
foto:jag

Sådärja, nu har ni äntligen traglat er igenom alla bilder. Tyvärr så har jag ingen bättre kamera än den som är på mobilen för stunden. Ska köpa mig en nästa månad hade jag tänkt mig. Har redan kikat ut en. Nu ska jag fortsätta min söndag med att kolla igenom lite på bokföringen och sedan ska jag sätta mig i soffan med de andra och kolla "Indiana Jones" andra filmen är nog den enda som jag gillar... haha.
Ha en trevlig kväll allihopa så hörs vi vid ett senare tillfälle. 

You shall not cry for what you lost in your past, but for what you will lose in the future.
A better day has yet to come.

♥♥♥


Biltur.

Nu ska vi iväg och tanka bilen och ta oss en sväng om. Verkar som att den blivit familjens nästa älskling.
Mon petit amour!

Later!
♥♥♥


The sun is shining upon our heads.

Middagen är avklarad, en uppgift är avklarad on nu är det dags att gå ut på en promenad och fota litegrann. :) 

Sen!

                ♥♥♥


Today is a new day.

Idag känns det lite bättre. Kan bero på att Malin kom hit igår kväll och vi pratade, åkte in till ICA kvantum handlade lite, skämde ut oss eller mer jag. Haha. Sedan hem kolla på lite kort ifrån förr och även lite videos. Sedsn bar det av hem för henne och sängen för mig. Innan dess var jag som sagt på heckeymatch i Grums. Domaren hade ögon i nacken men inte på rätt ställe. Lite irriterande. Fast vi vann ju iaf så det gör väl inte så mycket. Som sagt så har jag köpt mig en bil. En Toyouta Aygo 107 C1, jättefin, ganska liten men väldigt rymlig. Dessvärre har jag inga egna bilder på den än. Så denna får duga så länge. Det är exakt en sådan som jag har, färg och så stämmer men jag har inga tonade rutor eller sådana fälgar. Men visst är den fin?! :) Gillar den skarpt. Eller vad säger du Malin?
foto: lånad från google.

Dagens planer är att försöka få så mycket plugg som möjligt överstökat så att jag kan ägna mina eftermiddagar sedan till att plugga på bokföringsprov och annat som kanske är lite roligare. Just nu sitter syster och jag och kollar på "Narnia- häxan och lejonet" så ska försöka få lite saker gjort samtidigt. Ska även lägga in alla bilder som jag har tagit under veckan.

      Later my friends.
             ♥♥♥


What to do?

Efter mitt raseriutbrott i tisdags blev det inte någon mer blogg eller skolarbeten typ. Alla mina tankar och koncentration gått till och att försöka förstå vad det är som händer. Man får höra så mycket knepiga saker om folk, folk ljuger en rakt upp i ansiktet o.s.v. Jag förstår inte hur folk orkar lägga ner energi och tid på att komma på rykten om folk? vart ligger det roliga att såra en männsika? Det flesta har någon gång råkat ut för detta, har du inte det så kommer det att någon hända. Tro mig. Jag kan bara säga att jag är glad att jag har två person som jag kan prata med allt om och det är mamma och mormor. Jag har såklart andra vänner som jag pratar med, fast det är oftast sådana allmänna problem.
Just nu är allting jobbigt känner jag. Känslan av att veta att när som helst rasar den fasad som vi byggt upp. Det är otroligt påfrestande. Att sitta i skolan och veta att snart kommer samtalet, om att det som vi alla hoppats på och längtat efter skett. Samtidigt så kommer det tråkigaste som finns att ske.
Hur ska man orka vara stark i alla lägen? Hur länge ska man behöva orka visa alla att allt är bra? Frågorna snurrar runt så mycket i huvudet så jag får huvudvärk.
Allt sker samtidigt. Ett gammalt liv börjar blekna bort, ska man sakna det eller ska man bara blicka framåt? Vet inte alls vad jag ska tro längre!
DU säger om hur mycket du behöver min hjälp och stöd men sen då? vad får jag tillbaka? en kniv i ryggen, en smäll i ansiktet. Att du inte kan vara ärlig emot mig tyder på att du döljer något. Jag vet inte vad problemet är, men sluta bara. Du förfaller alltmer i mina ögon ju mer du snackar med mig. Låt mig vara. Du bara förstör. Just like they always do.  

En annan sak som snurrar i mitt huvud är... Vad som hände mellan oss två? Vi var så tajta och nu pratar vi inte ens? Har det hänt något som jag missat? Vi har inte bråkat, inte tjafsat inte någonting men ändå så blir dagarna alltfler då ingen av oss tar kontakt. Antingen är jag Sveriges trögaste eller så är det alla andra som är för snabba att se saker!

Tänk på folket i er omgivning. Behandla andra som ni själva vill bli behandlade!
                                   ♥♥♥

Vet att jag skriver i kodform för vissa nu men detta är hur jag känner. Vissa kommer att förstå andra inte. Idag är ingen glad dag, Det borde vara det då jag nyss köpt mig en bil. Men ändå, allt bara rasar ibalnd. Denna veckan rasade allt. Samtidigt.

Nu ska jag iväg och kolla på hockey.





LIAR LIAR!

JAG ÄR SÅ ARG JUST NU!!

återkommer senare när jag är lite gladare.




Night.

Nu är jag klar, väskorna är upp-packade, rummet är städat och jag är färdig för kvällen. Har även gjort en förändring på rummet. Men ni får hålla er till imorn, är inte riktigt klar än.. :) Jag och mamma har vart själva hemma sedan kl 5 idag så vi har passat på och spelat musik, städat o.s.v. Riktigt mysigt. Imorgon är det skola som gäller, slutar halv 4. Det var mindre kul. Har dessutom matte b hela dagen lång imorgon. Det känns lite tråkigt fast det behövs verkligen inför provet på onsdag. Snart börjar C.S.I., tänkte ta mig något att äta. Är hungrig igen. DOck var det ca 2,5H sedan jag åt middag. Ganska illa. Det var alltså ingen vanlig bakfylle hunger, det var en jag kommer aldrig att försvinna hunger. Detta tyder bara på en sak! Jag måste ta tag i träningen nu, annars blir det nog att jag rullar fram snart. Haha. Nej nu ska jag lägga upp bilderna och sedan springa upp till mikron och värma mer mat! :)
 


Dagens outfit. 


Skjorta- Second hand
Jeans- H&M
Bälte- Mormors gamla
Boots- Skopunkten

En liten sneakpeak på det nya rummet.. 




                         Love ain´t easy if it were they wouldn´t name them Crushes. 
                                                                     ♥♥♥





snabbt.

Är hemma i Forshaga denna vecka. SKa packa upp alla saker och sedan mysa med mamma. Återkommer senare meed dagens bilder och så:)

                                                                   kram så länge. 
                                                                         ♥♥♥




Söndagsmys.

Kvällen idag kommer att bestå av ICA´s Sourcream onion chips och ett glas hallonsoda framför Indiana Jones på 5:an. Hoppas ni andra har haft en lika slapp och skön söndag som mig. 

                                                                        Imorgon. 
                                                                           ♥♥♥


Varför ens försöka när det ändå alltid slutar på samma sätt?

Jag ger nu upp, hitills har jag inte gjort något i pluggväg.. dels för att efter maten givk jag med mamma på en lång promenad med hundarna och sedan satte jag mig här för att läsa bloggar m.m. Kollade även mi skolmejl, jg klarade omprovet som jag gjorde i fredags! Därför blev jag lite extra taggad nu på att plugga på det nya kapitlet. Har som sagt prov på det nya kapitlet på onsdag. Alltså gör jag inga skriv uppg. idag. De tar jag tag i imorgon efter skolan. Slutar ju trots allt tidigt:) Om 40 min ska jag och mamma se reprisen av nya "Desperate Housewives" som jag missade premiären på under veckan.

 I don´t get it, I just don´t get it? - Boyzone

                                                                            ♥♥♥



I´m fine!

Mår mycket bättre än väntat, jag och Malin skulle ju köra all in igår och det gick bra! Hade en supertrevlig kväll med massa nytt trevligt folk, behövde ju inte alls vara nervös för denna kväll. Började med att jag åkte hem till Malin i torsby, hon sminkade mig.. vi kom då fram till att, att sminka mig är ett mission impossible! Just för att jag har så stora tårkanaler så för minsta lilla touck, vind eller liknande forsar det ner tårar. Naturligt kom hennes mormor och morfar hem i samma veva så de trodde väl at jag grinat. Inte blev det bättre av att jag var helt svart runt ögonen. Haha. Fick lite gott fika och sedan bärde det av mot Sunne tillsammans med Memmie och Vero. Där vi började med ett litet eget förkrök åt lite mat och sedan bärde det av till förkrök nr 2. Där var det lite mer folk och lite mer sprit. Satt där och lyssnade på deras historier m.m. innan vi började vår resa bort mot PP. En promenad jag aldrig lär glömma. Väl framme vart det att hänga in jackan direkt och sedan bar det av mot dansgolvet! tror att det stod 5 pers därinne när vi kom. Kändes lite halvt pinsamt att bara köra loss, fast vi brydde oss inte så mycket utan fortsatte orstört. Ända tills DJ:n (eller ljudtekniker som han nog mer var...) satte på en lugnare låt, och det fanns inte en enda kille därinne. Förutom vår Bauke då. Hahaa. Då drog vi oss ut för att få lite luft och lite på fyllning i vår kropp. Sen var det bara dans och skratt resten av kvällen. För de flesta av oss iaf.
Kom hem strax efter 03 inatt. Tvättade bort sminket, kände en befrielse och sedan slocknade jag lika fort som jag la huvudet på kudden.
Vaknade vi 10.30 och gick upp och åt frukost. Är det någon mer än jag som bara äter och äter och äter dagen efter? Inga pizzor eller sån mat utan det är vanlig husmanskost typ. Har redan ätit "Lunch" 2ggr. Ska snart käka ännu mer chicken a´la king som vi åt till middag igår! Love it!
Efter maten är det skolarbeten som gäller. Eftersom att de inte gjorde sig själva som jag bad dem att göra innan jag la mig och sov. Taskigt! 

Tyvärr tog jag inga bilder igår då de ändå inte skulle blivit bra, har ju bara mobilkamera. 
Nu piper mikron!!
                                                       Hejdå!
                                                         ♥♥♥


Hörde jag någon som sa TAGGA?!!

Nu vankas det mat sedan far bilen mot Torsby och sedan ner tillbaka til Sunne ikväll! Play Palace here we come! (va in och kollade bilder och säger bara en sak! hoppas det blir lika mycket folk denna kväll!!) Nu kör vi Malin! och alla andra som jag kommer att träffa ikväll! :D 
                                                                     Let´s partyyy!
                                                                        ♥♥♥


Loong time no see!

Vet att det varit ganska dåligt med inlägg här nu denna vecka, dels så beror det på att jag med mitt fiskminne glömde internet i Forshaga. Notera att jag däremot var 100% säker på att jag tagit med det men sedan lagt det någonstans i m&m´s lägenhet. Så var ju dock inte fallet. Så i onsdags var jag hem och hämtade det men har inte använt det förens idag. Mycket har hänt under veckans gång, Balklänningen är fixad, Matte omprovet är fixat, lite andra skoluppgifter är också klara. Sedan så har jag ju såklart varit med Malin nästintill varje dag denna vecka? helt sjukt! Har inte ätit mat hemma hos m&m under hlea veckan tror jag? helt sjuk. Bara vart hos Malin och ätit med henne. Men god mat har vi gjort iaf! Gårdagen spenderades också såklart med Malin och även Vero, det vankades hockeymatch. Vilket vi vann!! så kul. Hade jag inte tänkt mig. Träffade en hel del folk därbort med, det roliga var att vi alla satt på samma sida.. helt sjukt. Trevligt var det iaf. Efter det fick vi vänta på bussen i 20 min fast det var nog ingen som klagade. Vi träffade ju ett riktigt trevligt killgäng.
Idag har gjorde jag som sagt omprovet i matte, kändes mycket bättre än vad det första provet gjorde. Fattar inte hur man kan vara så trög? det är ju så lätt egentligen?? Skitsamma så länge som jag slipper läsa det efter skolan är jag nöjd. Fortsättningsvis idag så vankas det hem till Forshaga. Imorgon blir det utgång i Sunne med Malin och hennes vänner. Play Palace har jag för mig att det hette, snowstorm skulle vara där. Så det blir nog en lyckad kväll! Synd att jag då inte hittar några kläder att ha på mig.. som vanligt. Fast nu måste jag fortsätta min packning innan mamma ringer och säger att hon är påväg hit. 

                                                                             Vi hörs senare!
                                                                                     ♥♥♥


Dagens..

Tänkte lägga in de sista bilderna för dagen. Orkar ite skriva så mycket, har inte gjort så mycket heller sedan jag skrev sist. Kollat på Hv71-Timerå 0-2 står det där just nu. SNart börjar Färjestad- Modo. Hoppas på en vinst.

foto:jag
Dagens middag.
foto:jag
Dagens efterrätt.
foto:jag
Dagens knäppis!
foto:jag
Dagens shopping för Zäta. (skor & jacka.)
foto:jag
Dagens smycke shopping.
foto:jag
Dagens outfit.

Skor- Skopunkten
Byxor- Gina Tricot
Stickad tröja- Mammas gamla
Väst- Nära Nytt
Sjal- lånad av mormor



Karlstad.

Efter en natts dålig sömn gick jag tillslut upp vid 08.30. Åt frukost med hela famlijen + Amanda, Mis kompis. Efter det gjorde vi oss iordning för att åka in till stan. Mamma hade ju köpt ett par skor, först när vi var på bergvik så hade de dem inte i rätt storlek så de ringde till city, där de la undan dem och vi åkte dit. Köpte skorna, åkte hem till Forshaga. Väl hemma upptäcker mamma att hon fått fel storlek, hon har fått 39 ist för 37. HAHA snacka om att de var stora!! Så vi åkte in till city idag och bytte dem. Kollade på lite andra saker och jag kom hem med lite nya saker. Handskar, armband och en ring. Bilder kommer snart. Kom hem för lite mindre än 1h sen. Nu vankas det mat och sedan ska jag nog plugga lite, hellre steget före än ett efter. Hockey är det idag också! ska kolla på matchen på tv:n as usual. Trevligt. 

Foto:jag
3 par skor som jag köpte på tjejkvällen i torsdags. 
stövlarna är från din sko, de andra då är skopunkten.
foto:jag
Dessa köpte jag igår, hade på mig dem idag. Tro mig, det känns nu.
foto:jag
Dessa skor köpte jag också igår. Tänkte inviga dem i Sunne nästa helg. Kul!
foto:jag
Dessa inhandlade jag idag, på Monki. Supersnygga.
foto: jag
Detta armband har jag även inhandlat.

De andra två smyckena har jag inte hunnit tagit kort på än. Fixar det sen. 
Nu är maten klar!

                                                                                 Later my friends.
                                                                                          ♥♥♥


förkyld.

Anöedningen till en väldigt dålig uppdatering denna vecka är för att jag är förkyld. Eller ah, den har mest satt sig i halsen. Har dock trotsat den och varit i skolan hela dagarna, hela veckan. Stolt! Igår var det dags för åretstjejkväll. Mycket trevligt, spenderade dagen/kvällen med Malin och mamma, Mi tillkomm även efter sin danslektion. Mycket kul, mycket shopping. Jag som dock har klädes förbud fram tills nästa år typ, jag och mormor har ingått ett avtal om att onte köpe mer kläder, vi har massor och mer massor. Men vi sa inget om skor, hehe. Så därför har jag nu på 2 dagar köpt 5 PAR NYA SKOR!! Bilder kommer imorgon. Just nu är jag så trött så att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Ska ta och fixa mig för kvällen och sedan blir det att läsa boken. Måste bli klar någon gång. Haha. Vill ju läsa ut den innan den nya kommer ut. Har 2 böcker som jag väntar på att de ska komma ut nu i höst. Ska även införskaffa mig "Egoboost av Isabella Löwengrip" har hört så mycket bra recessioner på/om den boken. Blir att köpa. Hörs imorgon. 
bild: Google.

                                                                                ♥♥♥




Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0